lekarz Bożena Kucińska

Alergolog, Pediatra

Moczydła 28
95-015 Głowno

Pani dr to lekarz z dużym doświadczeniem,wiedza i pomoc nieoceniona leczyla moją córkę teraz przyjęła moją wnuczke za co gorąco jej dziękuję ponieważ nie były to godz przyjęć wnuczka czuje się bardzo dobrze pozdrawiam panią doktor i polecam wszystkim

lekarz Konrad Chmielecki

kard. Wyszyńskiego 68
62-650 Kłodawa

To najlepszy Lekarz jakiego znam, przyjeżdżałam do niego jako dziecko i na pewno ze swoimi dziećmi też będę przyjeżdżać. Kilka razy próbowałam jako dziecko leczyć się w pobliskim ośrodku ale bez rezultatów "po leczeniu" zawsze trafiałam do Doktora który za każdym razem mi pomógł. Polecam serdecznie wszystkim zatroskanym mamom. Lepiej trafić się nie da.

dr n. med. Katarzyna Przybyszewska

Gastroenterolog, Pediatra

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Lea 212

Bardzo kompetentna, z dużym doświadczeniem. Spokojna, najpierw długo słucha wywiadu, zadaje dodatkowe pytania. Byliśmy najpierw w szpitalu ( NFZ), potem prywatnie - bo były problemy z terminem, muszę powiedzieć, że nie ma różnicy w podejściu i długości wizyty, niezależnie od długiej kolejki w przychodni przyszpitalnej wizyta trwała tyle, ile było trzeba ! A z problemem bólu brzucha i wymiotów poradziła sobie bezbłędnie, zlecając tylko konieczne badania! Specjalistka od celiakii, polecona …

lekarz Andrzej Poziemski

Sp ZOZ w Mińsku Mazowieckim
Wielkopolska 37
05-300 Mińsk Mazowiecki

Zdecydowanie nie polecam pana dr poziemskiego(pisze z malej litery ze wzgledu na to jak potraktowal moja zone) czlowiek z rozdrazniona przeszloscia nie mily do tego arogancki, Jezeli chodzi o przyjmowanie w szpitalu w minsku radze wszystkim zeby panu doktorowi nie zawracali glowy nawet jezeli przyjdziece z chorym dzieckiem nie udzieli zadnej informacji albo karze wam zostac w szpitalu albo wypier..w doslownym znaczeniu tego slowa
Opinia dodana przez: DAMIAN

lekarz Edward Kiełbasa

Pediatra, Wizyty domowe

Jedności Narodowej 125 lok. 21

Lekarz z sporym doświadczeniem, dokładnie mnie przebadał i skutecznie dobrał leczenie. Polecam wizyty domowe, doktor szybko przyjechał i nie naciągnął na dodatkowe koszty. Dobry, rzeczowy, empatyczny!
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Monika Skrzypek

Gorczańska 29
34-400 Nowy Targ

Po wielu pozytywnych opiniach znalezionych ma kilku grupach, postanowiłam przepisać dziecko do tej Pani doktor. Niestety to był mój błąd i mam do siebie żal, że tak późno się opamiętałam, ale w przeciągu roku Pani doktor wypisała dziecku ponad 4 antybiotyki. Co jakaś infekcja z przedszkola - recepta na antybiotyk, że niby zapalenie oskrzeli, zapobieganie przewlekłemu zapalaniu itd. Chociaż dziecko nie gorączkowało tylko ciągle borykało się z kaszlem. Teraz zdecydowanie …
Opinia dodana przez: Anonimka

Karina Kołodziej-Małek

NASZA PRZYCHODNIA 2
Strzelców byt 9
41-902 Bytom

Dr Kołodziej -Małek jest bardzo dobrym pediatrą, wyważonym w diagnozach i mającym szeroką wiedzę medyczną. Leczyłam u niej swojej dzieci , a teraz po 20 latach moja córka oddała jej opiece swojego dzidziusia. Polecam tego lekarza gorąco.
Opinia dodana przez: Sylwia

dr hab. n. med. Maria Giżewska

Skłodowskiej-Curie 5 lok. 2

Pani Doktor leczy moje dzieci od urodzenia i obydwoje za nią przepadają, a ja jako rodzic mam do niej ogromne zaufanie i jestem Jej ogromnie wdzięczna za wszystko. Od wielu lat mogę liczyć na pomoc i troskę w każdej sytuacji (tym bardziej, że zakres leczenia mojej dwójki niestety wykracza poza katarki i kaszelki), w tym skierowanie do odpowiednich lekarzy specjalistów i monitorowanie przebiegu leczenia (Pani Doktor sama dzwoni i dopytuje …

dr n. med. Jolanta Meller

Neonatolog, Pediatra

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Olsztyn
10-561 Olsztyn

Moja córka i syn byli pod opieką pani doktor jeszcze wówczas, kiedy była ordynatorem w szpitalu w Elblągu. Wspaniały fachowiec, z ogromnym wyczuciem i intuicją, życzliwa i zawsze w najwyższej gotowości, żeby nieść pomoc i dać wsparcie. Dzisiaj mam duże zdrowe i szczęśliwe dzieci, chociaż córka urodziła się w zamartwicy i wiele przeszliśmy.

Ewa Pieszczek

NZOZ "Nowa Radiologia"
aleja Piłsudskiego 34/634
41-303 Dąbrowa Górnicza

Pani doktor ma nieaktualną wiedzę medyczną niezgodną z aktualnymi wytycznymi WHO (dopajanie dziecka na piersi wodą, rygorystyczna dieta matki karmiacej, dawanie się dziecku wyplakac, zalecona zbyt duża dawka witaminy d3) Nie polecam pani doktor.
Opinia dodana przez: Milo

lekarz Bożena Kubicka-Kozik

Alergolog dziecięcy, Alergolog

Słowackiego 22
97-200 Tomaszów Mazowiecki

Fantastyczny lekarz leczę u Pani Doktor dzieci .Dzięki Niej i Jej ogromnej wiedzy można śmiało powiedzieć że nasz syn żyje zawsze i wszędzie polecam Cudowny Lekarz
Opinia dodana przez: Żaneta

dr Krystyna Rokitiańska

ul. Miła
28-100 Busko-Zdrój

Super, Super i jeszcze raz super fachowiec!!! Nie spotkałam się z lepszym fachowcem , Pani doktor Krystyna leczyła mojego syna od urodzenia do lat 10, wyrósł na silnego zdrowego mężczyznę. Dziękuję !!!!

dr hab. n. med. Jarosław Walkowiak

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Gajowa 3

Witam polecam wszystkim opiekę u tego lekarza zwłaszcza małym pacjentom chorym na Mucowiscydozę dr hab. n. med.Jarosław Walkowiak. Leczyłam się u Niego jak byłam dzieckiem nigdy nikt nie dał mi tyle ciepła i wspaniałej opieki. Człowiek z sercem na dłoni. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Magda

lek. med. Agnieszka Wierzbicka-Sławińska

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Wadowicka 8W

Nie polecam , pani dr nieuprzejma. W luxmedzie odmówiła przyjęcia dziecka z wynikiem dodatnim na paciorkowiec . Nie polecam absolutnie tego lekarza
Zdecydowanie polecam. Pani Doktor uprzejma, kompetentna i empatyczna. Wizyty w miłej atmosferze. Wiedza i doświadczenie.

lekarz Agnieszka Klincewicz

Sienkiewicza 50a
69-100 Słubice

Lekarz, który nie tylko budzi zaufanie rodzica, ale skutecznie leczy małych pacjentów.

dr n. med. Marek Radzki

RKK MED Centrum Medyczne
Emilii Plater 25/4

Bardzo specyficzny człowiek, mozna go albo natychmiast polubic albo zdedcydowanie nie. udziela porad na telefon ale zgadzam sie z przedmowcami, ze podchodzi "tasmowo" do szczepien i nie zawsze chce przyjezdzac do kataru i kaszlu bez goraczki.niepokojace jest dla mnie zawsze to, ze radzi czekac az/czy choroba sie rozwinie i nigdy nie polecil syropku na kaszel czy wzmocnienie. stawia jednak super trafne diagnozy-w naszym przypadku jeszcze sie nie pomylil. prowadzimy u …

lekarz Teresa Paczkowska-Krawczyk

Altanowa 18

Bardzo polecam Panią Doktor! Ufamy jej, byliśmy już wiele razy, zawsze trafiona diagnoza! Dziękujemy :)
Uważam że jest dobrym lekarzem, aczkolwiek co do niej zajde z dziećmi to osłuchowo czysto i zapisuje tylko jakieś syropy itp a za 2 dni spowrotem i już trzeba antybiotyk natomiast pare razy trafiłam na dr Aldone nazwiska nie pamiętam dokładnie i zawsze zapisała Bactrim itp i był spokuj z innymi lekami i antybiotykami, Dr Filipiak jest dobrym lekarzem tylko szkoda że choroba zawsze musi sie rozwijac dalej i tak …
polecam, naprawdę bardzo dobry pediatra