lekarz Lucyna Turecka

Laryngolog

GLIWICE,NIEDBALSKIEGO
GLIWICE,NIEDBALSKIEGO
44-121 Gliwice

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Doktor. Pomimo tego, że w poczekalni było dużo pacjentów Pani Doktor poświęciła mam naprawdę dużo czasu. Najpierw przeprowadziła dosyć dokładny wywiad, potem (pod pretekstem poszukiwania krasnoludków) zbadała nosek, gardło i uszy u mojej trzyletniej córki. Wspomnę tylko, że nie musiałam jej przytrzymywać tylko samodzielnie siedziala na krześle i bezproblemowo poddawała się badaniu. Następnie szczegółowo omówiła problem i z pomocą planszy wyjaśniła mi przyczyny …
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Kardiolog
                                       dr n. med. Jacek Sikora

dr n. med. Jacek Sikora

Kardiolog

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Doskonały kardiolog, który w badaniu EKG i UKG potrafił znaleźć problemy, których inni nie widzieli. Poświęca pacjentowi sporo czasu i tłumaczy wszystko "po łopacie", łącznie ze sposobem przyjmowania leków i ewentualnymi możliwymi skutkami ubocznymi. Kieruje na na dodatkowe badania i dalsze ścieżki leczenia - jeśli konieczne. Opinię wystawiam po wizycie kilku osób z rodziny, gdzie wymagających leczenia leczymy, a zdrowych uspokoiliśmy :) Dziękujemy Panie Doktorze!

lek. dent. Marta Zubrzycka

PFESO
Nowogrodzka 62a

Od wielu lat leczę się u Pani doktor Zubrzyckiej i nigdy mnie nie zawiodła. Często ratowała zęby, które inny lekarz by usunął. Doskonały fachowiec z dobrym wyczuciem, delikatna i profesjonalna. Mój mąż, który bardzo boi się dentysty, chodzi tylko do niej. No i co ważne dla pacjentów mniej zamożnych, robi co się da w ramach NFZ, nie "naciąga" na drogą, płatną usługę jeśli można coś zrobić taniej.
Najlepszy pediatra, leczy naszego syna, który jest autystą a także od niedawna córkę, ktòrej zmieniliśmy lekarza. Ufamy tylko jemu. Dziekujemy

lekarz Bogusław Wyłuda

Klinika Nova
Kłosowa 7
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały lekarz, widać, że leczenie to jego zamiłowanie i pasja. Poświęca wiele czasu, starannie dobiera leki, żeby nie zaszkodzić, dokładnie bada i diagnozę stawia po zapoznaniu się z badaniami ( NA PŁYTCE, nie tylko rozpoznaniu z dokumentu papierowego)- tłumaczy co i dlaczego. POLECAM!!!

lekarz Łukasz Pakuła

Szpital św. Wojciecha
al. Jana Pawła II 50

Bardzo dobry lekarz. Jest dokładny oraz wzbudzą zaufanie. Slucha tego co mowi pacjent. Bardzo polecam.

lek. dent. Grzegorz Hruboń

Pl.Wolności 16
68-300 Lubsko

Od ponad dwóch lat już podczas pierwszej wizyty u Pana doktora byłam bardzo zadowolona z wykonywaniem przez niego zarówno plombowania zęba , gdy nawet bez znieczulenia nie odczuwałam dotkliwego bólu oraz na kolejnej wizycie miałam bardzo dokładne oczyszczanie wszystkich zębów na poziomie też pięknej kosmetyki uzębienia. Lekarz z wyjątkową empatią do pacjenta. Z wyróżnieniem przejął pałeczkę po swoim dziadku , który też w tym samym gabinecie był super dentystą Pan …
Opinia dodana przez: Danuta Bereźnicka Lubsko
Po wizycie u Pani Doktor jestem pod ogromnym wrażeniem, a co istotne to wyjatkow pozytywnym.Kompetencja,kultura,sposób podejścia do pacjenta ,przebieg standardowych badań i ich omówienie sprawia że uwierzyłem ze są jeszcze lekarze z powołania.Dziekuje Pani Doktor!!!!
Opinia dodana przez: Piotr

dr Marek Solarz

Całodobowe świadczenia szpitalne
ulica Karmelicka 7a
34-100 Wadowice

Z całego serca polecam tego lekarza ortopedę. Od dłuższego czasu leczę się u niego z powodu problemów z kolanami i jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia. Pan Doktor Solarz jest niezwykle kompetentny, dokładny i zaangażowany. Wszystko szczegółowo tłumaczy, poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu i zawsze odpowiada na pytania w sposób zrozumiały. Wizyta przebiega w miłej, spokojnej atmosferze, co daje poczucie bezpieczeństwa i zaufania. Zdecydowanie polecam każdemu, kto zmaga się z …
Opinia dodana przez: Julia

dr n. med. Barbara Malanowicz

CZP Feniks Gliwice
ul. Młyńska 8
44-100 Gliwice

Przez kilkanaście lat jeździłem z dzieckiem 40 km i jak by było nawet 100 km to też bym jeździł. To jest najmądrzejszy lekarz z jaki miałem do czynienia. Pani doktor wyrobiła zarówno dziecku jak i nam pewne, wręcz odruchy żywieniowe i wiedze którą nam przekazała mam do dzisiaj w głowie i opowiadam o tej pani innym którzy mają dzieci z cukrzycą. Pani Barbara Malanowicz jest wymagającym lekarzem zarówno w stosunku …
Opinia dodana przez: Piotr

lek. stom. Robert Dziurko

Legionów 48a
43-502 Czechowice-Dziedzice

Jestem pacjentką od ponad 20 lat.I jestem bardzo zadowolona .Czuję się profesjonalnie zaopiekowana.Jak dla mnie to najlepszy stomatolog.Pani z recepcji i jednocześnie prawa ręka p.doktora,jest przemiłą osobą.Polecam ten gabinet .Wanda K.
Opinia dodana przez: Wanda Koźlik

lekarz Janusz Poświatowski

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Zdecydowanie lekarz godny polecenia, człowiekowi wraca wiara w służbę zdrowia mając kontakt z tak kompetentnym i to tego uprzejmym lekarzem

lekarz Jolanta Hrabańska-Zachwieja

os. Piastów Śląskich 13 lok. 44
47-100 Strzelce Opolskie

cudowna, ludzka, ciepła , fachowa doktor. Bez zadęcia, dystansu. Lekarz z powołaniem. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Wdzięczny pacjent

lekarz Romana Jaworska-Bobkier

Neonatolog, Pediatra

Wesoła 24
58-500 Jelenia Góra

Zdecydowanie polecam!rzadko spotyka się tak dobrego lekarza.Wysłucha, doradzi...i zawsze się sprawdzi.Traktuje dziecko jak człowieka nie jak przedmiot jak to niektórzy lekarze. To szczęście mieć takiego lekarza:)

dr n. med. Tomasz Legaszewski

Radiolog, RTG

Dubois
44-100 Gliwice

Niesamowity CZŁOWIEK przez duże C. Jeszcze nigdy nie spotkałem wcześniej lekarza, który tak bardzo jak Pan Tomasz angażuje się w problem pacjenta. W moim przypadku trzeba było dodatkowych badań i Pan dr pokierował mnie gdzie trzeba po czym osobiście zadzwonił zapytać o wyniki badań. Miałem ogromne poczucie zaopiekowania się o mnie, co dało mi niesamowity komfort i bezpieczeństwo. Moja wdzięczność do tego lekarza jest nie do opisania!
Opinia dodana przez: Łukasz

Ryszard Kachniarz

Chirurg stomatolog

Zdrojowa 4
Wałbrzych

Świetny fachowiec, grzeczny, dokładnie tłumaczy co będzie robił. Chodziłem wcześniej do wielu innych lekarzy ale z niego jestem najbardziej zadowolony. Uratował mi dużą ilość zębów, którą inni spisali na straty.

Iwona Bańska

Endokrynolog

I

Mam zaufanie do doktor Bańskiej.Godna polecenia.kompetentna ,miła.Leczę sie juz u tej Pani 6 lat.dokładnie zbada wysłucha doradzi.Ja chodzę do P,Bańskiej w Płocku
Pani doktor bardzo kompetentna, sympatyczna, perfekcyjna.Wszystko dokladnie pokaze i wytlumaczy...polecam...dziekuje Pani Doktor
Opinia dodana przez: Antonina

dr Michał Józefowicz

Gimnazjalna 1a lok. 45
89-100 Nakło nad Notecią

Ponieważ przeprowadziłam się o 60 km dalej od Nakła ubolewam okropnie nad tym, że nie mogę w każdej potrzebie pojechać do Pana dr... Robię to jednak zawsze, gdy szykuje się poważna choroba! Serdeczny, wyważony, skupiony - słucha, na co skarży się pacjent i koryguje leki, jeśli za pierwszym razem nie pomogą (nie upiera się przy starych-znanych, korzysta z nowych rozw.)
Opinia dodana przez: zocha

lekarz Barhzan Abdulla

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

Profesjonalny lekarz empatyczny potrafiący słuchać bez uprzedzeń i gotowy pomóc a przy tym dociekliwy Trafiłem z mamą na SOR z bólami żołądka podał odpowiednie leki wykonał badania i wskazał dalszy sposób leczenia najkrócej mówiąc profesjonalista w każdym calu polecam każdemu śladami serdeczne podziękowania i gratuluję szpitalowi takiego fachowca 👏🌻
Opinia dodana przez: Arkadiusz