dr Marek Podoba

ZOZ Dębica
Sikorskiego2/49
39-200 Dębica

Pan doktor zna się na rzeczy jak mało kto a do tego bardzo miły i kompetentny, takich ludzi więcej w służbie zdrowia lekarz z powołania. Wszelkiej pomyślności dla Pana doktora!!!

lekarz Jacek Niski

ulica Chorzowska 26
42-200 Częstochowa

Doktor Jacek Niski to lekarz z powołania, dla którego pacjent nie jest tylko przypadkiem medycznym. Cierpliwie tłumaczy, z uwagą słucha, skutecznie pomaga. Pan doktor ma ten rzadki dar, że potrafi rozładować napięcie i sprawić, że pacjent czuje się bezpiecznie. Wyróżnia się bardzo wysoką kulturą osobistą i empatią, które idą w parze z doświadczeniem, wiedzą i poczuciem humoru. Spokój doktora, wyważony, wręcz terapeutyczny głos – działa lepiej niż niejedno znieczulenie. Do …

lekarz Andrzej Wołoszyn

Prywatna Praktyka Lekarska Andrzej Wołoszyn
Anieli Krzywoń 16
Zielona Góra

Życzliwy dla pacjenta, sympatyczny, wytłumaczył w sposób zrozumiały problem skomplikowanego urazu. Przedstawił możliwe skutki i ewentualne komplikacje leczenia oraz pozostawienia urazu bez leczenia. Przekonał mnie. Szczerze polecam jako kompetentnego i miłego dla pacjenta ortopedę.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lek. med. Maciej Turek

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Carpathia Medica
Kazimierza Jagiellończyka 13
Mielec

Jestem zachwycona podejściem lekarza , czułam się bardzo swobodnie i uzyskałam wszystkie informacje.jest naprawdę super fajnym doktorkiem.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Tomasz Wikarjak

Ortopeda, Traumatolog

ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
33-100 Tarnów

Bardzo dobry lekarz.Mój staw skokowy zrobiony perfekcyjnie,każdy kto ogląda zdjęcie pyta się gdzie jest taki specjalista. Trochę zabiegany i rozchwytywany, ale wie co robi i co mówi. Polecam.

dr Marek Solarz

Całodobowe świadczenia szpitalne
ulica Karmelicka 7a
34-100 Wadowice

Z całego serca polecam tego lekarza ortopedę. Od dłuższego czasu leczę się u niego z powodu problemów z kolanami i jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia. Pan Doktor Solarz jest niezwykle kompetentny, dokładny i zaangażowany. Wszystko szczegółowo tłumaczy, poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu i zawsze odpowiada na pytania w sposób zrozumiały. Wizyta przebiega w miłej, spokojnej atmosferze, co daje poczucie bezpieczeństwa i zaufania. Zdecydowanie polecam każdemu, kto zmaga się z …
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Sebastian Chamara

ul. Dionizego Czachowskiego 21a
26-600 Radom

Wspaniały specjalista i fachowiec, zna się na rzeczy, do tego przemiły i przesympatyczny człowiek. Najlepszy ortopeda u jakiego byłem, a zaznaczam, że byłem u wielu. Pan doktor wszystko tłumaczy bardzo rzeczowo, że wiadomo w czym jest rzecz i wie jakie leczenie podjąć. Bardzo dobrze trafia z diagnozą. Widać, że lubi to, co robi, a do tego na wszystkim się zna, jest to lekarz z powołania jakich mało. Wizyta przebiegała w …
Opinia dodana przez: Hubert

lekarz Zbigniew Góra

Neurocentrum
Jaroszowice 6
34-100 Wadowice

Dziekuje doktorowi Górze za właściwą diagnozę chłoniaka w stawie. Dzięki niej uniknęłam operacji biodra.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Radosław Placzek

Sobieskiego 2
48-200 Prudnik

Przede wszystkim jest młody, bardzo luzacki i z poczuciem humoru. Jak na oddziale słychać, że piguły się śmieją to wiadomo kto tam z nimi jest. Co do jego podejścia do leczenia to mam bardzo podzielone zdanie. Mnie akurat coś tam pomógł ale nie do końca. Znajomi twierdzą, że tylko wyciąga kasę (w tym jest mistrzem). "Łatwo" idzie dostać L4.

dr Paweł Tyniec

Ortopeda, USG ortopedyczne

Szpital Powiatowy
39-300 Mielec

Bardzo dobry ortopeda godny polecenia miałem robiona artroskopie w piatek w sobote do domu.Polecam doktora Paweł Tyniec
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Andrzej Ziajka

Chirurg ogólny, Ortopeda

"POLIS CLINIC" Prywatna Opieka Lekarska Specjalistyczna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica 1 Maja 88

Bardzo konkretny człowiek wytłumaczy co to za choroba ja miałam zespół ciesni nadgarstka pan doktor wytłumaczył na czym polega zabieg na ten zabieg czekałam tydzień polecam.

dr Artur Szabelski

rzeczypospolitej

Lekarz bardzo dobry nie na 5 gwiazdek tylko na 10👍Z cała pewnością polecam go wszystkim ktorzy potrzebują fachowej pomocy

Karol Balcerkiewicz

loro
Świebodzin

Byłam operowana przez doktora - dwie endoprotezy bioder - Jego umiejętności są nie do przecenienia, drugiego takiego lekarza, specjalisty w dziedzinie ortopedii ciężko znaleźć . ŚWIETNY, światowego formatu LEKARZ - naprawdę wielki bo empatyczny jako człowiek. Doskonały profesjonalista w dziedzinie ortopedii. Komunikatywny, osobiście i doskonale przygotowuje do operacji, wszystko spokojnie objaśnia, wytłumaczy, rozwiewa wszelkie wątpliwości. Jako człowiek sympatyczny, miły, kontaktowy i bardzo kulturalny. Jednym słowem POLECAM! - pacjentka LORO w …
Opinia dodana przez: Teresa

Tomasz Rossa

Oddział Arkadia
aleja Jana Pawła II 82

UWIELBIAM! 😍 Mój Pan Doktor ortopeda (też uwielbiam!) jak kieruje na USG, to zawsze z naciskiem zaznacza "Ale TYLKO do doktora Rossy!" ☺️
Opinia dodana przez: Dorota

dr n. med. Mariusz Radecki

al. Wolności 37 m.7
42-200 Częstochowa

Dr n. med. Mariusz Radecki – lekarz, który przywraca życie bez bólu. Urodziłam się z ciężką, wrodzoną dysplazją stawów biodrowych, przeszłam kilka operacji. Przez lata żyłam z coraz większymi ograniczeniami i bólem nie do zniesienia, przyszedł czas na wymianę stawów biodrowych. Wielu ortopedów nie chciało się podjąć leczenia – mój przypadek uznawano za zbyt trudny, skomplikowany, skazany na niepowodzenie. Dopiero dr n. med. Mariusz Radecki podszedł do mojego przypadku z …

lekarz Marek Hawranek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Szpital Miejski w Zabrzu Spółka z o.o.
Zamkowa 4
41-700 Zabrze

Od siedmiu lat mam kontakt z drMarkiem Hawranek,. po pierwszej wizycie konsultacyjnej po ocenie moich obu kolan zostałam zakwalifikowana do zabiegu endo,po pół roku zostałam zoperowana,zaś drugie kolano po 7 m-cach do dnia dzisiejszego jestem sprawna,ćwiczę na rowerze itp.Za to jestem mu bardzo wdzięczna/ polecam /

lekarz Mateusz Grabicki

SP ZOZ w Wieluniu
ulica Szpitalna 16
98-300 Wieluń

Pan doktor Grabicki to świetny specjalista i empatyczny lekarz. Bardzo dokładnie analizuje objawy i wyniki badań obrazowych. Trafnie postawił diagnozę i zaproponował mi skuteczny sposób leczenia. Ma ogromną wiedzę którą stale pogłębia o najnowocześniejsze terapie i nowe metody leczenia. Polecam tego specjalistę z pełnym przekonaniem. Z porad Pana doktora korzystam ja i wielu moich znajomych

dr Andrzej Bartczak

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Stanisława Staszica 3
96-500 Sochaczew

Zdecydowanie najlepszy ortopeda z jakim się zetknąłem, a kłopotów ze zdrowiem mam sporo (kolana, kręgosłup) zdecydowanie polecam. Do niedawna przyjmował w przychodni lekarskiej WAT w Warszawie i jak wielki smutek mnie dopadł, gdy dowiedziałem się, że już tam nie pracuje. Wielka strata dla tych pacjentów. Lekarz który wykazuje więcej niż tylko sam wywiad z chorym. ON tej choroby szuka, znajduje i skutecznie leczy. Zyczeniem moim byłoby gdyby otaczali mnie tylko …
Opinia dodana przez: Zbigniew Błachowicz

Grzegorz Kuterasiński

Ortopeda, Traumatolog

NZOZ Nowe Życie
Włoszczowa

Profesjonalne podejście do pacjenta, rzeczowy z poczuciem humoru , a poza tym przemiły człowiek, że wspaniałym podejściem do pacjenta. . Lekarz zawsze dokładnie wyjaśnia szczegóły oraz cały proces leczenia czy przepisywane lekarstwa. Z czystym sumieniem mogę jak najbardziej polecić. Pan doktor jak zwykle pomocny i z fachową wiedzą. Cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszystko.
Opinia dodana przez: Barbara Michalska

dr Wojciech Masalski

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Chciałbym serdecznie podziękować Dr. Masalskiemu. Miałem bardzo skomplikowany przypadek złamania kłykcia bocznego, dzięki doktorowi po roku wróciłem do sportu wyczynowego oraz do pasji. Większość lekarzy przekreślała szanse na uprawianie jakiegokolwiek sportu tym bardziej ekstremalnych. Panie doktorze, życzę jak najlepiej i dziękuje za naprawienie mi kolana.
Opinia dodana przez: Kamil