dr Piotr Wójtowicz

Laryngolog

Szpital Czerniakowski

Trafiłam na tego lekarza przypadkiem, będąc już w szpitalu i czekając na zabieg, skierowana z przychodni przyszpitalnej. Zaskoczyła mnie u tego lekarza troska o pacjenta. Może z początku nie jest zbyt wylewny, ale to naprawdę jest lekarz, który nie lekceważy, słucha, zależy mu, wzbudza zaufanie. Do tego jest naprawdę świetnym specjalistą, budzi na oddziale szacunek nie tylko mój, ale innych pacjentów oraz personelu. Odebrałam go jako lekarza z pasją, co …

Jakub Sienkiewicz

Poradnia stomatologiczno -ortodontyczna
Kondratowicza 8

Dr Sienkiewicz przyjmuje w Klinice Psychomedic w Warszawie na ul. Kasprowicza 48 tel. 22 253 88 88 https://psychomedic.pl/dt_portfolios/dr-n-med-jakub-sienkiewicz-neurolog-warszawa/
Ktokolwiek zna Pania Doktor wie ze jest niesamowitym lekarzem. Zawsze szybko odpowiada na telefony i pytania, jest bardzo dokladna i fachowa.

lekarz Kamil Abed

Protetyk, Stomatolog

Gołuchowska 7 lok. 40

Leczę się u Pana Kamila od lat wraz z rodziną. Potwierdzam opinię poprzedników. Pełny profesjonalizm i zaangażowanie.
Opinia dodana przez: Darek

prof. dr hab. n. hum. Jacek Szmidt

Chirurg naczyniowy

"Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego"
Banacha 1a

Najwyższej klasy specjalista, ranga międzynarodowa, konsultant krajowy w dziedzinie chirurgii ogólnej, ordynator kliniki chirurgii ogólnej i naczyniowej w szpit. na ul. Banacha w W-wie, do tego - i to robi największe wrażenie podczas spotkania z Profesorem - jeden z najbardziej skromnych i uroczych ludzi jakich spotkałem. A wielu spotkałem w życiu. Kontakt - ja odnalazłem profesora przez Przychodnię na ul.. Uniwersyteckiej 5 w W-wie, k. Pl. Narutowicza
Opinia dodana przez: maciej
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lek. med. Magdalena Jagiełło

lek. med. Magdalena Jagiełło

Endokrynolog, Internista

Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1

Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam

dr n. med. Mariusz Kęcik

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

Prosta 2/14 lok. 78

Witam. Moja pierwsza wizyta u Doktora, i wrażenie tak jak wyżej oceniłam, naprawdę super, mam porównanie z racji zawodu. Wybieram się na kolejną wizytę i później na zabieg z pełnym zaufaniem . Serdecznie polecam Doktora Mariusza Kecika. Pozdrawiam serdecznie. Elżbieta Marciniak- ratownik medyczny.
Opinia dodana przez: Elżbieta Marciniak

prof. dr hab. n. med. Marek Kabat

Internista, Hipertensjolog

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Wspaniały specjalista o ogromnej wiedzy i doskonałym podejściu do pacjenta. Gorąco polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek problemy z ciśnieniem.
Opinia dodana przez: Ryszard

lekarz Dagmara Marańska

Białostocka 9/53

Byłam na wizycie z synem lat 13.Pierwszy raz był tak kompleksowo zbadany,obejrzany.Pani doktor wszystko wytłumaczyła.Polecam razem z synem,który czuł się bardzo komfortowo na wizycie.
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Agnieszka Lew-Mirska

Mołdawska 7A/280

Pani Doktor Agnieszka jest Aniołem , którym można zaufać Zna się na rzeczy zawsze doradzi pomoże nie tylko w kwestii samego zabiegu z medycyny estetycznej ale także pielęgnacji i poprawy kondycji skóry. Można liczyć na stały kontakt po wykonanym zabiegu tylko do Pani Doktor mam pełne zaufanie i zawsze wolę poczekać dłużej ale nie mieć żadnych obaw . Bardzo sympatyczna i delikatna. Zawszę wracam . Fachowo wykonane zabiegi bardzo polecam
Opinia dodana przez: kamila
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       dr n. med. Andrzej Marciniak

dr n. med. Andrzej Marciniak

Diabetolog, Gastrolog

LEKARSKIE WIZYTY DOMOWE Warszawa - Andrzej Marciniak

Korzystamy od kilku tygodni. Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie prowadzi leczenia, doradza też w kwestii diety. Ogólnie jestem zadowolony z leczenia.
Opinia dodana przez: tomasz

Jolanta Kostrzewa

Ortodonta

Pereca 2/410

Zakończyłam leczenie u pani Kostrzewy aparatem stałym w czerwcu tego roku. Miałam bardzo poważną wadę i pani doktor udało się ja zmniejszyc w bardzo widocznym stopniu :) Uważam, że jest to lekarz godny polecenia i nie wyłudzający pieniędzy.

lek. med. Grzegorz Chabik

instytut psychiatrii i neurologii

Wspaniały lekarz i Człowiek! Bardzo się cieszę, że trafiłam pod Jego opiekę, wiem, że jestem bezpieczna! Ma świetne podejscie do pacjenta, podczas badania wprowadza miłą, bezstresową atmosferę, co jest niesamowicie ważne zwłaszcza w przypadku chorych neurologicznie. GORĄCO POLECAM ! Pacjentka - Beata O.
Opinia dodana przez: Beata

dr n. med. Marcin Osęka

Chirurg naczyniowy

Pana Doktora wyróżnia wysoki poziom kultury osobistej, życzliwość i profesjonalizm. W najtrudniejszych sytuacjach potrafi być przy pacjencie, dba o udzielenie wsparcia i dobre samopoczucie nie stroniąc od sięgania po dobry humor. Polecam!
Opinia dodana przez: Magdalena Pułtorak

lekarz Dariusz Danis

Linmed Rehabilitacja
Aleja Komisji Edukacji Narodowej 99

Dr Danis jest świetnym operatorem. Ma tzw. lekką rękę i talent. Byłam u niego operowana dwukrotnie . Darzę go ogromnym zaufaniem i bez obaw poddałabym się jeszcze raz za biegowi.

dr n. med. Adam Gajda

Urolog

Prosen
Warszawa, Płocka 17 lok 23

To lekarz z zanikającego gatunku - cierpliwy, wesoły, profesjonalny w podejściu do pacjenta i diagnostyce. Oby tylko tacy jak On nas leczyli.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Marek Antiszko

Dermatolog

Aleja Waszyngtona Jerzego 45/51/133

Polecam, bardzo dobry lekarz.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie. Zabiegi mezoterapii sprawiły, że włosy mi odrastają szybciej i są bardziej gęste.
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Renata Szcześniak-Kącikowska

Samarytanka 25b

Najlepsza stomatolog, która leczy całą moją rodzinę. Zęby leczone bez znieczulenia co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Spokojna , sympatyczna, profesjonalna, polecam zdecydowanie Panią Doktor

mgr Mateusz Gawiński

Psycholog, Psychoterapeuta

Strefa Wzrostu Wiśniowa
Wiśniowa 48/11

Bardzo polecam pana Mateusza. Profesjonalne podejście. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w psychologów i psychoterapeutów po moich wcześniejszych doświadczeniach.

dr n. med. Jan Sarzyński

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Po ciężkiej 3 miesięcznej walce wygrałem nowe życie jedynie dzięki Panu doktorowi Sarzyńskiemu. Do tej pory każdy lekarz u którego odbywam wizytę i poznaje moją historię choroby dziwi się, że przeżyłem. Wiem, że lekarze dawali mi 15% szans na przeżycie ale dzięki doświadczeniu i umiejętnościom Pana doktora żyję. Życzę samych sukcesów w pracy i w życiu prywatnym dużo zdrowia i jak najmniej takich trudnych przypadków jak ja. Pozdrawiam M. Szerszeń
Opinia dodana przez: M. Szerszeń