lekarz Tomasz Jarczyński

Sadowa 18
28-300 Jędrzejów

Bardzo dobry lekarz zna się na tym co robi uprzejmy życzliwy ma dobre podejście do pacjentów polecam tego doktora
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Joanna Tokarczyk

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Św. Łukasza
ul. Długa 36C
83-307 Kiełpino

Polecam. Spokojna i uprzejma osoba, wywołuje pacjentów , podając godzinę rejestracji. Dba o higienę, zakłada jednorazową ochronę na poduszkę w czasie USG , a nie zawsze się z tym spotykam, szczególnie na badaniu NFZ.

Waldemar Podkoń

Gabinet PHU Waldemar Podkoń
96-230 Biała Rawska

Niestety, ale nie polecam. Pan doktor nawet nie spojrzał na opisy RTG kręgosłupa, w zasadzie to skoro chodzę to jestem sprawna i nie widać, żeby mi coś bardzo dolegało. Dziwne uwagi dotyczące tego, że praca biurowa/umysłowa nic nie wnosi do społeczeństwa, że kobiety to albo rodzą dzieci albo pracują w biurach. Generalnie połowa monologu nie dotyczyła mojego schorzenia i leczenia. Na pewno nie wrócę, niestety po takiej wizycie nie mam …

lek. dent. Wojciech Gościński

Ortodonta

Sądecka 9
32-700 Bochnia

Bardzo polecam Pana Doktora, najlepszy w Bochni i okolicach,konkretny, miły, rzeczowy, widać ze kocha to co robi.Potrafi wytłumaczyć cały przebieg leczenia od A do Z. Ja trafiłam do Pana Doktora z polecenia i nie żaluje niczego ponieważ moje dzieci mają piękne zęby i uśmiechy.

lekarz Iwona Lisiecka

Wysockiego 9
96-300 Żyrardów

Nie mam zastrzeżeń do Pani doktor. Zawsze miła, chętnie wszystko wyjaśnia, prz badaniu bardzo delikatna. Prowadziła mi 2 ciąże. W razie jakichkolwiek wątpliwości czy problemów - kieruje do szpitala (bo lepiej wcześniej sprawdzić, niż później płakać...)
Opinia dodana przez: muf.ka

lekarz Irena Jaroszkiewicz

Chrzanowskiego 38a

Pani doktor ujęła mnie poświeceniem czasu dla pacjentów. W ramach wizyt na NFZ przyjmowała jeszcze dwie godziny po swojej pracy, godzinę po zamknięciu przychodni. I to nie było jednorazowe, często tak jest, ze jej godziny pracy kończą się o 17, a ona jest z pacjentami do 19, a nawet dłużej. Przyjmuje pacjentów spoza kolejki, którzy mają wizyty kontrolne i nie jest to dla niej problemem, a wręcz widać chęć pomocy. …
Opinia dodana przez: Aleksandra

prof. dr hab. n. med. Aleksander Sieroń

Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
43-450 Ustroń

Często tytuły a praktyka to dwa światy. W przypadku Profesora Sieronia, praktyka i doświadczenie jest nadrzędne. Moja mama w wieku 80 lat dzięki jego wiedzy uniknęła podwójnej operacji na otwartym sercu. Mam pełne zaufanie do diagnozy i metod leczenia Pana Profesora
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Anna Małys-Bryłka

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Wspaniała lekarka, holistyczne podejście do pacjenta. Pani doktor zleciła szerokie spektrum badań i dobrała leki, które powstrzymują rozwój choroby RZS. Pani doktor jest miła i uprzejma, ogląda zmienione chorobowo stawy, tłumaczy sposób leczenia i przebieg choroby. Doradza jak zmienić dietę i zaleca aktywność fizyczną aby nie przybierać na wadze i nie obciążać już i tak chorych stawów. Polecam! Wizyta oczywiście na NFZ. Jedyny mankamencik to nawał pacjentów, więc niestety z …
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Jacek Jakubaszko

L. Pugeta 24A

Bardzo uprzejmy lekarz, z podejściem do dziecka i przerażonej matki również. Byłam z synem na pogotowiu w Nysie, bardzo fajnie Pan odzywał się do syna, bardzo dobrze go traktował, widać, że ma podejście do dzieci, założył synowi jeden szew, ktory był konieczny, wytłumaczył jak dalej postepować. Nie mam zastrzeżeń, mimo sytuacji jestem mile zaskoczona podejściem i profesjonalizmem.
Opinia dodana przez: Marlena

lek. dent. Michał Trochimiuk

IDENTI STOMATOLOGIA Robert Mienkina
ul. Tadeusza Rechniewskiego 11/U1

UWAGA!!! Przy pierwszej wizycie otrzymujecie ankietę medyczna w której lekarz niby bada wasze schorzenia i robi wywiad z klientem. Tak naprawdę chodzi tylko o to aby małym drukiem na końcu ankiety podpisać się pod oświadczeniem o zapoznaniu się z regulaminem i cennikiem. Ankieta jest wypełniana na szybko na kolanie przed wejściem do gabinetu. Skutkuje to później naliczonymi KARAMI FINANSOWYMI za NIE ODWOŁANIE WIZYTY, 50ZŁ ZA KAŻDE 30 MIN.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Adam Wojton

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CERTUS"
ulica Drogowców 5
32-400 Myślenice

Brakuje Jemu profesjonalnego podejścia – sprawy zgłaszane przez pacjentów są bagatelizowane, a zamiast rzetelnej reakcji, mamy do czynienia z lekceważeniem i brakiem zaangażowania. Zachowanie momentami wręcz niestosowne – śmiech w sytuacjach, które wymagają powagi, tworzy atmosferę kompletnego braku szacunku. Niestety, taka postawa absolutnie nie przystaje do osoby wykonującej zawód medyczny. To bardziej żenada niż pomoc – przykro to mówić, ale stanowczo nie nadaje się do tej roli.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Andrzej Leja

SP ZOZ Szamotuły
ul. Sukiennicza 13
Szamotuły

Usiłuje pracować w kilku miejscach jednocześnie . Umawia się i nie dotrzymuje terminu. Usiłuje przenieść winę na pacjenta. Arogancki.

lek. dent. Piotr Lewandowski

NZOZ Ośrodek Leczniczo-Rehabilitacyjny
Zakręt do Oksywia 3
81-244 Gdynia

Okazało się, że ten lekarz nie posiada specjalizacji w ortodoncji. PO 5 latach zdjęcia aparatu w innym miejscu u specjalisty ortodonty okazało się że zęby córki normalnie się pokruszyły. Jednym z podstawowych błędów jaki popełnił ten niby specjalista źle dobrany aparat o reszcie nie wspomnę. Szkoda bólu , pieniędzy i czasu na leczenie u tego lekarza. NIE POLECAM!
Opinia dodana przez: Lola

lekarz Wacław Byrdy

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
43-316 Bielsko-Biała

Doktor nieuprzejmy byłem prywatnie mimo że zapłaciłem nie mało wizyta trwała chwilkę prawie nic się nie dowiedziałem po za tym że jestem Patologiczne otyły Che Che żenada zero apatii do pacjenta podsumowując Dr,Wacław Byrdy nie polecam w szczególności osobą z nadwagą
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Marek Karaś

Przychodnia, Centrum wielospecjalistycznej opieki ambulatoryjnej
Witolda 7/1.03
26-600 Radom

po kilkunastu wizytach u innego ortopopdy tu ezpitalu dostalam wreszcie pomoc..np.ide na rehabilitacjje i dostalam dobry lek..Dziekuje doktorze.
Opinia dodana przez: ula

lekarz Sebastian Grosicki

Hematolog, Internista

Przychodnia Lekarza Rodzinnego
Jana Samsonowicza 25

Jedyne co mogę zrobić to podziękować Panu Profesorowi, całym sercem za to ,ze pomimo mojego bardzo ciężkiego stanu zdrowia podjął się mojego leczenia, gdy inni odmówili. Dzięki Profesorowi i jego zespołowi moge dalej żyć. Wspaniały lekarz ,człowiek, widać że wie co robi i jest skuteczny. Jego praca to jego pasja, a póki praca jest pasją, to potrafi rozwijać. Beata D.
Bardzo fajna lekarka. Niezbyt wylewna ale pomogła . Zawsze sa do niej kolejki . Każdego przyjmie . Polecam ja

lekarz Michał Strączkowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " Med-Koz "
ulica Lipowa 2
43-340 Kozy

Wszystko ok. Miły wytłumaczył wszystko jak trzeba i skierował na wiele badań. Można polecić ale niestety choltera którego dostałam w szpitalu wojewódzkim w Bielsku-Białej można powiedzieć że epoka kamienia łupanego
Opinia dodana przez: Wiola

lek. dent. Agnieszka Marek-Kurowska

NZOZ Medipol
ul. Armii Krajowej 19
83-110 Tczew

Wspaniały lekarz posiada ogromną wiedzę i jest fachowcem w swojej dziedzinie .Od wielu lat korzystam z usług Pani Agnieszki razem z rodziną. Polecam
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Anna Szarkowska

ulica Kasztanowa 45
32-020 Wieliczka

Po wielu latach pisze opinie o Pani doktor która pomogła mi przy dziecku i pokazała że jego zachowanie można ujarzmić. Po kilku miesiącach leczenia było lepiej dzięki niej. Nie męczyło się dziecko ani my rodzice i rodzeństwo. Dziękuję za wsparcie w tak trudnym dla nas okresie