lekarz Grzegorz Bereza

Internista, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Caritas Diecezji Warszawsko-Praskiej
Grzybowa 1

Porządny lekarz o wysokiej kulturze osobistej. Wizyty są przyjemne i rzeczowe. Do pacjenta podchodzi indywidualnie i z należytą starannościa. Chodzę na stałę do tego lekarza. Polecam.

lekarz Adam Treszczanowicz

PROF-MED Centrum Medycyny Pracy
ulica Grzybowska 9/2

Chciałabym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za wspaniałą opiekę podczas mojego pobytu na SOR. Pan Doktor okazał mi ogromną empatię, cierpliwość i zrozumienie w trudnym momencie. Wszystko dokładnie wyjaśnił, odpowiedział na każde pytanie i rozwiał moje obawy. Badanie było przeprowadzone bardzo profesjonalnie, a jednocześnie z troską o mój komfort i poczucie bezpieczeństwa. Widać, że Pan Doktor to człowiek z powołania – pełen wiedzy, zaangażowania i życzliwości. Dzięki temu stres związany z …
Opinia dodana przez: Magdalena Melaniuk

lekarz Maciej Bęćkowski

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Nie mam słów innych niż w poprzednich komentarzach .Kompetencja,wiedza, zaangażowanie, chęć pomocy, wszystko to na NFZ.Cudowny człowiek i wspaniały lekarz.
Opinia dodana przez: Dorota

Mirosława Idzik

Drumli 16

Bardzo polecam, pierwszy bardzo rozsądny i niezwykle pomocny pediatra. Wspaniała kobieta z bardzo miłym podejściem do dziecka i rodzica. Bardzo mi się podoba wyjaśnienie rodzicowi w sposób przystępny zagadnień medycznych.
Byłam u Pani Doktor w gabinecie medycyny estetycznej FABSKIN. Wizytę mogę opisać jednym słowem...REWELACJA!!!Pani Doktor bardzo miła, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła co po kolei będzie robić, a efekt...nawet się tak zadowalającego nie spodziewałam. Jestem prze szczęśliwa i na pewno do Pani Doktor wrócę. Wykonywałam powiększenie i nawilżenie ust,botox 3 obszary,ultraformer III na twarz:)

dr n. med. Marcin Bonikowski

Ortopeda dziecięcy, Traumatolog

Centrum Medyczne Twoje Dziecko
Lanciego 19 lok 126

Czekamy na pozytywne zakończenie naszego problemu. Podjęliśmy leczenie podwichniecia stawu biodrowego.

dr n. med. Daniel Karaszewski

Fizjoterapeuta

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne WUM
Banacha 1a

Pan doktor z dużą wiedzą. Szybka i co najważniejsze trafiona diagnoza. Poza tym bardzo dobre podejście do pacjenta. Dowiedziałam się wiele istotnych informacji na temat mojej choroby, które bardzo mnie uspokoiły. Moje problemy dotyczyły przepukliny kręgosłupa szyjnego i miałam niedowład prawej ręki. Obecnie jestem już bez dolegliwości!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Katarzyna Walkiewicz-Pielaszek

Reumatolog

Narodowy Instytut Geriatrii, Reumatologii i Rehabilitacji
ul. Spartańska 1

wspaniały lekarz, ma dobra intuicję, trafnie diagnozuje pacjenta.polecam, warto także posłuchać wskazać Pani Doktor.

dr Jakub Klapaczyński

Hepatolog

Body Clinic
Oboźna 9 lok 104

Kiedy moja mama chciała zrezygnować z dalszego leczenia, z powodu lekarzy, którzy roztaczali przed nią tragiczne wizje i za nic mając jej strach i chorobę - dotarliśmy do dr Klapaczyńskiego - wykazał się niezwykłą empatią, zrozumieniem, fachowością. Jako jedyny wysłuchał tego co pacjent ma do powiedzenia, A co miało wielkie znaczenie dla ostatecznej diagnozy. I przede wszystkim wprost powiedział, że nie widzi konieczności przeszczepu wątroby :) wspaniały lekarz.

lekarz Dorota Laskowska

TP MED SP Z O.O.
ŚW. BARBARY 6/8

Nie znam lepszego lekarza. Pani doktor jest niesamowicie kompetentna i dokładna w tłumaczeniu przyczyn choroby i dalszego postępowania. Trafnie zdiagnozowała moją chorobę (brak witaminy B12) - niby nic takiego, ale inni lekarze nie doszli do tej diagnozy, a przez ten brak nie potrafiłam funkcjonować. Przy tym Pani doktor jest przemiła i niesamowicie empatyczna. W bardzo, bardzo trudnej dla mnie sytuacji życiowej mogłam zadzwonić i liczyć na jej wsparcie. Jestem Pani …

lekarz Piotr Ślifirczyk

Gabinet MRI Diagnistyka
Aleja Zjednoczenia 36/4, Warszawa

Doskonały specjalista. Empatyczny, dokładnie analizuje każdy Problem. Pacjenta obejmuje kompleksową opieką, uważnie słucha i wnikliwie analizuje każde dolegliwości.
Lekarz bardzo miły, uprzejmy i pomocny. Nie traktuje pacjenta jako petenta lecz jako człowieka. Wysłucha dokładnie oraz odpowie na każde pytanie. Polecam absolutnie.

mgr Agnieszka Wilkaniec-Herman

Psycholog

Agnieszka Wilkaniec-Herman
ul.Mickiewicza 19/1 Gdansk

Bardzo polecam! Pani Agnieszka bardzo pomogła mi w okropnym momencie życia. Pomogła mi stanąć na nogi, uwierzyć w siebie. Cierpliwa, miła, dokładna.
Opinia dodana przez: Ola

Aneta Zamojska

Ginekolog

Szpital Ginekologiczno-Położniczy "Inflancka"
ulica Inflancka 6

Bardzo dobra Pani ginekolog.Polecam.Godna polecenia.mila.delikatna i przede wszystkim ludzka osoba.Takich lekarzy powinno być więcej.😊

prof. dr hab. n. med. Mirosław Jarosz

Gastroenterolog, Gastrolog

Centrum Medyczne Alfa-Lek Warszawa
Nowy Świat 58A

Oceniam wizytę bardzo wysoko!! Prawdziwy lekarz z powołania! Do pacjenta podchodzi w sposób bardzo profesjonalny i otwarty. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Grażyna Krajewska-Widzińska

Al. gen. Chruściela 73

Pani Doktor Grażyna Krajewska-Widzińska jest naprawdę godna polecenia z uwagą wysłuchuje dolegliwości pacjenta stawia celną diagnozę ,a co za tym idzie leki które przepisze są pomocne. Naprawdę 100% POLECAM
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Joanna Jońska-Gmyrek

Radioterapeuta

ulica Walczyka 39

Pracowita empatyczna okazująca chęć pomocy cierpliwa spokojna i profesjonalna.Nie odmawia pomocy.Dziękuję za pomoc
Opinia dodana przez: Barbara

dr n. med. Maciej Zarębiński

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Super fachowiec z pewną ręką, profesjonalista w dziedzinie kardiologii, bez obaw powierzyłem mu swoje życie. Miły a zarazem konkretny, z wielkim szacunkiem dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Jan Sz.

lic. Małgorzata Olczak

Higienistka stomatologiczna

Alchemia Uśmiechu
ul. Bruna 9

Pani Gosia wykazała się ogromną wiedzą i dbałością o każdy detal – przed rozpoczęciem zabiegu dokładnie omówiła cały proces, dzięki czemu wiedziałam, czego się spodziewać i jak dbać o zęby po wybielaniu. Efekty są wspaniałe! Moje zęby wyglądają teraz o wiele zdrowiej, a przy tym zabieg przebiegł bez żadnych nieprzyjemnych odczuć. Atmosfera w gabinecie była bardzo komfortowa, a Pani Gosia sprawiła, że czułam się swobodnie. Gorąco polecam wszystkim, którzy marzą …
Opinia dodana przez: K.S.

dr Andrzej Hasiec

Kardiolog

Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42

Po pierwszej wizycie jestem wręcz urzeczona.Życzliwość ,profesjonalizm,uprzejmość, wspaniały kontakt,spowodowały,że poczułam się bardzo zaopiekowana .Doktor wprowadza miły,przyjazny klimat, chylę z szacunkiem czoło i serdecznie polecam oddanie się z ufnością w Jego ręce.
Opinia dodana przez: GRAŻYNA