Kościuszki 52 F
Łańcut
Pani Doktor jest Lekarzem i Człowiekiem z ugruntowana wiedzą i doświadczeniem. Pacjent, chory nie jest tylko jednostka chorobową która staje przed Lekarzem. Pani Doktor bada i ocenia pacjenta nie zadając mu dodatkowego bólu.Tak czynią profesjonaliści nie musi 5x badać odruchy kończyn żeby stwierdzić problem.Lekarz nie musi być "cukierkowy" ma być rzeczowy. Polecam Panią Doktor! Pacjentka Jasia
Polecam z całego serca Panią doktor! Lekarz z powołania: sumienna, cierpliwa, rzetelna, a do tego ciepła, empatyczna i życzliwa. Wspaniałe podejście do pacjenta. Nie ogranicza się do rozwiązania jednego problemu ale kompleksowo ocenia stan zdrowia. Świetny fachowiec. Odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości dotyczące stanu zdrowia. Leczenie rogowacenia posłonecznego na twarzy przyniosło widoczny efekt już po kilku dniach. Dziękuję:)
Jestem po wizycie z NFZ i bardzo pozytywnie zaskoczona że lekarz wysłuchał,zlecił RTG by bardziej zdiagnozować moje schorzenie a potem wdrożył leki,porady i zaproszenie na wizytę kontrolną. Mam nadzieję że ból przejdzie a do zaleceń się dostosuje i będzie poprawa. Dziękuję i pozdrawiam.
Jestem żoną pacjenta leczonego przez Pana Docenta i nie mam słów uznania .Zawsze pomocny,opierający się na twardych faktach medycznych bardzo dokładnie i skrupulatnie tlumaczy i wspiera w leczeniu. Mąż przeszedł operację i żyję dzięki "złotym rękom" swojego Profesora. Polecam lekarza i oddział neurochirurgii w Szpitalu im J.Strusia w Poznaniu gdzie wszyscy oddają kawał serducha by ratować naszych bliskich.
Praktyka Lekarska Paweł Kaczorowski
Janczewo 93B
Santok
Lekarz dramat mówią że jeden z lepszych ortopedów w Gorzowie taki właśnie z niego lekarz że zapłaciłem łącznie za cztery wizyty 1 000 zł poszedłem na 5 wizytę gdzie miałem zapłacić kolejne 250 zł co się okazało powiedział mi że nie będzie robił mi kolana stwierdził że nie nadaje się do operacji gdzie tak naprawdę kolano całe zgrzyta chrząstki się posypały ale stwierdził że mogę 20 lat tak żyć dramat …
SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
Polecam Pana doktora. Ogromna wiedza potrafiła szybko zdiagnozować chorobę. Na plus możliwość konsultacji w kilku miejscach w Częstochowie.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "MEDICUS" S.C. K. Mikołajczak, E.Machnicka-Smolińska
Wiejska 3
Nowogród Bobrzański
Kompletnie nieodpowiedzialna kobieta . Podjęła się leczenia kanałowego , zapłaciłam pogrzebała w zębie i na koniec stwierdzenie że na kolejnej wizycie zęba wymodelujemy . I tak przez pół roku jeździłam z nadzieją że w końcu do końca skończymy leczenie . Oczywiście co wizyta pani dr nie było albo gabinet nieczynny albo umówiona byłam na dzień w którym nie przyjmowała . Do ostatniej wizyty 27 .22 r września kiedy to pojechałam …
NZOZ Pielęgniarek Zabiegi
Kronikarza Galla 24/125
Nie polecam tej lekarki. Większość wizyty upłynęła w nie miłej atmosferze oskarżeń pod zarzutem jej byłego męża. Dlaczego ja miałem tego wysłuchiwać? Przecież przyszedłem z ważnym dla mojego zdrowia problemem kardiologicznym, a nie po to żeby słuchać zarzutów pod adresem jakiegoś faceta. To było nieprofesjonalne.
ulica Bohaterów Kragujewca
Bydgoszcz
Nigdy nie czułam się u Pani doktor jak u stomatologa, bardzo kompetentna i ciepła osoba z ogromnym zaangażowaniem i super podejściem do pacjenta.
Byłem pacjentem Pani Doktor, entuzjazm, profesjonalizm, zaangażowanie i wiedzą oraz odwaga w nowoczesnych technologiach medycznych pozwalają czuć siew pełni zaopiekowanym pacjentem. Pani doktor obok medycyny ukończyła również studia z biologii. Pani Doktor zawsze uśmiechnięta zaraża uśmiechem innych. Polecam i dziękuję Psni doktor za piękny uśmiech.
Fantastyczna Pani stomatolog, u której chętnie leczyła się moja córka która miała bardzo duży uraz do stomatologów. Podejście Pani doktor sprawiło, że córka chętnie zaczęła chodzić do stomatologa, bez zbędnego marudzenia i awantur. Ja również jestem pacjentką Pani doktor razem z młodszą córką, jesteśmy bardzo zadowolone z fachowości, podejścia do pacjenta, leczenia, uprzejmości, tłumaczenia choroby. POLECAM KAŻDEMU Z CAŁEGO SERCA!!!
Moja opinia jest podziękowaniem i wyrazem ogromnej wdzięczności.Pan Doktor Victor Touma to PIĘKNY CZŁOWIEK,talent,profesjonalista,lekarz z powołaniem,widać że kocha to co robi.Ta opinia jest również od pacjentów z przychodni i szpitala.Przyjechałam do Pana Doktora w grudniu 2022,4 m-ce po złamaniu obojczyka. Cierpiałam ogromnie.Nie podnosiłam ręki,nie da się opisać bólu barku,pleców,łopatki,kręgosłupa. Ból mnie niszczył.Leczenie stawu rzekomego obojczyka i naderwanego ścięgna m.nadgrzebieniowego było bardzo trudne i oporne.Pan Doktor okazał mi dużo cierpliwości i …
NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
Kraśnik
lekarz nie byl mily gdy spytalam o zapisany lek odpowiedzial ze to nie czas na wyklad o lekach a na ostatniej wizycie nie chcial ogladnac dokumentacji medycznej nie polecamI wizyta chyba 5 minut!!!
Chciałabym wyrazić ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora za jego profesjonalizm, wiedzę oraz wyjątkowe podejście do pacjenta. Moja mama, która ma 85 lat i jest na początku diagnostyki problemów z postępującym zapominaniem, znajduje się pod opieką Pana Doktora. Od pierwszej wizyty widać, że mamy do czynienia z lekarzem z prawdziwego powołania. Pan Doktor jest nie tylko świetnym diagnostą, ale także osobą niezwykle uważną i zaangażowaną. Każda wizyta przebiega bardzo …