lekarz Tomasz Jaszczak

Ortop Poliklinika
ul. Jana Umińskiego 21

W marcu 2022r dr. Tomasz operował moje kolano. Dziś radośnie hasam po zboczach w Norwegii i kolano ani nie stęknie. Jestem zachwycony!
Opinia dodana przez: Tomasz

dr Wojciech Rydzewski

Poleska 30

Bardzo dobry lekarz. Do pacjenta podchodzi profesjonalnie, na każde pytanie odpowiada w prosty sposób, aby zrozumieć nie kończąc medycynę. potrafi naprawdę pomóc, aby pomóc w bólu. Polecam każdemu doktora Rydzewskiego.
Opinia dodana przez: zofia
{'id': 22710, 'name': 'Ełk'} Ortopeda
                                       lekarz Karol Busz

lekarz Karol Busz

Gabinet Ortopedyczno-Urazowy lek. Karol Busz
Tadeusza Kościuszki 19
Ełk

Pan dr.Karol Busz to rzetelny lekarz,profesionalista w w każdym calu, dokładnie i szczegółowo przeprowadzi wywiad. Od 2012r borykałam się z trzaskajacym biodrem po nieudanym zabiegu biodra,chodziłam od lekarza do lekarza i każdy odsyłał mnie z kwitkiem,jedynie dr.Busz tego nie zrobił,potraktował mnie jak człowieka z bólem a nie jakąś marionetkę. Dzieki niemu wracam do pełnej sprawności,bez bólu i strachu,serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Barbara Dolewa

lekarz Paweł Bełtowski

Wiśniowieckiego 13
33-300 Nowy Sącz

Wspaniały lekarz - przeanalizowałam sobie cały proces i stwierdzam, że za każdym razem z konsultacji (i dwa razy ze szpitala, po zabiegach) wychodziłam ze spokojną, pozytywną głową. Lekarz, który zyskał moje zaufanie. (U innego chirurga dostałam skierowanie na umieszczenie płytek w ręce w celu zespolenia kości, a pan doktor Bełtowski zespolił kość bez cięcia, przezskórnie.) Empatyczny, profesjonalny, konkretny, i przemiły człowiek, który (co naprawdę widać) daje z siebie 100 procent.
Opinia dodana przez: K.T.
{'id': 39242, 'name': 'Otwock'} Ortopeda
                                       lek. med. Filip Kucharczyk

lek. med. Filip Kucharczyk

SPSK im. Prof. Adama Grucy w Otwocku
ul. Konarskiego 13
05-400 Otwock

Szpital im Grucy w Otwocku, Oddzial 3, grudzien 2018. Pan doktor kierowal tego dnia obchodem na Oddziale. To byla druga doba po artroskopii stawu biodrowego. Gdy nadeszla moja kolej stwierdzil: -“Pani dzis do domu”. Nawet nie zapytal jak sie czuje. Poniewaz chodzac czulam sie jeszcze bardzo niepewnie, nie utrzymywalam zupelnie nogi w gorze bez pomocy reki i czulam duzy bol w biodrze (ostatni lek p/bolowy otrzymalam poprzedniego dnia przed snem), …
Opinia dodana przez: Daria

dr hab. n. med. Andrzej Suwara

Ortopeda, Chirurg ortopeda

MEDI HORIZON CLINIC
Domaniewska 39A

Znam Pana Doktora Suwarę jeszcze z czasów ,gdy pracował w szpitalu w Starachowicach(2002r).Wtedy moja 2,5 letnia córka miała wypadek. Jej dwa małe paluszki zostały prawie ucięte (można powiedzieć, że wisiały na włosku). Po dotarciu do szpitala trafiłyśmy na dr Suwarę, który podjął się bez wachania zabiegu uratowania paluszków mojej córki. Bardzo się cieszę, że wtedy zaufałam dr Suwarze,bo dzięki niemu moje dziecko ma wszystkie palce i co ważniejsze ma w …
Opinia dodana przez: Renata
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr Łukasz Antolak

dr Łukasz Antolak

Chirurg ogólny, Ortopeda

Centrum Medyczne Gamma
Broniewskiego 3

Bardzo dobry lekarz. Wnikliwy, dokładny jestem pod dużym wrażeniem zaangażowania. Potrafi cierpliwie wytłumaczyć. Spodobało mi się jego indywidualne podejście i zaangażowanie, które w obecnych czasach jest tak rzadko spotykane. Więcej takich nadzwyczajnych lekarzy to służba zdrowia byłaby bardziej ludzka.
Opinia dodana przez: Olga

Aleksander Winiarski

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Znam Pana doktora od ponad 20 lat operował. Moja córka dzięki jego zręczności, zdolnościom kunsztu lekarza ortopedy chodzi, urodziła bliźniaki, cieszy z życia. Wczoraj sama byłam pacjentką Pana Aleksandra, który wykonał mi zabieg kriolezji kręgosłupa. Wiedza, kultura i zaangażowanie, czas poświęcony pacjentowi. Wielki szacunek za każdą pomoc medyczną. Dziękuję.

lekarz Ziemowit Budek

CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290

Bardzo fachowa i szybka pomoc, polecam uprzejmy, życzliwy, widać, że lekarz z powołania.

lekarz Konrad Malinowski

NZOZ ZDROWIE
ul.Chrobrego
97-400 Bełchatów

każdemu polecę i będę polecać doktora. jest świetnym fachowcem, ustrzegł mnie przed niepotrzebna operacja kolana. zanim trafiłam do doktora malinowskiego, wybuliłam kasę u 3 "specjalistów". nie mogłam wyprostowac kolana-dr elkader wypisał mi po kilku minutach spotkania skierowanie na artroskopię. dr malinowski kazał zrobić rezonans magnetyczny,powiedział że na operację zawsze przyjdzie czas i to nie ten etap. po wynikach skierowal mnie na rehabilitację.i co? po kilku miesiącach ćwiczeń noga się zgina …

lekarz Wojciech Dziuba

Chirurg ogólny, Ortopeda

Przychodnia poz
3-go Maja 12
37-100 Łańcut

Ekspert w swoim fachu. Bezbłędnie wybiera metody do postawienia diagnozy o schorzeniu, konsekwentny w leczeniu, praktyka czyni mistrza.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Michał Madras

Piaskowa 61
23-200 Kraśnik

Badanie fizykalne bardzo przyjemne, gdyż profesjonalne. Czułam się bardzo komfortowo. Doktor wszystko mi na spokojnie wytłumaczył, bardzo go polecam, gdyż jest bardzo przyjemny w odbiorze.
Opinia dodana przez: M

lek. med. Wojciech Piwek

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Jest naprawdę bardzo dobrym lekarzem (doktorem). Bardzo szczegółowy i skrupulatny. Opiekuńczo podchodzi do pacjęta.

dr Maciej Miszczak

Przychodnia Nr 4
Broniewskiego 7

Jestem pacjentką Doktora od dekady. Zgłaszałam się z różnymi problemami ortopedycznymi. Zawsze była stawiana właściwa diagnoza i wdrażane efektywne leczenie. Jeśli problem nie nadawał się do gruntownego wyleczenia, to przynajmniej po leczeniu następowała duża poprawa i zwyczajnie dawało radę funkcjonować. Doktor ma świetne spojrzenie całościowe i mimo, że jest świetnym chirurgiem, nie proponuje rozwiązania operacyjnego, jeśli pozostaje skuteczna metoda zachowawcza. Bardzo go za to cenię. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Iza
Wybór lekarza podyktowany był jego kompetencjami i fachowością w leczeniu urazów u sportowców. Pan doktor jest konkretny, dokładnie wyjaśnia diagnozę i proponuje rozwiązania i sposób leczenia. Chętnie odpowiada na pytania. Wyjaśnia wszystkie za i przeciw. Leczenie przebiegło szybko i jest pełna sprawność kolana. Bardzo sympatyczny lekarz z ogromną wiedzą. W razie kolejnego urazu to od razu umawiam wizytę u dr. Jaroszewskiego.
Opinia dodana przez: Pacjent

Konrad Nowicki

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Zostałem pozytywnie zaskoczony podejściem personelu do pacjenta w Szpitalu św.Aleksandra , a w szczególności dr.Nowickiego , fachowe podejście do wykonywanych zabiegów , profesjonalna wiedza i umiejętności zasługują na pełne podziękowania za wykonaną pracę i super podejście do każdego pacjenta , wszystko super wytłumaczone z pełną uprzejmością , na każde pytanie udzielono mi wyczerpującej informacji bez cienia zniecierpliwienia. Dla każdego pacjenta Pan dr. Nowicki ma chwilę czasu żeby wszystko wyjaśnić i …
Opinia dodana przez: Sylwester

lekarz Tomasz Okoń

Ortopeda, Traumatolog

Przychodnia Lekarzy Specjalistów "SERCE"
ul. Okrąg 3a

Jak najbardziej polecam lekarza jako wspaniałego fachowca. Operację kolana przeprowadził u mnie przy pomocy robota w szpitali w Otwocku. Po miesiącu odstawiłam kule i bardzo sprawnie się poruszam bez bólu. lekarz jest bardzo miły i przyjazny, przed operacją wszystko dokładnie wytłumaczył. Wcześniej byłam u kilku ortopedów, ale z lekarza T. Okonia jestem zadowolona najbardziej. Jestem bardzo wdzięczna za życzliwe podejście do pacjenta, przeprowadzona operację i opiekę,

lekarz Sławomir Marcinkowski

praktyka prywatna
Starachowice

Miałam operacje stopy (paluchy). Jestem zadowolona. Bardzo dobry specjalista. Konkretny, nie obiecuje cudów ale zawsze stara się pomóc. Przy tym bardzo miły i sympatyczny człowiek. Zapracowany ale uśmiechnięty i dba o swoich pacjentów. Polecam!
Opinia dodana przez: Halina

lekarz Włodzimierz Makuch

www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
42-200 Częstochowa

Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
Opinia dodana przez: Ewelina J.

dr Jarosław Kałakucki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Magnoliowa"
ulica Magnoliowa 2

Ogólnie - bardzo dobry lekarz. Kompetentny, uprzejmy z podejściem do dziecka a wizyta przebiega sprawnie.