dr n. med. Tomasz Trzeciak

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

28 czerwca

Testowałem różnych lekarzy w Poznaniu i okolicach łącznie ze słynna klinika. Nikt jednak nie podszedł tak rzetelnie do problemu mojego kolana. Jeszcze raz serdecznie dziękuje Doktorze. Niedosyc ze prawdziwy fachowiec to jeszcze miły i sympatyczny człowiek . Polecam w 100%!!!!
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Tomasz Łukaniec

Ortopeda, Rehabilitant

Milickie Centrum Medyczne
Prusicka 24
55-100 Trzebnica

Ja też dziękuje że pan leczył moją siostrę i mnie jest pan bardzo dobrym fachowcem dzięki panu oraz reszcie sztabu ze szpitala. Ortopedów i rehabiltantów udało się mnie. Postawić na nogi Jesteście bardzo Wielcy za każdym razem chwale waszą kadrę a przedewszystkim pana panie doktorze jeszcze raz dziękuje wam Bravo Piotr. Z Polkowic

lekarz Krzysztof Wienzek

ulica Pszczyńska 12d/1
43-190 Mikołów

Polecam,lekarz godny polecenia,super podejście do pacjenta,bardzo dokładnie robione usg,sporo czasu poświęca pacjentowi

dr n. med. Mariusz Maliszewski

Neurochirurg, Traumatolog

Sawickiej 2
43-603 Jaworzno

Wspaniały specjalista. Operował mojego męża w kwietniu. Mąż miał 3 przepukliny kręgosłupa, już nie chodził. Po zabiegu na 2 dzień stanął na nogi. Najważniejsze, że teraz żyje bez bólu. Gorąco polecam Pana doktora.

dr n. med. Andrzej Atras

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Niestety dla doktora najważniejsze są wizyty w gabinecie prywatnym. Po zabiegu operacyjnym były powikłania ale nawet nie ma słowa w karcie informacyjnej ze szpitala, bo jak można przyznać się do błędu? Wizyta kontrolna tylko prywatnie! Śmieszne i straszne.

dr n. med. Jacek Bartosik

Traumatolog

Kościuszki 16
Gliwice

Bardzo dobry lekarz to mało powiedziane fachowiec który zna sie na swojej robocie. Mi uratował reke z powaznym wieloodłamkowyn złamaniem szybka reakcja z jego strony, expresowa opieka ortopedycznego oddziału i szybki powrót do sprawnosci bardzo mu dziekuje bo nikt inny nie podszedł tak profesjonalnie do tego urazu szacun pozdrawiam
Opinia dodana przez: Kedzierzynianin

lek. med. Arkadiusz Madej

Best-Med
al. Jerozolimskie 87

lek.med.Arkadiusz Madej zalecił mi wymiane biodra, wybaczcie mi mówienie własnym jezykiem 15,11,2021 doktór wykonał zabieg wymiany wyżej wspomnianego biodra lewego w szpitalu w Grodzisku Mazowieckim. Jestem zadowolony z przebiegu procesu leczenia.Z doktorem można podyskutować,pytac i usłyszeć fachowe odpowiedzi oprócz kompetencji widać duzą osobistą kulturę pana doktora Z gabinetu wyszedłem ogromnie uspokojony.Wszystkim którym dokuczaja podobne problemy zdrowotne bardzo ale naprawdę bardzo mocno POLECAM DR.ARKADIUSZA MADEJA TERESIN POWIAT SOCHACZEW. Pozwolę sobie doktorze …
Opinia dodana przez: Andrzej z Teresina

lekarz Zbigniew Kijas

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Gabinet Ortopedyczny
Bazylijska 39
95-100 Zgierz

Świetny specjalista. Miałem problemy z nogą po złamaniu, a on wszystko dobrze zdiagnozował i pomógł wybrać odpowiednią rehabilitację. Teraz mogę już śmigać na nartach :) Polecam tego ortopedę!

dr n. med. Jerzy Podżorski

Ortopeda, Traumatolog

Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalne podejście do pacjenta, ma czas na rozmowe i tłumaczy istotę leczenia. Kilka razy korzystałem z pomocy. Poleam

dr n. med. Jarosław Ucieklak

Conrada 15

Super lekarz i mądry czlowiek. Pomógł mi bardzo gdy inni rozkładanie ręce w paskudny zwyrodnienie kręgosłupa.
Opinia dodana przez: Z Żoliborza

lekarz Maciej Laskowski

Biwakowa 5 pok. 15

Dr. Laskowski to wybitny specjalista. Ortopeda, który większość schorzeń zna z autopsji :) Jego diagnozy są w 100% trafne - zawsze potwierdzone badanami. Wizyty u Pana Doktora przebiegają w miłej, luźnej wręcz przyjacielskiej atmosferze, bez niepotrzebnego stresu. Nie ma znaczenia , czy wizyta odbywa się na NFZ , czy w gabinecie prywatnym. Zawsze jest tak samo- szybko, sprawnie, profesjonalnie. Wraz z mamą trafiłyśmy do doktora losowo, bez żadnego polecenia, bez …
Opinia dodana przez: joanna

lekarz Sebastian Cychowski

Gabinet Odnowa
Szosa Chełmińska 254
87-100 Toruń

Bardzo sympatyczny lekarz,rzeczowo i zrozumiale opisał stan mojego kolana ,tak że nie miałem już więcej pytań. Z przyjemnością polecam .
Opinia dodana przez: Gabriela

dr n. med. Marek Tramś

Szpital Lux Med
Puławska 455

Mineło juz ponad 6 lat od operacji kolana (więzadło) i jest super ! Doskonałe podejście i kompleksowe rozwiązanie moich problemów. Polecam jako fachowca !
Opinia dodana przez: krzysztof

lekarz Adam Szendorowicz

Chirurg dziecięcy, Ortopeda

Wojewodzki Specialistyczny Szpital Dzieciecy
Olsztyn

Jestem pod olbrzymim wrażeniem kontaktu z lekarzem. Absolutnie godny polecenia - rzeczowy, konkretny, świetny specjalista. Mimo pandemii bardzo spokojny i uprzejmy - znalazł czas, aby wytłumaczyć mi konieczność przeprowadzenia operacji dziecka i zaraz po niej przyszedł, żeby poinformować mnie, że wszystko przebiegło zgodnie z planem.

dr n. med. Bogdan Czapiga

Neurochirurg, Chirurg ogólny

Piłsudskiego 100

Bardzo kompetentny lekarz, uprzejmy, cierpliwy i empatyczny. Pacjentów traktuje z szacunkiem, ma znakomite podejście do nastolatków.

dr n. med. Rafał Plebański

Klinika Zdrowej Kości
ul.28 Pułku Strzelców Kaniowskich 61/63

Przestrzegam inne osoby przed Panem Rafałem Plebańskim. Umówiłam wizytę z obolałą i spuchniętą stopą bo były dobre opinie na portalu znany lekarz. Zabrałam ze sobą zdjęcie z RTG i wyniki z badań krwi. Pan Plebański po zapoznaniu się z RTG i morfolią oraz po zrobieniu USG (gdzie stwierdził że MAM ZA GRUBY NASKÓREK i nie widzi nic od spodu stopy!) stwierdził zapalenie stawu dużego palucha spowodowane dną moczanową. Wykonane USG …

dr n. med. Henryk Konik

Wojewódzka 7 (Euromed)

W życiu poznałam już chyba kilkuset lekarzy. Pan Doktor jest jednym z niewielu, do, którego pomimo cierpienia warto się udać i wychodzi z " lżejszym sercem". Raz operował mi łokieć i zrobił to perfekcyjnie, później po wielu latach zaczął zajmować się moim kręgosłupem i barkiem. Nie wyłudza pieniędzy, zbędnych wizyt. Jest bardzo empatyczny pomimo oszczędności w słowach, ale nie wiem dlaczego pacjenci oczekują, że będzie ich psychologiem. Co trzeba, rzeczowo …

lekarz Mariusz Smolik

Lekarz sportowy, Ortopeda

Różana 7
43-460 Wisła

22 lata temu w wieku 14 lat, przewróciłam się na rowerze i trafiłam niestety do złych specjalistów. Skręcenie stawu kolanowego-zerwanie więzadła krzyżowego, więzadła pobocznego, uszkodzenie łąkotki. Po 6 operacjach po których moje kolano było zmasakrowane, dostałam zapis w dokumentacji „inwalidztwo utrwalone”. Dramat. W 2005 roku polecono nam Pana Doktora Smolika. Tu się pojawia cud! Pan Doktor patrząc na moją sytuację wykazuje się ogromną dozą empatii i wiedzy, znajduje rozwiązanie, szczegółowo …
Opinia dodana przez: Parandzem

dr n. med. Jacek Bogucki

Neurochirurg, Traumatolog

Specjalistyczna Przychodnia Rehabilitacyjna i Lecznicza "ORTO"
ul. Opaczewska 43 lok.125 (I piętro)

Ogromne podziękowania dla dr Jacka Boguckiego, mistrz w swoich fachu i przecudowny człowiek. W grudniu 2023 miałam wykonaną mikrodiscektomie na dwóch poziomach l4/l5 oraz l5/s1 po 6 miesięcznym bolu, który można powiedzieć prawie całkowicie wylaczyl mnie z codziennego życia, niemożność chodzenia sprawiła, że musiałam zrezygnować z normalnego aktywnego życia, a bol był już nie do zniesienia. Ciężko tak funkcjonować, gdy kalendarz wskazuje dopiero 38 lat :). Panie Doktorze dziekuje za …
Opinia dodana przez: Kasia

dr n. med. Jan Kiryluk

szpital
Lidzbark W.
02-345 Hajnówka

Polecam. Byłam na wizycie z mamą, lekarz empatyczny, kompetentny. Endoproteza biodra przebiegła pomyślnie. Oprócz fachowości bardzo miła aparycja, spokojnie wysłuchał, zbadał, przejrzał badania itp..wytłumaczył na czym polega wymiana, jak się przygotować przed i po. Dla mnie naprawdę same plusy. Polecam z całego serca. A Panu Doktorowi bardzo dziękujęmy.