Morskiego Dywizjonu Lotniczego 6
Puck
Pani doktor zawsze znajdzie czas by udzielić pomocy. Jest bardzo miła i nie czuje się przy niej skrępowania.
Wojtyły 28 a
Czaniec
Bardzo miła, świetnie leczy. Poprawiała wiele plomb po innych lekarzach, z bardzo dobrym skutkiem - jej plomby wciąż się trzymają. Nie zadaje bólu ;]
Derma Puls Centrum Dermatologii Eststeycznej i Laserowej
Barycka 1
Do dr Kaniowskiej udałam się na konsultację ponad rok temu. Chciałam poradzić się w kwestii botoxu i kwasu chialuronowego. Na wstępie dr stwierdziła, że jestem idealna genetycznie i trzeba mnie tylko trochę podresorować. W efekcie jednak zaproponowała mi niemalże wszystkie zabiegi z cennika. Szczególnie przeraziła mnie gdy powiedziała, iż widzi u mnie początki trądzika różowatego i natychmiast powinnam zrobić zabieg laserem. Zaskoczyło mnie to, gdyż zawsze miałam ładną cerę i …
Słoneczny Gabinet Stomatologiczny Joanna Czarzasta
Andriollego 18
Otwock
Pani doktor przyjmuje co 2 tygodnie... Na dzień przed umówioną pierwszą wizytą zadzwoniła do mnie Pani z rejestracji i poinformowała, że Pani doktor nie moze mnie przyjąć, gdyż odwołała jutrzejsze wizyty. Następna wizyta za 3 tygodnie... Zrezygnowałam, bo trudno mi sobie wyobrazić co bedzie w sytuacji, kiedy będę miała załozony aparat (wizyty sa wtedy co ok. 6 tyg.), a Pani doktor znów odwoła i zaproponują termin za 2-3 tygodnie... Poszukam …
Dworcowa 42
Inowrocław
Bardzo tani doktor, jeśli policzę całą kasę, jaką wydałam na lekarzy i ich nietrafione leczenie! Zaczynałam szukanie pomocy od małej rany w okolicy kostki, a dopuścili do takich owrzodzeń żylnych u mnie, że jeszcze chwila a noga byłaby do ucięcia z powodu ryzyka infekcji. Byłam cały czas "pod opieką" przeróżnych lekarzy. NIE MA LEPSZEGO doktora w okolicy od dra Ciecierskiego, co wiem też od innych, z bardzo trudnych wyleczonych przypadków. …
"MED-DERM " Gabinety Dermatologiczne i Medycyny Estetycznej
Leszczynowa 21
Zielona Góra
Prawie 5 lat walczyłem bezskutecznie z dwoma przypadłościami dermatologicznymi chodząc kolejno do dwóch dermatologów. W tym roku postanowiłem pójść do trzeciego i po 5 miesiącach (w tym jeden zabieg chirurgiczny") moje dolegliwości zniknęły. Wczoraj odbyłem ostatnią wizytę kontrolną u dr. Janika. Serdeczne dzięki panie doktorze za pański profesjonalizm i skuteczność!
III Szpital Miejski im. dr Karola Jonschera
ul. Milionowa 14
Bardzo kontaktowy z pacjentem, stosujący nowoczesne metody diagnozowania. Żona miała pobranie płynu rdzeniowego w szpitalu w Łagiewnikach - myślała że zrobiono to b. dobrze, ale dopiero gdy drugi raz robił jej to w szpitalu na ul. Milionowej pan Marek Bogucki mając porównanie stwierdziła , że było to tak fachowe, że nie poczuła bólu. Polecam wszystkim tego fachowca. Mirosław S.
Wszystko ok za każdym razem a leczymy się od lat z cała rodzina. Jako pacjent czujesz się zaopiekowany. Nie testuje nikt twojego progu bólu. Zapytany o zastrzyk dostajesz go przed zabiegiem i wtedy już relaksujesz się a Twoje żeby są leczone. Dla mnie dosłownie przywraca uśmiech. Ceny do uniesienia przez statystycznego Polaka.
Lekarz rewelacja .Wiedza nie tylko z zakresu neurologii ale również z innych dziedzin co jest uważam ważne . Zawsze po wizycie jestem zadowolona i uspokojona i zawsze mam wrażenie ze Panu doktorowi zależy na pacjencie. Wizyta nigdy! nie jest szybka odbębniona i po łebkach . Pan doktor jest ludzki i tym się wyróżnia wśród innych. Każdy ma prawo do swojej opinii ale pamiętajmy że dużo zależy od nas samych z …
Prywatny Gabinet Stomatologiczny E.Krause-Howis
Stefana Wyszyńskiego 40A/12
Zielona Góra
Podejście do pacjentów w poradni na ul Chopina fatalne. Zero dbania o ich komfort psychiczny. Pani doktor potrafi godzinę spóźnic się . Pacjenci (30 dziennie) tłoczą się w ciasnej, dusznej poczekalni slysząc co mówi się w gabinecie. Makabra!!!!
Orthomental
Przechodnia 5/1
Włocławek
Dla mnie jako rodzica Brak doświadczenia wizyta 15min źle dobrane leki pani w aptece mówi ze sa refundowane a pani doktor z ,,doświadczeniem "wypisuje 100%.dziecku proponuję szpital gdzie dla każdego rodzica ostateczność. Trzeba pomagać dzieciom a nie tylko nr pacjenta i kasa.Sflustrowany rodzic.
ul. Józefa Chełmońskiego 32
Kościerzyna
Mało delikatna w trakcie badania.badała mi obolałe jądra jak by kamienie miała w ręku A nie cholernie bolące jądra.
Zapewne uczciwa i staranna lekarka. Jednsk strasznie rozkojarzona i gubi się w najprostszych rzeczach. Przy większych wadach wzroku z astygmatyzmem nie potrafi dobrać nawet korekcji, gdzie refrakcjonista daje sobie radę. W porównaniu z innymi to i tak szczyt uczciwości i oddania zawodowego.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Lubartowie - lecznictwo zamknięte
ulica Cicha 14
Lubartów
Witam serdecznie bardzo dobry lekarz uśmiechnięta stanowcza ma dobre podejście do pacjenta wszystko robi aby pomóc pacjentowi więcej takich lekarzy na piątkę.
NZOZ Nowy Dwór Sp.z o.o.
Nowodworska 91a
to była pierwsza wizyta raczej dobre wrażenie