dr Jolanta Małek

Kusocińskiego
Kielce

Wspaniały lekarz. Dzięki niej odkrywam świat na nowo. To anioł stróż mojej rodziny. Dziękuję Pani Doktor.

lek. dent. Stanisław Chruszczyk

Oleska 3
45-052 Opole

Mistrz Chirurgii a mało niestety takich.🏆🥇 Miło jestem zaskoczony i to na NFZ. Warto było czekać 👍 Polecam.
Opinia dodana przez: Wojciech

Renata Skaźnik-Hanslik

Dermatolog

Specjalistyczny Gabinet Dermatologii, Dermatologia estetyczna
47-400 Racibórz

Pani doktor bardzo mi pomogła, stan mojej skóry polepszył się co przełożyło się na komfort życia (ustał silny świąd i ból przy AZS). Wielki plus za miłe podejście do pacjenta a także udzielenie cennych wskazówek. Cieszę się, że trafiłam do takiego lekarza. Polecam serdecznie każdemu kto potrzebuje dobrego dermatologa. Pozdrawiam Adriana W.
Opinia dodana przez: Adriana

lekarz Agnieszka Szykanowska

NZOZ Krzysztof Buczkowski
Skłodowskiej-Curie 9
85-094 Bydgoszcz

Dziekuje Pani Doktor za szybkie dzialanie i pomoc. Synus jest juz po operacji przez dr Galazke. Wszystko jest ok operacja sie udala pod takim fachowym okiem
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Szymon Wojtalewicz

SP ZOZ Międzychód
ulica Szpitalna 10
64-400 Międzychód

Pan Szymon to świetny lekarz! Od pierwszej wizyty poczułam się wysłuchana i zaopiekowana – doktor szczegółowo zbadał moje objawy, wszystko klarownie wyjaśnił i zaproponował plan leczenia. Jego empatia i profesjonalizm dają nadzieję na poprawę. Polecam z całego serca! 5/5 gwiazdek!

lekarz Ireneusz Zdanowski

Wojska Polskiego 54
72-320 Trzebiatów

Lekarz z Powołania -przez Wielkie "P". Od wielu lat ja i moja rodzina korzysta z usług w różnych placówkach

lekarz Mariusz Dyda

Władysława Łokietka 13
58-100 Świdnica

Zero profesjonalizmu, lekarz chamski, przyjął nas z pretensjami, a to przeciez jego praca. Nie polecam.
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Andrzej Korda

Parkowa 61 / 4
Lubin

Wielkie podziękowania dla Pana Dr. Andrzeja Kordy kardiologa za pomoc w odzyskaniu zdrowia i za całe przeprowadzenie w najtrudniejszych etapach. Pan Dr.Korda przyczynił się do tego ,że mogę cieszyć się dalszym życiem. Serdecznie dziękuję Sławomir Majda.
Opinia dodana przez: Sławomir

dr n. med. Robert Błaszczak

Geriatra, Internista

Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38

Świetny lekarz. Ogromna wiedza medyczna, komunikatywny, empatyczny, wzbudzający zaufanie. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Róża Peterson - Jęckowska

RPDENT
ul. Legionów 61

Bardzo dziękuję za fachową diagnozę i wdrożenie odpowiedniego leczenia. Skóra z jamy ustnej schodziła mi żywcem kilku poprzednich lekarzy nie wiedziało co mi jest, a Pani Doktor od razu.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Adam Kaczmarkiewicz

Wybickiego 30/115
77-200 Miastko

W końcu ktoś miał odwagę podjąć w mojej sprawie jakąś decyzję........ Czas wizyty mógłby być nieco dłuższy ale jak na fundusz to i tak była długa (mam porównanie). No i w końcu jest porządek. Przychodzę na swoją godzinę i wchodzę mniej więcej o czasie a nie za 2 godziny. Polecam
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Andrzej Jung

Internista, Lekarz rodzinny

Jagiellonka
Krasków 123b
46-200 Kluczbork

Lekarz, którego z całą pewnością mogę polecić. Leczy cała moją rodzinę od wielu lat i nawet podczas ciężkiego okresu covidu mogłam liczyć na jego pomoc. Co prawda dostanie się do niego jest z roku na rok coraz cięższe, ale jak potrzebowałam to doktor przyjął mamę w sobotę

lekarz Jerzy Duś

Mickiewicza 12
63-600 Kępno

W mojej opinii bardzo dobry lekarz chodzię do Pana doktora 15 lat kardiologia i jestem zadowolona polecam
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ewa Trawińska

Pulmonolog

Łazienna 32/2
87-100 Toruń

Pani doktor Ewa jest wpanialym lekarzem, jest kompetenta, konkretna, rzeczowa, ale przy tym empatyczna, ma wspaniałe podejście do pacjenta , jeżeli sytuacja tego wymaga poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba. Polecam z całego serca panią doktor i dziękuję jej za pomoc.
Opinia dodana przez: Eliza

lekarz Katarzyna Hanus-Atras

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Osoba niezwykle nieodpowiedzialna w swoim podejściu do pacjenta. Sprawia wrażenie, jakby przypisywane przez nią leki nie były dobrze przemyślane — jakby brakowało jej pełnej wiedzy o ich działaniu i możliwych skutkach ubocznych. Wydaje się, że próbuje obejmować zbyt wiele dziedzin medycyny, choć nie we wszystkich posiada wystarczające doświadczenie. Najbardziej niepokojące jest to, że przepisuje leki o poważnych działaniach ubocznych, o których pacjent nie zostaje należycie poinformowany, a nawet zniechęca do …
Opinia dodana przez: Roksana

lekarz Danuta Dziabała

Lekarz rodzinny

Puszczyka 5/21

Pacjentem tego lekarza jestem od roku czasu.Jako leciwy emeryt/80l/,majacy dlugoletnie doswiadczenie w kontaktach z lekarzami rodzinnymi - prace tej lekarki oceniam wyjatkowo pozytywnie.W konfrontacji z innym lekarzami wyroznia sie przedewszystkim tym,ze w trakcie wizyty poswieca pacjentowi tyle czasu ile potrzebne jest na kompleksowe jego zbadanie oraz ewent.ocene wykonanych wynikow badan,co w konsekwencji pozwala jej na ustawienie wlasciwego toku dalszego leczenia na zglaszane przez niego.dolegliwosci. Jednym slowem jest lekarzem,ktory przysiege Hipokratesa …
Opinia dodana przez: grzegorz

lekarz Adam Bycul

Skarbka z Gór 19 B/12

Lekarz zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, zawsze jest gotowy do udzielenia pomocy. Odczułam wsparcie moralne oraz pewność, że w związku z moją chorobą psychiczną zawsze mogę liczyć na jego pomoc.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Martyna Dubrawska

NWZOZ "Medicus 99"
ulica Dworcowa 1D
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Pani doktor jest uprzejma i bardzo konkretna. Przeprowadziła dokładny wywiad oraz badanie nastolatki. Zapisała leki i wytłumaczyła jak należy je stosować. Jestem bardzo zadowolona. Była to prywatna wizyta.

lek. dent. Agnieszka Rożek-Maślanka

Jana Pawła II 51
66-100 Sulechów

Bardzo profesjonalne leczenie,trafiona diagnoza,bardzo wysokie kompetencje,przy czym bardzo miły człowiek.I co ważne leczenie w przystępnej cenie.Polecam!!!
Opinia dodana przez: Jedrzej

Przemysław Jędraszko

Niemodlińska 19 lok. 26
45-710 Opole

W związku z tym, że nie ma tu meza tej pani -p.Przemysława Jędraszko pozwolę sobie wystawić mu opinie na jej koncie, gdyż razem prowadzą gabinet stomatologiczny. Zacznę od tego, że szczerze odradzam usługi p.Przemyslaw Jedraszko, gdyż nierzetelnie podchodzi do wykonywanej pracy a zaczęły się liczyć już tylko pieniądze. 3 lata temu ten pan wyrywał mi zęba- była to 6, zęba rwał mi 4 godziny (nie przesadzam-musiał odmówić wszystkie wizyty po …
Opinia dodana przez: niezadowolony klient