lekarz Elżbieta Leszczyńska-Trybus

przychodnia MEDICUS
Pawia 42 lok. 8
59-300 Lubin

Polecam. Bardzo dobry, mądry lekarz. Nie naciąga niepotrzebnie na leki, kieruje na badania. Widać doświadczenie.
Opinia dodana przez: Beti

lek. med. Jan Donhöffner

Emilii Gierczak 37 lok. 11
Kołobrzeg

Trafiłam do tego lekarza z naszą córeczką z kłopotliwą chorobą dermatologiczną, która dodatkowo jest autystyczna. Lekarz o bardzo ciepłym podejściu z ogromnym doświadczeniem. W Szczecinie i Koszalinie biegaliśmy od lekarza do lekarza i co lekarz to inne leczenie. Doktor naprawdę podszedł kompleksowo, nakierował na dodatkowe badania i pomógł bardzo. Najważniejsze że córka nie odczuwa już dyskomfortu i nam odpadło wiele kłopotów i obowiązków. Lekarz z powołania. Polecam!
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Lucyna Wieczorek-Micuła

os. 700 -lecia 1a
63-600 Kępno

Kultura osobista i rzetelna fachowa wiedza medyczna- to cechy wyróżniajace P. dr Wieczorek-Micuła. Znakomity dermatolog!! Zdarza się, że trzeba na wizytę poczekać ok. 2 tyg-ale warto!!!

Izabela Purcel

Traugutta 11 lok. 16
85-122 Bydgoszcz

Wizyta u Pani doktor polegala na zbadaniu znamion i przebarwien. Pani doktor wnikliwie obejrzala dermatoskopem wszystkie znamiona i pieprzyki. Jest mila i sympatyczna. Szczerze polecam wizyty u Pani doktor
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Anna Korczyńska-Roguś

Vietha 50
26-600 Radom

Byłam u pani doktor dwa razy i za każdym razem wyszłam zadowolona. Bardzo miła, kompetentna. W ciągu kilku minut usunęła mi brodawki, których chciałam się pozbyć. Polecam każdemu.

lekarz Barbara Wąsik-Gąska

Wałowa 1 lok. 6
37-700 Przemyśl

Pani doktor trafnie ocenia chorobę a wizyta jest szybka. Pierwszy minus to zły humor pani doktor a drugi to, że nic nie mówi o chorobie co to jest, czego unikać itp.. Obejrzy, przepisze lek i do widzenia. Poleciłabym ją ze względu na trafność diagnozy..

lekarz Alicja Buchwald

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

NSZOZ "ALGOS"
Łanowa 11
44-200 Rybnik

Mogę ocenić pracę Pani dr na NFZ. Byłam jej pacjentką przez dwa lata. Problem? trądzik, już nie taki młodzieńczy. Moje wizyty trwały 2 minuty i polegały na szybkim zerknięciu zza biurka na moją twarz i przepisaniu kolejnego specyfiku. Mase pieniędzy straciłam i może moja irytacja nie była by tak wielka, gdyby nie fakt, że udając się prywatnie do innego lekarza udało mi się trądzik wyleczyć. Nie była to łatwa droga …

lekarz Andrzej Grabias

Spichrzowa 23 lok. 2

Nie polecam zabiegów laserowych ! Jestem miesiąc po 4 zabiegu laserem e co2 i nie mogę spojrzeć w lustro!!! Nie dość, że zabiegi pogorszyły stan mojej linijnej blizny na policzku to najgorsze jest to , że mam trwale uszkodzoną zdrową skórę na policzku w obrębie blizny... Na policzku są dosłownie odbicia po laserze! Pełno głębokich, długich kresek a nawet odbity skan po laserze w kształcie trójkąta!! Faktura jest nierówna ! …
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Tomasz Janik

Dermatolog, Epidemiolog

"MED-DERM " Gabinety Dermatologiczne i Medycyny Estetycznej
Leszczynowa 21
65-383 Zielona Góra

Prawie 5 lat walczyłem bezskutecznie z dwoma przypadłościami dermatologicznymi chodząc kolejno do dwóch dermatologów. W tym roku postanowiłem pójść do trzeciego i po 5 miesiącach (w tym jeden zabieg chirurgiczny") moje dolegliwości zniknęły. Wczoraj odbyłem ostatnią wizytę kontrolną u dr. Janika. Serdeczne dzięki panie doktorze za pański profesjonalizm i skuteczność!
Opinia dodana przez: Ed

lekarz Elżbieta Bilet-Macharzewska

Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c

byłem u pani doktor z owrzodzeniem , które leczyłem od kilku miesięcy bez powodzenia , również w szpitalu a pani doktor wyleczyła mi w ciągu 2 tygodni , jestem bardzo wdzięczny Tadeusz.

dr n. med. Maria Czubek

al. Grunwaldzka 121 lok. 1

P.dr. Czubek moim zdaniem bardzo dobry lekarz uratowała mnie od bólu, który towarzyszył mi przez 7 lat przy owrzodzeniach żylnych gdy w końcu trafiłam do p. Dr. Byłam odsyłana od lekarza do lekarza a nawet chirurg odesłał mnie do mojego rodzinnego lekarza dr. Z. Bogdał którego także bardzo cenię za to co dla mnie zrobił dzięki niemu trafiłam tu gdzie dzisiaj jestem. .Pani dr Czubek okazała się być bardzo miła …

lekarz Waleria Mordarska

Piastowska 1
Sulejówek

Niestety nie polecam tej pani. Torbieli pilonidalnej "nie potrafiła" rozpoznać. Przepisywanie słabych maści, co 2 tyg rutynowa wizyta pod czas której odnosiło się wrażenie że jeszcze sporo wizyt za nim problem zostanie rozwiazany. Ogólny bilans to 700 zł na wizyty i leki. Problem powiększony oraz podrażniony. Namawianie na chirurgiczne wycięcie "tego być może tłuszczaka" na miejscu w przychodni i to z miejscowym znieczuleniem... Trzech różnych chirurgów usłyszawszy o problemie dosłownie …

lekarz Beata Łuczyńska

Nowe Boryszewo 124
09-442 Rogozino

Pani Doktor jest rzetelną osobą i bardzo uprzejmą. Wyleczyła mnie z okropnego trądziku, z którym walczyłam całe lata i wydałam całą masę pieniędzy na lekarzy i kosmetyczki.m Polecam każdemu.

prof. dr hab. n. med. Wiaczesław Niczyporuk

Słonecznikowa 17
Białystok

Uważam, że to świetny lekarz. Bardzo długo (ok. 10 lat)chorowałam na łuszczycę, leczyłam się u różnych lekarzy i żaden mi nie pomógł. Mogę powiedzieć, że dopiero prof. Niczyporuk mnie wyleczył, oczywiście łuszczycy nigdy nie wyleczy się do końca bo co jakiś czas lubi się odezwać, zwłaszcza w stanach ogólnego osłabienia, ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że już od 9 lat prawie jej nie mam. Polecam wszystkim

lekarz Grażyna Mąkosa

Ośrodek Onkologiczno-Chirurgiczny
Budowniczych LGOM 61 B pok. nr 3
59-300 Lubin

Pani Doktor miła i cierpliwa. Wizyta była przyjemna. Szybko zdiagnozowała mnie i pomogła. Gabinet bardzo elegancki,

lekarz Ilona Komoniewska

Kubsza 28a
Wodzisław Śląski

Ogromna wiedza, chęć znalezienia przyczyny wystąpienia alergii i ponadto sama Pani dermatolog obejrzała wszystkie pieprzyki. Widać, że nie zależy jej tylko na pieniądzach jak innym, a faktycznie zależy na wyleczeniu pacjenta. Jestem zadowolona z wizyty i na pewno powrócę jeszcze.
Opinia dodana przez: Aneta

Teresa Butkiewicz

Dermatolog, Wenerolog

Nie mam zastrzeżeń do wizyty oprócz tego, że p. Teresa była po prostu nie miła. Wyraźnie dała mi odczuć, że problem z którym przyszłam jest byle jaki i czułam się jakbym zawracała jej głowę, bo mój trądzik nie jest w wystarczająco zaawansowanym stadium. Zapytałam, czy skoro poprzedni lek nie działa może polecić mi coś mocniejszego albo zawierającego inna substancję, ale usłyszałam tylko że jak mi się nie podoba stary lek …
Opinia dodana przez: natalia okońska

dr n. med. Franciszka Protas-Drozd

Przychodnia Stomatologiczna P-1
Libelta 2a
85-080 Bydgoszcz

Czytając te opinie mam wrazenie, że czytam zupełnie o innej osobie. Od momentu wejścia do gabinetu Pani doktor wogole nie była zainteresowana mną. Nie dawała skończyć zdania, nie słuchała moich wyjasnjen. Stwierdziła że na pewno problemy mam od pasty do zębów albo od pomadki na co dostałam kolejną pomadke.. miesiąc po wizycie mam duże problemy ze skoŕa, wylądowałam na sorze. Zmiany zrobimy się dużo większe. Szkoda, że pani doktor wogole …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Beata Piątkowska-Kamieńska

Poradnia Genetyczna
Słowackiego 8/10

Sprawnie i szybko. Miałam włókniaka na lewej stronie nosa. Nie dodawał mi urody. Pani doktor obejrzała dokładnie nos i powiedziała że to drobnostka. Zabieg wymrażania trwał kilka sekund. Dziś mija dwunasty dzień po zabiegu. W lustrze po włókniaku nie widzę śladu. Polecam.

lekarz Małgorzata Błaszkiewicz-Brezdeń

Gabinet Dermatologiczno-Wenerologiczny ZDROWIE I URODA
Wiejska 5
27-600 Sandomierz

Świetna pani doktor kompetentna rzeczowa. Rozmowę zaczęłyśmy od tego , że muszę zacząć leczyć mój tradzik. Na efekty przyszedł czas ale jestem zadowolona nawrotów nie ma. Pani doktor usunęła mu takze brodawki. Polecam
Opinia dodana przez: Anna Błasiak