Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Miejskie Centrum Stomatologii Nowa Huta
os. 2 Pułku Lotniczego 22
Do Doktor Szczygłowskiej chodzę od paru lat.Jest to lekarz złota rączka, z pełnym zaufaniem oddaję sie w jej ręce. Pani Doktor o złotym sercu, uśmiechnięta, uprzejma,sympatyczna, a co najważniejsze kompetentna, zawsze przyjmuje pacjentów jeśli ich ząb boli. Ponad to Pani Ewa, która zapisuje pacjentów jest również życzliwie nastawiona do ludzi i zawsze pomocna w ustaleniu terminu. Wizyta u dr Szczygłowskiej, nawet mimo bólu zęba, jest przyjemnością! Gorąco polecam!
gabinet stomatologiczny
Warszawska 291
Zielonki-Wieś
Pani dr leczyła zęby mojej córce przez kilka lat aparatem ruchomym, niestety na każdej wizycie było mówione co innego, co powodowało chaos w głowie dziecka jak i rodziców! Nie chcieliśmy przerywać leczenia ani zmieniać lekarza w trakcie leczenia ale czuliśmy się zagubieni w tym wszystkim. Po zakończonym leczeniu dziecko miało mieć założony aparat stały wiec postanowiliśmy zasięgnąć opinii już u innego dr Wystawilam opinie Pani dr na innym portalu, niestety …
Jestem zadowolona. Ludzie zarzucają temu lekarzowi brak uprzejmości. Nie za uprzejmość się tu płaci, ale za leczenie. Mi uratował swego czasu 2, którą inni chcieli wyrwać, względnie wiercić przez rozcięte dziąsło i usuwać korzeń. Doktor mi ją odbudował lata temu i cieszyłam się ta 2 przez ponad 10 lat. Owszem przez lata uzbierało się wizyt i nie powiem bywa, że mnie przesuwa.
Ale te opinie potrafią być krzywdzące...Ktoś napisał że jest "wszystkowiedzący"... no z mojego doświadczenia wynika, że na prawde tak jest. Moim problemem oprócz popsutych zębów jest to, że znieczulenia działają na mnie tylko chwilkę - ciągle trzeba dokładać, więc wychodze od dentysty tak pokłuta, że dziąsła czuje przez tydzień.... Do doktora trafiłam na leczenie kanałowe 2 zębów podczas jednej wizyty. 2 naraz ponieważ mam daleko i chciałam zaoszczędzić na kosztach …
Dzisiaj korzystałem z pomocy Pani Doktor. Ukruszył mi się fragment jedynki. Jestem tu przejazdem. Dwa dni temu zadzwoniłem i nie było problemu z przyjęciem. Wykonała Pani Doktor rekonstrukcję bardzo fachowo. Mam wrażenie jakbym miał nowy ząb. Zapytałem o poradę w sprawie innego zęba. Udzieliła mi kompetentnej i rzetelnej odpowiedzi. Fachowa i kompetentna osoba na swoim miejscu. Jestem pełen uznania dla Pani Doktor. POLECAM
Pluty 6/3, Gorzów Wlkp.
Gorzów Wielkopolski
Nie polecam , robiła implanty dla Taty które wypadły po 5 miesiącach. Mimo prób polubownego załatwienia sprawy brak chęci.
Skandal i hańba. Lekarz odmówiła założenia opatrunku na bolący ząb i zostawiła go w takim stanie w jakim przyszłam do gabinetu. Dziurę na pół zeba, otwarta rana w zębie. Robiła łaskę ze odpowie na jakiekolwiek zadane pytanie. Padły takie teksty „Ja jestem lekarzem ja będę decydować” „A teraz to ja nie mam czasu” Na normalne pytania o stan zdrowia zębów i ogólne informacyjne dla mnie padła odpowiedź „Nie będę z …
W&L DENT S.C. Wioletta i Leszek Czajkowscy
Leszczyńskiego 6
Lublin
Do konsultacji i zabiegu podcięcia wędzidełka, starałam się przygotować córkę najlepiej jak tylko mogłam, zareagowała płaczem i krzykiem, a pan doktor Czajkowski okazał się wspierającym i bardzo kompetentnym lekarzem, który wytłumaczył mi (rodzicowi) wszystko co powinnam wiedzieć, dodatkowo pokazał jak ćwiczyć i dał dokładne zalecenia na piśmie. Do córki zwracał się bezpośrednio, mówił do niej spokojnym głosem, wszystko tłumaczył i był ogromnie wsparciem dla niej. Zabieg trwał chwilkę. Do tej …
Reymonta 17 a
Chodzimy całą rodziną od 20 lat - więc to chyba najlepsza rekomendacja. Dzieci idą do gabinetu z uśmiechem, wychodzą z jeszcze większym. Lekarz godny polecenia! Bardzo kompetentny!
Główna 1
Wielowieś
Bardzo nieuprzejma, za wszystko kasuje pieniądze. Chamskie odzywki do pacjentów tych małych i dorosłych. Nie polecam.
Stomatologia Rodzinna
ul Durowo 6
Wągrowiec
Chamstwo i brak profesjonalizmu. Całkowity brak empatii. Wszystko nie tak jak być powinno. Stanowczo odradzam.
Konopnickiej 2 lok. 1
Góra
Pani ceny ma tak niskie, że aż szok. Leczy profesjonalnie bardzo mocno polecam zawsze znajdzie czas nawet w sobotę jeśli ktoś jedzie z zagranicy no super Pani polecam naprawdę
17-ego Stycznia 28
Skarżysko-Kamienna
Pan doktor jest profesjonalnym lekarzem. Zabieg wykonuje bardzo szybko umniejszając stresowania pacjenta . Osobiście bardzo się bałam nigdy nie miałam nic wyrywanego, pan doktor zagaduje odwracając uwagę. Zalecenia po zabiegu dostaje się na piśmie z dokładnie wyszczegolnymi wytycznymi czego nie wolno robić. Z czystym sumieniem polecam chirurga stomatologa dr Noporę , pan dr wie co robi w każdym momencie.
Zakład Opieki Zdrowotnej Zakładu Karnego w Wołowie
ulica Więzienna 6
Wołów
Pani Doktor jest bardzo miła, delikatna i profesjonalna. Wizyty u dentysty stały się przyjemnością, bo nie boję się bólu i wiem, że jestem w najlepszych rękach. Polecam wszystkim!
ADENT – ORTODONCJA I STOMATOLOGIA
4 Marca 23 G
Koszalin
Odradzam , musialam zrezygnowac z rozpoczecis leczenia nakladkami z kilku powodow..najwiekszy to brak kompetencji . Widze to jeszcze wyrazniej po zalozeniu nakladek w innym.gabinecie ,dr jedlinska ma stary sprzet a jej rokowania ,ze nie bedzie duzej poprawy spowodowaly ,wzdychajac ,daly mi do myslenia. Dzis po 3 miesiacach leczenia w innym gabinecie mam juz wyprostowany cala dolna szczeke Ta pomylka nie byla tania ani przyjemna