lekarz Wojciech Woźny

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Pierwszy kontakt z lekarzem tej specjalizacji, nie wyobrażam sobie innego lekarza. Bardzo życzliwy, profesjonalne podejście do pacjenta, uśmiechnięty, na każde pytanie odpowie. Emanuje z pana doktora pozytywne nastawienie co udziela się pacjentowi. Polecam!!!🙂🙂🏆🏆
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Piotr Wójcik

wojewódzki szpital podkarpacki
krosno korczyńska57
38-400 Krosno

Bardzo polecam doktora, przemiły człowiek, fachowe podejście do pacjenta, wszystko zostało wytłumaczone dokładnie i odpowiada na każde pytania, sam zabieg i czas pozabiegowy przebiegły bez żadnych problemów, świetny doktor!
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. med. Robert Bargieł

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Dąbrowa Tarnowska

Po dwóch latach bólu, do granic niemożliwości, trafiłam do dr Robert Bargieł.Wizyta w Przychodni w Tarnowie, operacją na Oddzielę Neurochirurgii w Mielcu.W Mielcu na oddziale wspaniały zespół lekarzy, profesjonalistów, sala operacyjna wyposażona w najnowszy sprzęt.Opieka medyczna wspaniała.Doktor Bargieł empatyczny, wspaniały specjalista, tak mnie,"naprawił", że po operacji wreszcie ból znikł, mogę chodzić, a przed operacją tylko wlokłam nogami.Dziękuję najpiękniej, za przywrócenie mi mojego życia.Jestem bardzo wdzięczna doktorze.
Opinia dodana przez: Lucyna Drymajło

lekarz Wojciech Kropidłowski

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Centrum Medycyny Specjalistycznej Sanitas
ulica Pilotów 21

Dr Kropidłowski jest wysoce NIEprofesjonalnym, pretensjonalnym i bezczelnym chirurgiem, z poziomem empatii poniżej zera. Pracując w zawodzie zaufania publicznego, dodatkowo z pacjentami głównie onkologicznymi, nie do zaakceptowania jest traktowanie przez niego drugiego człowieka z pogardą i brakiem najmniejszego szacunku oraz chęci do udzielania jakichkolwiek informacji dotyczących stanu zdrowia. Już od wejścia (po sporym spóźnieniu lekarza) zostałam okrzyczana, że nie pamiętam w jakim dokładnie gabinecie miałam robiony zabieg miesiąc wcześniej i …

lekarz Kazimierz Barwiński

Ortopeda, Traumatolog

os. Medyk 12
11-700 Mrągowo

Dwukrotny kontakt z tym lekarzem i oceniam go jako słabego, do tego lekceważący stosunek do pacjenta. Na pytanie o lek odpowiada: nie zaszkodzi, nie pomoże... Czy tak odpowiada lekarz? Gdzie mamy iść kiedy szukamy pomocy. Wizyta u tego pana to strata czasu.
Opinia dodana przez: T

lekarz Marcin Komarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

ulica Teatralna 8

Dziękuję za przeprowadzoną operację, za opiekę. Przy tym lekarzu czułam się bezpiecznie. Dziękuję też pozostałemu personelowi ze szpitala św. Józefa. Polecam lekarza i szpital.
Opinia dodana przez: Ala

lekarz Marcin Sar

Waszyngtona Jerzego 22 A/44
15-274 Białystok

Pan Doktor przeprowadził u mnie bardzo poważną operację kolana, gdzie miałam kilka uszkodzeń. Jestem w pełni sprawna i aktywna sportowo. Przy tym kompleksowe podejście do pacjenta zasługuje na najwyższą pochwałę. Cieszę się, że trafiłam na tak kompetentnego specjalistę.
Bardzo miły uprzejmy lekarz konkretnie wyjaśnił jak będzie wyglądał zabieg ile czasu trwa i jakie zalecenia po zabiegu.Godny Polecenia

lekarz Jerzy Przysucha

Kalinowa 16
Ostrowiec Świętokrzyski

Godny polecenia, kompetentny. Umie wytłumaczyć i doradzić pacjentowi. Polecam, bo lekarz powinien być przede wszystkim człowiekiem.

dr n. med. Maciej Wrotniak

Zespół Wojewódzkich Poradni Specjalistycznych
ul. Powstańców

Pan doktor przyjmuje prywatnie( to był męża wybór) zapłacił pierwszą wizytę 300 zł, dostał skierowanie na RM trzeba zrobić prywatnie 450zł - również nasz wybór(innego nie było) i kolejna wizyta z badaniami i płytką (ponownie 300zł) 5 minut ale skończyło się skierowaniem na pilny zabieg kolana. Udaliśmy się do wyznaczonego szpitala przez DR. i jest możliwość takiego zabiegu ale w PAŹDZIERNIKU 2025, Do tej pory męża kolano nie koniecznie będzie …
Opinia dodana przez: Jolanta

Roman Kałduński

Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu
82-300 Elbląg

Wizyta na NFZ. Bardzo mily i kompetentny lekarz. Podejscie profesjonalne . Jestem mile zaskoczona. Dziekuje

lek. dent. Monika Garecka-Głowacka

Chirurg stomatolog

Zamkowa 14
26-500 Szydłowiec

Pani Monika ? Trudno wyrazić w kilku słowach mój szacunek do tej osoby ,a także opinie, w jednym zdaniu : to najlepszy stomatolog w Szydłowcu,do tego to człowiek który jest człowiekiem dla pacjenta,jest mega profesjonalna w swojej pracy a zarazem ma ludzkie podejście i potrafi zrozumieć ból pacjenta z jakim do niej przychodzi co wizytę stawia na profesjonalnym poziomie ,praktycznie zero stresu . Bardzo pozdrawiam
Opinia dodana przez: Radek

lekarz Witold Pokrowiecki

Chirurg ogólny, Ortopeda

Wykonuje Opinie Lekarskie, które są bardzo dobre i rzetelne. Ja dzięki takiej opinii dochodziłam odszkodowania po ciężkim wypadku.

dr n. med. Ryszard Prędki

Chirurg ogólny, Urolog

os. Stare Żegrze 139 lok. 3

Profesjonalista! Znakomity lekarz! Dokładnie opowiedział o przyczynach schorzenia udzielił wyczerpujących informacji na każde z moich pytań. Wizyta bez pośpiechu. Bardzo miły i sympatyczny!

lekarz Jakub Ziółek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Wieliszewie
Niepodległości 85
05-135 Wieliszew

Pan doktor Ziółek współpracuje ze Szpitalem Grochowskim jako konsultant do spraw ortopedii. Nasza Mama, choć przebywała w szpitalu z powodów sercowych, ma poważne problemy z barkami i wymagała pilnej konsultacji i zabiegu ortopedycznego (co zostało zalecone w szpitalu, w którym leżała wcześniej). Pan Ziółek nie przyszedł do Mamy w dniu swojego piątkowego dyżuru w szpitalu, choć w potwornych bólach czekała na pomoc już 2 tydzień. Podczas kolejnej bytności we wtorek …
Opinia dodana przez: Emilia

Marek Szczepaniec

Specjalistycz Praktyka Lekarska
Andrzeja 34/3
88-100 Inowrocław

Mam problem z kolanem od ponad dwóch lat. To prawdopodobnie więzadło, grając w piłkę nożną na w-fie przeskoczyło mi z chrupnięciem. Każdy lekarz nie wie co mi jest, trafiałam na nieuprzejmych lub mówiących, iż jestem jeszcze niepełnoletnia, w fazie rośnięcia i mi nie pomogą. Ten pan po prostu przegiął, stwierdził, że nie potrafię chodzić, że mam się nauczyć prawidłowo stawiać stopy po czym odesłał mnie z kwitkiem. Bo młodzież przecież …
Opinia dodana przez: XYZ

dr n. med. Agnieszka Kucharczyk

Chirurg ogólny, Proktolog

Biomed
Dantego 7/68

Chciałabym podzielić siè z Wami moją historią choroby, chodzi o szczelinè odbytu., której początek był kilka lat temu.Potworny, kłujący ból przy wypróżnianiu, płacz i chodzenie po ścianach.Ból ustawał zaraz po wypróżnieniu.Lekarz chirurg proktolog do którego udałam się na wizytè nie powiedział mi , że to szczelina, ale skutecznie ją zaleczył na kilka lat dilatatorem i maścią lidoposterin.Masowałam odbyt dwa razy dziennie przez 20 minut.Ból zupełnie ustał a zwieracz siè rozlużnił.I …

lekarz Marek Koczan

Ortopeda, Traumatolog

Szpital Miejski im. Jana Pawła II
Rzeszów

Dr Marek Koczan to godny polecenia ortopeda:miły, empatyczny kompetentny, dokładny specjalista, który nie traktuje pacjenta jako zło konieczne i nie pozostawia go na łaskę losu. Uzyskaną diagnozę , w moim przypadku z rtg, dokładnie wyjaśnił i przedstawił kolejne kroki leczenia pęknięcia kości promieniowej dłoni. Dziękuję Panie Doktorze za empatię i profesjonalizm, za całokształt.

lekarz Paweł Ziękiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Niestety nie mogę pozytywnej opinii wystawić. Pan doktor nie podszedł nawet do mojego ojca aby obejrzeć odleżyny. Z dala okreslił, że choroby współistniejące nie pozwalaja z tym cokolwiek robić. Nie było dyskusji, pacjent pozostał bez wsparcia jakoby miał juz tylko czekać na śmierć.

dr Tomasz Marszalski

66-300 Międzyrzecz

Ten lekarz w ciągu jedenastu dni doprowadził moją nogę do takiego stanu że prawie by mi ją musieli obciąć a w Nowej Soli w ciągu 3 trzech dni Dr.Ryszard Spławski sprawił że noga zaczęła się goić a miałem oparzenie 3 stopnia. NIKOMU NIE POLECAM Dr.Marszalskiego Międzyrzecza
Opinia dodana przez: aPABLOa