Poradnia Zdrowia Psychicznego EDUCATIO - oddział Warszawa-Bielany
Heroldów 19A
Polecam każdemu kto chce pierwszy raz pójść do psychiatry.Super atmosfera ,spokój .Wyczuwa się że jest dobrym lekarzem.Bardzo miła atmosfera, jest czas na pozbieranie myśli.Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Siloe s.c.
Białystok ul. Raginisa Władysława 87/2
Białystok
Polecam z całego serca! Świetny lekarz z powołania. Bardzo uprzejmy, kompetentny, doświadczony. Już wielokrotnie pomógł mi i mojej rodzinie. Oby więcej takich wspaniałych lekarzy!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OLMED"
ulica Ks. Londzina 44
Strumień
Pan Doktor uratował życie mojemu mężowi. Całkiem i dosłownie. Trzeba lepszego komentarza dla Jego (Pana Doktora, rzecz jasna :)) profesjonalizmu? Cudowny człowiek! Mądry, wyważony i niezwykle profesjonalny. Z całej mocy oboje polecamy!
z moją wadą zgryzu aparat to była wielka niewiadoma - o czym Pani Bogna od razu mi powiedziała. mówiła IDEALNIE nie bedzie. ale moze byc naprawde spoczko(;D) jak na moją wadę wiek 18 lat był STANOWCZO za "późny" i własciwie biore aparat na własna odpowiedzialnosc. nosze aparat 1,5 roku. za pół roku go zdejmuję - Kobieta czyni cuda! kiedy opytałam sie innego ortodonty jak będzie wyglądało leczenie powiedział -' no …
NZOZ OŚRODEK ZDROWIA W LUBOJNIE
Częstochowska 27
Lubojna
Bardzo miły nie olewa tylko słucha co ma pacjent do powiedzenia,uprzejmy , nie wiem czemu takie źle opinie szłam z myślą że będzie tak jak w opisach a było całkiem inaczej
Zdecydowanie nie polecam! Na początku ciąży dr była informowana o tym, że zażywam leki na nadciśnienie, później okazało się, że w ciąży były one niedopuszczalne. Po stracie ciąży byłam na oddziale, mialam wywoływany poród mimo iż rodziłam już kilka razy i mozna było po prostu wyczyścić... Stracona ciąża była wczesna, 8 tydzień. Po szpitalu miałam ogromne kłopoty, masywna infekcje, dr umawiała się ze mną na badania, dwukrotnie nie przyszła ! …
PORADNIE
ulica Wańkowicza 8
Tomaszów Lubelski
Wszystko dobrze, trochę tych zabiegów chirurgicznych i usuwania zębów ósemek i innych miałam. Wszystko zrobione dobrze, bez bólu. Polecam
Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
Jarosław
Pan doktor godny polecenia z racji na podejście do pacjenta oraz jego kompetencje. Myślę, że lepszego endokrynologa w Jarosławiu nie ma! Szczerze polecam!!!! Konkretny, rzeczowy, sumienny, wszystko wytłumaczy!!! Odpowiada na każde zadane pytanie. Polecam!!!!"
Zdecydowanie polecam pana doktora. Widac że jest lekarzem z powołania, sumienny i kompetentny, a do tego zawsze potrafi podnieść człowieka na duchu. Pan doktor po dobraniu odpowiednich lekarstw pomógł mi zajść w ciąże,a było bardzo trudno. Prowadził moja pierwszą ciążę i nie mam w ogóle żadnych zastrzeżeń. Polecam przyszłym mamusiom:)A do Tetgo to naprawdę sympatyczny i godny zaufania lekarz, POLECAM:)
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Wspaniały lekarz który poświęca pacjentowi dużo uwagi bardzo ciepły miły i uprzejmy zawsze gotowy i chętny do pomocy . Dokładnie bada pacjeta. Polecam
Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
Nowy Targ
Szczerze odradzam wizytę u tego gastrologa. Poszłam z nadzieją, że ktoś w końcu potraktuje poważnie moje dolegliwości (wzdęcia, ból brzucha po jedzeniu, ciągła ochota na słodycze), a zostałam potraktowana z lekceważeniem. Lekarz zaśmiał mi się w twarz i stwierdził, że “on też często ma ochotę na słodycze” – kompletnie ignorując moje objawy. Jedynym plusem było to, że przepisał antybiotyki, które faktycznie coś dały. Ale później, gdy wróciłam z wynikami badań …
Przychodnia Mickiewicza www.logop-logopedia.prv.pl
ul Mickiewicza 28/30
Z całego serca polecam Panią Ewę! Bardzo empatyczna, przemiła, a przede wszystkim kompetentny lekarz. Dopiero Pani Ewa mi ustawiła leki i pomogła dojść do zdrowia. Piękny człowiek, który pomaga ludziom z powołania.
Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
Olsztyn
Dobry lekarz, mówi tyle ile powinien przekazać wiedzy dla pacjenta, operował mnie dwukrotnie i jestem zadowolony.
Gabinet Chirurgiczny. Proktologia. Gastroskopia.
Lompy 5
Bielsko-Biała
Może w gabinecie prywatnym pan doktor zachowuje minimum szacunku do pacjenta albo sam te opinie pisze. Nie mogę uwierzyć, że ktoś go pozytywnie ocenia. Niegrzeczny, zadufany w swojej niemylności, podpiera się ciągle wieloletnią praktyką. Wchodzi w półzdania pacjentowi i jeszcze ma czelność zwracać uwagę, że mu się przerywa. Pacjentów ma za nic. Poszłam z prostą sprawą kontroli pooperacyjnej rany, fochy stroił od mojego wejścia do gabinetu, chociaż miałam właściwe skierowanie. …
Szpital Powiatowy im. Alfreda Sokołowskiego
ulica Szpitalna 37
Złotów
Z czystym sumieniem polecam Pana doktora Janusza Adamka. Pełen profesjonalizm , empatia,, szczegółowa ustna informacja przed i po operacji oraz zalecenia dokładne w wypisie. Jestem właśnie po operacji zespołu cieśni kanału nadgarstka. Dziękuję Panie doktorze !
Pan doktor nastawiony na bicie kasy metodą barrona,po roku leczenia i 7 zabiegach po 380 zl jest gorzej jak przed leczeniem.Krwotoki których nie było wcześniej tak nasilonych.Po przyjściu do gabinetu tylko nastęny zabieg i następny zerp pochylenia się czy lepiej czy gorzej.Dodam,że tą metodą można leczyć sie na nfz dowiedziałem sie dzisiaj u innego proktologa.Na ostatniej wizycie stwierdził,że mam jakąś bakterie i przepisał probiotyk bez badań a i tak skasował …