lekarz Wojciech Dybek

Wielospecjalistyczny Szpital w Miliczu
ulica Grzybowa 1
56-300 Milicz

Dr Dybek Wojciech jest lekarzem który służy fachową pomocą mnie i mojemu mężowi. Leczymy się u Niego i zawsze bardzo fachowo wytłumaczy dlaczego boli i jak leczyć dane schorzenie. Parę dni temu w szpitalu w Miliczu gdzie jest kierownikiem oddziału ortopedycznego przeszłam operację. W ciągu wielu lat i "odwiedzeniu" wielu szpitali, nie spotkałam się jeszcze z tak przyjaznym dla pacjenta personelem i bardzo fachowym podejściem tam pracujących lekarzy. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Grażyna Dawid

Kardiolog, Pediatra

Słowacka 10/7

Polecam panią Doktor w całego serca!!! Najwyższy poziom leczenia, ogromna wiedza, kompetencje, doświadczenie. Ogrom empatii dobrze ze są jeszcze tak wspaniali lekarze. POLECAM!!!!

lekarz Andrzej Wnęk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10

Byłam raz na prywatnej wizycie u dr Wnęka w Sieradzu. Nie rozumiem, jak kardiolog pracujący w certyfikowanej placówce mógł potraktować mnie tak lekceważąco ignorując moje objawy. Do doktora zgłosiłam się po drugim zasłabnięciu i pobycie na SORZE, lecząc się na serce od dwóch lat (Przewlekła wieńcówka stabilna) mój stan zdrowia bardzo mnie niepokoił, przyszłam na wizytę z bólem w klatce , dusznościami, zawrotami głowy, omdleniami, zlewnymi potami, roztrzęsieniem, nierówną pracą …

lekarz Emanuel Pietrzak

Poznańska 55
69-213 Trzemeszno

Bardzo dobry lekarz, doswiadczony i zna się na swoim fachu, szczerze mogę polecić,nawet w pilnych sprawach można liczyć na konsultacje tektoniczną, czy przyjęcie poza godzinami pracy,co trzeba pochwalić
Opinia dodana przez: Tomasz Drozd
Podejrzanie szybkie terminy okazały się nieprzypadkowe – lekarz jest nieuprzejmy i całkowicie pozbawiony empatii. Pacjenta traktuje z góry i w protekcjonalny sposób. Nie jestem w stanie ocenić jego kompetencji, ponieważ jego zachowanie skutecznie zniechęciło mnie do kontynuowania leczenia w tej placówce. Po takiej „wizycie” zrezygnowałam – szkoda nerwów.

lekarz Mariusz Kuczkowski

AMT Center
Stanisława Moniuszki 2/24
37-700 Przemyśl

Doktor kompetentny i miły. Najlepszy ortopeda u jakiego dotąd byłam. Terapię Orthokine polecam każdemu, kto cierpi z powodu zwyrodnienia stawów. Naprawdę leczy bez skutków ubocznych.Takich lekarzy jak dr Kuczkowski chciałoby się spotykać wszędzie.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Artur Kaczkowski

Szpital "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ulica Skłodowskiej - Curie 66
59-301 Lubin

Po kilkukrotnych wizytach u dr Kaczkowskiego w Poradni MCZ (różne problemy zdrowotne) oceniam go bardzo pozytywnie. Konkretny, pomocny i do tego miły. Polecam bez żadnych wątpliwości.
Opinia dodana przez: Halina Zalewska

lekarz Bożena Batory

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Śródmieście 1" w Radomiu
Staszica 6/8
26-600 Radom

Z Panią Doktor miałam przyjemność spotkać 3-4razy na wizytach neurologicznych z synem. Zawsze z pełną kulturą, uśmiechem i 100% zaangażowaniem wszystko sprawdziła, wyjaśniła, rozwiewała wątpliwości jeśli jest takim zaangażowanym pediatrą jak neurologiem to chętnie zapisałabym dzieci do niej:)

lekarz Grzegorz Nabiałczyk

Swiss-Medica sp. z o.o. sp.k.
FRANCISZKAŃSKA 104/112

Jestem pod duzym wrazeniem po pierwszej wizycie u dr.Nabialczyka. Precyzyjnie omowil przyczyny moich dolegliwosci ,poswiecajac wiele czasu by odpowiedziec na wwszystkie pytania. Goraco polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Czesław Czechyra

Zygmunta Starego 28
26-900 Kozienice

Nie zgadzam się z opinią pacjentki. Leczę moich synkow od 10 lat u doktora i nigdy się nie zawiodłam. Diagnoza zawsze trafna. Jest życzliwy, moi chłopcy go wręcz uwielbiają. Godny polecenia!!!

lekarz Anna Heleska

przychodnia
Susika 4
97-146 Żelechlinek

Super doktor zna się na pracy jaką wykonuje. Ma miłe podejście do dzieci i jest przyjazną osobą. Serdecznie polecam!!

lekarz Bogusław Wieczorek

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia. Leczy ziołami nie antybiotykami. Ma ogromną wiedzę. Dziękuję za leczenie mojego dziecka.

lekarz Anna Bryzik

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką , Dzieckiem i Młodzieżą
ulica Sobieskiego 7A
42-200 Częstochowa

Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pani Doktor jest zawsze uśmiechnięta i serdeczna. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Aneta Kozieł

Pulmonolog

ZAKŁAD LECZNICTWA AMBULATORYJNEGO
PIŁSUDSKIEGO 80
42-400 Zawiercie

Dzień dobry, tak beznadziejnego lekarza nie spotkałam na swojej drodze, brak empatii, cierpliwość. Nie nadaje się do osób starszych.Brakb uprzejmosci i kultury . Brak wytłumaczenia choroby.

lekarz Jarosław Dobielski

Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MAG-DENT"
Słowackiego 64
26-600 Radom

Lekarz godny polecenia, zaangażowany, pełen empatii, nie pozwolił się nam rozkleić skierował gdzie trzeba.
Opinia dodana przez: BOŻENA

lekarz Magdalena Malczewska

ul. Ruska 32A
42-200 Częstochowa

Pani Malczewska jest osobą niekompetentna w swoim fachu, opiera swoją diagnozę w oparciu nie na kontakcie z pacjentem a na zmanipulowanym przez rodzinę opisie sytuacji. Nie polecam!!!
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Krzysztof Jęczkowski

Odzieżowa 9
95-100 Zgierz

Pan Doktor Jęczkowski jest znakomitym lekarzem. Ma ogromne pokłady empatii, którymi obdarza pacjentów. W każdych okolicznoścach zachowuje obiektywizm. Uważnie wsłuchuje się w wypowiedzi pacjentów i ich bliskich. Jest pełen tolerancji i zrozumienia. Ma szeroką, nowoczesną wiedzę i zawsze skrupulatnie analizuje stosowane przez pacjenta z powodu innych chorób, leki. Dzięki temu może optymalnie dopasować leczenie do konkretnego pacjenta. Gorąco polecam kontakt z panem dr Jęczkowskim. Z ufnością powierzam Jego opiece członków …

lekarz Piotr Zalitacz

Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
38-300 Gorlice

Polecam P. Dr z całego serca - Wspaniały lekarz, mogę polecić każdemu potrzebującemu, fachowe podejście do tematu i człowieka :) po wizycie czułam się wysłuchana i zaopiekowana , tydzień od wizyty i czuje się już o wiele lepiej :)
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Grzegorz Gadzała

ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 40 A
07-410 Ostrołęka

Nieodpowiedzialny. 2 godziny oczekiwania na wizytę, brak jakiejkolwiek informacji i empatii do pacjenta.
Opinia dodana przez: Cezary

lekarz Barbara Dziug-Dryjańska

Internista, Reumatolog

Medicus Bonus
ulica Szczygła 2
62-095 Rakownia

Bardzo miła, kompetentna i dokładna Pani Doktor. Pierwsza wizyta przebiegła w bardzo dobrej atmosferze. Doktor pytała o wszelkie dolegliwości, odnosiła się do mnie z wielką empatią. Postawiła trafną diagnozę i włączyła leczenie, które bardzo mi pomogło. Kontroluję się u Pani Doktor już od ponad roku i z każdej wizyty wychodzę bardzo usatysfakcjonowana. Dziękuję.