Ewa Szewczyk

Nefrolog

Zielona Góra

Pani doktor leczyła moją mamę. Nerki wysiadają, poras 6, kardiolog powiedział, że jak natychmiast nie ogarnie nerek i porasu to bedzie dialozowana. Inne parametry tez byly złe ale Pani Szerwczyk powiedziała, że nie ma sensu jeszcze wprowadzać leczenia. Moze innym pomaga. My sie zawiedliśmy.

dr n. med. Robert Hasiura

Przychodnia
Wólczańska 155

Świetny chirurg proktolog. operował mi nowotwór odbytu. Operacja i rehabilitacja przebiegła bez żadnych komplikacji.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Paweł Kolasa

Piotrkowska 204/210

Pierwsza wizyta, jestem pod wrażeniem podejścia do pacjenta. Wiem, że trafiłem w dobre ręce i mam pełne zaufanie do zaopiekowania i dalszego ciągu leczenia.
Opinia dodana przez: Leszek Kuś
Pani dr Lenckowska to wysokiej klasy specjalistka i wspaniały człowiek. Mam do niej zaufanie. Zawsze jest kulturalna i ma wielką wiedzę. Polecam. Najlepszy ginekolog w Gdańsku.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Paweł Górzyński

Stary Rynek 7
95-200 Pabianice

Szczerze polecam! Bardzo dobry specjalista a przy tym otwarty i miły człowiek. Fachowa opieka i profesjonalne podejście do pacjenta. Nie sądziłam, że kiedykolwiek powiem to o stomatologu ale wizyta u Pana doktora to prawdziwa przyjemność!
Opinia dodana przez: Magda

dr n. med. Sławomir Dobrzycki

Kardiolog

Noniewicza 48
16-400 Suwałki

Bardzo się cieszę że Pan Profesor opiekuje się w sprawach kardiologicznych moja Mama i mną też. Dorobek medyczny,wiedza,kontakt z pacjentem jest tym czego życzę każdemu. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.!
Opinia dodana przez: Anatol

lekarz Sławomir Gorący

Internista, Lekarz rodzinny

Mickiewicza 12
72-500 Międzyzdroje

Najlepszy lekarz jakiego znam. Dzięki niemu swobodnie oddycham. Prawdziwy fachowiec, godny polecenia.

lekarz Ewa Węgier-Szewczyk

Internista, Lekarz rodzinny

al. Wojska Polskiego 4 lok. 1
62-800 Kalisz

Nie polecam ani Pani doktor ani przychodni na Granicznej w której Pani pracuje. Pani doktor przykleja łaty swoim pacjentom. Jeżeli ktoś brał kiedykolwiek jakieś leki na depresję itp to co by się nie działo diagnozą będą nerwy. Bez żadnych badań i sprawdzenia objawów. Na ropne zapalenie woreczka żółciowego dostałam leki na uspokojenie. Pani doktor mało nie wpędziła mnie do grobu- uznała to za nerwobóle przed maturą. Miała aparaturę do USG …
Opinia dodana przez: Ania

Krzysztof Ussorowski

Ortodonta, Stomatolog

Biała 2
81-114 Gdynia

Pełen Profesjonalizm w podejściu do Pacjenta oraz leczeniu! Bezboleśnie i kompleksowo. Polecam serdecznie Pana Doktora!👌

lek. dent. Magdalena Kaczor

Waksmundzka 30 lok. 1
34-400 Nowy Targ

Dwa zęby leczone kanałowo u pani doktor wymagały kolejnego leczenia ( w innym gabinecie za dodatkowe koszta). Ponadto założyła koronę na zębie w którym tkwiło złamane narzędzie po uprzednim leczeniu. Skutek: utrata zęba i mnóstwo bólu. Moja opinia: NIE POLECAM

lekarz Jolanta Miszczak-Śmiałek

Przychodnia Opalenica
Powstańców Wielkopolskich 1a
64-330 Opalenica

Chciałam podziękować Pani doktor za profesjonalne i pełne szacunku podejście do mnie - pacjenta. Badanie echo serca przez przełykowe wykonała tak szybko i sprawnie, że nie zdążyłam spanikować. Wszystko mi wyjaśniła i pokierowała dalej. Jeszcze raz z całego , dziurawego serca dziękuję:) Niech Bóg błogosławi. Anna Kotlarczyk
Opinia dodana przez: Anna Kotlarczyk

lekarz Justyna Daniłowicz-Magiera

Paprocany
Gołębia 10
43-100 Tychy

Zdecydowanie polecam! Bardzo kompetentna lekarka, która zawsze potrafi dobrze wyleczyć moje dzieci.

lekarz Danuta Bojko

Alergolog, Internista

Dąbrowskiej 10
66-400 Gorzów Wielkopolski

Przyjmowanie pacjentów wgl nie kompletne umawianie wizyt jest na godzinę ale i tak trzeba czekać w tym czasie bo jest ktoś inny przyjechaliśmy z wynikami syna zostaliśmy odesłani do lekarza rodzinnego gdzie Pani doktor nawet nie omówiła wyników nie powiedziała co i jak na co mamy bardziej zwracać uwagę podejście lekarza do pacjenta jest bardzo słabe nie polecam prywatne wizyty płatne wiadomo rozumiem ale wejść i szczerze mówiąc nic się …
Opinia dodana przez: P

lekarz Ewa Płoucha-Kloś

Pediatra, Pulmonolog

Widna 11
97-500 Radomsko

Serdecznie polecam Panią doktor Ewę Płouchę - Kloś. Opiekuje się od lat trójką naszych dzieci, zawsze stawia trafne diagnozy. Jej wiedza jest bardzo szeroka, zawsze patrzy na dziecko całościowo. Dzieci ją uwielbiają.

Urszula Bednarska-Szymańska

Prusa 5
09-100 Płońsk

Polecam serdecznie! Jasne i uczciwe zasady ustalone na samym początku. Wszystkie wątpliwości wyjaśnione w sposób uprzejmy i wyczerpujący. W trakcie zabiegu dobry, dwustronny kontakt. Zachowanie Lekarki było zdecydowane choć łagodne, odpowiadała na zgłaszany ból i dyskomfort - nie robiła nic "na siłę", reagowała wspierająco i uspokajająco. Jako wrażliwiec szczególnie doceniam ogromny profesjonalizm, ale też całościowy wdzięk i lekkość działania. Dało się odczuć dozę ekstrawagancji, która przy zbyt sztywnym podejściu może …
Opinia dodana przez: Yakamasama

dr n. med. Barbara Krauze

Urolog, Transplantolog

Świetny fachowiec. Bardzo konkretna wizyta, to nie typ spowiednika. Objawy, badania, wyniki, diagnoza. Miałem bardzo trudną sytuację z oboma nerkami. Lewa nerka była zablokowana, a na prawej znajdował się guz (nowotwór jasnokomórkowy), w szpitalu super opieka. W miesiąc od operacji w pracy. Bardzo Pani dziękuję i polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Stef

lekarz Magdalena Leszczyszyn-Pynka

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie w poradni chorób zakaznych! Pani doktor wzbudza zaufanie, działa uspokajająco,wyjaśniając aspekty choroby,poświęciła dużo czasu na dokładne przejrzenie wyników,które wzięłam ze sobą. Miła i przyjazna osoba i podejście do pacjenta super,polecam
Opinia dodana przez: Halina

dr n. med. Romuald Niecewicz

Ginekolog położnik, Onkolog

Cienista 10

Pan doktor jest wspaniałym specjalistą . Bardzo dokładnie i kompleksowo przeprowadza badania. Dokładnie zapoznaje pacjentkę z wynikami. Odpowiada na zadawane pytania. Jest człowiekiem o wielkiej empatii i kulturze osobistej.

lekarz Magdalena Kucharczyk

Przychodnia
Władysława Jagiełły 23
98-220 Zduńska Wola

Pani doktor zajmowała się leczeniem mojej wady wzroku od przeszło dziesięciu lat. Na przestrzeni tego czasu mogę zaryzykować stwierdzenie, że nie brakuje jej kompetencji. Jednakże z biegiem czasu, jak również nowego schorzenia, zmieniło się podejście do pacjenta i sposób prowadzenia praktyki. Wizyty z góry zaplanowane na max 15 minut uniemożliwiają kompleksowe podejście oraz wyczerpujące tłumaczenie choroby oraz procesu leczenia. Wizyty zaplanowane na konkretną godzinę nie pokrywają się z założonym harmonogramem …
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Władysław Paprotny

Wyzwolenia 19b lok. 6
41-103 Siemianowice Śląskie

Byliśmy u niego pierwszy i ostatni raz...lekarz nas przyjął jakby za kare , wizyta trwała z 5min do tego lekarz raz go posłuchał i stwierdził kolki , nie zważył dziecka ani nic więcej nie zrobił a to była nasza pierwsza wizyta z 3 tygodniowym dzieckiem. Nie polecam!