Dzisiaj byłam na Świętokrzyskiej w Przychodni z bardzo silnym stanem uczulenia na twarzy . Twarz czerwona ogniskowa, palący ból nie do opisania pan doktor Ireneusz od razu po zbadaniu szybko zareagował już po godzinie było dużo lepiej ból ustał a uczulenie znika ,pełen profesjonalizm dawno nie spotkałam się z tak cudownym wybitnym lekarzem zabrakło by słów by chwalić pana dr ślicznie panu dziękuję jestem niezmiernie szczęśliwa i zadowolona że trafiłam …
Dr Marek Molski podjął się trudnego i ryzykownego leczenia przewlekłego owrzodzenia i zakażenia kości, z którym przez 17 lat nie poradzili sobie inni lekarze. Byłam leczona w ramach usług NFZ na oddziale ortopedycznym w Otwocku. Dzięki dr Molskiemu uniknęłam amputacji i noga jest wyleczona. Polecam go z całym przekonaniem.
Rynek 1/319
Ropczyce
powiem krotko. mistrz swiata! 2 chirurgow szczekowych odeslalo mnie z kwitkiem a Pan doktor usunął osemki nawet nie wiem kiedy i to calkowicie BEZBOLEŚNIE. po niecalym tygodniu zero opuchlizny (bolu tez praktycznie nie czulam) i przeogromna ulga. idealnie dobrane leki, swietny kontakt. polecam z czystym sumieniem, pozdrawiam i serdecznie dziekuje za pomoc
Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
Tychy
Z całego serca polecam dr Kosteckiego. Doktor wykazał bardzo duże zainteresowanie i zaangażowanie wobec mojego problemu. Bardzo uważnie wysłuchał i udzielił wyczerpującej odpowiedzi oraz wyjaśnienia. Szczegółowo opisał przygotowanie i przebieg zabiegu usunięcia żylaków. Sam zabieg przebiegał w komfortowej atmosferze. Po, doktor również wykazał zaangażowanie i ogromną uprzejmość. Jeszcze raz dziękuję i polecam. Warto było jechać przez pół Polski.
Gdyby wszyscy lekarze byli tacy jak Pan Doktor to świat byłby wspaniały. To skarb dla nad - Pacjentów, dzieki doktorowi moja nerwica sie zmniejszyła bo wytłumaczył mi szczerze od serca ze moje objawy są zupełnie normalne, podczas gdy sądziłem ,iż są patologią. Dziekuje z całego serca.
Doktor Jacek Niski to lekarz z powołania, dla którego pacjent nie jest tylko przypadkiem medycznym. Cierpliwie tłumaczy, z uwagą słucha, skutecznie pomaga. Pan doktor ma ten rzadki dar, że potrafi rozładować napięcie i sprawić, że pacjent czuje się bezpiecznie. Wyróżnia się bardzo wysoką kulturą osobistą i empatią, które idą w parze z doświadczeniem, wiedzą i poczuciem humoru. Spokój doktora, wyważony, wręcz terapeutyczny głos – działa lepiej niż niejedno znieczulenie. Do …
ulica Szajnowicza-Iwanowa 13E/15
Kielce
Moja wizyta z synem (12 l) u Pani doktor przebiegła bardzo pozytywnie. Wykazała się wysokim profesjonalizmem oraz szczegółowo wyjaśnił wszystkie etapy leczenia. Atmosfera w gabinecie była przyjazna, co sprawiło, że dziecko czuło się komfortowo. Jestem bardzo zadowolony z wizyty i z pewnością będziemy kontynuować leczenie w tym miejscu.
Szpital Uniwersytecki im. dr. A. Jurasza
ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz. Wszystko spokojnie i dokładnie wytłumaczył, usunął całą tarczycę i czuję się bardzo dobrze. Operacja odbyła się w listopadzie 2012r.
Przez ponad 70 lat życia i wielu wizyt u wielu lekarzy, nie spotkałem się z taką Osobą, i najwyższych walorach;lekarskich, kompetencji lekarskich, zaangażowaniu się u każdego pacjenta bez wyjątku. Jednym zdaniem ;wzór lekarza!!( Być może niedościgniony dla wielu) . Godny polecenia lekarz dla wszystkich potencjalnych pacjentów.
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
SERDECZNIE POLECAM dr n.med. Małgorzatę Pastuszek-Tyc (chirurg) i jednocześnie dziękuję za przeprowadzenie operacji i dalszej opieki oraz wysłanie do rehabilitacyjnego osrodka Emis którego też serdecznie polecam.
Supra Med
ul.Olszówki 10 A
Bielsko-Biała
Dziś miałam przyjemność pierwszy raz być na wizycie u Pana Doktora. Jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Chcialam skonsultować wyniki badań prenatalnych. Pan Doktor bardzo uprzejmy, wszystko pięknie wytłumaczył, wykonał usg na którym nie spiesząc się bardzo precyzyjnie wyjaśniał wszystkie parametry. Na każde moje pytanie otrzymałam fachową odpowiedź. Żałuję że dopiero dziś trafiłam do Pana... Dziękuję z całego serca, takich lekarzy z powołania jest naprawdę niewielu. Każdej kobiecie polecam wizytę u Doktora …
NZOZ J.A.P. - Med.
os. Bolesława Chrobrego 11/110
Na Oddział Urologiczny Szpitala w Puszczykowie, gdzie pracuje dr Adam Guźniczak trafiłem w sierpniu 2011 roku, po wypadku komunikacyjnym i po uprzednim pobycie w Oddziale Ratunkowym i na Oddziale Chirurgicznym szpitala HCP w którym całkowicie zbagatelizowano mój krwiak na lewej nerce, który zdaniem lekarzy z tego oddziału (w szpitalu HCP urolog nie oglądał mnie ani razu!) miał się wchłonąć w ciągu 3-ch miesięcy a który po trzech tygodniach powiększył się …
Pan Doktor Kaczmarczyk to wspaniały człowiek, przeprowadził u mnie operacje która nie miała prawa się udać, gdyż po wszystkim dowiedziałam się że, takie operacje wykonuje się w wieku dziecięcym, to nie miało prawa się udać, a jednak zdarzył się cud że ja żyje, urodziłam 2 dzieci, to życie zawdzięczam właśnie panu Doktorowi, w przeciwnym razie mając niespelna 16 lat ja bylam 1 noga na tamtym świecie.
Prywatna Praktyka Lekarska Andrzej Wołoszyn
Anieli Krzywoń 16
Zielona Góra
Życzliwy dla pacjenta, sympatyczny, wytłumaczył w sposób zrozumiały problem skomplikowanego urazu. Przedstawił możliwe skutki i ewentualne komplikacje leczenia oraz pozostawienia urazu bez leczenia. Przekonał mnie. Szczerze polecam jako kompetentnego i miłego dla pacjenta ortopedę.