- 1905

lekarz Małgorzata Dembińska

Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Polna 33

Przyszłam do Pani Doktor z córką 12 lat (autyzm)... Rewelacyjne podejście. Bardzo szybko nawiązała kontakt (co się bardzo rzadko zdarza) z córką. Wszystko jej wytłumaczyła i tłumaczyła ponownie podczas badania, pytała o zgodę przed każdym kolejnym krokiem wizyty, no i na koniec pochwaliła (co najbardziej uszczęśliwiło córkę). Polecam Panią Doktor z czystym sumieniem i 100% pewnością, że podejdzie do pacjenta profesjonalnie, z uśmiechem i zrozumieniem.
Opinia dodana przez: Wanda
Jest to niewatpliwie najlepszy lekarz ginekolog jakiego w swoim życiu spotkałam. Gdybym wczesniej trafiła do tego lekarza uniknęłabym przykrych konsekwencji wskutek nieudolnego leczenia przez innych ginekologów.(lekarki). Panie Doktorze dziękuję bardzo.

lekarz Beata Piątkowska-Kamieńska

Dermatolog, Wenerolog

Poradnia Genetyczna
Słowackiego 8/10

Sprawnie i szybko. Miałam włókniaka na lewej stronie nosa. Nie dodawał mi urody. Pani doktor obejrzała dokładnie nos i powiedziała że to drobnostka. Zabieg wymrażania trwał kilka sekund. Dziś mija dwunasty dzień po zabiegu. W lustrze po włókniaku nie widzę śladu. Polecam.
Nie rozumiem opinii wcześniej, lekarz bardzo w porządku z poczuciem humoru, rzeczowy. Zgłosiłam się z dużymi problemami z kręgosłupem. Otrzymałam dokładne zalecenia, skierowania, wskazówki dotyczące fizjoterapii. Minusem może być długi czas oczekiwania na wizytę, ale warto było czekać. Teraz po bólu ani śladu, polecam.
Opinia dodana przez: Joasia

Marcin Paszyński

Ortopeda, Traumatolog

Gąsiorowskich

Ja mógłbym go śmiało polecić! Spełnił moje oczekiwania, poświęca pacjentowi dużo czasu i tłumaczy chorobę i metodę leczenia. Jedynym minusem, według mnie, jest to, że są długie opóźnienia, w sensie że pomimo zapisów na godziny prawie zawsze trzeba liczyć się z opóźnieniem rzędu 40-60 minut. Ale to dlatego, że nie działa na hurra tylko dokładnie zajmuje się każdym przypadkiem.

Małgorzata Dziubińska-Kaczmarek

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

odradzam ta Panią. prowadzila mnie w ciaży i to co ta kobieta przez 9 miesiecy wymyslała. ile ja leków musiałam brać. pod koniec dostawałam po wizycie u niej ataku płączu i zapłamani - mowiła ze dziecko jest za małe, słabo rozwinięte, ze jest cos nie tak. - NIC TYLKO SŁYSZEC W CIĄZY TAKIE RZECZY.wiekszosc lekarzy jak mowiłam jakie ta pani mi wmawiała upośledzenia dziecka - smiała sie lub twierdzili ze …
Opinia dodana przez: neoagnes
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Marcin Hańczewski

dr n. med. Marcin Hańczewski

Chirurg ogólny, Gastrolog

Poliklinika Raszyn
ul. Promienista 104

Bardzo miły i życzliwy lekarz.Świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, Jasno przedstawia sytuacje. Leczenie i zabieg na drogach żółciowych przynosi efekty. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: henia

lek. dent. Agata Flis

vital-dent
ul.polanka

ogólnie tragedia, żona i ja mamy plomby i kanał do czyszczenia założone u Pani Agaty... Wszystkie błędy widać na rentgenie - radzę sprawdzić
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Bogusław Tomiak

Chirurg ogólny, Urolog

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Nie polecam!!! Lekarz urolog który nie potrafi rozpoznać stulejki i łupka u młodego mężczyzny to jakaś kpina. Odesłał na Sor, ale swoje skasował .
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Sławomir Katarzyński

Szpital Kliniczny Przemienienia Pańskiego Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Długa 1/2

Byłem na wizycie u doktora 19 stycznia 2022 roku, godzina 19:00, Mediwa. Jestem bardzo zadowolony, zaopiekowany i uspokojony. Doktor jest rzeczowy i bezpośredni. Ma dobry kontakt z pacjentem. Konkretne zalecenia po wizycie. Dziękuję za to podejście.
Opinia dodana przez: Samuel

lekarz Adam Waluch

Os. Przyjaźni 19/17

Wizyta w tempie ekspresowym (ale to NFZ, więc się nie dziwię; realia są, jakie są i się ich nie przeskoczy). Lekarz zadał mi trzy pytania: 1. W czym mogę pomóc? 2. Czy jestem pod opieką onkologa (po co to pytanie nie wiem i nie wyjaśnił)? 3. Czy choruje pani na coś innego i w związku z tym przyjmuje pani jakieś leki? .... Owszem, wysłuchał przedstawiony przeze mnie opis dolegliwości, położył …

lekarz Natalia Retkowska-Tomaszewska

Falck Medycyna Sp. z o.o.
ulica Szewska 5/6

Pani Doktor Natalia uratowała życie naszej córce Antosi. Wspaniały lekarz. Cudowny człowiek. Odważna decyzja o bardzo trudnym zabiegu kraniektomii i perfekcyjne wykonanie sprawiły, że Pani Doktor w ostatniej chwili utrzymała nasze dziecko przy życiu. Ten zabieg polega na usunięciu części czaszki, aby zapobiec śmierci pacjenta. Zabieg był wykonany w Szpitalu Jonschera w Poznaniu 12 kwietnia 2024r. Następnie Pani Doktor nadzorowała leczenie i perfekcyjnie wykonała zabieg rekonstrukcji czaszki przy użyciu elementu …
Opinia dodana przez: Adam
Pani doktor za każdym razem jest spóźniona...a kiedy przyjdzie punktualnie to tak samo jak by była spóźniona bo rozmawia przez telefon i załatwia prywatne sprawy bądź przyjmuje dorosłych...a dzieci czekają w kolejce. Nie grzeczna ,wręcz beszczelny co raz bardziej z wizyty na wizytę..... współczuję Pani z recepcji że musi znosić to każdego dnia....bo w większości flustracja zdenerwowanych rodziców odbija się właśnie na Niej.

lekarz Kazimierz Wysocki

Urolog

Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznnaiu Szpital Świętej Rodziny
ulica Jarochowskiego 19

wspaniały lekarz o wysokiej kulturze , bardzo troskliwy godny polecenia. jest bardzo konkretny podejmuje trafne decyzje.
Tego człowieka nie można nazwać lekarzem, po kilku BARDZO NIE PRZYJEMNYCH wizytach przeszedł sam siebie, jego niemiłe, szorstkie, wredne wręcz chamskie podejście, do pacjenta spowodował że nie pozostawię tej sytuacji bez odzewu. Komunistyczne podejście, j/w nika napisała, akord to mało powiedziane, chore insynuacje odnośnie naciągania NFZ na podstawowe badania które się należą!!!! nie po to płacimy podatki całe życie żeby zostać tak potraktowanym przez jakiegoś gbura. To nasze pierwsze dziecko …
Opinia dodana przez: załamana

lekarz Honorata Stadnik

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

TERMEDICA
ul. Chrobrego 101

Dziękuję z całego serca za uratowanie życia mojego Taty. Wspaniały i oddany pacjentowi Lekarz. Pani Doktor znakomicie przeprowadziła operacje przepukliny roztworu przelykowego u mojego 78 letniego taty i mimo wielu obciążeń zdrowotnych i bardzo dużego ryzyka podjęła się tego zadania. Sprawy nie ułatwiała zakrzepica nogi nabyta od wkłucia centralnego z innego szpitala. I na to Pani Doktor znalazła rozwiązanie. Jestem pełen podziwu wiedzy, umiejętności i serca wkładanego w leczenie pacjentów. …
Opinia dodana przez: Pawel

lekarz Elżbieta Melerowicz-Rembiałkowska

Dermatolog

Przychodnia Wielospecjalistyczna
Juraszów 7/19

Lekarz sympatyczny, dbający o pacjenta. Tłumaczący wszystko i dbający o zrozumienie przez pacjenta procesu leczenia. Lekarz empatyczny.

lekarz Lidia Gil

Hematolog, Internista

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Zupełnie nie zgadzam się ze złą opinią o tej lekarce. Dzięki jej profesjonalizmowi, zaangażowaniu i ogromnej empatii żyję już blisko 30 lat po przeszczepie szpiku!!! Lepszej rekomendacji nie potrzeba. DZIĘKUJĘ.

lek. dent. Joanna Masiota-Błotny

Ortodonta, Stomatolog

Os. Wichrowe Wzgórze 14/32

Cały proces leczenia ortodontycznego przeszedł prawidłowo. Pani doktor Masiota posiada dużą wiedzę a było to potrzebne w wyborze najlepszego toru postępowania. Wizyta profesjonalna, w miłej atmosferze. Cena usług odpowiednia. Polecam

lekarz Hanna Górska-Rzepa

Anestezjolog, Ginekolog położnik

gabinet prywatny
Szamotulska 19 A

Nie polecam!! Pani doktor podczas wizyty kilkukrotnie była złośliwa, po czym mnie zaczęła obrażać. Wyszłam z gabinetu. Lekarz bez podejścia do pacjenta.
Opinia dodana przez: Izabela