lekarz Wojciech Kropidłowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Dr Kropidłowski jest wysoce NIEprofesjonalnym, pretensjonalnym i bezczelnym chirurgiem, z poziomem empatii poniżej zera. Pracując w zawodzie zaufania publicznego, dodatkowo z pacjentami głównie onkologicznymi, nie do zaakceptowania jest traktowanie przez niego drugiego człowieka z pogardą i brakiem najmniejszego szacunku oraz chęci do udzielania jakichkolwiek informacji dotyczących stanu zdrowia. Już od wejścia (po sporym spóźnieniu lekarza) zostałam okrzyczana, że nie pamiętam w jakim dokładnie gabinecie miałam robiony zabieg miesiąc wcześniej i …

lekarz Kazimierz Barwiński

Ortopeda, Traumatolog

os. Medyk 12
11-700 Mrągowo

Dwukrotny kontakt z tym lekarzem i oceniam go jako słabego, do tego lekceważący stosunek do pacjenta. Na pytanie o lek odpowiada: nie zaszkodzi, nie pomoże... Czy tak odpowiada lekarz? Gdzie mamy iść kiedy szukamy pomocy. Wizyta u tego pana to strata czasu.
Opinia dodana przez: T

lekarz Marcin Komarek

ulica Teatralna 8

Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Marcin Sar

Waszyngtona Jerzego 22 A/44
15-274 Białystok

Pan Doktor przeprowadził u mnie bardzo poważną operację kolana, gdzie miałam kilka uszkodzeń. Jestem w pełni sprawna i aktywna sportowo. Przy tym kompleksowe podejście do pacjenta zasługuje na najwyższą pochwałę. Cieszę się, że trafiłam na tak kompetentnego specjalistę.
Bardzo miły uprzejmy lekarz konkretnie wyjaśnił jak będzie wyglądał zabieg ile czasu trwa i jakie zalecenia po zabiegu.Godny Polecenia

lekarz Jerzy Przysucha

Kalinowa 16
Ostrowiec Świętokrzyski

Godny polecenia, kompetentny. Umie wytłumaczyć i doradzić pacjentowi. Polecam, bo lekarz powinien być przede wszystkim człowiekiem.

dr n. med. Maciej Wrotniak

Zespół Wojewódzkich Poradni Specjalistycznych
ul. Powstańców

Pan doktor przyjmuje prywatnie( to był męża wybór) zapłacił pierwszą wizytę 300 zł, dostał skierowanie na RM trzeba zrobić prywatnie 450zł - również nasz wybór(innego nie było) i kolejna wizyta z badaniami i płytką (ponownie 300zł) 5 minut ale skończyło się skierowaniem na pilny zabieg kolana. Udaliśmy się do wyznaczonego szpitala przez DR. i jest możliwość takiego zabiegu ale w PAŹDZIERNIKU 2025, Do tej pory męża kolano nie koniecznie będzie …
Opinia dodana przez: Jolanta

Roman Kałduński

Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu
82-300 Elbląg

Wizyta na NFZ. Bardzo mily i kompetentny lekarz. Podejscie profesjonalne . Jestem mile zaskoczona. Dziekuje

dr Paweł Latacz

Chirurg naczyniowy

Dziękuję za cierpliwości i zrozumienie problemów starszej pani .Pan doktor świetnie tlumaczy problemy bólu nawet wyszukuje gdzie są odpowiednie poradnie dalszego leczenia. Życzyłbym sobie by większość lekarzy brała przykład z Pana doktora

lekarz Witold Pokrowiecki

Chirurg ogólny, Ortopeda

Wykonuje Opinie Lekarskie, które są bardzo dobre i rzetelne. Ja dzięki takiej opinii dochodziłam odszkodowania po ciężkim wypadku.

dr n. med. Ryszard Prędki

Chirurg ogólny, Urolog

os. Stare Żegrze 139 lok. 3

Profesjonalista! Znakomity lekarz! Dokładnie opowiedział o przyczynach schorzenia udzielił wyczerpujących informacji na każde z moich pytań. Wizyta bez pośpiechu. Bardzo miły i sympatyczny!

lekarz Jakub Ziółek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wieliszewie
Niepodległości 85
05-135 Wieliszew

Pan doktor Ziółek współpracuje ze Szpitalem Grochowskim jako konsultant do spraw ortopedii. Nasza Mama, choć przebywała w szpitalu z powodów sercowych, ma poważne problemy z barkami i wymagała pilnej konsultacji i zabiegu ortopedycznego (co zostało zalecone w szpitalu, w którym leżała wcześniej). Pan Ziółek nie przyszedł do Mamy w dniu swojego piątkowego dyżuru w szpitalu, choć w potwornych bólach czekała na pomoc już 2 tydzień. Podczas kolejnej bytności we wtorek …
Opinia dodana przez: Emilia

Marek Szczepaniec

Specjalistycz Praktyka Lekarska
Andrzeja 34/3
88-100 Inowrocław

Mam problem z kolanem od ponad dwóch lat. To prawdopodobnie więzadło, grając w piłkę nożną na w-fie przeskoczyło mi z chrupnięciem. Każdy lekarz nie wie co mi jest, trafiałam na nieuprzejmych lub mówiących, iż jestem jeszcze niepełnoletnia, w fazie rośnięcia i mi nie pomogą. Ten pan po prostu przegiął, stwierdził, że nie potrafię chodzić, że mam się nauczyć prawidłowo stawiać stopy po czym odesłał mnie z kwitkiem. Bo młodzież przecież …
Opinia dodana przez: XYZ

lek. dent. Marcin Sielski

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Pan Doktor Marcin Sielski wspaniały fachowiec w swojej dziedzinie. Polecam w 100 %. Najpierw wszystko dokładnie tłumaczy, omawia zdjęcia i po kolei opowiada krok po kroku co będzie robił. Usuwałam ósemkę zatrzymana dolną. Nic nie bolalo. Bardzo sympatyczny i miły człowiek. Polecam!!!!

dr n. med. Agnieszka Kucharczyk

Chirurg ogólny, Proktolog

Biomed
Dantego 7/68

Chciałabym podzielić siè z Wami moją historią choroby, chodzi o szczelinè odbytu., której początek był kilka lat temu.Potworny, kłujący ból przy wypróżnianiu, płacz i chodzenie po ścianach.Ból ustawał zaraz po wypróżnieniu.Lekarz chirurg proktolog do którego udałam się na wizytè nie powiedział mi , że to szczelina, ale skutecznie ją zaleczył na kilka lat dilatatorem i maścią lidoposterin.Masowałam odbyt dwa razy dziennie przez 20 minut.Ból zupełnie ustał a zwieracz siè rozlużnił.I …

lekarz Paweł Ziękiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Niestety nie mogę pozytywnej opinii wystawić. Pan doktor nie podszedł nawet do mojego ojca aby obejrzeć odleżyny. Z dala okreslił, że choroby współistniejące nie pozwalaja z tym cokolwiek robić. Nie było dyskusji, pacjent pozostał bez wsparcia jakoby miał juz tylko czekać na śmierć.

dr Tomasz Marszalski

66-300 Międzyrzecz

Ten lekarz w ciągu jedenastu dni doprowadził moją nogę do takiego stanu że prawie by mi ją musieli obciąć a w Nowej Soli w ciągu 3 trzech dni Dr.Ryszard Spławski sprawił że noga zaczęła się goić a miałem oparzenie 3 stopnia. NIKOMU NIE POLECAM Dr.Marszalskiego Międzyrzecza
Opinia dodana przez: aPABLOa

dr n. med. Marcin Leidgens

Chirurg ogólny, Proktolog

Angelius Szpital Provita
Fabryczna 13d Katowice Ochojec

Szybko, sprawnie, punktualnie, profesjonalnie oraz z odrobiną humoru co redukuje stres pacjenta. Polecam.
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Zdzisław Tarkowski

Przychodnia rejonowa
aleja Jerozolimskie 87

Przez ponad rok nie udało mu się zdiagnozować przyczyny bólu kręgosłupa. Naprzemiennie dostawałem różne farmaceutyki, przepisywane po omacku. Co więcej doktor mnie nawet nie zbadał, diagnozy dokonał na podstawie RTG. Kiedy zmieniłem lekarza, który zalecił rezonans, okazało się, że to przepuklina kręgosłupa, a zmarnowany ponad rok leczenia u dr Tarkowskiego tylko ją powiększył. Doktor bardzo sympatyczny, ale nie mogę nic ponadto napisać na jego temat pozytywnego.
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Paweł Jarmocik

ulica Jarzębinowa 1
86-031 Osielsko

Wspaniały Pan doktor,kompetentny fachowiec który uratował życie mojej mamie w bardzo ciężkim stanie zapalenia otrzewnej oraz wstrząsu septycznego razem z oddziałem intensywnej terapii oraz oddziałem chirurgii ogólnej w Szpitalu Uniwersyteckim im. Jana Biziela. Polecam kazdemu
Opinia dodana przez: Pawel