stomatolog stomatolog

lek. dent. Małgorzata Cherubin

Dental Novum
ulica Minkiewicza 14
16-400 Suwałki

Ta Pani nie odmawia nigdy pomocyPani doktor z powołania.Polecam w 1000000000 procentach. Wszystko wyjasni co i w jaki sposób robiła .takze Profesjonalistka w kazdym calu.
Opinia dodana przez: ŁUKASZ

lek. dent. Elżbieta Chwalczuk

Specjalistyczny Zespół Medyczny "INTERMED" Sp. z o. o.- Oddział Biała Podlaska
Kraszewskiego 6
21-500 Biała Podlaska

Na pewno nie polecam Pani Elżbiety osoby, które boją się dentystów. Pani Doktor na każdej wizycie potrafi wypomnieć z nieukrywanym poczuciem wyższości, do jakiego stanu doprowadziły lata zaniedbań. Jako osoba wstydząca się stanu moich zębów wolę odwiedzić kogoś, kto szczędzi sobie niepotrzebnych komentarzy i zajmuje się swoją pracą. Chodziłam na wizyty do Pani Doktor przez kilka lat z przerwami, ale przy ostatniej wizycie stwierdziłam, że już więcej tam nie pójdę. …
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Barbara Drobniewska - Nowicka

Chirurg stomatolog

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny
Miedziana 4
62-800 Kalisz

Świetne podejście, profesjonalizm. Lekarz z powołania. Ceny adekwatne. Bardzo uprzejma. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Leszek Sójka

Prima-Dent

Niestety nie mogę polecić tego stomatologa. Założył wypełnienie na ząb, który po kilku miesiącach bólu okazało się, że podszedł ropą i prawie doszło do zakażenia okostnej. Na szczęście trafiłem później do świetnej specjalistki i udało się uratować ząb. Podsumowując lekarz dobry do prostych wypełnień zęba i higienizacji. W pozostałych przypadkach nie polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Piotr Fabrycy

Serocka 51 A lok. 2

Miły stomatolog do pogawędki. W trakcie konsultacji lub leczenia nie informuje o wszystkich możliwościach i posługuje się krótkimi zdawkowymi informacjami. Nie wykorzystuje nowych możliwości odbudowy zębów. Preferuje odbudowy koronami nawet jeśli wiek pacjenta jest młody i ten ma prawie całe ząb. Czyszczenie zębów z kamienia wykonane niedbale - pozostawiony kamień na trójce od strony językowej, w przestrzeniach międzyzębowych siekaczy oraz na zębach trzonowych (siódemki).

lek. dent. Bartłomiej Fober

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ulica Kościuszki 12C
43-400 Cieszyn

Polecam lek.Bartlomieja Fober,niezwykle uprzejmy empatyczny,o wysokich umiejętnościach i kompetencjach..dziękuję bardzo..
Opinia dodana przez: Elżbieta Zielonka

lek. dent. Wojciech Lambrecht

Bełdan 2

Pan Doktor od początku do końca ekstrakcji 8 wykazał się pełnym profesjonalizmem, wyjaśnił wszelkie niepewności, poinformował o przebiegu zabiegu jak również w trakcie mówił po kolei co się dzieje, jednocześnie uspokajając. Dba o pacjenta na każdym kroku. Serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

lek. dent. Lidia Bąkowska-Karbownicka

Staszica 2
63-720 Koźmin Wielkopolski

Wszystko miło i przyjemnie. Pani Doktor zrobiła szczegółowy przegląd i zaproponowała dalsze kroki w leczeniu. Na koniec przekazała jeszcze dodatkowe zalecenia na temat dodatkowych czynności mogących pomóc w zapewnieniu właściwej higieny jamy ustnej :)
Opinia dodana przez: Andrzej
Leczy sie tutaj cala moja rodzina. Rewelacyjne ceny i bardzo profesjonalne podejscie do pacienta. Widać ,ze wykonuje swoja prace z pasji ,a nie tylko dla pieniędzy.Szczerze polecam
Opinia dodana przez: Dorota

Barbara Wełnowska

Pułaskiego 10
33-100 Tarnów

Bardzo fajna i mila pani polecam🙂zna sie na swoim fachu🙂dobre podejscie do pacjenta mozna isc bez obaw

Izabella Bielak

Kościuszki 108a lok. 20

Myślący lekarz, którego pacjent obdarza zaufaniem, który wie co robi, to jest własnie pani Iza. Pełny profesjonalizm, znajomość tematu, zawsze bezbłędna diagnoza i wspaniały uśmiech - pacjenta i lekarza. Polecam wszystkim, którzy chcą naprawde wyleczyć zęby, również przy użyciu nowego światowej klasy sprzętu. Jakie to ważne spotkać właściwego lekarza!
Opinia dodana przez: Marcin

dr n. med. Witold Bojar

Płocka 17 lok. 15

Bardzo dobry specjalista. Trafiłam do Doktora w bardzo złym stanie. Precyzyjnie opisuje co zamierza zrobić na danej wizycie. Naprawdę polecam.

lek. dent. Agnieszka Sowiar

ulica Warszawska
25-547 Kielce

Pani doktor miła, sympatyczna i niewątpliwie posiada wiedzę i zdolności z zakresu stomatologii. Zrobiony ubytek dość dobrze się trzyma. Lecz na tym koniec plusów. Pan doktor wymyśla przysłowiowy milion różnych spraw i w sumie bierze niemałą sumę pieniędzy (bo z każdej z osobna wizyty wychodzi dość przeciętna cena). To co pani doktor zrobiła mi w ciągu 8 wizyt, to "zwykły" stomatolog robi to w ciągu 3 wizyt. Zachęciły mnie dobre …
Opinia dodana przez: A.

lek. dent. Anna Śpiewak

ul. Rzemieślnicza 12
83-400 Kościerzyna

Miałam możliwość przeżyć swoją przygodę z aparatem ortodontycznym z panią doktor. Brak zastrzeżeń, wszystko jak w najlepszym porządku, pani doktor bardzo uprzejma i profesjonalna. Polecam!
Opinia dodana przez: Martyna

lek. dent. Anna Ostrowska-Borowiec

"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
68-200 Żary

Od 30 lat leczymy zęby u Pani Doktor Borowiec a później dołączyliśmy nasze dzieci. Nawet nie myślę zmieniać lekarza. Profesjonalizm, uprzejmość, uśmiech, troska by nie bolało to wszystko co nam potrzeba. Serdecznie polecam.
Daję Panu doktorowi 6+! Bardzo miły, troskliwy i profesjonalny. Wyrywanie ósemek stało się prawie przyjemnością:) WSZYSTKIM POLECAM
Opinia dodana przez: Ania

Lidia Markiewicz-Grybionko

Ortodonta, Stomatolog

Przyjaciół Dzieci 5
Kłodzko

Bardzo fajna P. Doktor jeśli ktoś się boi dentysty polecam w ciemno ja byłem przerażony na myśl o dentyście a teraz mogę siedzieć u P. Doktor godzinami :). Jeżeli chodzi o ceny to są średnie.

lek. dent. Jacek Lorych

NZOZ Poradnia Stomatologiczna EL-DENT
Piątkowska 112/2

Niezwykle uprzejmy i delikatny. Spokój podczas zabiegu. Korzystam od kilkunastu lat. Zawsze ma czas i wytłumaczy problem. Komfortowe warunki, bezstresowe zabiegi. Bardzo dobra jakość.
Opinia dodana przez: EWA

lek. dent. Magdalena Malewska

ulica Ludwikowska 10/48
56-400 Oleśnica

Lekarz godny polecenia. Najlepszy stomatolog dziecięcy w powiecie a może i nawet w województwie. Pełen profesjonalizm w podejściu do małego pacjenta, a także cierpliwość, uprzejmość, fachową wiedza.
Opinia dodana przez: Przemysław

lek. dent. Ewelina Kandora

ulica Komisji Edukacji Narodowej 54/9U
48-303 Nysa

Bardzo polecam Panią doktor. Chodzę do niej od lat! Miła, przekonała do siebie nawet mojego sceptycznego męża.
Opinia dodana przez: Kasia