dr n. med. Marcin Ziółkowski

Centrum Rehabilitacji Sportowej
Przechodnia 2 lok. u7

Na kolana! Tylko dr Ziółkowski! Doskonały diagnosta, chirurg i lekarz , na zastrzyki teraz chodzę dla miłego kontaktu z Panem Doktorem
Opinia dodana przez: Jakub

dr Marcin Biesiada

szpital miejski
27-200 Starachowice

Jest takie powiedzenie "są ludzie i parapety" ... Dr Biesiada to lekarz pełen empatii, zaangażowania, miły i kulturalny, właściwie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Zna się na swojej pracy a co najważniejsze wykonuje ją z pasją. Zdecydowanie polecam Pana Doktora, jeśli ortopeda to właśnie On ✌️😀
Opinia dodana przez: J.

lekarz Beata Maas

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

Pani Dr. Maas to przede wszystkim wspaniały człowiek, który doskonale potrafi wysłuchać pacjenta, posiada mnóstwo empatii, jako lekarza posiada dużą widzę w swoim zakresie. Uważam, że jest doskonałym lekarze, którego w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko spotkać. Pani Doktor prowadzi mnie już kilka lat i dzięki jej wiedzy i doświadczeniu stan mojej ręki diametralnie się poprawił. Polecam Panią Doktor z całego serca.
Opinia dodana przez: Daw

dr n. med. Jacek Magnuszewski

Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38

Miał dwie operacje wymiany stawu biodrowego. Najpierw prawa noga, potem pół roku później lewa w Łodzi w klinice Medical Magnus. ul. Kopernika 38. Pierwsza miała miejsce w 2022 r. Jak to się stało? Czytałem w Internecie, że w Odessie (Ukraina) znany profesor wykonał operację wymiany stawu biodrowego i trwała ona 3 godziny 10 minut. Tę samą operację przeprowadził polski chirurg Jacek Magnuszewski . Operacja była trudna, ponieważ staw był całkowicie …
Opinia dodana przez: Oleksandr Zakharchuk

dr n. med. Tomasz Karski

klinika lubelska
Urocza 19

Pan Profesor to nie tylko najwyżej klasy specjalista ale przede wszystkim człowiek o dobrym sercu . Moja mane zaniepokoiło że nie stawała na nóżkę jedną będąc dzieckiem chodziła do specjalistów lokalnych którzy mówił jest pani młodą przewrażliwiona matka . Całe szczęście że mam zabrała mnie do Lublina do Profesora który jako jedyny od razu widział wadę biodra powodującą różnicę długości nóżek brak możliwość chodzenie i kalectwo do końca życie . …
Opinia dodana przez: Nadia Teresa Jeziorska

lekarz Marek Radziszewski

3 Maja 4/11
98-200 Sieradz

Dziękuję doktorze za babcię. Chodzi i tańczy. Za 6 mcy drugie biodro. Polecam doktora za pomoc i super przeprowadzoną operację. W Wieluniu nie chcieli się podjąć. Babcia miała już do końca źycia nie chodzić
jako lekarz -przewodniczacy tzw komisji ds weryfikacji eskierowań do szitala na rehabiliotacje. Arogancki, zlosliwy,lekcewazacy inspe pacjenta. wielofunkcyjny i goniący za pieniądzem w kiliku przychodniach N. sącz,Bochnia i inne wizyty tylko 200 zl. Byly naczelny lekarz uzdr. Krynica , lek w szpitalu miejsckim i z-ca dyr. ds lecznictwa no i przewodniczacy decydent wlaczy z wyjatkowym tupetem odmawiajacy leczenia rehabilitacyjnego przy tym lekcewazący sobie stanowiska i dizgnozy doktorantów lekarzy specjalistów wystawiajacych e-skierowania …
Opinia dodana przez: Georg

dr Mirosław Midura

Mielec

Wyśmienity fachowiec i organizator . Postawił mnie na nogi w bardzo krótkim czasie. Aby tak dalej Panie Doktorze. Polecam wszystkim !
Opinia dodana przez: Bogusław

dr Marian Chrobot

Ortopeda, Chirurg urazowy

Wizyta u ortopedy marcina w szpitalu w miechowie. Kolano boli od 2 lat po kontuzji. Stwierdził, że nic mi nie jest, nie potrzebuję ani diagnozy ani leczenia, nie zlecił żadnych badań, dosłownie nic się nie dowiedziałem. Usłyszałem, żeby z byle kontuzją nie przychodzić do szpitala. Nie polecam, z takim podejściem tylko zaszkodzi ludziom
Opinia dodana przez: Łukasz
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Ortopeda
                                       prof. dr hab. n. med. Tomasz Bielecki

prof. dr hab. n. med. Tomasz Bielecki

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 w Sosnowcu Kliniczny Oddział Ortopedii
Plac Medyków 1
41-200 Sosnowiec

Dobry i konkretny fachowiec, nie opowiada dyrdymałów, tylko szybka diagnoza i wbicie blokady w kość łokciową. Tytułów naukowych nie dali mu przecież za bycie miernym ortopedą. Młody człowiek a ma już tyle osiągnięć i ludzie go chwalą. To o czymś świadczy. Pojedyńczy maruderzy zawsze się znajdą. Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził. Ja polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: adam

lekarz Rajmund Rajewski

Mickiewicza 6
72-320 Trzebiatów

Wspaniały człowiek, doskonały lekarz. Pan doktor bardzo mi pomógł, poświęcił mi dużo czasu i uwagi, wychodząc ze swoimi radami poza standardowe praktyki wizyt lekarskich. Rady i przepisane leki pomogły mi na powrót do pracy zawodowej. Gorąco polecam innym pacjentom
Opinia dodana przez: Mariusz Sikorski

lekarz Jacek Zatorski

SANVIMED (Szpital Zaborze Sp. z o.o.
Moniuszki 78
41-800 Zabrze

Polecam. Bardzo dobry specjalista. Uratował sprawność mojej nogi. Podczas wizyt dokładnie wyjaśniał na czym będzie polegał proces leczenia.
Opinia dodana przez: Marcelina

lekarz Jerzy Wiewióra

Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
al. Jana Pawła II 7
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Specjalista, człowiek fachowiec, wie co robi. Operował mnie w 2013 roku dzięki niemu i innym lekarzom chodzę. Dziękuję

lekarz Wojciech Hasiec

Sanus
Magnoliowa02

Byłam z dzieckiem .Doktor zbadal bioderka Powiedział ze kształtują się prawidlowo.Dziecko nie musi nosić pieluchy ortopedycznej,a inny ortopeda tydzień wcześniej je zalecił.

lekarz Krzysztof Spychalski

Euromedic Onkoterapia Sp. z o.o.
ulica 28 Czerwca 1956 r. 193

Pan Doktor to lekarz z pasją, powołania i wysokiej klasy profesjonalista. Od wielu lat korzystamy z jego porad i leczenia dojedzając z odległych miejscowości - Jarocina, Kalisza i z pod Szczecina. Podjął się leczenia skomplikowanych złamań powikłanych pooperacyjnie zespołem np.Sudecka - poprawiając niejako błędy innych lekarzy. Leczył wielopoziomowe zmiany zwyrodnieniowo dyskopatycznych kręgosłupa, zwyrodnień wielostawowych i kolan. Każdorazwo zaopatruje wraz ze swoim zespołem wszystkich z wielu pacjentów w wymagane badania obrazowe …
Opinia dodana przez: Tomasz
przy zerwanym więzadle powiedział że on by coś wstrzykną w kolano i będzie dobrze, nawet nie chciał spojrzeć w wyniki rezonansu magnetycznego ponieważ jak on to powiedział "ja się na tym nie znam" odradzam wizytę u tego "specjalisty", inny ortopeda gdy to usłyszał to aż się za głowę złapał co on opowiadał.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Andrzej Nimsz

Brzeskie Centrum Medyczne
ulica Mossora 1
49-300 Brzeg

Byłam na wizycie na NFZ . I jak dla mnie bez żadnej diagnostyki z bolącym kolanem z znacznym rumieniem wokół kolana , zalecono rehabilitację i dalszą diagnostykę w POZ włącznie z wykonaniem TK lub RM ale oczywiście bez skierowania od Pana doktora . Z tego co wiem najpierw powinna być diagnostyka a potem rehabilitacja. Ale co się dziwić Pan doktor pracuje w ośrodku rehabilitacyjnym więc kieruje na zabiegi do swojej …

lekarz Wojciech Marks

Chirurg ogólny, Ortopeda

Przychodnia Morena
ul Jaśkowa Dolina 105

Bardzo dobry lekarz. Doktor wszystko dokładnie wyjaśnia. Nie trzeba zadawać pytań. Zdecydowanie polecam.

lekarz Ryszard Ignatiuk

Chirurg ogólny, Ortopeda

Zatorze 3
13-300 Nowe Miasto Lubawskie

Byłam dzisiaj umówiona na wizytę z moją mamą- starszą osobą, obolałą, trochę przygnębioną, zniechęconą. Już cena wizyty zrobiła na nas dobre wrażenie, nie znam innego lekarza przyjmującego taniej. Mama została wysłuchana, opukana, ponaciągana, lekarz podał rękę przy siadaniu i wstawaniu, do tego wszystko dobrze wytłumaczył, a na koniec dodał miłe słowo. Mogłam mamie towarzyszyć, pomóc, a lekarzowi zadać pytanie.. Sama też skorzystam i polecam.
Opinia dodana przez: IWONA

lekarz Jolanta Komór

Alkamed

Tragedia nie lekarz. Idąc do gabinetu z sufitu zinterpretowała końcówkę krzyków dziecka nt braku ochoty wejścia do innego gabinetu przypisując mi, jako najbliższej os. uwagi jakie dziecko wykrzykiwało. Ani to miłe, ani zasadne. Za to bardzo niekomfortowe. Podczas wizyty chwilę później próbowała mi wmówić że po 2,5 tyg od złamania głowy kości ramiennej nie powinno mnie ani boleć, ani ograniczać ruchu. Sugestia, że powinnam wręcz młynki tą ręką krecić była …