{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg naczyniowy

lek. med. Rafał Boczej

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Medycyna Dąb Katowice
ul. Dębowa 64

Bardzo dobry lekarz, wrażliwy człowiek profesjonalne podejście do pacjenta znakomity chirurg.Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Anna Zemczak

Endokrynolog

szpital kliniczny ul.ceglana katowice

Bardzo dobry i doświadczony lekarz. Fachowe podejście do pacjenta i bardzo empatyczny. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Ada

dr hab. n. med. Roman Pawlas

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Od lat Pan dr jest moim lekarzem, do ktorego przyjezdzam z USA. Jeden z najlepszych lekarzy u ktorych sie leczę. Dzieki przeprowadzonym operacjom (zesp. Cieśni, lokiec tenisisty, golfisty, mam sprawne ręce w wieku 65 lat i wciaz moge pracować. Bardzo mily, kontaktowy, z ogromna wiedzą lekarz.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Agnieszka Jęda-Golonka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Lekarz na poziomie. Fachowa wiedza, rzetelne podejście do pacjentki. Szybka i trafna diagnoza. Takich lekarzy szukać ze świecą. Wszystkim bardzo polecam Panią Agnieszkę. Miła i sympatyczna.

prof. dr hab. n. med. Rafał Stojko

Ginekolog

4 dent
przemysłowa3

Mam mieszane uczucia co do Pana doktora... Mam wrażenie, że warto do niego iść w przypadku "trudnych przypadków nad którymi inni rozkładają ręce", ale tylko chirurgicznyh. Nie wiem jak z kwestia prowadzenia ciąży czy leczenia niepłodności, ale Pan Doktor Stojko nie jest zbyt empatyczny. Wizyty są bardzo krótkie i drogie. Generalnie nie szłabym do niego z "pierdołami". Przyszłam z konkretnym przypadkiem do leczenia, nie została mi zaproponowana cytologia, nie oglądał …

dr n. med. Kazimierz Swoboda

Provita
ul. Żelazna

Wspaniałe podejście do pacjenta, mąż operowany w czerwcu informowany przez P.doktora o sposobie operowania i pozytywnym nastawianiu z nutką humoru. Jesteśmy b.wdzięczni . Maria i Antoni
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Iwona Piwowarska

Reumatolog

Provita
ul. Żelazna

Lekarz z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem, bardzo dokładna i kompetentna, sam wywiad zrobił na mnie olbrzymie wrażenie. Miła i uśmiechnięta, bardzo życzliwa, z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Jacek

dr hab. n. med. Krzysztof Gołba

Kardiolog

Przeniesiona !!! Zabrska 14/3
al. Korfantego 5 (Unimed)

Znakomity specjalista kardiolog w czasie wizyty bardzo konkretnie mówi zrozumiałym językiem o chorobie i leczeniu poza tym odpowie na każde pytanie .W trakcie leczenia można zadzwonić zawsze udzieli porady .Dwa razy leżałem na jego oddziele każdego dnia pytał o moje samopoczucie zawsze uśmiechnięty i serdeczny .polecam gdy inni kardiolodzy nie radzą sobie z twoją choroba .TAK trzymać panie prof.
Opinia dodana przez: jan s

dr n. med. Agata Włoch

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

provita
fabrczna13d

Bardzo sympatyczna Pani doktor, bardzo dokładnie podeszła do badania, wszystko na bieżąco tłumaczyła, po wyjściu nie miałam żadnych obaw i czułam, że badanie jest wykonane porządnie. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Inez

dr n. med. Magdalena Machnikowska-Sokołowska

Radiolog, USG

Zakład Diagnostyki Obrazowej

Trafiłam na Panią Doktor w najtrudniejszym i najbardziej nerwowym momencie mojego życia – w chwili nagłego zachorowania mojej córki Oliwki, podczas nagłego przyjęcia do szpitala GCZD w Katowicach-Ligocie. To właśnie z nią rozpoczęłam cały proces diagnostyczny choroby. Dzięki jej opanowaniu, ogromnej wiedzy, kompetencji i trafnym zaleceniom, po długim leczeniu mogę dziś spokojnie tulić córeczkę w domu. Pani Doktor jest fantastycznym radiologiem z wyjątkowym podejściem zarówno do dzieci, jak i do …
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Michał Kokot

Endokrynolog

Urbana 5

Zgadzam się z opinią pacjentów NFZ Chodzę do doktora do Przychodni przyszpitalnej leczenie to Klęska TSH jak Parabola raz głęboka nie do czynność raz na czynności związane z tym objawy jeśli chodzi o badania wymuszanie badań przez pacjenta Natsu dostaję odpowiedź że NFZ Zanie nie zapłaci Lub słowa pana doktora jak pani nie pasuje może pani zmienić lekarza Wychodzi na to że pan doktor dla pacjentów prywatnych jest bardzo miły …
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Andrzej Etmański

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

W przypadku tego specjalisty byłam bardzo zawiedziona wizytą prywatną. To był okres pandemii, gdzie przyszłam do kontroli i okazało się, że mam cystę na jajniku. Już kiedyś miałam taki problem, niestety bardzo ta informacja mnie zestresowała, dodam, że dawno też nie byłam u ginekologa i to wszystko wpłynęło na moje złe samopoczucie. Ponowne pozbywanie się cysty i zmiana gospodarki hormonalnej nie należy do przyjemnych.. W międzyczasie Pan Doktor zaczął używać …

lekarz Jacek Mniszek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "EUROMED" Urszula Wortolec
ulica Wojewódzka 7

Kilka dni temu byłam u dr Mniszka pierwszy i ostatni raz, kiedy to na Łubinowej w Katowicach miał nocny dyżur. Jestem w 3 miesiącu ciąży, w nocy dostałam lekkiego krwawienia, od razu pojechałam na Łubinową i wtedy dyżur miał właśnie dr Mniszek, zaprosił mnie do gabinetu, powiedziałam co się dzieje, zbadał mnie na kozetce po czym stwierdził,że ronie i nic nie da się już zrobić bo cytuje:" jajo płodowe jest …

lekarz Krzysztof Zembrzycki

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Perfekcyjny, dokładny, mega uprzejmy i empatyczny, usg zrobione przez doktora najlepsze w Polsce. Bardzo pomocny i kompetentny.
Opinia dodana przez: BARBARA

dr n. med. Lucyna Góras-Hetmańczyk

Podgórna 4

Pani dr została naszym ANIOŁEM Bardxo Nam pomogla Dzieki jej zaangażowaniu Nasz Tata moze odchodzić w godnych warunkach z zachowaniem godnosci i intymnosci . Otwartość i delikatnosc Pani Doktor , jak tez calego jej personelu sprawiają, ze tak trudne chwile są mozliwe do przetrwania BARDZO ALE TO BARDXO DZIĘKUJEMY
Opinia dodana przez: Kasia i Ola

dr n. med. Violetta Socholik

Laryngolog, Lekarz medycyny pracy

gen. Jankego 13

Pełne empatii podejście, dokładne badanie, wyjaśnienie przyczyn choroby i przebiegu leczenia. Po kilku nieudanych próbach wyleczenia u innych lekarzy, dzięki niej jestem zdrowy. Świetnie, że jest taka lekarka w Katowicach. Zdecydowanie polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Przemysław Laprus

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26

Miły, sympatyczny i wyluzowany lekarz. W moim przypadku złamana kostka bez przemieszczenia. Z mojego doświadczenia polecam.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Sylwia Kucia-Kuźma

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 7 Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach Górnośląskie Centrum Medyczne im. prof. Leszka Gieca
ulica Ziołowa 45-47

Polecam Panią Doktor Sylwię Kucia-Kuźma. Bardzo cierpliwa świetnie przeprowadziła wywiad zaproponowała konkretne badania, które potwierdziły diagnozę. Życzliwa osoba i bardzo kompetentna to czego nie dało się wykryć innym kardiologom Pani Doktor udało się od razu. Gorąco polecam oby więcej było tak wyedukowanych lekarzy w naszym otoczeniu.
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Zbigniew Olczak

Radiolog

ulica Malwy 88g

Pan doktor to świetny specjalista z doskonałym podejściem do dzieci. Korzystam z jego wiedzy, umiejętności juz 3 lata. Od czasów, kiedy syn był nieświadomy badania po czasy, kiedy stanowczo nie chciał współpracować! Pan doktor był zawsze cierpliwy i wyrozumiały. Ja polecam go z całego serca!

lekarz Agnieszka Goj-Duniec

Dermatolog

Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - Zespół Nr 1
ulica Raciborska 27, 28

Po naszych doświadczeniach z tym dermatologiem dziecięcym jestem niezwykle zadowolona i wdzięczna za profesjonalną opiekę. Doktor wykazała się nie tylko imponującą wiedzą specjalistyczną, ale także niesamowitą empatią i cierpliwością wobec mojego dziecka. Wizyta przebiegła w przyjaznej atmosferze, co znacznie ułatwiło naszemu dziecku przezwyciężenie strachu przed lekarzem. Lekarz szczegółowo i zrozumiale wyjaśnił nam przyczyny problemów skórnych oraz zaproponował skuteczne metody leczenia, które szybko przyniosły oczekiwane rezultaty. Jej podejście do małych pacjentów …