Miejski Zespół Przychodni Rejonowych w Zgierzu
ulica Łęczycka 24a
Zgierz
Jeden z niewielu ortopedów , który bez badania , oglądania nóg i stóp potrafi postawić diagnozę. Wizyta prywatna trwająca 5 min (albo mniej) rzut okiem na 2 spośród 8 kart leczenia i to by było na tyle..... a zapomniałem 250 skasowane za wizytę---nic nie wnoszącą dla pacjenta---równie dobrze mogła być to tele porada. Z tym schorzeniem spotkałem sie pierwszy raz z tak słabym podejściem do pacjenta wśród ortopedów. czy polecam …
Centrum Rehabilitacji Sportowej
Przechodnia 2 lok. u7
Na kolana! Tylko dr Ziółkowski! Doskonały diagnosta, chirurg i lekarz , na zastrzyki teraz chodzę dla miłego kontaktu z Panem Doktorem
al. Tysiąclecia 17
Olkusz
W dniach 8-16.01.2026 przebywałam na Oddziale Chirurgicznym w Olkuszu.Przeszłam bardzo poważną operację , którą wykonał Pan dr.Kozera.Zabieg ratujący życie został wykonany profesjonalnie , lekarz bardzo kompetentny oraz wspaniały specjalista,wyjątkowy człowiek, otoczony zespołem wspaniałych lekarzy oraz pełnych empatii Pań Pielęgniarek.Mówię wszystkim ...WIELKIE DZIĘKUJĘ!!!!
LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18
Pani Dr. Maas to przede wszystkim wspaniały człowiek, który doskonale potrafi wysłuchać pacjenta, posiada mnóstwo empatii, jako lekarza posiada dużą widzę w swoim zakresie. Uważam, że jest doskonałym lekarze, którego w dzisiejszych czasach naprawdę ciężko spotkać. Pani Doktor prowadzi mnie już kilka lat i dzięki jej wiedzy i doświadczeniu stan mojej ręki diametralnie się poprawił. Polecam Panią Doktor z całego serca.
Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38
Miał dwie operacje wymiany stawu biodrowego. Najpierw prawa noga, potem pół roku później lewa w Łodzi w klinice Medical Magnus. ul. Kopernika 38. Pierwsza miała miejsce w 2022 r. Jak to się stało? Czytałem w Internecie, że w Odessie (Ukraina) znany profesor wykonał operację wymiany stawu biodrowego i trwała ona 3 godziny 10 minut. Tę samą operację przeprowadził polski chirurg Jacek Magnuszewski . Operacja była trudna, ponieważ staw był całkowicie …
Pan Profesor to nie tylko najwyżej klasy specjalista ale przede wszystkim człowiek o dobrym sercu . Moja mane zaniepokoiło że nie stawała na nóżkę jedną będąc dzieckiem chodziła do specjalistów lokalnych którzy mówił jest pani młodą przewrażliwiona matka . Całe szczęście że mam zabrała mnie do Lublina do Profesora który jako jedyny od razu widział wadę biodra powodującą różnicę długości nóżek brak możliwość chodzenie i kalectwo do końca życie . …
Bardzo dobry lekarz .Pan doktor to wspaniały specjalista i wybitny fachowiec w dziedzinie chirurgii.Osobiscie miałam wykonywane cztery zabiegi operacyjne przez doktora. Diagnoza zawsze prawidłowa a leczenie szybkie i skuteczne . Ponadto pan doktor jest miły tworzy przemiła atmosferę w gabinecie jak i w szpitalu na oddziale szpitalnym. Gorąco polecam lekarza med. Mirosława Jaźwiec
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
Bielsko-Biała
Pan doktor operował mi zerwanego Achillesa, potem przez pol roku chodziłem do niego na wizyty. Zawsze wysłuchał, tłumaczył, odpowiadał na pytania, udzielał wskazówek. Podczas każdej wizyty uprzejmy, z profesjonalnym podejściem, skupiony na moim przypadku. Osoba budzącą zaufanie, godna polecenia.
Polecam Panią doktor z całego serca. Do końca życia będę wdzięczna że na nią trafiliśmy. U syna był bardzo beznadziejny przypadek mowa o wrastających paznokciach. Nawet podolog nie chciał się podjąć. A Pani doktor tak pięknie wyprowadziła paznokcie ,że aż miło. Ma kobieta głowę na karku, może nie jest bardzo wylewna ale w 100% jest lekarzem z powołania.
Wizyta u ortopedy marcina w szpitalu w miechowie. Kolano boli od 2 lat po kontuzji. Stwierdził, że nic mi nie jest, nie potrzebuję ani diagnozy ani leczenia, nie zlecił żadnych badań, dosłownie nic się nie dowiedziałem. Usłyszałem, żeby z byle kontuzją nie przychodzić do szpitala. Nie polecam, z takim podejściem tylko zaszkodzi ludziom
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 5 w Sosnowcu Kliniczny Oddział Ortopedii
Plac Medyków 1
Sosnowiec
Dobry i konkretny fachowiec, nie opowiada dyrdymałów, tylko szybka diagnoza i wbicie blokady w kość łokciową. Tytułów naukowych nie dali mu przecież za bycie miernym ortopedą. Młody człowiek a ma już tyle osiągnięć i ludzie go chwalą. To o czymś świadczy. Pojedyńczy maruderzy zawsze się znajdą. Jeszcze się taki nie urodził, żeby wszystkim dogodził. Ja polecam z czystym sumieniem
Byłam na wizycie u Pana doktora dwukrotnie na kontroli z niemowlakiem. U nas szczęśliwie wszystko było w porządku. Być może Pan doktor ma wiedzę, nie podważam tego, natomiast w żaden sposób się z tą wiedzą nie dzieli. Nie mówię tu o jakiś szczegółach niezrozumiałych dla laika bo nie o to chodzi, ale dosłownie kilka zdań komentarza byłoby wskazane. Liczyłam na jakiekolwiek rady, wskazówki na co zwracać uwagę np. przy noszeniu …
Wspaniały człowiek, doskonały lekarz. Pan doktor bardzo mi pomógł, poświęcił mi dużo czasu i uwagi, wychodząc ze swoimi radami poza standardowe praktyki wizyt lekarskich. Rady i przepisane leki pomogły mi na powrót do pracy zawodowej. Gorąco polecam innym pacjentom
Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1
Jarosław
Odradzam! Nie potrafił poradzić sobie z prawidłowym wyrwaniem ósemki, co spowodowało dodatkowe problemy.
SANVIMED (Szpital Zaborze Sp. z o.o.
Moniuszki 78
Zabrze
Polecam. Bardzo dobry specjalista. Uratował sprawność mojej nogi. Podczas wizyt dokładnie wyjaśniał na czym będzie polegał proces leczenia.
Uratował mi życie. Bo inny idiota trzymał mnie na SOR 16 godz.i wygonil do domu z nospa i paracetamolem.. Wróciłam po 3 godz spowrotem. Nie dalam sie zbyć. tętniak aorty brzusznej pęknięty. Operacja wyjaśnione jasno szukanie innych przyczyn całego nieszczęścia. Zaopiekowana na medal choć to były święta. Dziękuję
Diagnostyka Laboratorium oddziału Śląsk
al. Jana Pawła II 7
Jastrzębie-Zdrój
Specjalista, człowiek fachowiec, wie co robi. Operował mnie w 2013 roku dzięki niemu i innym lekarzom chodzę. Dziękuję