Praktyka lekarska PREMIUM HOUSE
Kołłątaja 5c/11
Opole
Nie polecam . Bardzo nie miły lekarz od kilku lat choruję na guza mózgu i z tego tytułu pobieram rentę socjalną z ZUS-u a pan doktor z podniesionym tonem powiedział że mam iść do pracy i że to że mam guza to nic w tym nie przeszkadza lecz ja nie mogę bo nikt mnie nie zatrudni a mam również przez to zawroty głowy i nie mogę utrzymać równowagi .
Pani Doktor uratowała mi życie. Po pół roku pełen sceptycyzmu i wzglednego braku postępu w farmakoterapii zacząłem diagnozować chorobę u dwu innych lekarzy , którzy stwierdzili skrajnie odmienne choroby. Przerażony poddałem się głębszym badaniom i ostatecznie po roku wszystkie wyniki wskazały zaburzenia, które Pani Doktor wskazała już po drugiej, może trzeciej wizycie! Może trudna w pierwszym kontakcie ale z perspektywy czasu jestem wyjątkowo zadowolony, a miałem do czynienia z wieloma …
Kliniki i Laboratoria Medyczne INVICTA
Podwale Grodzkie 2
Wizyta kontrolna w WCO. Ja po wycięciu zmiany, zatem rutynowa kontrola. Pani doktor poprosiła mnie o poprzednie badanie, ponieważ mojego nie widziała w systemie. Niestety nikt nie poinformował mnie, że należy brać takie ze sobą. Zakomunikowałam zwyczajnie, że niestety nie posiadam, gdyż nie wiedziałam, że potrzeba. Pani doktor odpowiedziała na to podniesionym głosem "poprosze ostatnie badanie!", na co ja po raz kolejny zwyczajnym tonem odpowiedziałam, że niestety nie mam. Dostałam …
Laboratorium Analiz Lekarskich "ANAL-MED"
Izbicka 1
Usuwałam u Pana Doktora 3 ósemki, profesjonalista!!! Na widok jednej ósemki inny lekarz powiedział, że to nie będzie takie proste, dla Pana dr Korzona okazało się jednak banalnie proste, mało tego usunął mi na raz dwie ósemki :) Profesjonalista w swoim fachu:)
Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37
Moja wizyta u tego lekarza była fatalnym doświadczeniem. Zamiast profesjonalizmu spotkała mnie arogancja i brak szacunku. Lekarz zachowywał się dramatycznie – krzyczał, podnosił głos i miał pretensje, gdy zadawałem jakiekolwiek pytania. W ogóle nie było miejsca na spokojną rozmowę czy wytłumaczenie problemu. Z gabinetu wyszedłem zirytowany i z poczuciem, że nie uzyskałem żadnej realnej pomocy. Zdecydowanie nie polecam wizyt u tego lekarza.
Miejska Przychodnia Zdrowia
Bolesława Szpunara 20.
Wieliczka
Jeżeli jesteś chory, to trafiłeś do właściwego lekarza. Lekarz zleca szereg badań i szuka problemu. Jeżeli jesteś zdrowy, albo przychodzisz z czerwonym gardełkiem i szukasz L4 na siłę, to zdecydowanie nie ten adres. Masz problem zdrowotny? Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Magnoliowa"
ulica Magnoliowa 2
Lublin
Wizytę u pana doktora oceniam bardzo pozytywnie. Mimo że nie jest moim lekarzem prowadzącym a tylko go zastępował, wykazał się dużym profesjonalizmem. Mój przypadek nie należy do najłatwiejszych, przeprowadził rzetelne badanie, po którym usłyszałem wiele konstruktywnych sugestii odnośnie mojego dalszego funkcjonowania. Szczerze polecam pana doktora dla wszystkich którzy potrzebują fachowej porady a nie mydlenia oczu i głaskania po głowie że wszystko będzie dobrze. Dobrze to już było.
Przychodnia Medicus Filia w Kaliszu
Górnośląska 37a
Kalisz
Polecam, lecze zęby od wielu lat w tym miejscu nigdy nie było jakiś tzw niedorubek. Zawsze jestem zadowolony obsługa nigdy mnie nie zawiodła.
Polecam doktora. Z córką trafiliśmy do niego z długotrwałym katarkiem (od przeszło pół roku odbijając się od pediatrów, laryngologów do pulmunologów). Wytłumaczył jak powinny wyglądać badania, dał skierowanie do szpitala. Niestety potwierdziły się jego słowa o leczeniu poprzez poradnie i jego skierowanie nie zostało uwzględnione przez lekarzy szpitala nr 2 w Rzeszowie. Nie mam do niego zastrzeżeń, świetny specjalista, chce leczyć i pomagać pacjentom.
SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
Po 25 latach chodzenia do wielu specjalistów pani Doktor jest w pełni kompetentna ,pełna wiedzy i dokładnego obrazowania przyczyny ale na wielu płaszczyznach nie tylko stricte medycyny głównego nurtu ale też ujęciu interdyscyplinarnym polecam .
Przychodnia Lekarska w Raciborzu
Piastowska 29
Racibórz
Super lekarka ! Wszystko wytłumaczy , posiada wielką umiejętnośc rozmowy z pacjentem, bardzo dobry specjalista. Polecam!
Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
Tychy
Po wizycie u Pana Urbańskiego mogę powiedzieć z całym przekonaniem że jest bardzo sympatycznym i ciepłym człowiekiem do tego od początku rozmowy od razu widać pełen profesjonalizm i doświadczenie.Dokładnie wytłumaczył mi skąd biorą się moje dolegliwości,podczas badania cały czas tłumaczył co widzi ,. Szczerze polecam na wizycie byłam w Tychach przychodnia HYGEA - sympatyczny personel miłe miejsce
Gorąco polecam Panią Doktor Teresę Liberę!! Duży szacunek za cierpliwość i ilość poświęconego czasu, a także za wnikliwą diagnozę. Dzięki ogromnej wiedzy Pani Doktor i połączeniu leczenia farmakologicznego z akupunkturą moje dolegliwości minęły, choroba ustąpiła. A skutek uboczny - polubiłam zdrowe odżywianie i za namową Pani Doktor nauczyłam się pływać:)
Bardzo dobry lekarz z powolania posiadajacy ogromna wiedze i doswiadczenie. Doktor Jurkowski leczy cala moja rodzine. Zawsze sluzy wiedza i pomoca bez wzgledu na pore dnia czy nocy.Ten lekarz to prawdziwy skarb dla tak malej miejscowosci. Doktorowi Jurkowskiemu zawdzieczam uratowanie zycia ( trzydziesci lat temu bylam malenkim dzieckiem dusilam sie , umieralam rodzicom na tekach a Pan doktor mnie uratowal) Panie doktorze bardzo dziekuje. Anna
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczno - Lekarskie II
3 Maja 18
Koło
Polecam naprawdę. Jeden z lepszych lekarzy jakich znam.
Lekarska Spółdzielnia Pracy "MEDICA"
ulica Ząbkowska 52
Ta pani doktor nie pracuje w Zakładzie Stomatologii Dziecięcej na Miodowej, więc pewnie zaszła pomyłka. Jest świetną specjalistką od leczenia kanałowego. Sam byłemu niej na leczeniu górnej szóstki i jestem bardzo zadowolony. Ząb wreszcie nie boli! Szczerze polecam!
Diaverum Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Diaverum w Głubczycach
ulica M. Skłodowskiej-Curie 26/48-100
Głubczyce
Niedelikatny. Do badań używa jednorazowych wzierników wielokrotnie, być może myte tylko wodą. Zdawkowo opisuje chorobę jak i zalecenia w leczeniu i zapobieganiu. Ma się wrażenie że umie słychać.
Długosza 14
Kamień Pomorski
Bylem na urlopie w pobierowie i trafilem na ta Pania. Choroba, ktora u mnie wystapila byla dosc czesto powracajaca. W tym roku mialem 4 razy antybiotyk (zawsze to byly jakies macromax czy cos podobnego, mam slaba odpornosc). Poprosilem Pania doktor by nie dawala antybiotyku. Doktor zdecydowala sie na leczenie homeopatyczne. Ciekawią mnie aspekty medycyny naturalnej, lecz podszedlem z lekkim dystansem do tych malych granulek i nie spodziewalem sie tak znakomitego …