lekarz Elżbieta Gruszczyńska

Kasztanowa 8A
59-300 Lubin

Ja polecam Panią doktor w 100% Zawsze stawia trafną diagnozę, zadaje bardzo dużo pytań podczas badania, ma świetne podejście do dzieci i jest bardzo uprzejma. Czas poświęcony dla dziecka na wizycie nie jest ani za krótki, ani za długi. Pani doktor Nie przepisuje antybiotyków bez potrzeby i co bardzo ważne, pamięta doskonale swojego małego pacjenta i można do niej zawsze zadzwonić i doradzi co podać dziecku. Nie omawia chorób, jak …
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Ryszard Sakuła

Laryngolog, Pediatra

Niepubliczna Przychodnia Stomatologiczna s.c.
Budowlanych 5
67-200 Głogów

Świetny lekarz.Pomogł mi wyleczyc angine z ktorą walczylem 4 miesiace.Gorąco polecam !!!

lekarz Ewa Filocha

Pediatra, Wizyty domowe

Zachodnia 6
98-330 Pajęczno

Polecam! Tłumaczy chorobę i sposób leczenia, zawsze pod telefonem i odpowiada na pytania. Jak najbardziej kompetentna z podejściem do dzieci. Myślę że jest to jeden z najlepszych specjalistów w naszym rejonie

lekarz Marta Szwetka-Labus

Pediatra, Pulmonolog

Chełmońskiego 25/39
47-400 Racibórz

Moja opinia jest maxymalna. Lekarz z powołania w 100%. Wiek potwierdza jej doswiadczenie zawodowe. Jak dla mnie niech zyje 100 lat i dalej leczy. Wiecej takich lekarzy jak Pani Dr.Wyciagnela moje dziecko z ciaglego brania antybiotykow.
Nie polecam nikomu. Niedopuszczalne, karygodne zachowanie wobec pacjentów, uchybiające godności zawodu.

lekarz Ryszard Ratajczak

Endokrynolog, Pediatra

Nowy Świat 5
33-100 Tarnów

Odbyłem sam wiele konsultacji w różnych aspektach oraz poleciłem kilku znajomym. Jak dotąd wszyscy zadowoleni.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Justyna Klekot-Jędrzejewska

ulica Adama Mickiewicza 3
32-200 Miechów

Bardzo dobra pediatra. Ma bardzo dużą wiedzę. Stara sie odpowiedzieć na każde nurtujace pytanie. A jeśli czegoś nie wie (np. w przypadku jakiś poważnych chorób - mowa tu o chorobach metabolicznych, genetycznych itd., a nie o przysłowiowej grypie), stara się dowiedzieć i wytłumaczyć jak może przebiegać, na co należy zwrócić uwagę. Dobiera leki odpowiednio do pacjenta. Na każdej umówionej wizycie poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje. Jest uprzejmą, z poczuciem …

dr Marek Lemka

Alergolog, Pediatra

Derdowskiego 24
84-230 Rumia

Najlepszy lekarz w Rumi. Z synem chodziłam do Pana doktora jak był mały, dzięki zbędnej gorliwości i holistycznemu podejściu może raz dziecko dostawało antybiotyk. Zdrowa żywność , spacery o każdej porze dnia , sport i spokój moje dziecko nie choruje od 5 roku życia dzisiaj ma 15 lat. 10 lat bez tabletki !!!. Córka ma 4 lata jeszcze nie był na antybiotyku. Czasami idę do Pana doktora żeby ją osłuchał …
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Katarzyna Jafra

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Z całego serca mogę polecić Panią Doktor. Maksymalnie zaangażowana od pierwszego spotkania. Gruntowanie przeprowadzony wywiad lekarski, analiza dokumentacji medycznej oraz badanie fizykalne. Córka od ponad roku nie otrzymała właściwej diagnozy, a dzięki współpracy z Panią lek. Katarzyną Jafrą uzyskaliśmy ją w ciągu niecałego miesiąca. Dzięki temu efektywne leczenie mogło wreszcie ruszyć. Fantastyczny kontakt, ciepłe przyjęcie, wnikliwe i specjalistyczne podejście do małego pacjenta i jego opiekunów. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że na …

lekarz Jolanta Niedziela

Pediatra, Pulmonolog

Armii Krajowej 14
21-500 Biała Podlaska

Pani Doktor jest bardzo dobrym specjalistą. Zawsze trafna diagnoza i dobrze dobrane leczenie. Świetne podejście do dzieci, zawsze zainteresowana pacjentem, dociekliwa, miła, uprzejma. W razie wątpliwości kieruje na badania. Polecam bardzo:)

lekarz Piotr Podgórny

Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
63-300 Pleszew

Bardzo miły lekarz, super podejście do małego pacjenta a zwłaszcza do dziecka bardzo ruchliwego, i płaczącego.wszystko na spokojnie wytłumaczy i odpowie rodzicowi na każde pytanie. Naprawdę polecam
Opinia dodana przez: Sylwia

dr Aleksandra Własna-Szatkowska

Przychodnia Lekarska Pod Zegarem
64-500 Szamotuły

Byłem w czwartek z synem u Pani doktor w Pniewach, szczerze powiem że jestem bardzo zadowolony, przesympatyczna, z podejściem do dzieci, a co najważniejsze bardzo pomogła ponieważ syn od dłuższego czasu nam chorował i jeździliśmy po lekarzach a tutaj na miejscu Pani pediatra i w końcu udało się postawić dobrą diagnozę. Bardzo dziękujemy.
Opinia dodana przez: Piotr K

lekarz Marta Przybyło-Partyka

Pediatra, Psychiatra

ulica Hibnera 13c
43-600 Jaworzno

Pani doktor to jest skarb z nieba…trafiłam do niej przypadkiem i zostanę już do końca !!! Kobieta z wielkim sercem jest w pełni zawsze oddana pacjentowi. Dzisiejsza sytuacja: Nie stawiłam się na wizytę z powodu problemów prywatnych a Pani doktor z wielka wyrozumiałością zadzwoniła, wysłuchała, wsparła i omówiła leczenie. Nie zapomina o swoich pacjentach. Na wizytach poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje nigdy odwrotnie ❤️ dziękuje
Opinia dodana przez: Nikola
Nie słucha potrzeb pacjenta oraz bywa nieuprzejmy. Przepisuje leki, których nie ma w aptekach i dziwi się przy tym. Nie przepisuje także zamienników, do leków, których nie można dostać.
Witam, Spotkałam Panią doktor kilka lat temu, gdy moje własne dzieci były jeszcze bardzo małe. Wówczas wyrażałam się o niej w samych superlatywach. Do dziś. W mojej rodzinie pojawiło się dziecko u którego zdiagnozowano ZA (Zespół Aspergera). Powszechnie wiadomo, że w przypadku dzieci u których występują objawy ze spektrum autyzmu bardzo ostrożnie i starannie dobiera się ewentualnie potrzebne leki a zwłaszcza antybiotyki (nie które dzieci cofają się po zastosowanej anybiotykoterapi). …
Opinia dodana przez: rozgoryczona

lekarz Krzysztof Ratyński

Laryngolog, Pediatra

NZOZSpecjalistyczna Poradnia Pulmonologiczna
Janowicza 1
10-684 Olsztyn

Dziecko przyszlo zdrowe a zmeczone podroza. A dostalo opinie lekarza ze niby chore. Nie rozumiem jak tak mozna.
Opinia dodana przez: Zatroskany Dziadek
Serdecznie nie polecam!!!! Zero empatii!!! Lepiej weterynarze traktują zwierzęta, dziecko po wizycie nie było się w stanie się uspokoić!!! NIE POLECAM !!!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Elżbieta Drożdżak-Czerkies

Wojska Polskiego 13/29
37-450 Stalowa Wola

Pani Doktor to wyjątkowo miła i życzliwa osoba. Nigdy nie odmawia pomocy, zawsze znajduje czas dla swoich pacjentów i potrafi cierpliwie wszystko wyjaśnić. Dobiera skuteczne lekarstwa, a jej podejście do pacjenta budzi pełne zaufanie. Widać, że wykonuje swoją pracę z pasją i sercem. Zdecydowanie polecam!

dr n. med. Katarzyna Kuczma-Urbanek

Błazka w Inowrocławiu
Mickiewicza 44 lok. 2
88-100 Inowrocław

Pani Doktor zawsze ma dla nas czas. Wszystko świetnie wytłumaczone, dzieci zbadane bardzo dokładnie. Zawsze trafna diagnoza i leki. Do tego zawsze przemiła i uśmiechnięta! Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Maria Kiersnowska

Neonatolog, Pediatra

Pułaskiego 1 lok. 10
26-110 Skarżysko-Kamienna

Niedawno miałam sytuację, gdy nie miałam innego wyjścia jak udać się do pediatry wyszukanego można powiedzieć przypadkowo i z musu. Po trzech dniach leczenia domowego, które nie przyniosło poprawy udaliśmy się do p.dr w niedzielę z duszącym kaszlem. Już na wejściu usłyszeliśmy, że córka jest bardzo otyła(8kg nadwagi), że w życiu tak grubego dziecka nie widziała i że robimy jej krzywdę. Została zważona i zmierzona archaicznymi metodami, w tym czasie …