lekarz Irena Ciećko-Michalska

Gabrieli Zapolskiej 42

Od wielu lat jestem pacjentką Pani doktor, zawsze mi pomagała. Jest dokładna, cierpliwa i kompetentna. Najważniejsze jest to, że ma wspaniałe podejście do pacjenta. Po wizycie u Pani doktor, nawet sytuacje bólowe są mniej odczuwalne a zalecane terapie pomagają. Byłoby wspaniałe gdyby wszyscy lekarze prezentowali zbliżony do Pani doktor poziom.
Opinia dodana przez: Alicja
Jestem bardzo zadowolony z stałej opieki Pana Profesora Dobrowolskiego ze względu na bardzo wnikliwą analizę mojego przypadku i dokładne, szczegółowe wyjaśnienie możliwości leczenia. Polecam Pana Profesora za jego profesjonalne podejście do pacjenta oraz stosowanie nowoczesnych, poszerzonych metod leczenia z zakresu onkologii i urologii.
Opinia dodana przez: Tadeusz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Neurochirurg
                                       lek. med. Paweł Radło

lek. med. Paweł Radło

Neurochirurg, Ortopeda

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pan dr wykonał u mnie zabieg stabilizacji kręgosłupa lędźwiowego. To pierwszy lekarz po wielu latach leczenia, który wzbudził moje zaufanie. Człowiek, od którego bije spokój, wysoka kultura osobista a przede wszystkim empatia. Na pierwszej wizycie zostałam wysłuchana, przebadana, otrzymałam konkretną i prawidłową diagnozę oraz skierowanie na operacje z NFZ. Pomyślałam: ten człowiek naprawdę chce mi pomóc... W celu złagodzenia bólu Pan dr zaproponował mi blokadę, która okazała się zbawienna w …

lekarz Urszula Jesień-Sokołowska

Os. Kolorowe 18/48

Po przeczytaniu negatywnych opinii naprawdę bałam się iść do tego lekarza, ale pilność sytuacji tego wymagała, więc zaryzykowałam. I co mogę powiedzieć - wizyta była absolutnie kompetentna, pani doktor była cierpliwa i empatyczna, a przepisane leczenie okazało się skuteczne. Od tego czasu byłam u niej na wizycie jeszcze raz. Drugie spotkanie przebiegło w równie przyjemnej atmosferze i z profesjonalnym podejściem.
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Agnieszka Noworolska

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3

Pani doktor już po krótkim kontakcie okazała się wspaniałym lekarzem ,odpowiedzialnym wytrwale poszukującym najlepszych rozwiązań dla pacjenta. Niezmordowanie dąży do osiągnięcia zamierzonego celu w moim wypadku obniżenia ciśnienia. Sama zdyscyolinowana wymaga tego samego od pacjenta. Bardzo godna polecenia.
Opinia dodana przez: stanisław

lekarz Teresa Cierpich-Pachacz

POLIMED
Oś Piastów 40

Pani doktor bardzo miła, z dużą wiedzą i odpowiednim podejściem do pacjenta. Wszystko mi wytłumaczyła i poleciła co robić dalej (miałem usg). Dziękuję bardzo za pomoc ! i polecam innym (bylem w szp.rydygiera)
Opinia dodana przez: Piotr Ś

lek. dent. Mieczysław Łazarz

Chirurg stomatolog

ulica Wspólna 13A

Do doktora przychodzę zawsze ze skomplikowana sytuacją, niczego się nie boi, na spokojnie wszystko robi, zero paniki czy wahania, to uspokaja bojącego się pacjenta i ma cierpliwość do pacjentów, polecam szczególnie osobom, które mają coś trudniejszego do wyrwania
Opinia dodana przez: Paulina

lek. dent. Monika Stefańczyk

Malarze Uśmiechu
ul. Jana Szwai 16/LU2

Dobry lekarz, ale drogi, często dolicza jakieś extra usługi które robią kwotę, i tak ze zwykłej wizyty się robi 280,
Opinia dodana przez: andr

dr n. med. Maciej Kostyk

Poradnia Genetyczna
Wieniawskiego 64

ßwietny lekarz intuicja , wyczucie wspaniwpaĺy lekarz od 3 Wyczucie intuicja wspaniały lekarz

dr n. med. Anna Chrapusta

Chirurg dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Duzo komplikacji przy rekonstrukcjach ucha nie warto rekonstruowac uszu.Szkoda czasu.Uszy w czasie operacji nie przypominają uszy.
Opinia dodana przez: nie mamy ucha

Zenon Tokarz

ulica Ciołkosza 52

Znam tego lekarza od lat, poleciła mi go znajoma gdy mój synek miał 1 miesiąc i lekarz chirurg chciał mu operować skostniałego krwiaka na głowie, a doktor Tokarz po obejrzeniu przepisał maść do zrobienia i po roku smarowania główki dziecka krwiaczek zniknął. Co ważne, powiedział, że gdyby dziecko używało tej maści od pierwszych dni życia, po miesiącu stosowania byłoby już po sprawie, a niestety że tarfiłam do złych lekarzy o …

lekarz Agnieszka Słaboń-Duda

Krakowski Zespół Zdrowia Psychicznego "MediNorm"
plac Emila Serkowskiego 10

Wspaniała, cierpliwa i empatyczna kobieta, a przy tym kompetentna w swojej profesji... Poprostu lekarka z powołania. Podziwiam niegasnące zaangażowanie w pomoc szczególnie osobom z niepełnosprawnoscią intelektualną. Dziękujemy

dr Leszek Lachowicz

Szpital na Siemiradzkiego

Świetny specjalista. Dzięki fachowemu i indywidualnemu podejściu do pacjenta mamy śliczna córeczkę. Niestety ciąża przebiegała z komplikacjami, ale Pan Doktor wiedział jak reagować. Super podejście do pacjenta tym bardziej że jesteśmy po dwóch ciążach obumarłych. Teraz możemy się cieszyć z naszego maleństwa. Trochę to wszystko trwało dużo badań, ale naprawdę warto było się poświęcić i uzbroić w cierpliwość bo na niektóre badania bardzo długo czekało się na wyniki. Niektóre były …
Opinia dodana przez: Ewelina

prof. dr hab. n. med. Ewa Milc-Paciorek

POLIMED
Oś Piastów 40

Dzień dobry , Polecam Panią dr. stomatolog. Profesjonalna . Wizyta i proces leczenia przebiega sprawnie. Leczyłam się w innych gabinetach i zawsze piętrzono problemy . Pani doktor dobrała odpowiednią drogę leczenia i proces leczenia przebiega sprawnie , a problemy sukcesywnie są usuwane .

dr n. med. Agnieszka Janczak-Saif

Ginekolog położnik, Ginekolog

VOLUMED Gabinety Specjalistyczne
ul. Zdrowa 1/3

Pani Doktor prowadziła moje dwie ciąże i była przy drugim porodzie. Obie ciąże były dla mnie trudne a szczególnie druga pełna komplikacji ale przez cały czas czułam się w pełni zaopiekowana, Pani Doktor była ze mną w stałym kontakcie i pomagała reagować na bieżąco na wszystkie nieprzewidziane sytuacje a było ich sporo. Podobnie przy porodzie poprowadziła mnie ze spokojem i profesjonalizmem. Jestem bardzo wdzięczna za opiekę na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez: Helena
Wspaniały lekarz z cudownym podejściem do pacjenta. Pani Doktor jest bardzo skrupulatna, wnikliwa, dokładna i rzetelna. Przejmuje się pacjentem. Tłumaczy w prosty sposób, jak czterolatkowi, sprawy natury medycznej z ciepłą cierpliwością i sympatią. Poświęca uwagę problemowi. Jest bardzo serdeczna i fachowa zarazem. Wizyty z kłopotliwym i wstydliwym problemem stają się miłe i sympatyczne. A przy tym Pani Doktor kompletnie nie jest zachłanna finansowo: kiedy ja wyszukałam sobie kolejne zmiany, których …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Agnieszka Gawlewicz-Mroczka

Pulmonolog

II Katedra Chorób Wewnętrznych CM UJ

Jestem bardzo zadowolona z leczenia prowadzonego przez Panią doktor, po odczulaniu czuje się dużo lepiej, mniej choruje. Podczas wizyt zawsze czułam się dobrze zaopiekowana, a Pani doktor chętnie wszystko mi tłumaczyła i odpowiadała na moje pytania.
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Teresa Wojtyła-Baran

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Szpital Dziecięcy
Wielicka 265

Pani Doktor to nie tylko profesjonalistka, ale również kobieta o ogromnym sercu. Byliśmy z synem na zabiegu wycięcia migdala. Pani Teresa, zdiagnozowała i wykonała operacje. Byla profesjonalna, wyrozumiała i na to wszystko bardzo sympatyczna. Z całego serca polecam!
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Łukasz Niedźwiedzki

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Bardzo dobry chirurg ortopeda dwa kolana mam zoperowane super.miałam nietolerancje na środki anastazjologiczne niewiedząc o tym pan doktor poradził sobie idealnie wyczuwając problem.polecam.
Opinia dodana przez: Barbara Gugała

lekarz Agnieszka Wesołowska-Rogozik

Krakowskie Pogotowie Ratunkowe
ulica Łazarza 14

Jako lekarz w Ośrodku zdrowia to tragedia.Musialam iść do tej Pani, gdyż moj lekarz rodzinny byl chory. Mozliwe, że jak przyjmuje prywatnie to jest inna. Bardzo niesympatyczna, arogancka osoba. Nie tłumaczy choroby, podnosi głos rozmawiając z pacjentem, aż strach zapytać o cokolwiek. Odradzam, jeśli ktoś nie chce dodatkowo podnieść sobie ciśnienia.Dawno już nie spotkałam takiego beznadziejnego lekarza. Jakby za kare do pracy przyszła i robi łaske, że kogoś wogole raczy …