lekarz Henryk Juszczyński

Świętojańska 135 lok. 2
81-404 Gdynia

..trafiłam do P.Dr.Juszczynskiego w poradni kardiologicznej w szpitalu . w Kwidzynie.. Poprzednio byłam u innych kardiologów.. dopiero P.Dr.Juszczynski pokazał , jak powinna przebiegać wizyta u ,,prawdziwego ,, kardiologa . Zero pośpiechu , spokój .pełne badania . tłumaczenie . Aż się wierzyć nie chce . że tak można .. Dziękuję Doktorze. Przywrócił mi Pan wiarę w pomoc lekarską . Z. K .
Opinia dodana przez: Jagoda

mgr Marta Kościelniak-Szwajca

Psychoterapeuta

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Krakowskie Centrum Endodontyczne Endodent
Skawińska 13

Nie wierzyłam w terapię, zawsze myślałam że sama sobie z wszystkim poradzę. W gabinecie u tej Pani psycholog dowidziałam się dużo o mnie samej. Terapia wcale nie oznacza że jestem słaba. Pani Marcie zawdzięczam naprawdę dużo. Uzyskałam pomoc dokładnie taką jaką potrzebowałam. Polecam wszystkim gorąco.
Opinia dodana przez: Elka
Mam 81 lat, sporo życiowego doświadczenia, w tym kilkanaście lat leczenia urologicznego u doktora A. Szurkowskiego (w kierowanym przez niego oddziale - placówka Urovita). Z racji specyfiki moich dolegliwości znajduję się pod stałą opieką urologiczną, sprawowaną przez Pana Doktora i jestem szczerze wdzięczny za całokształt dotychczasowego leczenia. Dodam też, że w trakcie wielokrotnego pobytu w szpitalu Urovity napotkałem pacjentów z całej Polski (np. nawet z Łeby), więc to chyba mówi …
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Dariusz Klimer

Starodomaszowska 30 lok. 42
Kielce

Bardzo dobry lekarz ,wszystko wytłumaczy ,sympatyczny.Robiłam u pana doktora kilka zabiegów bardzo jestem zadowolona z leczenia oraz z kontaktu i tłumaczeni nt. moich dolegliwości .POLECAM.
Opinia dodana przez: teresa

lekarz Mirosława Lubińska

Dermatolog

Przwatny Gabinet
Wałbrzych

Nie polecam. Młoda osoba, przychodząca ze zgrupowaniem "czerwonych gul" zlokaliowanych na żuchwie, to zdaniem Pani doktor najczęściej osoba dojrzewająca, z trądzikiem młodzieńczym (generalizacja w dermatologii wydaje się niewskazana). Na własną rękę wykonano badanie antybiogram(bez sugestii lekarza), które potwierdziło zakażenie bakteryjne, które nasiliło zdiagnozowany (uprzednio) przez Panią doktor tradzik (tyle to pacjent wiedział sam). Mimo wyników i wskazania, ze bakteria jest oporna na antybiotyk zapisany kilka miesięcy wczesniej, pacjent usłyszał, że …
Opinia dodana przez: candy

lekarz Jerzy Małysz

DANTEX-MED
Czechowicza 9 lok. 1a

Lekarz z NFZ kilka dni wcześniej zdiagnozował u moich dzieci chorobę wirusową Bostonkę i przepisał leki na receptę m. in. przeciwwirusowe i witaminę D3. Teraz mnie dopadł ten wirus podobne objawy i dolegliwości więc w ramach prywatnego ubezpieczenia przez teleporadę Jerzy Małysz jako internista nie chciał wystawić recepty pomimo że wiedział o dzieciach i moich podobnych objawach nie chciał komentować dlaczego moje dzieci je dostały a ja nie mogę chociaż …
Opinia dodana przez: Waldek

dr n. med. Bogusław Żywalewski

Sienkiewicza 81/3 lok. 209
15-003 Białystok

Wstyd mi za osobę, która ocenia lekarza po trzęsących się rękach, czego nie zauważyłam przy żadnej wizycie. Lekarz bardzo kompetentny z dużym bagażem doświadczeń. Chodziłam od kilkunastu lat do różnych lekarzy, żaden nie potrafił postawić właściwej diagnozy. Przez 4 lata nosiłam soczewki, których nie powinnam nosić i wydawałam tylko zbędnie pieniądze. Miałam źle dobrane okulary przez co zaczęła mi się pogłębiać wada zdrowego oka. Doktor przy pierwszej wizycie zdiagnozował wadę …

lekarz Łukasz Goździewicz

WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY IM L. PERZYNY
Kalisz

Bardzo dobry i miły lekarz z fachowym podejściem podchodzi do pacjenta wyraźnie i zrozumiale tłumaczy przebieg choroby I dzięki temu lekarzowi mój mąż żyje i choroba się cofa. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Kinga

lek. dent. Mariusz Lament

Gabinet Stomatologiczny Mariusz Lament
Powstańców Warszawy 3
05-400 Otwock

Wspaniały lekarz dentysta, podejście do pacjenta wzorowe no i nic nie bolało od początku do końca :)) Szczerze polecam bo sama boję się wizyty u dentysty ale już teraz nie.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Artur Bobeff

Specjalistyczne Centrum Medyczne "WAMED'''' s.c. W. Kałużny, R. Błaszczyk
ulica Dąbrowskiego 6/8
95-100 Zgierz

Pan Doktor Bobeff to Wysokiej Klasy Specjalista Uratował życie mojej mamy,u której zdiagnozował guz.Pan Doktor Jest Empatyczny,Życzliwy.Z Troską Podchodzi do każdego przypadku.Pan Doktor nie Bagatelizuje problemów zawsze na Pierwszym miejscu stawia dobro pacjenta wymagającego szybkiej interwencji Fachowca.Pan Doktor Jest Bardzo Kompetentny Poświęca czas w 100%,Kompleksowo Podchodzi do pacjentek przy czym Pan Doktor Jest Bardzo Uprzejmy i godny Polecenia.Dziękuje Panu Doktorowi za Uratowanie życia mojej mamy.córka Dorota Żaczek pacjentki Grażyny Żaczek.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Maciej Jaszczyk

76-100 Sławno

Bardzo dobry lekarz zawsze pomocny polecam leczę się u dr Jaszczyka 2 lata nie odmawia badań i prześwietleń jak trzeba

lekarz Jadwiga Pach-Rudnicka

Dermatolog

Przychodnia Morena, Przychodnia Jasień

Bardzo miła i zaangażowana Pani Dermatolog. Widać, że posiada wiedzę i doświadczenie więc leczenie powiodło się w miarę szybko. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Marian
Pan Profesor to świetny fachowiec, świetny lekarz. Specjalista od najtrudniejszych przypadków cukrzycy. Polecam.
Opinia dodana przez: Mariusz

Dariusz Horoszczak

Gabinet Prywatny
ul. Mielczarskiego 35B
Bełchatów

Moja druga i stanowczo ostatnia wizyta u tego lekarza! Wizyta spóźniona o 15 min. Na dzień dobry pan doktor wysyłał SMS-y i rozmawiał przez telefon (5 min). Podczas badania zero empatii, rzuca z wyrzutem, że że względu na mój wiek (35l), mojemu dziecku za słabo bije serce i prawidobnie ciąża obumiera, po czym w trakcie badania USG domacicznego odbiera telefon i odchodzi, żeby zapisać pacjentkę. 3 razy powtarzał, że ciąża …

Artur Bubień

ALDEMED Poradnia Ginekologiczno - poloznicza (Fila Zastal)
ul. Sulechowska 4a
Zielona Góra

Dr Artur Bubień przyjmuje w ramach Podstawowej Opieki Zdrowotnej w przychodni Aldemed w Zielonej Górze. Za każdym razem moge liczyć na pełen profesjonalizm z jego strony. Spokojny, rzetelny, nakierowany wyłącznie na pacjenta. Polecam korzystanie z usług Pana doktora.
Opinia dodana przez: Pacjent onkologiczny
Pani Doktor, od samego początku sprawiała wrażenie iż zna się na swoim fachu. U rocznego syna, który zawsze "protestuje w czasie badań" dokonała szczegółowych badań po czym jasno wyjaśniła na czym polega schorzenie i poleciła dalszy tok postępowania. W dodatku bardzo cierpliwa, miła i pomocna. Mimo kilku wizyt u różnych laryngologów, którzy odsyłali Nas do innych specjalistów, tutaj otrzymaliśmy wymagana pomoc. Polecam
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Marta Kotylak-Florczyk

Centrum Dietetyczne Naturhouse
ul. kolejowa 13
34-400 Nowy Targ

Doskonały specjalista.Szczerze polecam.Na pewno powrócę do P . doktor Kotylak,jak znowu będę miał kłopoty ze wzrokiem.
Opinia dodana przez: Edward
Do Pana Doktora trafiliśmy z polecenia innej Pani Doktor z racji zdiagnozowania guza przysadki mózgowej. Po wykonaniu szerszego panelu badań okazało się, że guz jest wydzielniczy i został wdrożony lek obniżający poziom prolaktyny. Po niecałych 3 tygodniach partner z dnia na dzień zaczął się zupełnie inaczej zachowywać, stał się pobudzony, wulgarny i chciał zmieniać całe swoje dotychczasowe życie zawodowe i prywatne. Od razu postanowiłam skonsultować to z Panem Doktorem, który …

lekarz Małgorzata Bucikiewicz

Dermatolog, Wenerolog

gen. Dąbrowskiego 1
64-200 Wolsztyn

Życzę wszystkim , którzy potrzebują pomocy medycznej w zakresie dermatologii polecam PANIĄ DOKTOR . Kompetencja , osobista kultura , wiedza medyczna , sposób prowadzenia rozmowy z pacjentem na najwyższym , rzadko spotykanym poziomie. Tym, którzy wyrażają negatywne opinie proponuję zastanowić się nad samym sobą.
Opinia dodana przez: RYSZARD

lek. dent. Barbara Głowacka-Sokalska

Sienkiewicza 24/26
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo miejsce na leczenie zębów, super obsługa, przystępne polecam, przystępne ceny zarówno jeżeli chodzi o stomatologię jak i o medycynę estetyczną. I jeszcze jedno wszystko sterylne i czyściutkie. Polecam
Opinia dodana przez: Ja