stomatolog

Piotr Buczek

al. Wolności 37 m.7
42-200 Częstochowa

Rewelacyjny stomatolog. Przede wszystkim delikatny i za każdym razem mówi co zaraz zrobi. Idealny dla dzieci, które mają kontakt pierwszy raz, ponieważ nie zrażą się co jest bardzo ważne. Polecam
Opinia dodana przez: Dominika
Usuwałam ósemkę,szybko ,bezbolesnie.Pan doktor wszystko wytłumaczy i do tego jest uprzejmy.Szczerze polecam,lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: mirela

Kinga Ślusarek

ulica Pod Fortem 2F

Miałem przyjemność trafić do Pani doktor dzięki poleceniu. Jest pod dużym wrażeniem. Jest profesjonalną bardzo sympatyczna osobą. Okazuje się że wizyta u dentysty może się dobrze kojarzyć:)
Opinia dodana przez: Maciek

Katarzyna Chłopik

Krzemieniecka 4 lok. 4
45-401 Opole

Takich lekarzy potrzebujemy. Pani doktor to bardzo miła, profesjonalna osoba. Super podejście do pacjenta.

dr n. med. Marta Gałęska

Protetyk, Stomatolog

UNI-MED
ul. Wielkopolska 24/3

Jestem pacjentem pani dr Marty Gałęskiej od 15/09/2008 i podczas wszystkich bez wyjątku,dość częstych, wizyt pani dr M.Gałęska za-wsze emanowała spokojem,opanowaniem,delikatnością,wrażliwością i taktem tworząc tak przyjazną pacjentowi atmosferę,że zapomina on o wszelkich obawach i lękach.W sferze zawodowej dzięki swojej og-romnej wiedzy i doświadczeniu pani Dr nie tylko profesjonalnie solidnie i trwale (nic nie wypada,nie wykrusza)leczy zmiany chorobowe,ale jednocześnie potrafi dostrzec i usunąć defekty ,,niechorobowe,,(nadmierne zużycie szkliwa,wadliwy zg-ryz),których inni stomatolodzy(przynajmniej ci …

lek. stom. Katarzyna Lis

Gabinet stomatologiczny Katarzyna Lis
Osiedle na Stoku 98
25-437 Kielce

Niesłychanie uprzejma osoba, wrażliwa, merytoryczna, pełna poświęcenia, życzliwa, cierpliwa i można by napisać duuuuzo więcej superlatyw. Mnie pani doktor poratowała w sytuacji, gdy dziecko cierpi....jestem wdzięczna z głębi serca i oczarowana, że tacy ludzie jednak istnieją...serdecznie dziękujemy- Zosia z mamą ❤️

Radosław Rossa

Gorzów Wielkopolski

Radosław Rossa to wyjątkowy stomatolog, fachowe podejście do problemu z jakim sie przyszlo, totalny konkret, godny zaufania i polecenia, a do tego z duzym poczuciem humoru , najlepszy w Gorzowie, wizyty zawsze w czasie, jestem wdzieczna ze trafilam do jego gabinetu i dziekuje pięknie!
Opinia dodana przez: Grażyna Ratajczak

lek. dent. Krzysztof Bolibok

ulica Szczytowa 11/106A
20-562 Lublin

Pan doktor jest świetnym specjalistą. Wiem nie tylko ja, ale również ci, którzy cenią w szeroko pojętej stomatologii wiedzę, profesjonalizm. Dziękuję Panie doktorze.

lek. dent. Bartłomiej Suchorski

Dentus
ul. Mickiewicza 116/1

Najlepszy dentysta na jakiego trafiłam. Bardzo kompetentny. Poświęcił mi na początku bardzo dużo czasu żeby wszystko wytłumaczyć i mnie dokładnie zbadać. Wytłumaczył mi przyczynę choroby zęba i przedstawił możliwe rozwiązania. Profesjonalny, uprzejmy i z dużą wiedzą. Uważam, że jest godny polecenia.
Opinia dodana przez: Beata

lek. dent. Karolina Makówka

ulica Zagórska 20
25-355 Kielce

Pani doktor jest wspaniałą osobą, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, wszystko tłumaczy. Atmosfera w gabinecie bardzo sympatyczna, chciałoby się, żeby każdy lekarz był tak empatyczny i miły. Polecam!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Mohamed Abdi

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Do Pana lek.dent Abdi chodzie ok 15 lat- miły , znający się na rzeczy , profesjonalny. Zawsze gotowy pomóc -doradzić. Minusem jest ze nie zajmuje się protetyką (niestety), nie zajmuje się niwelowaniem ubytków np; wstawianiem brakującego uzębienia....noo i jest troszeczkę drogi:) reszta na duży plus- polecam!!!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Mariusz Smok

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Ochorowicza 3 b
43-460 Wisła

Doktor Smok to wspanialy, mily, niezwykle sympatyczny i empatyczny lekarz. W czasie moich i mojej rodziny, kilkuletnich wizyt nie odczuwam strachu czy niepokoju. Leczenie jest skuteczne i co wazne bezbolesne. Bardzo profesjonalny i konkretny stomatolog. Szczerze polecam!
Byłam u Pani Doktor w gabinecie medycyny estetycznej FABSKIN. Wizytę mogę opisać jednym słowem...REWELACJA!!!Pani Doktor bardzo miła, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła co po kolei będzie robić, a efekt...nawet się tak zadowalającego nie spodziewałam. Jestem prze szczęśliwa i na pewno do Pani Doktor wrócę. Wykonywałam powiększenie i nawilżenie ust,botox 3 obszary,ultraformer III na twarz:)

lek. dent. Magdalena Wałęsińska-Szostak

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Stomatologia dla dzieci i dorosłych
Zgierz, ul Lechonia 6 bl.39
95-100 Zgierz

Pani Doktor Magdalena Wałęsińska to Lekarz z powołania Bardzo Dobry człowiek Pani Doktor indywidualnie podchodzi do pacjentów,Respektuje kartę praw pacjenta.Pani Doktor jest Fachowcem Wielkiej klasy oraz nieocenionej Wysokiej kultury osobistej.Dla Pani Doktor na pierwszym miejscu jest dobro klienta.Pani Doktor dobiera metody ,techniki leczenia do potrzeb każdej osoby.Pani Doktor jest Delikatna,i Jedyna w Swoim fachu.Dziękuje Pani Doktor za Wszystko. Gorąco i Szczerze Polecam pacjentka Dorota Ż
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Ewa Sękalska

Stomatolog dziecięcy

Oddział Manufaktura
Drewnowska 58

Chodzimy do dr Ewy z naszą trójką dzieci od pierwszego ząbka, za kazdym razem dzieci idą i wracają z uśmiechem. Dr Ewa zawsze pełna uśmiechu wita pacjentów, spokojna, cierpliwa z absolutnie cudownym podejściem do dzieci, posiada ogromna wiedzę, zawsze czujna i dbająca o dobro pacjenta. Z całego serca polecam!
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Stomatolog
                                       lek. stom. Sylwia Kołcz

lek. stom. Sylwia Kołcz

Dentica
Częstochowa

Pani dr Sylwia jest w 100 % kompetentna w swoim fachu. W zrozumiały sposób tłumaczyła mi etapy leczenia ortodontycznego. Poświęcała mi zawsze czas na wizycie dzięki niej mogę cieszyć się teraz prostymi, a przede wszystkim zdrowymi zębami bo o to dba szczególnie. Bardzo fajna atmosfera wśród pracowników miło się tam wraca.

lek. dent. Sylwia Lipowska

Liskiego 8

Do dr Lipowskiej trafiłam z zębem dla którego podobno: „nie było już ratunku” – tak powiedział mój byłby dentysta. Jednak Pani Sylwia uratowała moją szóstkę, włożyła w to kilka godzin ciężkiej pracy, spędzonych przy kapryśnej pacjentce, co sama o sobie muszę przyznać. Jednak poczucie humoru, stoicki spokój i determinacja, by zrobić tyle ile naprawdę można są godne podziwu! Ząb został uratowany i odbudowany. Teraz nikt nawet nie pomyśli, że jest …
Opinia dodana przez: Anna W

Gabriela Datczuk

Mieszka I nr 101, Piaskowa Góra
W.Broniewskiego 67
Wałbrzych

Najlepsza ever!!! Jestem z Pania doktor od lat ( ponad 20) i nie zamienię na żadną inną, to wcale nie znaczy ,ze nie mam doświadczenia z innymi stomatologami.Mam 100% zaufanie do jej pracy i kompetencji.Zawsze wychodzę zadowolona z naprawionym lub zaleczonym ząbkiem.Miła,sympatyczna,fachowa i ciężko się dostać ale to tylko dobrze świadczy.Jak nie ma kolejki to nasuwa się pytanie ;dlaczego?.Mam nadzieję pozostać z Panią Gabrielą do ostatniego ząbka a nawet dłużej …
Opinia dodana przez: Justyna
Bardzo polecam gabinet dr Depy-Misiudy, w którym można liczyć na pełen profesjonalizm i precyzję . Satysfakcja gwarantowana ☺️

lek. stom. Adam Kaczmarek

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

ul. Wólczańska 234a

Od Pana Adama zawsze wychodzę uśmiechnięta. To stomatolog, do którego chodzi się bez strachu. Zawsze jest cierpliwy, uprzejmy i profesjonalny. Szczerze polecam.