Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Przeworsku
ulica Szpitalna 16
Przeworsk
Pani Doktor bardzo kompetentna, miła ,uprzejma, empatyczna, poświęcająca swój czas, znakomicie zdiagnozowała i leczyła męża w oddziale chorób wewnętrznych w Przeworsku.Dziękuję bardzo Pani Doktor Więcej takich wspaniałych lekarzy
Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Busku-Zdroju
Stefana Batorego 2
Busko-Zdrój
Pani Doktor jest świetnym lekarzem. W gabinecie spotkałem się z ogromną wiedzą, profesjonalizmem i bardzo serdecznym podejściem do pacjenta. Cieszę się, że udało mi się trafić do tak wyjątkowego lekarza który pacjenta traktuje całościowo jako jeden organizm, tłumaczy, pyta, doradza.
Prywatny Gabinet Lekarski, USG
Karola Miarki 33
Polecam bardzo pana doktora doświadczony pomocny i bardzo sympatyczny dzieki panu doktorowi mam dwie wspaniałe córeczki 😊
Barbackiego 44 G
Nowy Sącz
Kompletnie nie polecam. Syn pomad 3 lata nosił aparat chociaż już nie musiał tylko po to żeby kasę wyciągnąć. Wizyta prawi po nic a kasę trzeba było płacić. Dodatkowo nie kazała usunąć ósemek i teraz krzywią się zęby od nowa. Co to za specjalista. W porównaniu do drugiego dziecka który miał u innej ortodonty i po półtora roku gorsze zęby wyprowadziła. Z Daleka od Katarzyny Zielińskiej. I nie wiem skąd …
Lux-Dent
Sieradzka 14 B
Zduńska Wola
Z całego serca polecam Panią doktor. Dziękuję za profesjonalną opiekę, zaangażowanie, stały kontakt w razie potrzeby. Leczenie delikatne, bezstresowe, wszystko dokładnie wyjaśnione. Polecam zabieg wybielania zębów u Pani doktor- również na najwyższym poziomie 🙂
Sanatorium Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjne "Gracja" sp z o.o.
Wojska Polskiego 3
Ciechocinek
Po dwóch latach mojej walki z miopatią nareszcie znalazł się lekarz, który przy okazji moich problemów kardiologicznych, pokierował mnie w kierunku dalszego leczenia. Okazało się, że jak przewidywał, moim ratunkiem jest reumatologia. Dziękuję bardzo Panie Cezary.
przed laty-korzystałam (ja i moja rodzina) -z pomocy pana doktora... -Do tej pory wspominam bardzo pozytywnie i pod każdym względem . teoretycznie -super-!!a praktyka pokazała że załozone plomby jak i leczenie-przetrwały bez komplikacji, do dzisiejszego dnia-a minęło bardzo wiele lat . Polecam z całą odpowiedzialnością....i wyrażam wdzięczność za okazywaną nie jeden raz pomoc .
Zakład Opieki Zdrowotnej Gminy Grudziądz
Mały Rudnik 51
Mały Rudnik
Naprawdę polecam! Dentysta cierpliwy, wykonuje pracę niezwykle delikatnie i profesjonalnie. Uprzejmy, wizyta bardzo przyjemna. Dziękuję za pomoc w uratowaniu mojego zeba z opresji! Kolejna wizyta u Pana Doktora - 10/10!
Novamed
Głęboka 3
Lublin
Do Pani doktor zgłosiłam się z silnymi bólami w podbrzuszu z żółtymi upławami i pierwszym w życiu z silnie bolącym okresem, który był pełny skrzepów. Dodam, że mam HPV oraz nadżerkę. Pani doktor powiedziała, że nie jest w stanie mi pomóc. Musiałam zmienić lekarza okazało się, że mam PID i dostałam antybiotyk na kilkanaście dni.
os. Kopernika 5/12
Starogard Gdański
Miałam wyznaczony termin kwalifikacji do operacji stawu biodrowego. Przyjął mnie Pan Dr Krzysztof Klawonn i po zbadaniu, oraz krótkiej rozmowie, zostałam zaskoczona wyznaczonym terminem. Tego dnia dostałam długo wyczekiwane skierowanie do Sanatorium. Nie wiedziałam jaką podjąć decyzję. Pan Dr Krzysztof Klawonn ma świetne podejście do pacjenta. Jest bardzo miły i życzliwy. Oznacza się wysoką kulturą osobistą i szacunkiem do drugiego człowieka. Miałam świadomość, że trafiam na wspaniałego i wyjątkowego specjalistę …
Bardzo długo, bo od kwietnia zastanawiałam się nad napisaniem tej opinii, ale doszłam do wniosku że powinnam może doktor ja przeczyta i sam jakieś wnioski wyciągnie. A więc tak zgłosiłam się z bólem / obrzękiem kolana po kucnięciu (przewlekłe bóle kolana od 3 lat ) po badaniu fizykalnym bez sprawdzenia chociaż USG, jak to stwierdził nie widzi potrzeby robienia USG diagnoza zapalenie gęsiej stopki ( no ok, ja się nie …
Boya-Żeleńskiego 12
Bardzo dobry specjalista,, uważnie słucha, stawia konkretne trafione diagnozy, człowiek z dużym sercem. Jestem bardzo wdzięczna , dziękuję Panu doktorowi za leczenie, opiekę , stały kontakt kiedy go potrzebuje. Polecam wszystkim chorym takiego doktora z takim zaangażowaniem i dobrocią serca.
Kaszubska 24
Częstochowa
Miałam spore problemy z cerą. Mój wcześniejszy dermatolog postawił błędną diagnozę i bałam się, że trądzik określony przez niekompetentną panią dermatolog jako zwykłe uczulenie, będzie jeszcze trudniej zlikwidować. Polecono mi panią Małgosię i ogromnie się cieszę, że zdecydowałam się na wizytę w jej gabinecie. Przemiła, poświęciła mi wystarczająco dużo czasu, mimo że w poczekalni zebrała się już spora grupka pacjentów, nie spieszyła się by jak to się mówi "odbębnić swoje". …
Opinie zamieszczam na prośbę mojej babci. Babcia była na oddziale u Pana doktora w szpitalu w Rybniku. Miała bardzo mocne bóle reumatyczne, aż chodzić nie umiała, bolało ją bardzo. Doktor przepisał sterydy - ENCORTON i pomogło bardzo szybko. Nic jej nie boli już i dostała od doktora Kuczery skierowanie do reumatologa. Babcia bardzo zadowolona i wdzięczne.