Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Badań Medycznych i Środowiskowych
Olszynki Grochowskiej 2 B
Pan Doktor prowadzi mojego synka. Ma świetny kontakt z trudnym w komunikacji dzieckiem oraz jest dostępny w razie kłopotów, pomiędzy wizytami. Zastosowane leczenie daje doskonałe rezultaty. Polecam!
epione
ul. piotrowicka 68 Katowice
Mój synek ma atopowe zapalenie skóry. Na nodze zrobił mu się "placek", który ślimaczył się od kilku tygodni. Żadne preparaty nie pomagały. Po obszernym wywiadzie pani doktor przepisała maści, których efekt widziałam już po 2 dniach. Polecam.
Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych
Skarszewska 7
Starogard Gdański
Możliwe, że pan Wojciech to świetny chirurg i tego nie kwestionuję, szkoda tylko, że w stosunku do pacjentów zachowuje w sposób nieuprzejmy. Na S.O.R zawiozłem moją żonę, która źle się poczuła, ponieważ ma dość dużą ranę po ukąszeniu egzotycznego pająka. Wcześnij konsultowała się w przychodni medycyny tropikalnej oraz była u chirurga, który wyczyścił ranę, załozył opatrunek z sączkiem i zaprosił na kontrolę po tygodniu, ale w niedzielę żona zaczęła odczuwać …
PSK-2 Klinika Położnictwa i Ginekologii
ul. Powstańców Wielkopolskich 72
Bardzo dobry lekarz.Dokładna,konkretna,warta polecenia pacjentom :)
Gabinet Endokrynologiczno-Internistyczny Bogusław Dawnis Przemyśl ul. 3-go Maja 19
pl. Na Bramie 12 lok. 2
Przemyśl
Żałosny poziom kultury zarówno tego pana jak i jego współpracownicy. Pan lekarz w czasie wizyty - za którą płacę - prowadzi prywatną rozmowę przez telefon komórkowy. Wyznacza godzinę wizyty, po czym okazuje się się, że ta godzina nie ma nic wspólnego z rzeczywistością - trzeba siedzieć i czekać kilkadziesiąt minut. Natomiast jego współpracownica na Słowackiego, kiedy chciałem zapłacić za biopsję kartą, obrażonym i agresywnym tonem pouczyła mnie, że "tu nie …
ul. Kościelna 10
Krynica-Zdrój
Pani dr jest niezwykłym lekarzem. Angażuje się emocjonalnie w problemy pacjenta a przy tym jest niezrównanym specjalistą z ogromnym doświadczeniem i wiedzą,o czym świadczą jej wyczerpujące komentarze na tematy schorzeń. Z czystym sumieniem POLECAM w 100%. Marcin
Ostatni komentarz uważam za zdecydowanie krzywdzący dla Doktor, ja znam ta pania od kilkunastu lat i mam zgoła inne zdanie. Jest kompetentna i profesjonalnie podchodzi do pacjentów. Przy tym jest dość bezpośrednia i wesoła-pewnie komus to sie nie spodobało. Nigdy nie zostawi pacjenta samemu sobie-jak czegos nie jest pewna-odsyła do innego specjalisty. POLECAM JEJ GABINET
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego "Uzdrowisko USTKA"
ul. Wczasowa 27
Ustka
Lekarz jest godny polecenia. W sposób bardzo uprzejmy i wyczerpujący udziela informacji. Wzbudza duże zaufanie, jest bardzo kontaktowy. Minusem jego gabinetu jest brak "wytłumienia" drzwi, więc osoba czekająca w poczekalni może słyszeć rozmowę poprzedniczki. Dyskomfortem jest również brak odrębnej leżanki do badania usg. Trzeba się nastawić, że badanie to odbędzie się na fotelu ginekologicznym. Poza tym - lekarz jak najbardziej godny polecenia.
NIEPUBLICZNY STOCZNIOWY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
ulica Dubois 27
Bardzo dobry i miły lekarz, jedyny który wiedział co mi dolega, postawił prawidłową diagnozę. Leczenie trochę trwało, ale do dziasiaj mam spokój. Dziękuję
Gminny Ośrodek Zdrowia w Kozłowie
Kozłowo
Kozłowo
Bardzo dobry lekarz, spokojny i wyważony. Spokojnie i szczegolowo tlumaczy zagadnienia zwiazene choroba, ma zawsze czas dla pacjenta. Polecam!
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3
Pani doktor już po krótkim kontakcie okazała się wspaniałym lekarzem ,odpowiedzialnym wytrwale poszukującym najlepszych rozwiązań dla pacjenta. Niezmordowanie dąży do osiągnięcia zamierzonego celu w moim wypadku obniżenia ciśnienia. Sama zdyscyolinowana wymaga tego samego od pacjenta. Bardzo godna polecenia.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Poduchowne 1
Turek
Pani Doktor to cudowna kobieta i przede wszystkim świetna specjalistka. Posiada bardzo szeroką wiedzę z wielu dziedzin i różnych zakresów. Poświęca pacjentowi czas i uwagę, angażuje się w każdy zgłoszony problem. Bardzo polecam.