{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psychiatra
                                       dr Marcin Dąbrowski

dr Marcin Dąbrowski

Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Warszawa-Bielany
Heroldów 19A

Polecam każdemu kto chce pierwszy raz pójść do psychiatry.Super atmosfera ,spokój .Wyczuwa się że jest dobrym lekarzem.Bardzo miła atmosfera, jest czas na pozbieranie myśli.Polecam.
Opinia dodana przez: EWA

lekarz Jarosław Madziarski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Siloe s.c.
Białystok ul. Raginisa Władysława 87/2
15-161 Białystok

Polecam z całego serca! Świetny lekarz z powołania. Bardzo uprzejmy, kompetentny, doświadczony. Już wielokrotnie pomógł mi i mojej rodzinie. Oby więcej takich wspaniałych lekarzy!

lekarz Tomasz Rykała

Anestezjolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OLMED"
ulica Ks. Londzina 44
43-246 Strumień

Pan Doktor uratował życie mojemu mężowi. Całkiem i dosłownie. Trzeba lepszego komentarza dla Jego (Pana Doktora, rzecz jasna :)) profesjonalizmu? Cudowny człowiek! Mądry, wyważony i niezwykle profesjonalny. Z całej mocy oboje polecamy!
Omijać z daleka, leczone zęby ciągle trzeba poprawiać, zęby pod koronami bardzo szybko się popsuły i są do usunięcia, korony były nieszczelne, zrobiła się próchnica, ostatnio z cenami szaleje, sama nie wie już ile ma brać.

Bogna Racka-Pilszak

Ortodonta, Stomatolog

Jabłońskiego 14 lok. 3

z moją wadą zgryzu aparat to była wielka niewiadoma - o czym Pani Bogna od razu mi powiedziała. mówiła IDEALNIE nie bedzie. ale moze byc naprawde spoczko(;D) jak na moją wadę wiek 18 lat był STANOWCZO za "późny" i własciwie biore aparat na własna odpowiedzialnosc. nosze aparat 1,5 roku. za pół roku go zdejmuję - Kobieta czyni cuda! kiedy opytałam sie innego ortodonty jak będzie wyglądało leczenie powiedział -' no …

lekarz Jacek Łukasik

NZOZ OŚRODEK ZDROWIA W LUBOJNIE
Częstochowska 27
42-233 Lubojna

Bardzo miły nie olewa tylko słucha co ma pacjent do powiedzenia,uprzejmy , nie wiem czemu takie źle opinie szłam z myślą że będzie tak jak w opisach a było całkiem inaczej
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Irena Kwarta

Alergolog

11 Listopada 2/4 (Ultrasonografia)
42-400 Zawiercie

„Mama, mimo że nigdy nie paliła papierosów, choruje na bardzo zaawansowane POHP, a pani doktor okazuje ogromną życzliwość i dobiera skuteczne leczenie – najlepsza lekarka w Zawierciu.”

lekarz Ewa Paul

Ginekolog położnik, Ginekolog

Szamotuły

Bardzo sympatyczna Pani doktor z bardzo dużo wiedzą, prowadzi już moja druga ciąże, bardzo się cieszę że na nią trafiłam, wspaniała kobieta.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Katarzyna Pas

Ginekolog

ul.warzywna
Rzeszów

Zdecydowanie nie polecam! Na początku ciąży dr była informowana o tym, że zażywam leki na nadciśnienie, później okazało się, że w ciąży były one niedopuszczalne. Po stracie ciąży byłam na oddziale, mialam wywoływany poród mimo iż rodziłam już kilka razy i mozna było po prostu wyczyścić... Stracona ciąża była wczesna, 8 tydzień. Po szpitalu miałam ogromne kłopoty, masywna infekcje, dr umawiała się ze mną na badania, dwukrotnie nie przyszła ! …

lekarz Stanisław Kurzępa

Chirurg stomatolog, Stomatolog

PORADNIE
ulica Wańkowicza 8
22-600 Tomaszów Lubelski

Wszystko dobrze, trochę tych zabiegów chirurgicznych i usuwania zębów ósemek i innych miałam. Wszystko zrobione dobrze, bez bólu. Polecam

lekarz Włodzimierz Ziemiński

Endokrynolog

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

Pan doktor godny polecenia z racji na podejście do pacjenta oraz jego kompetencje. Myślę, że lepszego endokrynologa w Jarosławiu nie ma! Szczerze polecam!!!! Konkretny, rzeczowy, sumienny, wszystko wytłumaczy!!! Odpowiada na każde zadane pytanie. Polecam!!!!"

Ryszard Fuchs

NZOZ Medikol

Zdecydowanie polecam pana doktora. Widac że jest lekarzem z powołania, sumienny i kompetentny, a do tego zawsze potrafi podnieść człowieka na duchu. Pan doktor po dobraniu odpowiednich lekarstw pomógł mi zajść w ciąże,a było bardzo trudno. Prowadził moja pierwszą ciążę i nie mam w ogóle żadnych zastrzeżeń. Polecam przyszłym mamusiom:)A do Tetgo to naprawdę sympatyczny i godny zaufania lekarz, POLECAM:)

lekarz Jacek Jędruszek

Reumatolog

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Wspaniały lekarz który poświęca pacjentowi dużo uwagi bardzo ciepły miły i uprzejmy zawsze gotowy i chętny do pomocy . Dokładnie bada pacjeta. Polecam
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Mikołaj Krzyżanowski

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Szczerze odradzam wizytę u tego gastrologa. Poszłam z nadzieją, że ktoś w końcu potraktuje poważnie moje dolegliwości (wzdęcia, ból brzucha po jedzeniu, ciągła ochota na słodycze), a zostałam potraktowana z lekceważeniem. Lekarz zaśmiał mi się w twarz i stwierdził, że “on też często ma ochotę na słodycze” – kompletnie ignorując moje objawy. Jedynym plusem było to, że przepisał antybiotyki, które faktycznie coś dały. Ale później, gdy wróciłam z wynikami badań …

lekarz Ewa Dołomisiewicz-Antolak

Przychodnia Mickiewicza www.logop-logopedia.prv.pl
ul Mickiewicza 28/30

Z całego serca polecam Panią Ewę! Bardzo empatyczna, przemiła, a przede wszystkim kompetentny lekarz. Dopiero Pani Ewa mi ustawiła leki i pomogła dojść do zdrowia. Piękny człowiek, który pomaga ludziom z powołania.

lekarz Artur Krzywicki

Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
10-228 Olsztyn

Dobry lekarz, mówi tyle ile powinien przekazać wiedzy dla pacjenta, operował mnie dwukrotnie i jestem zadowolony.
Opinia dodana przez: Przemek

lekarz Janusz Pacułt

Gabinet Chirurgiczny. Proktologia. Gastroskopia.
Lompy 5
43-300 Bielsko-Biała

Może w gabinecie prywatnym pan doktor zachowuje minimum szacunku do pacjenta albo sam te opinie pisze. Nie mogę uwierzyć, że ktoś go pozytywnie ocenia. Niegrzeczny, zadufany w swojej niemylności, podpiera się ciągle wieloletnią praktyką. Wchodzi w półzdania pacjentowi i jeszcze ma czelność zwracać uwagę, że mu się przerywa. Pacjentów ma za nic. Poszłam z prostą sprawą kontroli pooperacyjnej rany, fochy stroił od mojego wejścia do gabinetu, chociaż miałam właściwe skierowanie. …

lekarz Janusz Adamek

Szpital Powiatowy im. Alfreda Sokołowskiego
ulica Szpitalna 37
77-400 Złotów

Z czystym sumieniem polecam Pana doktora Janusza Adamka. Pełen profesjonalizm , empatia,, szczegółowa ustna informacja przed i po operacji oraz zalecenia dokładne w wypisie. Jestem właśnie po operacji zespołu cieśni kanału nadgarstka. Dziękuję Panie doktorze !
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Maciej Soboń

Targowa 6
62-045 Pniewy

Jestem super zadowolona z dzisiejszej wizyty. Oprócz badań USG dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania, które zadałam. Świetny diagnosta, bardzo dokładny i nie żałuje czasu dla żadnego pacjenta. Polecam

lekarz Jakub Kodrębski

Tarnowskie Góry

Pan doktor nastawiony na bicie kasy metodą barrona,po roku leczenia i 7 zabiegach po 380 zl jest gorzej jak przed leczeniem.Krwotoki których nie było wcześniej tak nasilonych.Po przyjściu do gabinetu tylko nastęny zabieg i następny zerp pochylenia się czy lepiej czy gorzej.Dodam,że tą metodą można leczyć sie na nfz dowiedziałem sie dzisiaj u innego proktologa.Na ostatniej wizycie stwierdził,że mam jakąś bakterie i przepisał probiotyk bez badań a i tak skasował …
Opinia dodana przez: Grzegorz