dr Iman Hijazi

Szpital ul. Warynskiego
43-190 Mikołów

Kurcze, piszę to z ciężkim sercem bo do Pani Doktor chodziłam przez wiele lat, niestety ciąża wiele zweryfikowała i muszę przyznać, że strasznie się zawiodłam.... kiedyś poleciłabym wszystkim, nie było lepszego lekarza, wchodziłam do gabinetu i byłam ważna ja i problem z jakim się pojawiłam. Teraz, kiedy zaszłam w ciążę, wizyty były krótkie, pytania bez odpowiedzi, Pani doktor twierdziła, że przyjdzie czas, żeby na nie odpowiedzieć, niestety takowy nie nadszedł. …

dr n. med. Jerzy Surówka

Ginekolog, Cytolog

al. Wolności 22
Częstochowa

Nie wyobrażam sobie prowadzenia ciąży przez innego lekarza. Doktor jest empatyczny i ma super podejście, dzięki niemu udało mi się przetrwać dwie ciąże i dwa porody. Moim zdaniem nie będzie odpowiedni dla kobiet nieinteligentnych.
Opinia dodana przez: Justyna

Maciej Cerbiński

Ginekolog, USG

pl. Bohaterów 1
65-050 Zielona Góra

Pan dr posiada dużą wiedzę, którą przekazuje w języku zrozumiałym dla zwykłych ludzi. Odpowiadał na pytania nie poganiając, chociaż w poczekalni czekała już kolejka pacjentek, a przy tym bardzo uprzejmy i miły. Jak najbardziej polecam ;-)
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Ryszard Stańczak

05-200 Wołomin

Jeśli szukasz lekarza od którego oczekujesz kompetencji i doświadczenia to polecam dr Stanczaka. Lekarz wspaniały, cierpliwy, jeśli ciąża przebiega w porządku nie szuka dziury w całym, jeśli coś się jednak dzieje wykazuje się niebywałą wiedzą... Zawsze pomocny - o każdej porze dnia i nocy. Mam nadzieję że będzie przyjmował do końca świata i jeden dzień dłużej :)
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Jakub Orzeł

Ginekolog położnik, Ginekolog

Mielec

Po raz drugi oddałam swoje zdrowie w ręce Pana Doktora. Pełne zaufanie! Polecam z całego serca:) jako kompetentnego specjalistę oraz dobrego człowieka. 5/5

lekarz Ireneusz Krysztofiak

przy szpitalu 111 poznan
Droga Leśna 45 lok. 1
64-600 Oborniki

Najlepszy lekarz i tyle. Kiedy wszyscy mówili, że się nie da czegoś zrobić, jakoś Pan Doktor znalazł rozwiązanie!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Mariusz Skupin

Ginekolog położnik, Ginekolog

os. Zwycięstwa 108

Pana doktora poznałam 15 lat temu.Prowadził wszystkie moje 3 ciąże, a ostatnia bliźniacza w tym roku.Przeprowadził również zabieg ginekologiczny.Wspaniały lekarz, osoba kochająca swoją pracę. Czuć, że to lekarz z powołania.Pełen profesjonalizm w każdym calu. Mam do niego pełne zaufanie.Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Martyna

dr n. med. Beata Niedźwiedzka

Centrum Medyczne CMP Ochota
Grójecka 132

Pani Doktor-jedna z najlepszych lekarzy jaka spotkałam na swojej drodze. Zadzwoniłam tylko po teleporadę...własciwie po skierowanie. Pani Doktor przeprowadziła gruntowny, długi wywiad w wyniku którego podjeła dycyzję o prawdopodobnej konieczności dalszej mojej diagnozy ( z zupełnie innej dziedziny) w specjalistycznym szpitalu, poleciła mi inną Panią Doktor o potrzebnej mi specjalizacji, nakazała specjalistyczne konsultacje i powiadomienie jej niezwłocznie o skutkach mojego działania. Może ze 3 razy w życiu spotkałam się z …
Opinia dodana przez: AnnaK - Tarnów

lekarz Alicja Maj-Bielikow

Graniczna 2a
26-600 Radom

jestem świeżo po porodzie pani doktor prowadziła ja od poczatku do konca mialam robione wszystkie badania w przeciwienstwie do pierwszej ciazy ktora prowadzil doktor leopold szczepanowski odradzam nawet wrogowi dziecko ledwo przezylo teraz jestem szczesliwa mama pani doktor poswiecala dla mnie duzo czasu odpowiadala na kazde dreczace mnie pytanie nawet moj maz ktory nie przepada za lekarzami uwaza te kobiete za aniola teraz bede leczyc sie tylko u niej i …

dr n. med. Agata Włoch

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

provita
fabrczna13d

Bardzo sympatyczna Pani doktor, bardzo dokładnie podeszła do badania, wszystko na bieżąco tłumaczyła, po wyjściu nie miałam żadnych obaw i czułam, że badanie jest wykonane porządnie. Polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Inez

lekarz Izabela Gordon-Kaczmarek

Dworcowa
85-009 Bydgoszcz

Uważam, że Pani dr jest naprawdę przemiłą i sympatyczną osobą a przed wszystkim kompetentną. Leczę się u Pani dr o 2 lat. Miałam do czynienia z kilkoma ginekologami i żaden po mimo wizyt, badań i usg nie był w stanie zauważyć polipa którego miałam na szyjce. Druga sprawa to PCOS. Jeden Pan dr stwierdził, że mam PCOS i jeżeli nie urodzę w wieku 25 lat nie będę mogła mieć dzieci, …

lekarz Marek Stysiński

Klasztorna 19
78-640 Tuczno

Bardzo dobry lekarz, od wielu lat jestem Jego pacjentką, moja Córka również. Doskonałe podejście do pacjentek, zawsze wszystko miałam wytłumaczone w 100%. Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, pełny profesjonalizm, lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Kasia

prof. dr hab. n. med. Włodzimierz Baranowski

Mediva
Sienna 86/84

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam, uratował mi życie. Jest super lekarzem i super człowiekiem.

dr n. med. Sebastian Kwiatkowski

bogurodzicy
ul. Bogurodzicy 1/10

Wspaniały specjalista, zawsze wita nas szczerym uśmiechem. Nie tworzy uczucia dystansu, dzięki temu czułam, że mogę zapytać o wszystko. A na każde pytanie dostałam zrozumiałą dla mnie odpowiedź. Pełen profesjonalizm i ogromna empatia. Ciąża prowadzona przez Pana Doktora to wspaniały czas. Wizyty zawsze dawały poczucie bezpieczeństwa i pewność, że jesteśmy pod doskonałą opieką. Dziś mam w ramionach moją zdrową córeczkę. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Roman Góra

Poradnia dla kobiet, Gabinet prywatny
98-300 Wieluń

Może miły i kompetentny ale na wizycie prywatnej W poradni K jest nie uprzejmy i pretensje ze mnie przyjął

lekarz Grzegorz Jańczewski

Świętojańska 105 lok. 2a
81-381 Gdynia

Korzystalam z uslug Pana doktor licząc na fachową opiekę.Na tamten czas wydawało mi się że jest usługi są prywatne to lepsze:)) Pierwsza ciąża, więc być może dlatego. Lekarza poleciła mi koleżanka, o ile jest bardzo uprzejm człowiekiem i kulturalnym tak o fachowości niestety nie mam dobrego zdania. Do porodu nie wiedziałam że jest coś takiego jak mierzalność wód płodowych, bo i skąd miałam wiedzieć jak lekarz nigdy tego nie badał, …
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Jarosław Janeczko

Sądecka 3
32-700 Bochnia

Wspaniały lekarz!! Dr Janeczko jest wysokiej klasy specjalistą o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Na wszystkie pytania udziela dokładnej odpowiedzi, wszystkie niejasności dokładnie tłumaczy. Bardzo rzetelny oraz miły, w czasie wizyty czułam się bardzo swobodnie! Byłam pod ogromnym wrażeniem jego zaangażowania. Opieka i troska o pacjenta przez cały personel. A najważniejsze perfekcyjnie wykonany zabieg. Polecam z czystym sercem! Naprawdę najlepszy lekarz do jakiego …

lekarz Michał Perlik

Auxilium
Słowackiego
62-320 Września

Lekarz na 6 + ;). Doktor Michał Perlik jest najlepszym lekarzem jakiego znam. Po 2 poronieniach, od początku do końca poprowadził moją już udaną ciąże z profesjonalnym podejściem za co jestem wdzięczna z całego serca,bo mam wymarzoną,śliczną córeczke🥰. Kompetentny, miły i delikatny lekarz, a cesarskie cięcie przeprowadził delikatnie,spokojnie i perfekcyjnie,że prawie nic nie widać;) super Lekarz, polecam w 200%%% ;)
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Zbigniew Parkot

Rzeszów

Oj nie! Spoufalanie się z pacjentką i bezczelne komentarze- to wizytówka tego pana. Nie polecam. I za taką wątpliwą przyjemność korzystania z jego "usług" bierze wcale nie małe pieniądze. Niejeden lekarz z NFZ biję go na głowę profesjonalizmem i życzliwością w podejściu do pacjenta.
Opinia dodana przez: MK

lekarz Przemysław Kaczanowski

Zielona 39
75-664 Koszalin

Pan Doktor to prawdziwy profesjonalista, a przy tym niezwykle życzliwy i taktowny człowiek. Podczas wizyty czułam się wysłuchana, zrozumiana i otoczona opieką. Wszystkie badania przeprowadza z ogromną delikatnością, a jego podejście do pacjentki budzi pełne zaufanie. Widać, że ma ogromną wiedzę i doświadczenie, ale też serce do tego, co robi. Dzięki niemu wizyta u ginekologa przestaje być stresująca. To lekarz z powołania – serdecznie polecam każdej kobiecie!
Opinia dodana przez: Patrycja