lekarz Antoni Umecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Badań Medycznych i Środowiskowych
Olszynki Grochowskiej 2 B

Pan Doktor prowadzi mojego synka. Ma świetny kontakt z trudnym w komunikacji dzieckiem oraz jest dostępny w razie kłopotów, pomiędzy wizytami. Zastosowane leczenie daje doskonałe rezultaty. Polecam!

lekarz Katarzyna Wrześniewska

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

epione
ul. piotrowicka 68 Katowice

Mój synek ma atopowe zapalenie skóry. Na nodze zrobił mu się "placek", który ślimaczył się od kilku tygodni. Żadne preparaty nie pomagały. Po obszernym wywiadzie pani doktor przepisała maści, których efekt widziałam już po 2 dniach. Polecam.

lek. med. Wojciech Ossowski

Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych
Skarszewska 7
83-200 Starogard Gdański

Możliwe, że pan Wojciech to świetny chirurg i tego nie kwestionuję, szkoda tylko, że w stosunku do pacjentów zachowuje w sposób nieuprzejmy. Na S.O.R zawiozłem moją żonę, która źle się poczuła, ponieważ ma dość dużą ranę po ukąszeniu egzotycznego pająka. Wcześnij konsultowała się w przychodni medycyny tropikalnej oraz była u chirurga, który wyczyścił ranę, załozył opatrunek z sączkiem i zaprosił na kontrolę po tygodniu, ale w niedzielę żona zaczęła odczuwać …
Opinia dodana przez: Bartek

lekarz Marzenna Tarnowska-Matusiak

Pulmonolog

PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72

Bardzo dobry lekarz.Dokładna,konkretna,warta polecenia pacjentom :)
Opinia dodana przez: Jolek

lekarz Jan Durniewicz

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Pan doktor ma rewelacyjne podejście do pacjentów, z dużą wiedzą, wszystko tłumaczy z cierpliwością, nie spieszy się. Bardzo uprzejmy i cierpliwy. Naprawdę godny polecenia.
Opinia dodana przez: Kornelia

lekarz Lidia Galik

Dermatolog

Słowackiego 95
Sanok

Konkretny, fachowy lekarz. Zapisała mi skuteczne i tanie smarowidło (płyn) do zrobienia w aptece. Pomogło i obeszło się bez antybiotyku przepisanego przez innego dermatologa na tą samą dolegliwosć (łupież pstry). Miła i konkretna osoba.

Bogusław Dawnis

Endokrynolog, Internista

Gabinet Endokrynologiczno-Internistyczny Bogusław Dawnis Przemyśl ul. 3-go Maja 19
pl. Na Bramie 12 lok. 2
37-700 Przemyśl

Żałosny poziom kultury zarówno tego pana jak i jego współpracownicy. Pan lekarz w czasie wizyty - za którą płacę - prowadzi prywatną rozmowę przez telefon komórkowy. Wyznacza godzinę wizyty, po czym okazuje się się, że ta godzina nie ma nic wspólnego z rzeczywistością - trzeba siedzieć i czekać kilkadziesiąt minut. Natomiast jego współpracownica na Słowackiego, kiedy chciałem zapłacić za biopsję kartą, obrażonym i agresywnym tonem pouczyła mnie, że "tu nie …
Opinia dodana przez: Witosław

lekarz Elżbieta Siemek-Niemiec

Dermatolog, Wenerolog

ul. Kościelna 10
33-380 Krynica-Zdrój

Pani dr jest niezwykłym lekarzem. Angażuje się emocjonalnie w problemy pacjenta a przy tym jest niezrównanym specjalistą z ogromnym doświadczeniem i wiedzą,o czym świadczą jej wyczerpujące komentarze na tematy schorzeń. Z czystym sumieniem POLECAM w 100%. Marcin

lekarz Izabela Bauc-Pawluczyk

Laryngolog

Okrzei 1/34
07-300 Ostrów Mazowiecka

Pani bardzo nieprzyjemna. Pacjenta uważa za symulanta i oszusta. Nie leczyłeś się tylko u niej - ma pretensje. Okres rekonwalescencji zależy nie od natury i organizmu a od subiektywnej oceny pani doktor. POLECAM ludziom o gigantycznej cierpliwości

Karol Całka

Radiolog

Orzechowa 60 lok. 25

Polecam tego radiologa jest kompetentny i uprzejmy.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lek. dent. Joanna Kowalska-Brudło

Kościuszki 6 lok. 1
84-200 Wejherowo

Ostatni komentarz uważam za zdecydowanie krzywdzący dla Doktor, ja znam ta pania od kilkunastu lat i mam zgoła inne zdanie. Jest kompetentna i profesjonalnie podchodzi do pacjentów. Przy tym jest dość bezpośrednia i wesoła-pewnie komus to sie nie spodobało. Nigdy nie zostawi pacjenta samemu sobie-jak czegos nie jest pewna-odsyła do innego specjalisty. POLECAM JEJ GABINET

lekarz Wojciech Kellas

Ginekolog

Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego "Uzdrowisko USTKA"
ul. Wczasowa 27
76-270 Ustka

Lekarz jest godny polecenia. W sposób bardzo uprzejmy i wyczerpujący udziela informacji. Wzbudza duże zaufanie, jest bardzo kontaktowy. Minusem jego gabinetu jest brak "wytłumienia" drzwi, więc osoba czekająca w poczekalni może słyszeć rozmowę poprzedniczki. Dyskomfortem jest również brak odrębnej leżanki do badania usg. Trzeba się nastawić, że badanie to odbędzie się na fotelu ginekologicznym. Poza tym - lekarz jak najbardziej godny polecenia.

lekarz Leszek Wcisło

Orlen Medica
Płock

zdecydowanie polecam, zwłaszcza przy ostrzykiwaniu żylaków

dr n. med. Adam Kamiński

NIEPUBLICZNY STOCZNIOWY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Dubois 27

Bardzo dobry i miły lekarz, jedyny który wiedział co mi dolega, postawił prawidłową diagnozę. Leczenie trochę trwało, ale do dziasiaj mam spokój. Dziękuję
Polecam. Jestem zadowolony z opieki tego lekarza. Profesjonalne podejście. Pomógł i odpowiednio doradził oraz pokierował proces leczenia.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Stanisław Zosik

H.Sienkiewicza 26/1
59-900 Zgorzelec

Chodzę w ciąży regularnie na wizyty do doktora Zosika i złego słowa nie mogę powiedzieć, jest to lekarz bardzo spokojny, ciepły, wyrozumiały i bardzo dużo i dokładnie tłumaczy.

lekarz Leszek Ludwikowski

Gminny Ośrodek Zdrowia w Kozłowie
Kozłowo
13-124 Kozłowo

Bardzo dobry lekarz, spokojny i wyważony. Spokojnie i szczegolowo tlumaczy zagadnienia zwiazene choroba, ma zawsze czas dla pacjenta. Polecam!
Opinia dodana przez: Franek

lekarz Agnieszka Noworolska

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3

Pani doktor już po krótkim kontakcie okazała się wspaniałym lekarzem ,odpowiedzialnym wytrwale poszukującym najlepszych rozwiązań dla pacjenta. Niezmordowanie dąży do osiągnięcia zamierzonego celu w moim wypadku obniżenia ciśnienia. Sama zdyscyolinowana wymaga tego samego od pacjenta. Bardzo godna polecenia.
Opinia dodana przez: stanisław

lekarz Magdalena Rafalska

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
62-700 Turek

Pani Doktor to cudowna kobieta i przede wszystkim świetna specjalistka. Posiada bardzo szeroką wiedzę z wielu dziedzin i różnych zakresów. Poświęca pacjentowi czas i uwagę, angażuje się w każdy zgłoszony problem. Bardzo polecam.