lek. dent. Barbara Pieczara

Piłsudskiego
32-500 Chrzanów

JEŻELI DENTYSTA TO TYLKO TEN Jestem w szoku czytając poniższe komentarze, jedynie mogę się jakkolwiek zgodzić z odsyłaniem pacjentów. Faktycznie w ZLA odsyłają pacjentów z kwitkiem, chodziłam od drzwi do drzwi ale to właśnie Pani doktor Pieczara była jedyną osobą która poświęciła mi czas (co brzmi śmiesznie), przedewszystkim zainteresowała się pacjentem, posadziła na fotel, zrobiła przegląd, opowiedziała co dalej ale przedewszystkim po prostu pomogła z bólem (co wydaje mi się …
Opinia dodana przez: X

lekarz Jarosław Religioni

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
21-500 Biała Podlaska

Pan doktor sprawia wrażenie oschłego, ale jest bardzo dobrym specjalistą. Zaangażowany, skupiony na pacjencie i leczeniu. Bardzo polecam.

lek. dent. Edyta Kaczmarska

klonowa 4D/9

Nie polecam usług. Dawno temu miałam mieć podcięcie wierzchołka korzenia.Zabieg został niby wykonany( za 450 zł) .Przed zabiegiem i po zabiegu antybiotyki, mimo to wkradł się ropień.Brak reakcji na prośbę o kopię historii leczenia.Zostałam oszukana.Inny stomatolog wykonał zabieg bez problemów,antybiotyków.Mimo upływu czasu pozostał mi żal i brak zaufania do "miłej" pani stomatolog. Jadwiga.
Opinia dodana przez: Jadwiga Pilarska

lek. dent. Joanna Maruszyńska

CENTRUM STOMATOLOGICZNE EURODENTAL
Śniadeckich 12/16

Fatalna i niebezpieczna. Wyrwała mi dwa zęby zamiast jednego. Nie zrobiła zdjęcia, bo rzekomo nie chciała mnie narażać na promieniowanie. Zrobiła to prawdopodobnie dla pieniędzy kilka lat temu 420 zł od zęba. Ząb mnie nigdy nie bolał i się na nie skarżyłem. Od stomatologa, ktory juz nie pracuje dla Pani Sicińskiej szefowej Eurodentalu, więc może mówić prawdę, wiem, że Sicińska sugerowała swoim stomatologom częste ekstrakcje zamiast uciążliwego leczenia licząc na …
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Andrzej Bubrowski

Pl. Wolności 13A
19-400 Olecko

Gabinet jak i profesjonalizm Pana doktora Bubrowskiego moze byc przykladem praktyki lekarskiej w naszym miescie. Lekarz rzeczowy, dotrzymujacy terminow, indywidualne podejscie do pacjenta, nie "rozprawia" w trakcie pracy o pogodzie i swoich sprawach z personelem pomocniczym, skupiony na pacjencie. Czysty gabinet, nienaganny uniform lekarski. Polecam szczerze, gdyz lekarz ten przywrocil moja wiare w mozliwe bezbolowe i niekrepujace leczenie, za ktore jestem Panu doktorowi - bardzo wdzieczna.
Opinia dodana przez: Danuta

lek. dent. Wiesława Dulęba

Gałczyńskiego 1
42-400 Zawiercie

Polecam w 100%! Pani doktor miła, kompetentna i profesjonalna. Od lat jest moim stomatologiem prowadzącym.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Damian Różycki

"CENTRUM ZDROWIA DR MASTEJ" NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Staszica 17a
38-200 Jasło

A ja bardzo polecam doktora Różyckiego. Miałam przez niego usuwane 3 zmiany w przeciągu kilku lat oraz byłam na jednej konsultacji. Na każdej wizycie zostałam potraktowana z uprzejmością i szacunkiem. Wszystko było na spokojnie wytłumaczone. Jestem mile zaskoczona po różnych doświadczeniach, że można się spotkać w służbie zdrowia z takim uprzejmym i fachowym lekarzem. Z całego przebiegu zabiegów jak i procesu gojenia byłam bardzo zadowolona i będę polecać każdemu.

lekarz Piotr Cichocki

Ambulatoryjna Opieka Zdrowotna
Szwajcarska 3

Zdecydowanie nie mogę zgodzić się z opinią moich poprzedników. Pan doktor Cichocki jest osobą bardzo życzliwą i empatyczną, o dużym poczuciu humoru. Nikogo nie pozostawi bez pomocy i trudno mi sobie wyobrazić, że żartuje z problemów osób chorych (no chyba, że są to problemy wyimaginowane). Trafiłam na SOR w Poznaniu z problemem obfitego krwawienia z jelita i strasznego bólu brzucha. Pan doktor przeprowadził szereg badań, zaaplikował terapię doraźną i zdecydował …
Opinia dodana przez: Stanisława

lekarz Jacek Łoś

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Misiągiewicza 26A
37-200 Przeworsk

Uważam tego "lekarza" za niekompetentnego. Zostałam potraktowana przez niego w bardzo niemiły sposób. Jest po prostu chamski i niedelikatny. Po zrobieniu usg rzucił we mnie papierem. Podważał moje słowa dotyczące doskwierających mi objawów i poganiał gdy o nich opowiadałam. Na siłę zdarł ze mnie dolną część garderoby zamiast poprosić o odsłonięcie. Ten "lekarz" zbadał mnie na odwal się i nawet nie wystawił jasnej diagnozy, a pieniądze chętnie wziął.
Opinia dodana przez: Honorata

lek. dent. Jerzy Rodkiewicz

Kaktusowa 4
35-604 Rzeszów

Dr Rodkiewicz to najlepszy stomatolog u jakiego byłam uratował moje zęby które po ciążach bardzo się,, posypały" wypełnienia przez niego założone trzymają się wiele lat a u innych dentystów wypadały po 2 tyg bardzo rzetelny kompetentny i miły lekarz polecam w 100 % chociaż nie wiem czy jeszcze przyjmuje

lek. dent. Maria Trzebska

Biała 22
97-300 Piotrków Trybunalski

Nie polecam, Pani doktor niekompetentna i nieuprzejma. Odradzam każdemu, szukajcie innego stomatologa

lek. dent. Aurelia Kaliczyńska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medica"
Armii Krajowej 8
78-400 Szczecinek

Bardzo profesjonalnie wspaniała atmosfera . Po kilku latach nadal wszystko jest ok . Robiłam implanty i korony i żadnych problemów . Na temat leczenia szczegółowa informacja co i po co i dlaczego. Nigdy nie pójdę do innego gabinetu . Polecam szczerze

lekarz Zbigniew Ostrówka

SZZOZ Szpital Powiatowy w Wołominie
ulica Gdyńska 1/3
05-200 Wołomin

Trafiłam na Pana Doktora na SORze z rozciętą nogą. Pomoc została udzielona od razu. Pan Doktor wytłumaczył jak dbać o ranę. Przez całą wizytę lekarz jak i pani Pielęgniarka byli bardzo mili. Polecam bardzo miły, kompetentny lekarz.
Opinia dodana przez: Arleta

lekarz Wojciech Lichota

Chirurg naczyniowy, Chirurg onkolog

Rynek 3 lok. 5
86-300 Grudziądz

Dzięki zabiegowi, nareszcie znowu mogę chodzić i żyć bez ciągłego bólu. Dziękuję za dobrze wykonaną robotę.

lek. dent. Katarzyna Przybył-Bażant

Górnośląska 64/lok. 7
62-800 Kalisz

Bardzo dobra dentystka. Chodzę do niej od lat i leczenie jest na wysokim poziomie. Miałam leczenie kanałowe i do dzisiaj (5 lat) jest ok. Polecam

lek. dent. Mariusz Cięciara

Protetyk, Stomatolog

Kondratowicza 31/11

Zdecydowanie odradzam! Zakładając plomby pan Cięciara piłuje mnóstwo tkanek zęba, a mimo to założone przez niego plomby wytrzymują nie dłużej niż kilka miesięcy. Lekarz nie potrafi odbudować ani naturalnego kształtu zęba, ani dobrać koloru (tak by ten się nie odróżniał), ani nie potrafi odbudować właściwych, naturalnych punktów stycznych, a pomiędzy zębami pozostawia wielkie przestrzenie. Tego samego zęba lekarz potrafi leczyć kilkakrotnie. Pan Cięciara nie potrafi przyznać się ani naprawić swoich …
Opinia dodana przez: wn

lekarz Ewa Wojcieszak

Chirurg dziecięcy

OPIFER
Pawliczka 20
41-800 Zabrze

Pani Wojcieszak bardzo fachowo i sprawnie podcięła wędzidełko języka u 2 miesięcznego niemowlaka. Syn praktycznie nie zorientował się, że miał zabieg. Pani doktor bardzo zaangażowana i z dobrym podejściem do małego pacjenta. Polecam panią doktor Wojcieszak z całego serca
Opinia dodana przez: Michał
{'id': 11384, 'name': 'Rabka-Zdrój'} Ortodonta
                                       lek. stom. Wanda Szurmiak

lek. stom. Wanda Szurmiak

Ortodonta, Stomatolog

Przychodnia Stomatologiczna "V-AN-DENT"
Orkana 18E/26
34-700 Rabka-Zdrój

Lecze sie od lat jak i cala moja rodzina w gabinecie stomatologicznym Pani Doktor Wandy Szurmiak i nigdy nie spotkalam sie z niemilym i nieprofesjonalnym podejsciem do pacjenta.Zawsze przemila,usmiechnieta tryskajaca humorem co jest bardzo wazne zwlaszcza u"dentysty".W tym wlasnie gabinecie poznalam ze wizyta i kontakt z Pania Doktor to uczta duchowa i wszystkich niezdecydowanych zachecam do odwiedzenia tego gabinetu. Zycze Pani wszystkiego najlepszego w zyciu zawodowym i osobistym i samych …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Robert Klęk

"MEDIKA" Usługi Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kuźnicka 1
72-010 Police

Witam Państwa wizyta u owego niby lekarza była bardzo irytująca. Po wypadku w Danii (prawie obcięty palec) chciałem dalsze leczeni odbyć w Polsce z powodu że poziom medycyny jest u nas dużo wyższy. Jedynym błędem z mojej strony było to ze nie miałem przy sobie papierka z duńskiego szpitala, w jaki sposób zostałem tam zaopatrzony gdzie było tylko napisane, że został założony mi opatrunek i zalecony antybiotyk bez żadnych szczegółów. …
Opinia dodana przez: TOMASZ

lek. dent. Ewa Żukiert-Grosz

Gabinety Stomatologiczne Denticus
Bolesława Śmiałego 28

Bardzo miła Pani Doktor z poczuciem humoru a przede wszystkim profesjonalnie podchodzi do pracy. Bezboleśnie i fachowo poniewaz korzystam z usług od dłuższego czasu wiec zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Tomasz