Wojska Polskiego 20
Boguchwała
Pani doktor jest specjalistą ale od zniechęcenia pacjentów do siebie. Nie uwzględnia szczepień na COWID pomimo zaszczepienia obojga rodziców, wymaga wizyty tylko i wyłącznie jednego rodzica w rygorze sanitarnym, przecież rodzice przebywają z dzieckiem 24 g/h i zachowuje się jakby poskradała wszystkie mądrości w dziedzinie medycyny. Pani doktor parę lat temu zachowywała się przyjemniej w stosunku do pacjentów oraz ich rodziców, a teraz ( to chyba za dużo pieniążków trafia …
NZOZ MEDICUS
Kościuszki 36
Osieczna
Pani doktor zawsze uważnie wyslucha, doradzi i stara się znaleźć jak najbardziej optymalną metodę leczenia. Zawsze czuję się zaopiekowania. Jestem bardzo zadowolona przez lata z opieki u Pani doktor Nowakowskiej. Polecam
Pani Doktor przyjęła mnie w Nadmorskim Centrum Medycznym, Dom Medyczny "Świętokrzyska" na NFZ. Żaden lekarz rodzinny jeszcze nie potraktował mnie w tak lekceważący i wykorzystujący swoją pozycję sposób. Przyszłam z przeziębieniem, ogólnym rozbiciem, bólem gardła przede wszystkim, aby zapisała mi coś na wzmocnienie i dała kilka dni urlopu, by dojść do siebie. Dodatkowo od roku mam bóle brzucha, przez które wylądowałam kiedyś na SORze i ten ból też się w …
Skłodowskiej 7
Kościerzyna
Chciałabym serdecznie podziękować Pani Doktor za niezwykle dokładne i wnikliwe przeprowadzenie badania gardła i nosa. Otrzymałam wiele szczegółowych zaleceń, które pomogły mi lepiej zrozumieć mój stan zdrowia. Pani Doktor wykazała się ogromną empatią i zaangażowaniem — szczerze mówiąc, nie spodziewałam się aż tak dużego zainteresowania moimi dolegliwościam.Jej profesjonalne, a zarazem ludzkie podejście zrobiło na mnie ogromne wrażenie. Dziękuję za troskę i wsparcie. -
Problemem zgłoszonym przy rejestracji było sprawdzenie po pewnym wypadku oraz wyczyszczenie uszu. Wizyta skończyła się po minucie lekarz po powierzchownym sprawdzeniu powiedział ze jest w porządku i proszę wyczyścić sobie wodą z mydłem. Ta jakże cenna minutowa wizyta kosztowała 150zł za praktycznie powiedzenie dzień dobry i trzaśnięcie drzwiami. Odradzam korzystania z usług tego lekarza strata czasu i pieniędzy
Wojewódzki Zakład Opieki Zdrowotnej nad Matką, Dzieckiem i Młodzieżą
Jana III Sobieskiego 7a
Częstochowa
Z całą pewnością nie polecam! Bardzo niemiła i nieuprzejma, nie można uzyskać od niej żadnych informacji na temat stanu zdrowia dziecka.
Bardzo nieprzyjemna lekarka. Gburowata i bezczelna. Córka omdlała na turnieju tańca. Poszłam z prośbą o skierowanie na badanie krwi. Usłyszałam, że moja córka widocznie się do tego nie nadaje i powinna zrezygnować! Przerywała w połowie zdania, mówiła podniesionym głosem! Jednym słowem TRAGEDIA!
Centrum Medyczne Vitamed
al. marsz. Piłsudskiego 30
Gdynia
Nie polecam pani jest bezczelna wymaga dokumentow które nie dotycza choroby dziecka jest chamska wypytuje o rzeczy które nie dotyczą jej jej pytanie ile mam dzieci i czy wszystkie z mężem mówić mi ubliżyła mojejmu mężowi że chyba on normalny nie jest nie polecam tej lekarki to jest jakaś tragedia syn jest dzieckiem autystycznym i nie będzie grzeczny na wizytach bo wpada w płacz a lekarka chce jego orzeczenie czytać …
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dawno nie spotkałam tak spokojnego i miłego lekarza ze świetnym podejściem do dziecka. Pani Doktor wszystko dokładnie wytłumaczyła, uspokoiła, odpowiedziała na każde moje pytanie.
1 Maja 32 (SP nr 1)
Szklarska Poręba
Polecam z całego serca. Pomimo wielu obowiązków i dłuuugiej kolejki Pani dr dokładnie mnie zbadała i przeprowadziła wnikliwy wywiad. dziękuję za pomoc!
Z całego serca polecam Panią Doktor. Lekarz z powołania, Dr Romanik zawsze wysłucha, wesprze, doradzi nie tylko w sprawach medycznych ale też wychowawczych. Wizyta nie trwa 5-10 min, tylko tyle, ile dana sytuacja wymaga. Z gabinetu zawsze wychodzimy z dziećmi pewni, że są w dobrych rękach, z trafnymi zaleceniami i diagnozami. Pani Doktor podchodzi do dzieci z ogromnym sercem i zaangażowaniem, a One Ją wprost uwielbiają. Pani Doktor, dziękuję!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "TWOJA PRZYCHODNIA" Sp. z o.o.
Króla Rogera 6
Lublin
Bardzo dobry pediatra, robi wyczerpujący wywiad z pacjentem, dobrze dobiera leczenie. Dzięki Pani doktor coraz częściej udaje się córce unikać antybiotyków.
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Bardzo uprzejma,rzeczowa, kompetentna i zaangażowana Pani Doktor. Mocno dziękuję i bardzo polecam!!!!!!
MEDEX SPECJALISTYCZNE GABINETY LEKARSKIE - Filia
Kościuszki 36
Nowogard
Pani Urszula nie jest godna polecenia. Potrafi olać człowieka w największy możliwy sposób. Byłam na wizycie u niej z gradówką na oku ale zanim się dostałam było mnóstwo komplikacji. Na wizycie nawet nie spojrzała na oko co więcej dostałam informację wcześniej że dostanę skierowanie do okulisty ale nie dostałam. Zwolnienia lekarskiego nie dostałam, a poinformowałam, że pracuje w kurzu i w zimnym pomieszczeniu. Kolejny raz mnie olała.
Polecam doktora. Z córką trafiliśmy do niego z długotrwałym katarkiem (od przeszło pół roku odbijając się od pediatrów, laryngologów do pulmunologów). Wytłumaczył jak powinny wyglądać badania, dał skierowanie do szpitala. Niestety potwierdziły się jego słowa o leczeniu poprzez poradnie i jego skierowanie nie zostało uwzględnione przez lekarzy szpitala nr 2 w Rzeszowie. Nie mam do niego zastrzeżeń, świetny specjalista, chce leczyć i pomagać pacjentom.