stomatolog stomatolog stomatolog

Danuta Giernalczyk-Wrona

Protetyk, Stomatolog

Komandorska 53E / 2

Nie polecam ponieważ p.dr leczyła zęba kanałowo kiedy był złamany korzeń i bardzo się dziwiła że mam inne korzenie,ale to dopiero wyszło kiedy poszłam do innego stomatologa.Chyba nie umie odczytać zdjęcia rtg-zęba.Ale zainkasowała 1000zł.NIE POLECAM
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Jerzy Droszkowski

Chirurg stomatolog

Kopernika 8A
83-140 Gniew

Pan doktor ma na pewno duże doświadczenie,ale u mnie wyjątkowo wyszły pewne komplikacje. Słuchałam się zaleceń. Natomiast od wewnątrz na policzku (gdzie był dodatkowy zastrzyk w sam policzek) - narosła ropa. Tak jak mi kazano mam nic nie naruszać. Mam nadzieję, że wszystko dojdzie do normy.
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Marzena Lachowska-Misiak

ul. Szkolna 1
05-090 Raszyn

Nie polecam i to bardzo. Pani owszem bardzo uprzejma i miła jednak zupełnie leczenie ortodontyczne do powtórki.

lek. dent. Małgorzata Góralczyk

Ortodonta, Stomatolog

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "AMEZ" s.c.
ulica Kamienna 1g
59-300 Lubin

Proszę iść gdzie indziej. Chodzę z dzieckiem rzekomo na NFZ a za każdą wizytę płacę sporo pieniążków. Zastanawiam się na zgłoszeniem sprawy.

lek. dent. Barbara Brach

ul. Chobolańska 27/8

Od kilku lat leczę moje zęby z powodzeniem u Pani dr Brach. Wg mnie jest osobą kompetentną, doskonale znającą swoje rzemiosło. Informuje o chorobie, leczy kompleksowo a jednocześnie informuje o profilaktyce. Powiem tak, ratuje w uzębieniu co się jeszcze da.
Opinia dodana przez: Władek

lek. dent. Ina Augustyn-Pietryka

Chirurg ogólny, Stomatolog

al. Niepodległości 12 lok. 20
39-300 Mielec

Niestety tej Pani stomatolog nie można polecić . Jest najgorszym stomatologiem w MIelcu .Po usunięciu ósemki nie dała ani antybiotyku ani nie prześwietliła ani nic tylko gdybała może nic nie zostało . Podczas kontrolnej wizyty gdy ból i opuchlizna były ogromne nie pomogła uznała że nic się nie dzieje , powiedziała że dobrze się goi i że szwy są rozpuszczalne więc nie trzeba się martwić . Po 2 tygodniach gdy …

lek. dent. Beata Olszewska

Ortodonta, Stomatolog

ul. Marii Konopnickiej 2B/25
82-300 Elbląg

Pani Beata być może i jest miłą osobą, ale zdecydowanie za dużo mówi- brak konkretów i mówi niezrozumiałym językiem dla pacjenta. Wizyta wiecznie opóźniona i to o dobrą godzinę ( przez 4 lata nigdy nie weszłam o umówionej porze, a raz nawet p.Beata zapomniała o mojej umówionej wizycie i nikogo w gabinecie nie zastałam) Po zakończonym leczeniu brak opieki nad byłym pacjentem( pękły mi nakładki retencyjne, a termin na dorobienie …

lek. dent. Jacek Wieczorek

Eurodental

Dwie ósemki (górna i dolna po tej samej stronie) usunięte zanim zdążyłem się zorientować, że zabieg się zaczął (wliczając w to założenie szwów). Brak jakiejkolwiek opuchlizny i minimalny ból - już po 48 godzinach mogłem normalnie jeść. Polecam.
Opinia dodana przez: Aleksander

lek. dent. Ewa Sobierajska

Stomatologia Sobierajska & Kurek
Floriańska 8 lok. 26

Niestety ząb bolał po leczeniu kanałowym dość długo. Podejrzewam niedokładne oczyszczenie zęba w środku. Plomba bardzo słabej jakości. Bardzo odróżnia się od naturalnego koloru zęba. Musiałam iść do innego lekarza, który ponownie musiał przeleczyć ząb kanałowo i założył elegancką plombę. Podwójne stracone pieniądze. Generalnie nie polecam. Nie wrócę już tam.
Opinia dodana przez: Kamila

lek. dent. Magdalena Leszcz

ZOZ Zdrowie
3 maja 24 A
Lubartów

Z całego serca polecam Panią Doktor! Od samego początku leczenia czułam się zaopiekowana i spokojna o efekty. Każda wizyta była przeprowadzona bardzo dokładnie, z dużą starannością i dbałością o higienę – nigdy nie zdarzyło się, by coś zostało zrobione „na szybko” czy by jakikolwiek element aparatu odpadł. Pani Doktor zawsze wszystko szczegółowo tłumaczyła, odpowiadała na pytania i poświęcała mi tyle czasu, ile potrzebowałam. Terminy wizyt były dobrze zaplanowane – jeśli …
Opinia dodana przez: Nela

lek. dent. Dariusz Kreczko

Sikorskiego 7
14-500 Braniewo

A ja się z tymi opiniami nie zgadzam Pan Lekarz Kreczko jest kompetentym lekarzem moim zdaniem robi szybko i zna się na rzeczy bo nie jeden dentysta dłubię i dłubię ci w zębach a nie wychodzi z tego zawsze coś dobrego a tu szybko zwięźle opowie co robi i wgl nie mam żadnych zarzutów i polecam
Opinia dodana przez: Emilia

lek. dent. Lidia Stępień

ulica Pl. Kościelny
58-400 Kamienna Góra

Szczerze przestrzegam przed ta pania! Mialam kiedys u niej wyrywanego zeba. Pozostal w dziasle kawalek. Na kolejnej wizycie pani doktor rozwalila dziaslo I grzebala w nim w poszukiwaniu owego kawalka. Niestety zle zostalam znieczulona I wszystko czulam. Plakalam I wrzeszczalam z bolu, ale pani doktor stwierdzila ze jestem panikara. Pragne dodac ze jestem osoba bardzo odporna na bol, ale takiego bolu to w zyciu nie czulam. Po godzinie katowania wkoncu …

lek. dent. Elisabeth Dettlaff

Nowy Świat 48 lok. 6
25-525 Kielce

Jedna wielka porażka. Umawianie się z pacjentem na godzinę, po czym 5 wizyta z rzędu i za każdym razem opóźnienie ok 1-1.5h i to oczywiście bez poinformowania wcześniej o sytuacji. Czlowiek niestety musi marnować swój czas na prawie 2h siedzenie na recepcji. Tydzień temu byłem tu ostatni raz i więcej tu nie wrócę. Brak szacunku do klienta
Opinia dodana przez: Artur

lek. dent. Joanna Tobiszewska

Prywatny Specjalistyczny Gabinet Laryngologiczny
Chocimska 27
87-800 Włocławek

Byłam ostatnio u pani dr i chce powiedzieć że wszystko wytłumaczyła, dobrze doradziła co zrobić z zębem i wyszłam zadowolona. Polecam.

lek. dent. Małgorzata Cebulska

pl. Pułaskiego 7
10-514 Olsztyn

Pani Cebulska leczyła mnie od lat. Przez przypadek trafiłam do innego lekarza, który znalazł u mnie kilkanaście problemów do leczenia.... Zweryfikowałam u innego lekarza - 3 nowe ubytki i 7 plomb do wymiany z czego niektóre z próchnicą pod plombą. W trakcie leczenia jednego zęba okazało się, że Pani Cebulska przykryła starą plombę amalgamatową nową bez oczyszczenia zęba... Wtej sytuacji zaciągnęłam do nowego stomatologa dziecko świeżo po wizycie u Cebulskiej …

lek. dent. Karolina Zakrzewska

ul. Pardałówka 30
34-500 Zakopane

Niestety ale nie mogę polecić. Jeżeli chodzi o jakoś, to jest porównywalna z innymi doktorami, powiedziałbym, że całkiem w porządku. Aczkolwiek polecam najpierw zapytać o cenę usług... Ponieważ okazuję się, że za zęba kanałowo (3 kanały) ponad 2 tysiące zł i dalej nie skończony... NIE POLECAM dla kogoś, kto chcę szybko dentystkę, bo go boli i np chce wyrwać ok, ale kanałowo odradzam. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Aleksy

lek. dent. Anna Szyszkowska

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Przychodnia Stomatologiczna
ulica Mickiewicza 77

Byłam u Pani doktor tylko kilka razy. Każda wizyta trwa nie dłużej niż 5 minut i nic z niej nie wynika. Pani która asystuje pani Szyszkowskiej traktuje pacjentów z góry, jest bardzo nie miła. Zachowuje się tak jakby codziennie wstawała lewą nogą o za karę szła do pracy. Moje wyjazdy do Lublina na te wizyty są bezsensowne. Na pierwszej wizycie kazali wyleczyć zęba. Na klejonej (na którą mnie zapisano po …

lek. dent. Joanna Winiecka

ulica 5-go Marca 12/5
78-320 Połczyn-Zdrój

Nie polecam tego rodzaju specjalisty. Nieprawidłowo prowadzone leczenie,nikt inny nie chciał się podjąć leczenia po Pani dr,wszyscy sugerowali rozpoczęcie leczenia od nowa. Tyle lat współpracy zakończyło się jedynie 'chudszym' portfelem a zęby wyglądają tak samo jak przed założeni aparatu.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Mateusz Legan

Polna 8R/39
87-100 Toruń

Niestety, nie polecam, łasy na pieniądze ( stwierdził, że ma kamerę do spłacenia ), nieprzyjemny w rozmowie, nie potrafi przyznać się do błędu.
Opinia dodana przez: Luiza
Absolutnie niekompetentna. Przez blisko 2 lata nosiłem aparat, a miało to zająć rok. Po tym czasie brak zgryzu - zagryzam moze sześcioma zębami, a żeby ścisnąć trzonowymi, muszę cofnąć szczękę do tyłu. Dużo gada udając doświadczoną, a tak na prawdę, co chwila konsultuje się z koleżankami, bo sama nie ma pojęcia co robić. 10tyś poszło na leczenie, efekt tragiczny. Nie polecam!
Opinia dodana przez: Marcin