Psycholog kliniczny | Psycholog dzieci i młodzieży | Terapeutka par | Dyplomowany pedagog | Executive Coach
Dlaczego warto mi zaufać?
• ponad …
Dlaczego warto mi zaufać?
• ponad 23 lata doświadczenia zawodowego
• ponad 12 lat praktyki psychologicznej
• od 2015 roku należę do grona najwyżej ocenianych psychologów w Warszawie
• coroczny Certyfikat Jakości ZnanyLekarz od 2015 roku
• ponad 500 pozytywnych opinii Pacjentów
• laureatka Orłów Medycyny od ponad 10 lat
• członkini Zespołu Onkologicznego Międzyleskiego Szpitala Specjalistycznego
• autorka publikacji eksperckich z zakresu zdrowia psychicznego.
Od ponad 23 lat zdobywam doświadczenie zawodowe w ochronie zdrowia, edukacji i administracji publicznej. Pracowałam m.in. w Oddziałach Neurologii i Rehabilitacji i Psychiatrii, w Poradniach Zdrowia Psychicznego, placówkach realizujących świadczenia Narodowego Funduszu Zdrowia oraz prywatnej opiece medycznej.
Pomagam osobom, które zmagają się z:
• depresją i obniżonym nastrojem
• zaburzeniami lękowymi i napadami paniki
• przewlekłym stresem i wypaleniem zawodowym
• kryzysami życiowymi
• niskim poczuciem własnej wartości
• trudnościami w relacjach i związkach
• kryzysami małżeńskimi i partnerskimi
• problemami wychowawczymi
• trudnościami emocjonalnymi dzieci i młodzieży
• przeciążeniem psychicznym i problemami z regulacją emocji
Nie musisz przechodzić przez to sam. Każda zmiana zaczyna się od pierwszej rozmowy. Jeśli czujesz, że to dobry moment, zapraszam na konsultację.
Koherentne pozdrowienia,
mgr Magdalena Hanna Nagrodzka
Miałam problem z atakami paniki. W domu, w pracy, na ulicy serce zaczynało mi kołatać, oddech przyspieszać i traciłam orientację, gdzie jestem i co robię. Zaczęło się to odbijać na mojej pracy, która wymaga kontaktów z ludźmi i niestety też na rodzinie. Wstydziłam się swojego problemu i dopiero kuzynka poleciła mi Panią Doktor. Do dziś jestem Jej za to wdzięczna. Przyszłam pełna obaw, a zostałam potraktowana z szacunkiem i wyrozumiałością. Natychmiast zajęła się mną, wytłumaczyła mi, że nie mam się czego wstydzić i bać.To, co ja brałam za przemęczenie, było znacznie poważniejszym problemem, z którym na szczęście Pani Magdalena pomogła mi się uporać. Wiem, że sama nie dałabym rady. Wszystkim osobom, które się boją i wstydzą wizyty u psychologa, mogę powiedzieć, że to ludzka rzecz i z całego serca mogę polecić Panią Doktor. Jest to psychoterapeutka ciepła i pełna zrozumienia, a przede wszystkim jest to Ekspert w swojej dziedzinie.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Dziękuję - to jest najważniejsze słowo jakie przychodzi mi do głowy kiedy myślę o Pani Magdzie - Psychologu. Pani Magda pomogła mi poukładać w głowie i w sercu to co mnie ograniczało i nie pozwalało cieszyć się życiem. Nie wiem jak Ona to robi, ale potrafi zwrócić uwagę i powiązać takie rzeczy, których sam nie byłbym w stanie zauważyć. Dostrzeżenie tego pokazało, że rozwiązanie było tuż obok, tylko coś nie pozwalało mi tego zobaczyć... I Pani Magda pomogła mi to dostrzec. I za to bardzo Jej dziękuję!!!
Pani Magdalena Nagrodzka to Pasjonatka człowieka i Unikat w swojej dziedzinie! Widać, że jej praca to pasja i wkłada w to całe serce. Przechodziłam u niej psychoterapię i dzięki Niej wyszłam z bardzo trudnej życiowej sytuacji. Ma w sobie ogromną wrażliwość i jest przy tym niezwykle ciepłą i sympatyczną osobą. Podczas terapii wykorzystuje bardzo szeroki wachlarz narzędzi, od klasycznych po nowatorskie. Sesje z Panią Magdą oprócz pracy nad sobą to także przyjemność. Mnie pozwoliła otworzyć się zarówno w sprawach dla mnie bolesnych jak i obudziła chęć do życia. Jestem przekonana, że jest w stanie pomóc każdej osobie jeśli tylko minimalnie się zaangażuje w terapię. Zgadzam się z każdą wystawioną tutaj opinią, że jest to Specjalistka nie tylko godna polecenia, ale Psycholog najwyższej klasy!
Gorąco każdemu polecam!
A.M. P.
Doskonały Fachowiec! Psycholog o niezwykłym zaangażowaniu w proces zdrowienia pacjenta, zdecydowanie wybiegającym ponad standardy! Niezwykle ciepła i cierpliwa, a przy tym potrafiąca nauczyć stawiania granic. Terapię u Niej można z góry potraktować w kategorii wylosowania szczęśliwego losu na loterii życia. Bez dwóch zdań osoba godna polecenia! Krzysztof Jan
Bez dwóch zdań osoba godna polecenia!
Krzysztof Jan
Świetna psycholożka, prawdziwa profesjonalistka!!! Najbardziej zaangażowana w proces terapii i najbardziej empatyczna psychoterapeutka z jaką przyszło mi się spotkać. Tak jak Ona nie zwalczył o mnie w życiu nikt... Przy takich umiejętnościach, wiedzy i doświadczeniu jakie posiada Pani Magda, terapia u Niej "grozi" nieuniknioną poprawą jakości życia :) Pani Magda jest nie tylko doskonałą psycholożką, jest też Wspaniałą Osobą. Bardzo ciepła, miła i naturalna, ma też świetne poczucie humoru. Okazała mi dużo wsparcia i zrozumienia w sytuacji, w której bardzo tego potrzebowałam. Serdecznie polecam terapię u Niej. Agnieszka S.
Agnieszka S.
Pani Magdalena jest osobą konkretną i kompetentną. Szybko potrafi określić problem i ustala strategie działania. W szybki sposób przy jej pomocy można rozwiązać swoje problemy.. Gorąco polecam
Polecam zajęcia z Panią Magdaleną. Jest to osoba cechująca się profesjonalizmem i merytorycznym przygotowaniem do pełnionego zawodu. Podczas przeprowadzonych sesji odniosłem wrażenie, iż nie podchodzi sztampowo do problemów pacjenta i stara się wspólnie z nim znaleźć najlepsze dla niego rozwiązanie, zwracając szczególną uwagę na opisane przez niego uwarunkowania.
Pani mgr Magdalena Nagrodzka od razu przy pierwszym kontakcie sprawia wrażenie bardzo ciepłej, miłej a zarazem profesjonalnej osoby. Po rozmowach z Panią Magdaleną wszystko staje się jaśniejsze i prostsze do zrozumienia, za tym idzie ulga. Z całą pewnością mogę stwierdzić że Pani Magdalena pomaga ludziom i się na tym zna. Sesje przebiegają w bardzo miłej atmosferze.
Bardzo polecam Panią psycholog, szczególnie dla osób, które mają złożone problemy psychologiczne. Pani Magdalena bardzo fachowo, z ogromną troską i cierpliwością podchodzi do pacjenta. Bardzo dokładnie i cierpliwie prowadzi terapię. Jest osobą z ogromnym doświadczeniem. Ma w sobie ogromny spokój i wyważenie w podejściu do pacjentów. Mimo natłoku zadań zawsze dostępna. Jestem jej bardzo wdzięczny. Gorąco polecam! Marcel M.
Gorąco polecam!
Marcel M.
Zdecydowanie polecam panią Magdalenę Nagrodzką, jako specjalistę w dziedzinie niesienia pomocy psychologicznej. W trakcie każdej wizyty Pani psycholog ma dla mnie wystarczająco dużo czasu i cierpliwości. Potrafi słuchać i budować atmosferę sprzyjającą zaufaniu. Serdecznie polecam :)