dr n. med. Ryszard Leśniewicz

Ginekolog, USG

Parkowa 8
15-224 Białystok

U Pana dr byłam na dwóch badaniach prenatalnych (usg w I i II trymestrze). Wszystko szczegółowo pokazuje na ekranie i tłumaczy. Miałam szczęście usłyszeć same dobre informacje i każdej przyszłej mamie polecam badania u Pana dr.
Opinia dodana przez: BL

lekarz Krystyna Dziekańska

CENTRUM TERAPII KRÓTKOTERMINOWEJ
J. III Sobieskiego 227, pok.37
84-200 Wejherowo

uczęszczam do Pani doktor już 10 lat na jaskrę, profesjonalna,solidna,miła, Już sam fakt że tyle lat już u niej się leczę to swiadczy ,że jestem zadowolana. Teresa
Opinia dodana przez: teresa

lekarz Jarosław Wnuk

Szpital
Jana Pawła II 2
41-100 Siemianowice Śląskie

Bardzo dobry i kompetentny okulista.Bardzo szybka diagnoza i leczenie.Bardzo szybki termin wizyty i cena ok.Polecam
Opinia dodana przez: Justyna

dr Grażyna Bogutyn

Ginekolog

Medico
ul. Radzikowskiego 47B/6-11

Bardzo polecam. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Fantastyczny chirurg. Robi idealne CC. Rozmawia a nie tylko bada. Patrzy na człowieka całościowo.
Opinia dodana przez: Hello

lekarz Robert Meyer

Słowiańska 55 C

Najlepszy lekarz w Mieście:-) Pełen profesjonalizm, wszystko wytłumaczy, pomoże , prowadził mi dwie ciąże rewelacja! Jak skierował na oddział to przychodził pytał o samopoczucie! Rewelacja szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Agnieszka Pyrchała

NZLA "ALFAMED" Niedźwiedzki, Pietrzycki, Rybka,Trzaska. Lekarska spółka partnerska
ulica Olimpijska 2
41-100 Siemianowice Śląskie

Serdecznie polecam Panią Doktor. Osoba kompetentna. Poświęca pacjentowi taką ilość czasu, jakiej wymaga sytuacja. Dokładnie wszystko tłumaczy. Miła zarówno dla małego pacjenta, jak i jego rodziców.

lek. dent. Paweł Góra

Warszawska 58 c

Zawsze wracam do tego gabinetu nie zależnie od długości oczekiwania. Chodząc do innego bardzo drogiego gabinetu z rtg na miejscu z bajerami itd.wiecznie wracałam z tymi samymi zębami do roboty. I znów płakałam przy kasie. Dr.Paweł może pracuje w sposób ekstrawagancki ale jakimś cudem zęby są zrobione skutecznie i co najważniejsze koszt jest wręcz dziwnie niski jak na obecne gabinety. Wystrój recepcji zawsze mnie zachwyca i wypatruje nowości. Na fotelu …
Opinia dodana przez: Nina

lekarz Barbara Rzeźnikiewicz

Dermatolog

NZOZ "Medicus-Dukla"
Trakt Węgierski 16
38-450 Dukla

Trafiłm do P. Doktor około 1,5 roku temu, rozpoznanie od razu trafne - trądzik różowaty, metoda leczenia - antybiotyk + maści. Pani doktor nie naciąga na koszty to trzeba przyznać, wysłuchuje, doradza co i jak robić, i jest bardzo bezpośrednia (dla niektórych to duża wada, dla mnie nie). I tak przez te 1,5 roku wcinałm tetranicynę jak cukierki raz lub dwa dziennie w zależności od etapu leczenia. Skuteczność leczenia, początkowo …
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Katarzyna Żukowska-Kowalska

Endokrynolog

Zielonego Dębu 15c

Do Pani doktor chodzę od 30 lat.Przez te wszystkie lata prowadzi mnie bardzo dobrze,w tym czasie urodziłam dziecko po konsultacji z Panią doktor bez żadnych komplikacji z powodu leczonej tarczycy. U Pani doktor leczą się też moje dzieci z podobnymi objawami. Uważam, że jest lekarką kompetentną i bardzo dobrze potrafi postawić diagnozę.Polecam
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marcelina Krupka

Poniatowskiego 8b
44-200 Rybnik

Polecam z całego serca panią doktor ,jest to osoba przesympatyczna,umiejąca słuchać pacjenta ,rozmawiać i i tłumaczyć nawet przez godzinę.Bardzo dobrze rozpoznała moje dolegliwości . Dziękuję jej za wszystko co dla mnie robi .

lekarz Piotr Wolański

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ " EWA CHRZANOWSKA, KRYSTYNA WOLAŃSKA, PAWEŁ CHRZANOWSKI S.C.
OS. TĘCZOWE 12A
58-200 Dzierżoniów

Lekarz godny polecenia. Profesjonalizm pod każdym względem. Rozszerza diagnostykę o innych specjalistów tak dľugo, aż pacjent jest znajdzie przyczynę złego samopoczucia.

lekarz Adam Synowski

Laryngolog

Harcerska 132
43-100 Tychy

Dr. Synowski zakwalifikował córkę do natychmiastowej operacji usunięcia trzeciego migdała, podcięcia migdałów podniebiennych i drenażu uszu. Stwierdził, że córka ledwo oddycha i prawie nie słyszy. Po czym poinformował mnie, że z powodu Covid takie operację są wstrzymane we wszystkich szpitalach i mamy czekać na koniec pandemii... Córka jest już po operacji. Na szczęście nie uwierzyłam dr. Synowskiemu i skonsultowałam się z innym lekarzem. Inni operują :-)
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Sławomira Fenger-Woźnicka

Piastów 26
86-050 Solec Kujawski

W ciagu 40 lat nigdy nie spotkalam sie z takim brakiem profesjonalizmu.. Przed wizyta dzwonilam by sie upewnic czy napewno ona jest w stanie mi wystawic zaswiadczenie o ktore prosze.. I jakie dokumenty potrzebuje ponieważ zalezy mi na czasie.. Na miejscu okazalo. Sie ze jednak jestem nie przygotowana bo nie wzielam recepty i ona nie wie jakie szkla nosze.. A ona nie ma sprzętu do mierzenia szkieł .. Wiec musialam …
Opinia dodana przez: Ewelina

dr n. med. Michał Tkocz

Urolog

Wojewódzka 7 (Euromed)

Świetny, bardzo miły, kompetentny specjalista. Poświeca pacjentowi dużo uwagi i czasu. Znakomity lekarz. Polecam bardzo

lekarz Marta Brukiewa

Łazienna 30
Toruń

Wspaniały lekarz rodzinny leczę się u Pani dr już kilka ładnych lat .Bardzo rzeczowo rozmawia z pacjentem zawsze miła i uśmiechnięta Kiedy dowiedziałem się że mam nowotwór złośliwy pęcherza moczowego potrafiła trzymać mnie na duchu i nie poddawać się. rak jest uśpiony obecnie na jak długo nie wiadomo ALE ŻYJĘ !!! Polecam Panią dr z poważaniem Stefan K.
Opinia dodana przez: Stefan Kiwitt

dr n. med. Ewa Kramarz

Centrum Psychiatryczne przy ul. Żołnierskiej
Żołnierska 55

Bardzo lubie tą lekarkę, bardzo uprzejma, miła atmosfera, inteligentna. Moj kuzyn rowniez sie u niej leczy i sobie ją chwali , ze jest super
Opinia dodana przez: no name

lekarz Daria Kościelny

Gabinet Dermatologiczny
ul. Grabowa 5/7
59-300 Lubin

Konkretna i kompetenta, a przede wszystkim bardzo miła Pani doktor, załatwiłem co miałem wręcz ekspresowo.
Opinia dodana przez: Bartlomiejk

lekarz Andrzej Subocz

Żeromskiego 45
78-600 Wałcz

Pan Doktor bardzo kompetentny i pomocny. Wysłuchał mnie, zbadał i odpowiednio zdiagnozował. Bez problemu wypisywał zawsze skierowania do specjalistów, których potrzebowałem, nigdy nie robił problemów jak niektórzy lekarze w przychodni.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Małgorzata Barnaś

Lekarz rodzinny, Pediatra

Hibnera 11a
33-101 Tarnów

Bardzo dobre i profesjonalnie odejście do pacjenta zawsze uśmiechnięta i życzliwa. Polecam z czystym sumieniem!! Od lat leczę dwójkę dzieci i nigdy nie zawiodłam się na wiedzy Pani doktor.❤️
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Stomatolog
                                       dr n. med. Adam Kozłowski

dr n. med. Adam Kozłowski

Praktyka Dentystyczna KAdent
Księcia Bogusława X 33/2

W Przychodni Kadent leczę zęby już ponad rok. Póki co to nie mogę narzekać, wyleczyłam już tam kilka zębów metodą mikroskopową i do tej pory nic złego się nie dzieje. Zostało mi jeszcze kilka ubytków do zrobienia i na pewno nastąpi to właśnie tam. Co do kosztów fakt jest drogo, ale z tego co mi wiadomo to wszędzie, gdzie do leczenia kanałowego używa się mikroskopu koszty są bardzo duże. Za …