lekarz Jolanta Soboń

"SonoMed"
Pisarka 1b
Mielec

jeden z lepszych mieleckich lekarzy człowiek z pasją aż chce się do niej iść z wizyta lekarz godny polecenia szkoda że mało jest takich ludzi jak ona
Opinia dodana przez: Danuta kupiec

lekarz Teresa Sapeta-Rebkowska

ulica 1 Maja 1
34-300 Żywiec

Traktowanie pacjentów skandaliczne prywatnie czeka się 5 godzin na kasę traktują pacjentów jak przedmioty ,rejestrują po kilkadziesiąt ludzi kolejki jak za KOMUNY.Bałagan rejestracyjny ogromny.Żyjemy w XXI wieku niestety u Pani R. jest jeszcze XX lata siedemdziesiąte.NIE POLECAM ZDECYDOWANIE.

Zbigniew Ekman

Gabinet Lekarski,Specjalita Chorób Oczu
Kościuszki 83
16-400 Suwałki

Specyficzny, ale sympatyczny. Wzbudził moje zaufanie już na pierwszej wizycie. Wykazał się ogromną wiedzą, zainteresowaniem chorobą oka, przyjął poza kolejnością i okazał bardzo dużo empatii. Profesjonalnie podszedł do problemu, wykazał dużo cierpliwości i spokoju mimo mojego przerażenia. Polecam bardzo Pana Doktora!!

dr n. med. Jan Wołosz

Śniadeckich 84 lok. 59
86-300 Grudziądz

Kompletnie nie polecam tego lekarza! Popełnił błąd który mogłaby spowodować utratę wzroku przez mojego tatę. Otóż był on w salonie Chojnowscy na nauce zakładania soczewek kontaktowych, po czym otrzymał jedne do domu. W domu z jednego oka nie udało sie ich zdjąć. Oko było zmęczone, opuchnięte, lecz otoczka soczewki była widoczna. Po próbach zdecydował ze następnego dnia uda sie do twgo salonu o pomoc w zdjęciu. Panie pokierowały go do …
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Tadeusz Sowa

Chojnowska 112 pok. 108
59-220 Legnica

Ja natomiast mam odmienne zdanie niz poprzednicy Polecam tego lekarza gdyz jest super fachowcem w swej dziedzinie Dopasował mi trzy pary okularów jak żaden inny okulista Bardzo go chwalę pod tym względem Natomiast pod względem kultury osobistej to już inny świat ,ale ja odzywałam się tym samym sposobem co lekarz i grzecznie podziękowałam i poleciłam się na przyszłość:)))))))))))
Opinia dodana przez: Renata
52 lata jestem pod opieką pana profesora. Gdy bylam mloda, był doktorem n.med. Pierwszy lekarz, który po leczeniu bezskutecznym przez 8 lat przez innych lekarzy zdiagnozował mnie i do dzisiaj ratuje moje oczy. Leczy się u profesora takze moj maz. Nie damy złego słowa powiedzieć na prof. Gosia. Gdy jest potrzeba, robi wszystkie badania. Tyle lat i nigdy nie spieszył się kosztem pacjenta. Nie chodzi o to, by spędzić w …
Opinia dodana przez: Danusia

dr n. med. Ewa Oleszczyńska-Prost

Okulista dziecięcy

Hertza 9

Zdecydowanie odradzam panią doktor! Byliśmy dwa razy na wizycie z półrocznym niepełnosprawnym dzieckiem. Nadmienię tylko że jechaliśmy do doktor pól Polski i za każdym razem pani asystentka mówi o poślizgu, musimy czekać. Córeczka jest na ciężkich lekach przeciwpadaczkowych i po zaśnięciu praktycznie jest nie do wybudzenia. Oczywiście na skutek czekania zasnęła, więc musimy czekać. Na co? Żeby zakropić oczy i znowu czekać, tak jak by nie dało się za pierwszym …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Emanuela Bętkowska

ulica Zacisze 21
22-400 Zamość

Zdecydowanie nie polecam tego lekarza. Z Panią Doktor miałam do czynienia we wczesnym dzieciństwie i mówiąc prawdę nie mam dobrych wspomnień. Każdą wizytę pamiętam jako koszmar. Od przekroczenia progu gabinetu zbierało się na płacz. A wynikiem tych emocji był zwykły potworny stres,którego Pani Doktor nie starała się pozbyć. Jedynie Pani współpracująca działała na mnie kojąco. Zdecydowanie nie polecam
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Grażyna Winiarska-Przybyła

Drzymały 1
47-400 Racibórz

Bardzo niemiła i nieuprzejma, nic nie tłumaczy. Nie polecam. Są w Raciborzu okuliści z o wiele lepszym podejściem do chorego.

lekarz Maria Kopińska

Zakład Opieki Okulistycznej
Mickiewicza 4
25-352 Kielce

Bardzo kompetentna, miła i godna zaufania. Profesjonalna z bardzo dobrym podejściem do małego pacjenta. Serdecznie polecam.

lekarz Joanna Śledziowska

ulica Warszawska 55 a
21-500 Biała Podlaska

Najlepszy lekarz na jakiego mogłam trafić. Wspaniały człowiek i kompetentny lekarz. Polecam z całego serca

lekarz Romualda Wiącek-Czerniga

Chirurg ogólny, Okulista

Opolska 1a
62-300 Września

10 bm. miałam wykonany zabieg zaćmy (jestem starszą osobą), przez p. dr Czernigę w klinice na Druskienickiej. Lekarzy w ogóle omijam szerokim łukiem. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na takiego lekarza. Sądziłam że operować będzie starsza osoba a tu okazało się: młoda, urodziwa, zgrabna i do tego doskonały fachowiec. Miałam wszystko wytłumaczone, mój stan zdrowia był monitorowany a najważniejsze to, że dużo lepiej widzę. Życzyłabym sobie i innym także ażeby …
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Małgorzata Basińska-Staszczak

Centrum Medyczne LIM
ulica Aleje Jana Pawła II 78

Lekarka spokojna, kulturalna. Nie mam jakichkolwiek powodów, by zarzucić braku profesjonalizmu w wykonywanej przez lekarkę pracy.
Opinia dodana przez: AK

lekarz Aleksandra Suchocka

ulica Topolowa 13/9
33-330 Grybów

Pani doktor niemiła, nerwowa. Żałuję, że czekałam więcej niż pół roku na wizytę u niej. Jedyne co powtarzała, to tylko to, żeby zakrywać nos maseczką. Tak na prawdę myśli tylko o sobie, bo urządzeń nie dezynfekowała, więc pacjent od pacjenta mógł się czymś zarazić. Gorąco nie polecam.

Jacek Klimas

Endogast
Zagórska 24/26
Kielce

Nie wiem skąd tyle niepochlebnych opinii na temat Pana Doktora. Dziś miałam przyjemność robić badania. Pan Doktor bardzo miły, rzeczowy, wszystko wytłumaczy, cierpliwy, uprzejmy. Niepotrzebnie czytałam te opinie, bo tylko się stresowałam i niepotrzebnie. Pan doktor godny polecenia. Pozdrawiam

lekarz Marzena Tłuchowska-Grygierczyk

A.Górnika 5a/17

Polecam Pani doktor bardzo sympatyczna i z podejściem do dzieci, moja córka bardzo przeżyła fakt ze ma nosić okulary.Pani doktor przytuliła córkę i wytłumaczyła ze musi nosić okulary.Przyszlismy za tydzień na dobór okularów,corka pogodziła się ze musi nosić okulary, wizyta kontrolna szybko bo za 2 tygodnie a nie za rok jak w poprzedniej poradni, jedyny minus to problem z dodzwonieniem się do pani doktor ale jk byłam na miejscu i …
Bardzo dobry lekarz i miła osoba, jestem bardzo zadowolona z wyleczonej choroby rogówki oka, szybka pomoc i wdrożenie odpowiednich leków zmniejszyły czas leczenia. Polecam Panią Doktor Katarzynę Hanak
Opinia dodana przez: Mirosława
Maga nieuprzejma kobieta - może zna się na tym, co robi, ale zdecydowanie nie szanuje pacjenta/klienta. Ponad godzinne opóźnienie kwituje że "jak komuś się spieszy, to może wyjść i wrócić później". Zero komentarza do wykonywanego zabiegu i badania... Zdecydowanie odradzam
Opinia dodana przez: Mariusz

dr n. med. Elżbieta Pytlarz

Osterwy 3
64-100 Leszno

Nie polecam! Wizyta, na ktorą czekałam pobad miesiąc odwołana została na mniej niz 24 godziny przed. Sytuacja zdarzyła się już kolejny raz
Opinia dodana przez: Sara

prof. dr hab. n. med. Wojciech Omulecki

szpital im Barlickiego

Wspaniały człowiek i super specjalista . Jeżeli ktoś szuka dobrego operatora , to Pan Profesor jest godny polecenia w 100% . Operował mnie czterokrotnie , wszystkie zabiegi przebiegły pomyślnie z oczekiwanym skutkiem , za co z całego serca DZIĘKUJĘ
Opinia dodana przez: Mariola