109 Szpital Wojskowy w Szczecinie
Thugutta 6a lok. 1
Żle Pan wykonał i opisał badanie który kosztował moją mamę życie.Odradzam tego lekarza , ponieważ jest nie kompetetny.Karma wraca
ulica Arkońska 4
Mój ojciec był jej pacjentem na oddziale. Nie znam słów , którymi mogłabym podziękować . Cieszę się , że trafiliśmy na tę lekarkę. Ciepła, sympatyczna i miła . Pacjenci ją uwielbiali . No i oczywiście wiedziała co robi. Dziękujemy .
ulica Strzałowska 25/17
Witam Panią. Do weryfikacji zaleciła pani TK jamy brzusznej i klatki piersiowej. Termin na cito to w szpitalu na Strzałowskiej to 25 maj. Czy mogę zrobić te badania odpłatnie na Piotra Skargi bo tu mam termin na 24 kwietnia, zaś opis już byłby w ciągu 7 dni. Czy będą honorowane. Mam również badanie TK klatki piersiowej z grudnia ubiegłego roku. Zapomniałem dopytać na wizycie 6 kwietnia. Pozdrawiam
Całkowity brak szacunku wobec pacjenta, lekceważąca postawa i usposobienie nie godne jakiegokolwiek lekarza. Pani po spóźnieniu bezpodstawnie oskarża pacjentów, wmawiając, że nie stawili się w momencie "odczytywania", nawet jeśli byli na miejscu 0,5h przed czasem i czekali na nią 3 h. Do tego panią doktor cechuje nieuzasadniona agresja względem ludzi, najwyraźniej bardzo lubi wrzaski skierowane w ich stronę. Dochodzą też pretensje w stronę pacjenta o nieprzygotowanie się do wizyty, kiedy …
ulica Arkońska 4
Anioł nie kobieta! Super podejście, wszystko tłumaczy, opiekowała się 101 letnią moją mamą. Jestem wdzięczna za każdą chwilę, za każdy telefon w dobie pandemii. Irena Dąbrzalska mama Józefy. Pozdrawiam ciepło.
P U M Szczecin
unii lubelskiej 1
Pan Doktor to najlepszy gastroenterolog w okolicy (a miałam już przyjemność z kilkoma) zawsze przyjaźnie uśmiechnięty, widać że chce dla pacjenta jak najlepiej...na każdej wizycie wykonywane jest USG i wszystko tłumaczy krok po kroku, służy dobrą radą nawet jeśli problem nie dotyczył mojej osoby. Moim zdaniem lekarz z powołania z ogromną wiedzą i wspaniały człowiek w jednej osobie :)
109 Szpital Wojskowy z Przychodnią Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Piotra Sargi 9-11
Serdecznie polecam Panią Doktor. Prawdziwy lekarz z powołania, zaangażowany w problemy pacjenta. Podczas wizyty zostałam dokładnie wypytana o wszystkie dolegliwości. Pani Doktor dokładnie wysłuchała moich objawów i szukała ich przyczyny. Dostałam niezbędne skierowana na dalsze leczenie, gdzie poprzedni lekarz nawet nie chciał do końca mnie wysłuchać. Na szczęście są jeszcze tacy cudowni lekarze jak Pani Doktor Starczyńska.
ulica Arkońska 4
Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie w poradni chorób zakaznych! Pani doktor wzbudza zaufanie, działa uspokajająco,wyjaśniając aspekty choroby,poświęciła dużo czasu na dokładne przejrzenie wyników,które wzięłam ze sobą. Miła i przyjazna osoba i podejście do pacjenta super,polecam
Tkacka 58 lok.1
Bylam na paru wizytach u pani doctor I jestem bardzo zadowolona.pani doctor podchodzi do pacjenta indywidualnie,rozmawia z nim bardzo konkretnie,poswieca pacjentowi wiele czasu.bylam u wielu lekarzy ale to pani doctor byla w stanie mnie wyleczyc swoja mikstura jak to okreslila,zlozona z wielku lekow.dziekuje I pozdrawiam!
ulica Arkońska 4
Dzień dobry, dziś była na wizycie moja mama u Pana doktora Tomasza Puzik. Pan doktor przekroczył swoje kompetencje wobec mojej mamy, był opryskliwy nie miły nie została przyjęta twierdząc że nie ma dokumentacji miała ze sobą. Powiedział że ma się zgłosić na Pomorzany jak miała robiona tam koronografię. Doprowadził ją do płaczu, używał słów w stylu jak Pani założyła sobie korale to jest Pani ważna lub niech się Pani nie …
Dom Lekarski - Przychodnia Turzyn
al. Boh. Warszawy 42
Lubię korzystać z porad Pani Doktor. Miła, sympatyczna, wie co robi. Jej zalecenia okazały się skuteczne. Spokojnie Panią Doktor mogę polecić.
ulica 5-go Lipca 36b
Jeśli mam być szczery - najlepszy lekarz jakiego spotkałem w życiu. Pani Doktor przez duże D. Uprzejmość, inteligencja, ogromna wiedza, przychylność pacjentowi to jedynie naparstek zalet Pani Doktor. Pierwsza wizyta trwała dokładnie 54 minuty z zegarkiem w ręku - dlatego zastanawiam się skąd taka nieprzychylność w komentarzach. Fakt - na wizytę byłem umówiony ponad dwa miesiące wcześniej, ale zapewniam - WARTO. Chapeau bas.
Wilków Morskich 5A/1
Profesjonalista i człowiek z empatią w jednym! Bardzo szybko uzyskałam fachową pomoc! Doktor posiada rozległą wiedzę i wykorzystuje najnowsze metody leczenia; widząc, że Pacjent cierpi, szybko je wdraża w zycie. A do tego zawsze mozna się zwrócić do niej o pomoc! Bardzo serdecznie dziękuję p.Doktor!
Sabały 28
Polecam pana doktora na choroby dróg oddechowych i stany zapalne. Poświęca dużo czasu na pacjenta i dobiera kilka leków homeopatycznych
ulica Arkońska 4
To jest lekarz z powołania zawsze z troską o pacjenta profesjonalny uprzejmy dobry specjalista godny polecenia
PRYWATNY OŚRODEK MEDYCZNY POLAMED
Zaciszna 4a
Miałam nieprzyjemność z Panią doktor kiedy mój dziadek chorował w szpitalu pod jej opieką. Bardzo niesympatyczna i nieempatyczna doktor. Zero zainteresowania pacjentem ponieważ jest jak to mówiła ,,już stary,,. Nikomu nie życzę takiej doktor.
Dom Lekarski - Przychodnia i oddział szpitalny Piastów
al. Piastów 30
Szkoda słów.Nie wiem dlaczego wizyty nie są umawiane na konkretną godzinę tylko wszyscy przychodzą na tę samą i czekają godzinami pod drzwiami. Lekarz cofnięty w czasie. Nie zna historii choroby pacjenta, dokumentacja w nieładzie.
Niestety wizyta prywatna,MEDYCYNA PRACY.Z tym panem przebiegła w sposób karygodny,jak lekarz może do PACJENTA zwrócić się tekstem "jest pani dzieciakiem i nie rozumie" lata dziecięce mam już dawno za sobą,opryskliwość,brak kultury osobistej,nie dał dojść do zdania odpowiedzi typu;aha,jasne,mhm.PODNOSZENIE GŁOSU NA PACJENTA. zero pytań o stan zdrowia,o to jak pacjent się czuje tylko podnoszenie głosu i wyciąganie samemu wniosków z końca okrężnicy,sprawa oczywiście zostanie zgłoszona do osoby zarządzającej placówką gdzie ten …
Podczas teleporady Pani ta, która ponoć jest lekarzem???, zamiast mnie wysłuchać i służyć mi poradą medyczną oraz przede wszystkim skupić się na kwestii mojej dolegliwości odsyłała mnie do lekarza rodzinnego. Tłumaczyłem jej, że dolegliwość zaczęła się ok 2 tygodni temu, leczyłem się lekami, które miałem, gdyż na to schorzenie choruję od kilkunastu lat, ale w dzień wizyty doszło do eskalacji doznań bólowych i nie mogę wytrzymać. Pani stwierdziła z tumiwisizmem, …
ulica Arkońska 4
Leczony byłem dwukrotnie na oddziale zakaźnym Pełen profesjonalizm fachowość dbanie o pacjenta Osoba o miłej kulturze osobistej Polecam