Człowiek o niezwykłej kulturze osobistej, patrzący bardzo szeroko na przedstawiane zagadnienia. Bardzo empatyczny, powoduje w swojej obecności poczucie, że tematy trudne, wstydliwe wydają się takie nie być, w niezwykle elegancki sposób. Posiada ogromną intuicję w odczytywaniu treści zakodowanych, ze słów, sposobu bycia i z tego co próbujemy schować.. Mówi do pacjenta językiem fachowym lecz zrozumiałym, ma do niego szacunek. Gorąco polecam!
Gabinet Psychiatryczny
Kraków, ul. Konarskiego 42/2
Uważam że jest to dobry lekarz. Zaufałam mu i dobrze na ty wyszłam. Nie biorę już leków, które przepisywał mi bardzo oszczędnie. Dziś uważam że psychotropy nie są dla mnie, więc ostrożność doktora była bardzo wskazana. Ale gdybym znów czuła problem, na pewno jeszcze raz wybrałabym tego lekarza bo mu ufam i mnie już długo zna.
Uwaga na tego lekarza - lekarzy na NFZ. Wysyła jako psychiatra do psychologa terapeuty doradcy zawodowego bez konsultowania się z nimi. Na stronach psychiatrycznych jest wyraźnie opisane że lekarz ma ściśle współpracować z psychologiem itp. a mój lekarz tego nie robi. W efekcie każe brać leki a psycholog i reszta każe odstawiać leki bez konsultacji z lekarze. To też przyczyniło się do mojego pobytu w szpitalu babińskiego w Krakowie. Lekarz …
Pani doktor przede wszystkim oprócz tego ,że jest świetnym lekarzem to jest dobrym człowiekiem.Nie unosi sie pychą, wyższością nad pacjentem, rozmawia jak równy z równym, stara sie zrozumieć problem, wysłuchać i poradzić.Wielokrotnie wcale nie potrzebując godzi sie pomagać.I nie cyrtoli bez sensu tylko konkretnie mówi,szuka odpowiednich rozwiązań.Polecam z czystym sumieniem z całego serducha.
Horizon Prywatny Ośrodek Terapii Uzależnień
Swojczycka 113A
Pani Magda jest najlepsza! Pomogła mi niejednokrotnie. Polecam każdemu, kto zmaga się z chorobami psychicznymi.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
Turek
Pani Doktor to cudowna kobieta i przede wszystkim świetna specjalistka. Posiada bardzo szeroką wiedzę z wielu dziedzin i różnych zakresów. Poświęca pacjentowi czas i uwagę, angażuje się w każdy zgłoszony problem. Bardzo polecam.
Przede wszystkim Człowiek, a poza tym - wspaniały lekarz. Wielokrotnie widziałam, jak jeszcze godzinę, dwie po zakończeniu oficjalnego czasu pracy - nadal pacjenci czekają pod drzwiami, bo wiedzą,że ich przyjmie. Nawet na prywatnych wizytach lekarskich nie badają tak troskliwie i nie drążą problemów chorego z takim zacięciem.
Dr n. med. Michał Gałecki to świetny lekarz z pełnym zaufaniem do kompetencji – totalne 5/5. Poświęca realny czas, nic na szybko, bez taśmy. Wszystko tłumaczy konkretnie, zrozumiale, bez poczucia infantylizacji pacjenta. Kompleksowe podejście + empatia + uprzejmość = realne poczucie bezpieczeństwa i zaopiekowania. Godny polecenia.
Trafiłam do pana doktora w ciężkim okresie mojego życia. Po śmierci mojej babci, której Ostatnie życzenie było to żebym poszła do lekarza. Byłam w ciężkim stanie psychicznym poszłam do lekarza prywatnie w bardzo ciężkim bólem głowy. Jako młoda osoba nie wiedziałam, że osoba która umiera ma zaburzenie funkcji poznawczych i mówi od rzeczy, ale spełniłam prośbę babci dla własnego bezpieczeństwa udałam się czy nie mam jakiś urojeń. Całe szczęście okazało …
NZOZ Salus sp. z o.o.
Wrocławska 12a
Jastrzębie-Zdrój
Prowadzenia sposobu leczenia przez Dariusza Kubiaka można ocenić pod pojęciem WIELOPOZIOMOWOŚCI( Dąbrowski K. "Dezorganizacja pozytywna") . Sposób myślenia tego specialisty daleko wykracza ponad przecietną normę JEDNOPOZIMOWOSCI, która stała się wyznacznikiem więszości współczesnych specialistów. Lekarz ten nie jest uwarunkowany jedynie Hipperalizmem przewijającym się tylko i wyłącznie we warsztacie - technice. Wiele dzisiejszych książek do PSYCHIATRII jest tego doskonałym przykładem. Uczą bezmyślności. Po przeczytaniu mamy odczucia, że to wszystko jest takie proste. …
ulica Plac Szkolny Dwór 27
Biała Podlaska
Wiele lat leczyłem się u różnych specjalistów. Dr. Piaseczyńska jako pierwsza zastosowała całkowitą zmianę leczenia i dzięki niej jestem w niemal całkowitej remisji. Jest bardzo profesjonalna i ma olbrzymie doświadczenie . Polecam każdemu choć to tylko moja opinia
Krakowski Zespół Zdrowia Psychicznego "MediNorm"
plac Emila Serkowskiego 10
Wspaniała, cierpliwa i empatyczna kobieta, a przy tym kompetentna w swojej profesji... Poprostu lekarka z powołania. Podziwiam niegasnące zaangażowanie w pomoc szczególnie osobom z niepełnosprawnoscią intelektualną. Dziękujemy
NZOZ "Zdrowie"
11 Listopada 15
Lidzbark Warmiński
Bardzo dobry Lekarz, najlepszy u jakiego się leczyłem. Potrafi dopasować leki oraz dawkę żeby człowiek nie chodził kołowaty od silnych dawek. Moje leczenie zawsze zaczyna od najsłabszych dawek żeby w razie czego można było zażyć jeszcze jedną tabletkę w razie złego samopoczucia a gdy jest dobrze nawet nie biorę leku. Był zaskoczony, że niektórzy proszą o zwiekszenie dawki a ja o jak najsłabszą ale uznał skoro mi taki sposób odpowiada …
ul. Poniatowskiego 4 (obok Apteki Derma-Panax)
Stalowa Wola
Bardzo rzetelne podejście do pacjenta. Pani doktor jest bardzo miła, interesuje ją każdy szczegół przebiegu choroby, wysłuchuje ze zrozumieniem. Plus za znajomość języka rosyjskiego. Polecam
Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Warszawa-Bielany
Heroldów 19A
Polecam każdemu kto chce pierwszy raz pójść do psychiatry.Super atmosfera ,spokój .Wyczuwa się że jest dobrym lekarzem.Bardzo miła atmosfera, jest czas na pozbieranie myśli.Polecam.