dr n. med. Violetta Socholik

Laryngolog, Lekarz medycyny pracy

gen. Jankego 13

Pełne empatii podejście, dokładne badanie, wyjaśnienie przyczyn choroby i przebiegu leczenia. Po kilku nieudanych próbach wyleczenia u innych lekarzy, dzięki niej jestem zdrowy. Świetnie, że jest taka lekarka w Katowicach. Zdecydowanie polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Alina Janczyk-Kaffanke

ulica Teatralna 8

Nie polecam konfrontacji z pania doktor. Miła i sympatyczna - w rzeczywistości - nie wiadomo czego oczekuje od pacjenta. Podpisanie badań okresowych wymagało ode mnie zaświadczenia od lekarza rodzinnego, że jestem pod kontrolą rekalską dotyczącą tzw. cukrzycy - maksymalny wynik dla kierowców 120 - w przeprowadzonych badaniach było 123, otrzymałam badania na 3 miesiące z warunkiem dostarczenia badań od lekarza rodzinnego. Przeprowadzone badania od lekarza rodzinnego nie wykazały żadnej cukrzycy …

lekarz Beata Werner

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnie Lekarskie "MARK - MED" Sp. z o. o.
Stara Kłodnicka 43

Pani Doktor godna polecenia. Miła, mimo, iż wizyta nie odbywała się w prywatnym gabinecie. Wysłuchała historii choroby, doradziła, wystawiła skierowanie na diagnostykę i do specjalisty. Na czas oczekiwania zabezpieczyła przeciwbólowo. -Anna

lekarz Michał Smołczyk

Jaworowa 32/2

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Pierwszy raz miałam tak wnikliwie przeprowadzone badanie okresowe, a poza badaniem Pan doktor poświecił jeszcze chwilę na konsultacje medyczne. Wszystko w bardzo miłej atmosferze. Po takich badaniach mogę mogę mieć pewność, że jestem faktycznie zdolna do pracy. Polecam

lekarz Małgorzata Iwaniuk

ulica Tysiąclecia 92/87

Pani Doktor rzeczowa wytłumaczy wszystkie objawy które nas niepokoją.Robi badania by dojść do przyczyny powstania choroby ,nie tylko usnieża objawy .Serdecznie ją pozdrawiam i szkoda że nie pracuje już na Żelaznej 1. Ewa P

lekarz Mirosław Pierzchała

ulica Szeptyckiego 1

Ja o doktorze mam zgoła odmienne zdanie, niż większość tu komentujących. Niestety sądzę, że takie internetowe oceny rzadko są obiektywne i miarodajne, ponieważ ci zadowoleni nie fatygują się, by wystawiać oceny. Robią to wyłącznie ci niezadowoleni. Dla mnie pan doktor jest mega kompetentny, posiadający naprawdę ogromną wiedzę. Pacjentowi poświęca tyle czasu, ile uważa za konieczne, a nie przypisane 15 minut. Ze swojego punktu widzenia mogę stwierdzić, że do specjalisty wysyła, …
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Wiesław Smolicha

Internista, Lekarz medycyny pracy

Pan doktor z pełnym zaangażowaniem wykonał badanie następnie idealnie dobrał leki po tygodniu mojej męczarni minęły dwa dni i jestem zdrowy. Dziękuję za pomoc doktorze
Opinia dodana przez: Milosz

lekarz Małgorzata Kasperek

NZOZ NEUROMEDICA
Korczaka 10

Nie polecam. Niezbyt miłe podejście. Mimo, że wykonała badanie i przepisała leki ( ibuprofen, amotaks, pulnozin), to oznajmiła, że covid nie istnieje i nie istniał. Wg niej to grypa. Nie uznaje testów i szczepień. W takim razie czym jest "covidowe zapalenie płuc" i "zespół pocovidowy" ?
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Ewa Starzyńska

Śląskie Centrum Osteoporozy
ulica Opolska 11/3

CUDOTWORCA,MAGIK,lepsza niż Kaszpirowski i Nowak ! Leczę się od 15 lat u różnych profesorów i specjalistów,jestem po operacji kręgosłupa,mam ucisk na rdzeń,niedowłady.Ostatnio od lekarza dostałam skierowanie do reumatologa,bo miałam b.silne bóle od biodra do nogi.Ponieważ tylko ta pani miała wolne terminy,zapisałam się na wizytę.Byłam zdziwiona,że jestem jedyną pacjentką,choć u lekarza obok było dosłownie ciemno.Teraz wiem dlaczego.Pomimo,że pokazałam jej całą dokumentację ,wypisy ze szpitali, badania z rezonansów,tomografii, opisy i zaświadczenie o …
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Grażyna Stolorz

ulica Teatralna 8

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie- byłam u p. doktor na wizycie kilka lat temu. Pani doktor zdecydowanie wychodzi poza swoje kompetencje. Bawi się w Boga, który decyduje, kto może pracować, a kto nie (nie wiem, czy zdaje sobie sprawę z tego, że definiuje w ten sposób kluczowe kwestie życia człowieka, tj. utrzymanie rodziny, opłacenie rachunków, posiadanie dachu nad głową, kupienie jedzenia itp., jeszcze w dzisiejszych czasach, kiedy tak trudno o pracę …
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Henryk Skrzyp

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Mój syn skończył 18 lat więc sam poszedł do tego lekarza z objawami grypy, przeziębienia i z gorączką no i dostał krople do nosa i na alergię i na tym koniec.Nie został nawet poinformowany żeby kupić sobie np coś na gorączkę albo Wit.C. Jest wieczór gorączką 39,2 i syn nic nie wie , że powinien coś wziąć ,bo zawsze z mamą był u lekarza.Taki to lekarz ,masakra.
Opinia dodana przez: bozena

lekarz Elżbieta Górska-Tkocz

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Jestem tego samego zdania co moi poprzednicy. Pani dr kompletnie bez kontaktu z pacjentem, nawet na niego nie patrzy. O wszystko trzeba się dopytywać. O punktualności można się wiele rozpisywać, lecz nie zawsze jest winny lekarz. W każdym bądź razie, gdybym nie zadawała pytań co i jak, to pani dr bez jakiegokolwiek dialogu, w milczeniu, zbadałaby mnie (USG), zrobiła opis i kazała wyjść...Do lekarza przychodzą zazwyczaj ludzie schorowani, którzy martwią …
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Ewa Kuna-Drabik

Grupowa Praktyka Lekarzy Rodzinnych "EWANMED"
Misjonarzy Oblatów MN 21

Profesjonalizm i nazwisko tej Pani leżą od siebie bardzo daleko. Nie polecam, tragiczne podejście do pacjenta, zero diagnozy, głupie komentarze do pacjentów.
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Sławomir Jaworski

Kotlarza

Zastanawiam się czy p. Jaworski to porażka Polskiej Służby zdrowia czy niestety Jej obraz .Skorzystałam pierwszy i ostatni raz z pomocy (o ile tak można to nazwać ) doraźnej- wieczornej u tego Pana. Piszę "pana "bo jakoś określenie lekarz niezbyt mi do tego pana pasuje , a tym samym ubliża prawdziwym lekarzom. Podejrzewam ,że wizyta w pierwszej lepszej aptece byłaby lepszym rozwiązaniem mojego problemu niż wizyta u tego pana. Szkoda …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marek Planer

ul. Powstańców 52-54

Porażka, nie interesowało go nic, o nic nie pytał... zrobiłem badania krwi które zignorował i wysłał mnie na te same badania
Opinia dodana przez: DAMIAN

lekarz Iwona Tomaszczyk-Kujawa

pl. Powstańców Śląskich 52

Dokładnie tak jak opisała to osoba powyżej.Bardzo arogancka, nerwowa,traktuje pacjentów jak zło konieczne.Brak empatii i wyjaśnień.Nie polecam !!!
Opinia dodana przez: Pawlo

lekarz Zbigniew Tebinka

ul. Powstańców 52-54

Nie polecam, wizyta u niego to pasmo wywodów, co pacjent źle wyplenil w formularzu diagnostycznym, komentarze, typu, ze zle oddycha przy badaniu: za plytko, za malo gleboko, ma nie wstrzymywac oddechu przy oddychaniu itp., a wszystko to w tonie musztry, bardzo piętnujący, wrecz momentami upokarzajcy sposób badania pacjenta. Po wyrażeniu prosby o traktowanie z szacunkiem, odpalił sie agresywnie na calego. Masakra, polecam omijać z daleka. Szkoda nerwow.

lekarz Jadwiga Pyszkowska

Anestezjolog, Lekarz med. paliatywnej

NZOZ Centrum Medycyny i Psychoterapii
ul. Tadeusza Kościuszki 19/3

jest knąbrna wywyższa się potrafi eksperymentować na pacjencie i doprowadzać do potwornego bólu nie polecam nikomu
Opinia dodana przez: pacjent

lekarz Iwona Kulczyk-Repeć

Gorzycka 12

"lekarz" w tym przypadku to zbyt dużo powiedziane. Diagnoza podana bez oględzin, badań, tylko na podstawie wywiadu. Takich ludzi to potrzebuje wróżbita Maciej, a nie polska służba zdrowia. Wszystkim odradzam!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Irena Uchnast-Zielińska

Międzyzakładowa Przychodnia Pracowników Handlu
Adama Mickiewicza 4/601

Ta pani minęła się z powołaniem chyba już dawno temu. Jest bezczelna i traktuje pacjentów jak gorszy sort bo niema wykształcenia medycznego. Obraża od tępych i chodzi po przychodni z papierosem oraz jest obrażona że w ogóle ktoś przyszedł ! Nie polecam tej pani bo nawet tego lekarzem nie idzie nazwać.