lekarz Janina Żółkiewicz

Morskiego Dywizjonu Lotniczego 6
84-100 Puck

Pani doktor zawsze znajdzie czas by udzielić pomocy. Jest bardzo miła i nie czuje się przy niej skrępowania.
Opinia dodana przez: Gienia

lekarz Bogusława Rejent

Gdańska 13
22-100 Chełm

W moim przypadku bardzo kompetentna z cierpliwoscia wytlumaczyla mi moje schorzenie nie mam najmniejszych uwag i odpowiedzialnie polecam
Opinia dodana przez: krystyna

lek. dent. Lucyna Cichor

Wojtyły 28 a
43-354 Czaniec

Bardzo miła, świetnie leczy. Poprawiała wiele plomb po innych lekarzach, z bardzo dobrym skutkiem - jej plomby wciąż się trzymają. Nie zadaje bólu ;]
Opinia dodana przez: Franciszek

dr n. med. Ewa Kaniowska

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Derma Puls Centrum Dermatologii Eststeycznej i Laserowej
Barycka 1

Do dr Kaniowskiej udałam się na konsultację ponad rok temu. Chciałam poradzić się w kwestii botoxu i kwasu chialuronowego. Na wstępie dr stwierdziła, że jestem idealna genetycznie i trzeba mnie tylko trochę podresorować. W efekcie jednak zaproponowała mi niemalże wszystkie zabiegi z cennika. Szczególnie przeraziła mnie gdy powiedziała, iż widzi u mnie początki trądzika różowatego i natychmiast powinnam zrobić zabieg laserem. Zaskoczyło mnie to, gdyż zawsze miałam ładną cerę i …

lek. dent. Katarzyna Borycka

Ortodonta

Słoneczny Gabinet Stomatologiczny Joanna Czarzasta
Andriollego 18
05-400 Otwock

Pani doktor przyjmuje co 2 tygodnie... Na dzień przed umówioną pierwszą wizytą zadzwoniła do mnie Pani z rejestracji i poinformowała, że Pani doktor nie moze mnie przyjąć, gdyż odwołała jutrzejsze wizyty. Następna wizyta za 3 tygodnie... Zrezygnowałam, bo trudno mi sobie wyobrazić co bedzie w sytuacji, kiedy będę miała załozony aparat (wizyty sa wtedy co ok. 6 tyg.), a Pani doktor znów odwoła i zaproponują termin za 2-3 tygodnie... Poszukam …

lekarz Marek Ciecierski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Dworcowa 42
88-100 Inowrocław

Bardzo tani doktor, jeśli policzę całą kasę, jaką wydałam na lekarzy i ich nietrafione leczenie! Zaczynałam szukanie pomocy od małej rany w okolicy kostki, a dopuścili do takich owrzodzeń żylnych u mnie, że jeszcze chwila a noga byłaby do ucięcia z powodu ryzyka infekcji. Byłam cały czas "pod opieką" przeróżnych lekarzy. NIE MA LEPSZEGO doktora w okolicy od dra Ciecierskiego, co wiem też od innych, z bardzo trudnych wyleczonych przypadków. …
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Alicja Łata

Alergolog, Internista

Pabianicka 25

Witam Leczę się u Pani Doktor Łata już 5 lat . Nigdy nie miałem problemu z przyjęciem nigdy nie zastałem kolejki .Załatwiam sprawę i po kłopocie . polecam Panią Doktor z zakresu Alergologii .
Opinia dodana przez: dariusz

lekarz Krzysztof Adrianowicz

Ginekolog

ulica Kołakowskiego 6J
42-200 Częstochowa

Pan dr prowadzi mi już czwartą ciążę,zawsze ciąża zagrożona i za każdym razem wyprowadził wszystko na prostą.Jeśli o mnie chodzi to mam pełne zaufanie do Pana doktora I polecam w 100 procentach.Aha a badanie przeprowadza bardzo delikatnie.(nic nigdy nie boli).

dr n. med. Tomasz Janik

Dermatolog, Epidemiolog

"MED-DERM " Gabinety Dermatologiczne i Medycyny Estetycznej
Leszczynowa 21
65-383 Zielona Góra

Prawie 5 lat walczyłem bezskutecznie z dwoma przypadłościami dermatologicznymi chodząc kolejno do dwóch dermatologów. W tym roku postanowiłem pójść do trzeciego i po 5 miesiącach (w tym jeden zabieg chirurgiczny") moje dolegliwości zniknęły. Wczoraj odbyłem ostatnią wizytę kontrolną u dr. Janika. Serdeczne dzięki panie doktorze za pański profesjonalizm i skuteczność!
Opinia dodana przez: Ed

lekarz Ewa Dudzik

NZOZ OKULISTA
Rolna 1a lok. c
62-502 Konin

Nie zgadzam się z poprzednią opinią. W moim odczuciu pełen profesjonalizm ze strony lekarza jak i personelu. Polecam jak najbardziej

Marek Bogucki

III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14

Bardzo kontaktowy z pacjentem, stosujący nowoczesne metody diagnozowania. Żona miała pobranie płynu rdzeniowego w szpitalu w Łagiewnikach - myślała że zrobiono to b. dobrze, ale dopiero gdy drugi raz robił jej to w szpitalu na ul. Milionowej pan Marek Bogucki mając porównanie stwierdziła , że było to tak fachowe, że nie poczuła bólu. Polecam wszystkim tego fachowca. Mirosław S.
Opinia dodana przez: Sadowski
Wszystko ok za każdym razem a leczymy się od lat z cała rodzina. Jako pacjent czujesz się zaopiekowany. Nie testuje nikt twojego progu bólu. Zapytany o zastrzyk dostajesz go przed zabiegiem i wtedy już relaksujesz się a Twoje żeby są leczone. Dla mnie dosłownie przywraca uśmiech. Ceny do uniesienia przez statystycznego Polaka.

lekarz Marek Sawka

Neurolog, Seksuolog

Krakowska 94e
39-200 Dębica

Lekarz rewelacja .Wiedza nie tylko z zakresu neurologii ale również z innych dziedzin co jest uważam ważne . Zawsze po wizycie jestem zadowolona i uspokojona i zawsze mam wrażenie ze Panu doktorowi zależy na pacjencie. Wizyta nigdy! nie jest szybka odbębniona i po łebkach . Pan doktor jest ludzki i tym się wyróżnia wśród innych. Każdy ma prawo do swojej opinii ale pamiętajmy że dużo zależy od nas samych z …
Opinia dodana przez: J.K

lekarz Monika Kruk-Zapała

Prywatny Gabinet Stomatologiczny E.Krause-Howis
Stefana Wyszyńskiego 40A/12
65-536 Zielona Góra

Podejście do pacjentów w poradni na ul Chopina fatalne. Zero dbania o ich komfort psychiczny. Pani doktor potrafi godzinę spóźnic się . Pacjenci (30 dziennie) tłoczą się w ciasnej, dusznej poczekalni slysząc co mówi się w gabinecie. Makabra!!!!

dr n. med. Natalia Kolesińska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Orthomental
Przechodnia 5/1
Włocławek

Dla mnie jako rodzica Brak doświadczenia wizyta 15min źle dobrane leki pani w aptece mówi ze sa refundowane a pani doktor z ,,doświadczeniem "wypisuje 100%.dziecku proponuję szpital gdzie dla każdego rodzica ostateczność. Trzeba pomagać dzieciom a nie tylko nr pacjenta i kasa.Sflustrowany rodzic.

lekarz Stanisław Tokarz

Altanowa 12a
43-300 Bielsko-Biała

Lekarz godny polecenia w 100% wiem to z doświadczenia bo moja 7 letnia córka tylko leczy się u pana Tokarza i jeszcze nigdy nie zawiódł!
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Dobrosława Drabik-Fornal

Chirurg ogólny, Urolog

ul. Józefa Chełmońskiego 32
83-400 Kościerzyna

Mało delikatna w trakcie badania.badała mi obolałe jądra jak by kamienie miała w ręku A nie cholernie bolące jądra.

lekarz Urszula Cylwik-Szadkowska

Utrata 2B lok. U III
16-400 Suwałki

Zapewne uczciwa i staranna lekarka. Jednsk strasznie rozkojarzona i gubi się w najprostszych rzeczach. Przy większych wadach wzroku z astygmatyzmem nie potrafi dobrać nawet korekcji, gdzie refrakcjonista daje sobie radę. W porównaniu z innymi to i tak szczyt uczciwości i oddania zawodowego.

lekarz Bożena Gęca

Internista, Reumatolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
21-100 Lubartów

Witam serdecznie bardzo dobry lekarz uśmiechnięta stanowcza ma dobre podejście do pacjenta wszystko robi aby pomóc pacjentowi więcej takich lekarzy na piątkę.

dr n. med. Urszula Tworowska-Bardzińska

Endokrynolog, Internista

NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a

to była pierwsza wizyta raczej dobre wrażenie