lekarz Elżbieta Szlesinger

Lekarz rodzinny

Niepubliczna Przychodnia Medycyny Rodzinnej ZDROWIE
14-200 Iława

pani doktor ma poważne podejscie do pacjenta i uwazam, ze jest w porzadku

lekarz Julia Kowalczuk

Internista, Wizyty domowe

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Endoskopia" Spółka Partnerska
Kochanowskiego 16/1A/A
48-100 Głubczyce

Lekarka dramat, omijajcie szerokim łukiem. Przy poważnych chorobach podłącza sól fizjologiczną i każe spacerować. Kompletny brak kompetencji. Złe podejście do pacjenta i rodziny. Stosunek do leczenia i pomocy karygodny!!!

lek. dent. Mariusz Cięciara

Protetyk, Stomatolog

Kondratowicza 31/11

Zdecydowanie odradzam! Zakładając plomby pan Cięciara piłuje mnóstwo tkanek zęba, a mimo to założone przez niego plomby wytrzymują nie dłużej niż kilka miesięcy. Lekarz nie potrafi odbudować ani naturalnego kształtu zęba, ani dobrać koloru (tak by ten się nie odróżniał), ani nie potrafi odbudować właściwych, naturalnych punktów stycznych, a pomiędzy zębami pozostawia wielkie przestrzenie. Tego samego zęba lekarz potrafi leczyć kilkakrotnie. Pan Cięciara nie potrafi przyznać się ani naprawić swoich …
Opinia dodana przez: wn

dr Stefan Krajnik

Lekarz rodzinny

Medikus
Czersk

Bardzo dobry, doświadczony specjalista, zna się na swojej pracy. Wszystkie wizyty były zakończone trafną diagnozą. Wielu ludziom uratował życie.
Opinia dodana przez: Wiktor

lekarz Ewa Wojcieszak

Chirurg dziecięcy

OPIFER
Pawliczka 20
41-800 Zabrze

Pani Wojcieszak bardzo fachowo i sprawnie podcięła wędzidełko języka u 2 miesięcznego niemowlaka. Syn praktycznie nie zorientował się, że miał zabieg. Pani doktor bardzo zaangażowana i z dobrym podejściem do małego pacjenta. Polecam panią doktor Wojcieszak z całego serca
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Anna Blaszkowska

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Dr Blaszkowska to bardzo uprzejma osoba ze świetnym podejściem do pacjenta. Wnikliwie bada pacjenta zlecając kompleksowe badania.

lekarz Dariusz Świerczewski

Endokrynolog, Ginekolog

PFESO
Nowogrodzka 62a

Pan doktor Dariusz Świerczewski to wybitny specjalista i wspaniały człowiek. Prowadził mój poród przez cesarskie cięcie i dzięki jego doświadczeniu oraz spokojowi cała procedura przebiegła bezproblemowo i w bezpiecznej atmosferze. Czułam się zaopiekowana i spokojna, mimo stresującej sytuacji. Z pełnym przekonaniem polecam Pana doktora każdej kobiecie szukającej empatycznego, kompetentnego i godnego zaufania ginekologa.
Opinia dodana przez: Beata

Aneta Tramś-Sujka

Ginekolog

Centrum Medyczne CMP Ochota
Grójecka 132

Jak najbardziej polecam, wizyta była przyjemna, zaangażowane podejście, lekarz wszystko wytłumaczyła, wypisała, zmierzyła wszystkie potrzebne parametry, dala rade na następne postępowania

Marek Bernat

Ginekolog położnik, Ginekolog

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE DR MASTEJ S.C.
Jasło

Niekompetentny emeryt, który nie powinien już przyjmować pacjentek. Nie potrafi określić tygodnia ciąży strasząc ciążą pozamaciczną. Każde pytanie traktowane jest jak atak, zero inicjatywy, zainteresowania, wszystkie wątpliwości kwituje zbyt szerokim dostępem do Internetu. Jeśli komuś zależy jedynie na lewym chorobowym/zwolnieniu to wypisuje bez namysłu ;)
Opinia dodana przez: Była pacjentka
Nie zgadzam się z tymi opiniami. Byłam zaskoczona kompetencją i znajomością moich schorzeń, nie musiała nic dopowiadać, bo P. doktor czytając historię mojej choroby w komputerze, b.trafnie potrafiła odpowiedzieć mi na kilka pytań. Była uprzejma i poświęciła mi tyle czasu ile było potrzeba. Mój lekarz był na urlopie, trafiłam przypadkowo na nią. Wyszłam bardzo zadowolona. Później jeszcze kilkakrotnie byłam u niej na wizycie i za każdym razem było ok. Polecam
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 11384, 'name': 'Rabka-Zdrój'} Ortodonta
                                       lek. stom. Wanda Szurmiak

lek. stom. Wanda Szurmiak

Ortodonta, Stomatolog

Przychodnia Stomatologiczna "V-AN-DENT"
Orkana 18E/26
34-700 Rabka-Zdrój

Lecze sie od lat jak i cala moja rodzina w gabinecie stomatologicznym Pani Doktor Wandy Szurmiak i nigdy nie spotkalam sie z niemilym i nieprofesjonalnym podejsciem do pacjenta.Zawsze przemila,usmiechnieta tryskajaca humorem co jest bardzo wazne zwlaszcza u"dentysty".W tym wlasnie gabinecie poznalam ze wizyta i kontakt z Pania Doktor to uczta duchowa i wszystkich niezdecydowanych zachecam do odwiedzenia tego gabinetu. Zycze Pani wszystkiego najlepszego w zyciu zawodowym i osobistym i samych …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Małgorzata Bargieł-Wierdak

ks. Staszica 23 lok. 4
38-400 Krosno

Pani doktor usunęła mojemu dziadziowi zaćmę. Jesteśmy bardzo wdzięczni za miłe podejście i kompetencję. Dzięki dr Bargieł dziadzio znowu dobrze widzi!

lekarz Sylwia Materkowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowia "ACADEMOS"
ulica Iłowska 1/3
99-400 Łowicz

Bardzo miła i cierpliwa Pani doktor. Dokładne badanie (akurat profilaktyczne) i okulary bardzo dobrze dobrane :)
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Beata Kukulska

M.Reja 10
58-573 Piechowice

Leczę się u Pani doktor okolo trzech lat na NFZ. Jest bardzo dokładna, precyzyjna nie spieszy się, pogodna wykonuje badania oczu tak aby pomóc pacjentowi. Tłumaczy chorobę i leczenie, bardzo uprzejma. Polecam Panią doktór.
Opinia dodana przez: Witold

lekarz Piotr Janeczek

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Nie polecam. Pakuje w ludzi antypsychotyki starej generacji, które mogą zostawić TRWAŁE skutki uboczne, które wpływają bardzo poważnie na jakość życia.. Do zawodu lekarza powinno się dopuszczać wyłącznie ludzi, którzy wiedzą czym jest etyka i primum non nocere,.a ten Pan chyba sobie zapomniał. Kępiński, człowiek, który szanował swoich pacjentów i był wzorem dla wielu, przewraca się w grobie na to co się teraz dzieje w szpitalach psychiatrycznych. Janeczek tak jak …
Opinia dodana przez: X

lekarz Małgorzata Wojcieszczuk

Milczańska 45/1

Badanie psychiatryczne z udziałem tej Pani wypadło bardzo negatywnie. Zachowanie w stosunku do badanego dziecka: brak szacunku, ironizowanie, umniejszanie osiągnięć pacjenta, manipulacja dziwnymi pytaniami, zarzucanie demoralizacji, wręcz obrażanie. Atmosfera podczas badania jak w sądzie. Nie interesuje ją stan faktyczny pacjenta. Skandaliczne i wulgarne wręcz zachowanie tej Pani sprawiło, że moje dziecko od czasu badania ma duże problemy ze snem. Nie polecam. Poszkodowana!!!

lekarz Aleksandra Szczepanek-Grettka

Dermatolog

ul. ks. bp. Józefa Gawliny 56
41-506 Chorzów

Niestety, muszę podzielić się negatywną opinią na temat wizyty u pani doktor Aleksandry Szczepanek-Grettki. Od samego początku miałam wrażenie, że lekarz się spieszy i nie ma zamiaru poświęcić mi odpowiedniej uwagi. Pani Aleksandra skupiła się wyłącznie na jednym problemie, który sama wybrała, a kiedy zwróciłam uwagę, że potrzebuję jeszcze porady w innej kwestii, podniosła głos i stwierdziła, że nie ma czasu, bo "przychodzi się tylko z jedną sprawą". Byłam w …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Marek Król

Samodzielny Publiczny Gminny Ośrodek Zdrowia w Szaflarach
ulica Orkana 37c
34-424 Szaflary

Wspaniały lekarz, chodziłam do Pana doktora na NFZ, zawsze wszystko super wytłumaczone, wszystkie badania robione na czas, dzidzia zdrowa. Polecam z czystym sercem!
Opinia dodana przez: Oliwia

lekarz Anna Sudyka

Endokrynolog, Internista

Sanatorium Uzdrowiskowe "ABATON" Spółdzielnia Pracy w Krynicy-Zdroju
ulica Cicha 4/6
33-380 Krynica-Zdrój

Pani doktor miła, kompetentna, poświęciła mi czasu tyle ile potrzeba, aby zrozumieć chorobę, proponowane leczene. Poecam i dziękuję Jej za fachowość. Barbara Nowy Sącz
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Łukasz Łuczewski

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Wizyta trwała 5 minut. Lekarz wgl nie zajął się problemem, myślami był zupełnie gdzieś indziej, dodatkowo bawiąc się telefone. Nie polacam. Po wszystkim skasował 250zł. Nigdy więcej
Opinia dodana przez: Tomasz