lekarz Piotr Żukrowski

DENTA
ulica Trwała 3

Bardzo dziękuję Panu doktorowi za wspaniałą opiekę. Wytłumaczył mi jak będziemy leczyć ten konkretny rodzaj raka.polecam pana doktora wszystkim kobietom którze szukają lekarza z sercem . czułość oraz troska jaka zostalam otoczona przez pana doktora jest jednym z najcenniejszych darów. Udana operacja oraz wspanialy efekt wizualny po mastektomi z rekonstrjkcja to jest rowniez cudowny dar..BARDZO DZIEKUJĘ
Opinia dodana przez: Krystyna

Wojciech Jasionek

Chirurg stomatolog, Protetyk

Jana Pawła II 61
05-091 Ząbki

Super lekarz. Chodzę do niego już od kilku lat i jestem mega zadowolona. Bardzo rzeczowy, wszystko dokładnie tłumaczy. Stomatolog o mega dużym poczuciu humoru, zawsze człowiek wychodzi od niego uśmiechnięty i zadowolony z wizyty. Serdecznie polecam. Najlepszy stomatolog do jakiego trafiłam.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Karol Piechocki

Kleeberga 1 lok. 2
88-100 Inowrocław

Cudowny lekarz - tułałam sie po całej Wielkopolsce nie wiedząc co jest z moim barkiem - doktor przy pierwszej wizycie pierwszorzędnie określił problem , zoperował i tym samym uratował moja rękę . Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam

dr n. med. Marek Rybkiewicz

ulica Tyniecka 41

Pan Doktor to świetny specjalista- empatyczny, kompetentny, życzliwy i troskliwy. Zapewnia wspaniałe podejście do dzieci i kompleksowe leczenie. Godny polecenia.

Witold Kolber

Gabinet Lekarski Diagnostyka USG lek.med Witold Kolber Specjalista Chirurg
ul. Krakowska 140 a
34-120 Andrychów

Jestem po botoxie. Zabieg został wykonany przez lekarza, więc bardzo się cieszę. Dr Kolber , to sprawdzony i zaufany specjalista. 100% pasji i zaangażowania.
Opinia dodana przez: Monika Rawicka

lek. med. Roman Burda

Prywatny Gabinet Chirurgiczny Roman Burda
ul. Szydłówek Górny 1
25-411 Kielce

Pan doktor Burda to przede wszystkim wspaniały człowiek, pełen empatii i zrozumienia dla problemu pacjenta, nieoceniający i z poczuciem humoru. Jest doświadczonym lekarzem i specjalistą. Od pierwszej wizyty czułam się w pełni zrozumiana i zaopiekowana. Pan Doktor cierpliwie tłumaczy każdy aspekt zabiegu, wyjaśniając wady, zalety oraz możliwe ryzyko związane z proponowanym rozwiązaniem. Wykazuje się ogromną dokładnością i starannością w każdym aspekcie swojej pracy, zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły i poświęca …
Opinia dodana przez: Paulina

dr n. med. Milud Shadi

Chirurg dziecięcy

Doktor Shadi to wybitnie kompetentny lekarz, empatyczny, rzeczowy i elokwentny. Dzięki niemu przed moją Córką lepsze życie bez reformacji stóp.
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Dariusz Wilisowski

lek. dent. Dariusz Wilisowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Luxdentica
Lubostroń 22G/7

Super stomatolog, konkretny, a przy tym bardzo uprzejmy. Rzadko się spotyka takich lekarzy, także w prywatnych klinikach (o nfz nawet nie mówię:D). Tutaj naprawdę wszystko na 5!!!. Każdemu polecam wizytę u dra Wilisowskiego, ja akurat usuwałam ósemkę. Zabieg każdy mi przedstawiał jako koszmar i traumę, a w rzeczywistości było bardzo znośnie, pod skutecznym znieczuleniem. Na pewno zdecydowanie lepiej niż sobie wyobrażałam.
Opinia dodana przez: Karolkaa

dr Maciej Uchowicz

Ortopeda, Traumatolog

Centrum Medycyny Sportowej

Lekarz godny polecenia.Świetny specjalista,pomocny i zaangażowany.Fantastyczne ludzkie podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: marek sawczuk

lekarz Marek Rosa

Chirurg ogólny, USG

ulica Niska 24a

Bardzo dobry lekarz - fachowiec - chirurg ! Już drugi rok byłem na zabiegu i potwierdzam,że nie przypadkiem powyższe kryteria oceniam na 5 gwiazdek ! BM

prof. Damian Kusz

Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22

Pragnę w imieniu mojej Babci, ale przede wszystkim w imieniu naszej rodziny serdecznie podziękować Panu Ordynatorowi za wzorową - i co najważniejsze - profesjonalną opiekę medyczną jakiej doświadczyła moja Babcia w Górnośląskim Centrum Medycznym im. Leszka Gieca, na Wydziale ortopedii i traumatologii narządu ruchu. Mimo ogromnego bólu i cierpienia moja Babcia czas spędzony w szpitalu wspomina bardzo miło. Pragnę serdecznie podziękować nie tylko Panu Ordynatorowi ale również całemu personelowi Szpitala, …

Marcin Zeman

Chirurg onkolog

instytut onkologi
Gliwice

Życia mi zabraknie na podziękowania . Najlepszy lekarz , dzięki Panu Doktorowi mój syn ma możliwość dorastać przy Ojcu . Od operacji minęło pięć lat i nie ma dnia żebym nie dziękowała że tacy Lekarze są . Jeszcze raz dziękuję

Wojciech Bukowski

Chirurg stomatolog

Extradent

Z cała pewnością mogę polecić dr Wojciecha Bukowskiego! Profesjonalista - sprawnie usunął moje dwie ósemki. Wszystko goiło się tak jak powinno, poinformował mnie o ewentualnych zagrożeniach i dokładnie opowiedział o zaleceniach po zabiegu. W dodatku miałam do doktora kilka pytań, a do zdjęcia szwów i wizyty kontrolnej było jeszcze kilka dni, dlatego napisałam wiadomość email i otrzymałam błyskawiczną odpowiedź! Byłam kolejny raz bardzo pozytywnie zaskoczona. Doktor zrobił na mnie bardzo …
Opinia dodana przez: Patrycja
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg plastyczny
                                       dr n. med. Ireneusz Siewiera

dr n. med. Ireneusz Siewiera

Chirurg plastyczny

Ars Estetica – Klinika Medycyny Estetycznej i Laseroterapii
ul. Powstańców Śląskich 56a/2

Nie spodziewałam się, że zabieg korekty powiek przebiegnie tak bezproblemowo. Od konsultacji do zabiegu wszystko bardzo sprawnie. Sam zabieg również zaskakująco krótki i bezbolesny. Rekonwalescencja też do najgorszych nie należała. Stosunkowo niewielki obrzęk. W ciągu tygodnia widoczne ślady zabiegu zniknęły. Była widoczna jedynie delikatna blizna, która z czasem blednie. Ogólnie pozytywnie mnie to zaskoczyła dlatego żałuję że zdecydowałam się na zabieg tak późno. Mogłam już wcześniej cieszyć się efektami.
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

www JJO Stomatologia.pl - specjalista chirurg stomatolog Joanna Jodłowska Olewińska
Wrocław ul Partyzantów 21

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Doktor:) Trafiłam do gabinetu, kierowana opiniami znalezionymi w internecie. Najpierw wybrałam się na konsultacje a później na konkretny zabieg. Miałam do usunięcia dolna, prawa szóstkę a właściwie korzeń zęba, który powinnam już dawno ,, pożegnać "... Pani Doktor poświęciła mi na obu wizytach tyle czasu, ile potrzebowałam. Odpowiadała na wszelkie pytania, sama dokładnie opowiadała jak może wyglądać zabieg, co może się wydarzyć w trakcie …
Opinia dodana przez: Anna Jabłońska

lek. med. Katarzyna Gotfryd-Bugajska

Chirurg ogólny, Proktolog

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

U Pani doktor miałam drobny zabieg chirurgiczny w SCM clinic. Wszystko bezproblemowo, dostałam znieczulenie, Pani doktor była bardzo delikatna, cały zabieg trwał może 30 minut i po problemie. Świetna, fachowa lekarka i widać, że ma sprawną rękę. Polecam.

lekarz Łukasz Szymański

ZOZ KOŃSKIE SPECJALISTYCZNY SZPITAL ŚW. ŁUKASZA
ulica Gimnazjalna 41B
26-200 Końskie

Bardzo polecam Pana dr. Szymańskiego. Byłem na wizycie w ramach NFZ, potem operacja w Końskich. Pan dr od początku zainteresowany, miły, konkretny i uprzejmy, doskonały fachowiec. I to wszystko w ramach NFZ. Są jeszcze lekarze z powołania, i dr. Szymański jest tego przykładem.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Jacek Cywiński

All-Med Centrum Medyczne
ul. ks. kard. Wyszyńskiego 29

Moja historia jest krótka. Po zdiagnozowaniu przepukliny pachwinowej umówiłem się na wykonanie zabiegu w Centrum All-Med. W Centrum zgłosiłem się w piątek ok. 17 i po przejściu procedury wstępnej około godz. 19 leżałem już na stole operacyjnym. Zabieg laparoskopowy z kamerką w pełnym znieczuleniu trwał godzinę, operator - dr Jacek Cywiński. Po wybudzeniu w pokoju otrzymałem kroplówkę, a po pewnym czasie zastrzyk na sen. Sen w miarę spokojny, chociaż bez …
Opinia dodana przez: Czesław

Tomasz Wieliczko

Rzeszów

Miły i sympatyczny czlowiek z dużym poczuciem humoru. Lekarz z powołania. Polecam tego pana. Najlepszy chirurg w Rzeszowie.
Opinia dodana przez: Mona

lekarz Grzegorz Gil

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Jestem zachwycona profesjonalizmem i skromnością tego Lekarza. To Prawdziwy Specjalista! Byłam na wizycie z moją niepełnosprawną w stopniu znacznym 86-letnią Mamą. Pan Doktor Grzegorz Gil emanował spokojem. Wspólnie z moim Synem pomógł ułożyć Mamusię na kozetce. Dokładnie pokazał i wytłumaczył poważny problem. Ponieważ schorzenie (jak się okazało wcześniej przez innego lekarza błędnie zdiagnozowane) wymagało natychmiastowego zabiegu - wykonał go sprawnie i precyzyjnie, dokładnie tłumacząc i pokazując co po kolei robi. …
Opinia dodana przez: Jadwiga