internista internista internista

lekarz Jacek Kordek

DOLMED

Pan doktor od siedmiu lat jest lekarzem mojego męża a od trzech jest też moim lekarzem pierwszego kontaktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego opieki ponieważ jest to lekarz który zawsze postawił nam celną diagnozę i zaordynował leczenie ktore doprowadzało do poprawy zdrowia. Jest też osobą bardzo empatyczną, cierpliwą i bardzo kontaktową. Ja i mój mąż polecamy leczenie u pana doktora Jacka Kordka.
Opinia dodana przez: Teresa Domaradzka

lekarz Waldemar Jastrzębski

Norwida 34
59-300 Lubin

Doktor uratował mojego kochanego męża.Mąż miał zawał bardzo ciężki leżał 3 tygodnie nie przytomny tylko dzięki dr.mój mąż mógł się jeszcze cieszyć życiem przez 5 lat.Dziękuję panie doktorze zawsze będę Panu wdzięczna za te 5 lat życia mojego wspaniałego męża.Życzę panu i całej rodzinie dużo zdrowia.

lekarz Anna Makowska

MAKS-MED Sp. z o.o.
ulica Poznańska 32
64-200 Wolsztyn

Pani niestety zepsuta przez cały system. Z reguły leczę się prywatnie jednak tym razem z uwagi na nagłą sprawę musiałem skorzystać z lekarza rodzinnego. Na wstępie już wyczuwalna niechęć do pacjenta. Pytania Pani doktor krótkie, bez komentarza zwrotnego. Siedziałem przed biurkiem jak na ścięciu... Broń cię panie boże aby szanowna Pani doktor wypisała skierowanie na JAKIEKOLWIEK badanie. Pomimo wskazania do zdjęcia rtg (przekrzywiony kręgosłup i straszny ból) Pani doktor wypisuje …
Opinia dodana przez: Marcelowy

dr n. med. Grzegorz Świder

Endokrynolog, Internista

Rzeszów

Super lekarz polecam każdemu z każdym problemem, byłam u niejednego specjalisty, każdy leczył mnie pod innym katem, nieskutecznie. Dr Świder pomógł mi powrócić do normalnego życia
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Tomasz Jabłoński

Stacja Pogotowia Ratunkowego we Włocławku
ulica Lunewil 15
87-800 Włocławek

Bardzo kompetentny , potrafi w porę zdjagnozowac chorobę .Panie Doktorze wracaj Pan do Torunia,proszę podać obecny adres przyjmowania pacjętów. POLECAMY.
Opinia dodana przez: Aleksandra i Henryk

lekarz Lidia Gil

Hematolog, Internista

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Zupełnie nie zgadzam się ze złą opinią o tej lekarce. Dzięki jej profesjonalizmowi, zaangażowaniu i ogromnej empatii żyję już blisko 30 lat po przeszczepie szpiku!!! Lepszej rekomendacji nie potrzeba. DZIĘKUJĘ.

lekarz Ewa Gołębiowska-Kapla

Medyczne Laboratorium Diagnostyczne Gdańsk
Nowe Ogrody 1-6

Podpisałem się z imienia i nazwiska, bo nie mam nic do ukrycia, wszystkie poniższe fakty są prawdziwe, a zależy mi, by dać do myślenia innym pacjentom i samej lekarce. Trafiłem (dawno temu) do p. lekarz z typowymi objawami otępienia poudarowego: - zaburzenia równowagi - zaburzenia wzroku - niewyraźna mowa - problem z pamięcią - problem z koncentracją - ból głowy Lekarz kazała mi pozostać w łóżku i brać ibuprom po …
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Katarzyna Rajter-Grabowska

Niepubliczny Stomatologiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Mikołowska 94
44-203 Rybnik

Nie byłam na żadnej wizycie u Pani doktor. Powszechnie jednak wiadomo, że zajmuje się ona akupunkturą i medycyną chińską. Co to za lekarz, który zamiast wierzyć we współczesną naukę i działać zgodnie z etyką lekarską, wierzy w zabobony?

lekarz Teresa Grzegorzewska

Alergolog, Internista

Słupy 9
10-381 Słupy

Doktor Grzegorzewska to wspaniała doktor, bardzo uprzejma a co najważniejsze wszystko ładnie tłumaczy także rodzinie chorego. Dzięki temu byliśmy spokojniejsi i wiedzieliśmy , że nasza mama była w dobrych rękach. Tak też było. Wyleczona z zakażenia szczęśliwie przyjechała transportem do domu. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni Pni doktor. Oby więcej było takich lekarzy, którzy mają szacunek do pacjenta i rodziny i nie tylko leczyć ale także informować zainteresowanych o leczeniu. …

lekarz Dariusz Rynkun

Wał Miedzeszyński 414A/6/4

Bardzo dobry lekarz, specjalista, uprzejmy i kompetentny. Ja również byłem u Pana doktora na Niemodlińskiej. Mam 85 lat i mnie zapisał Roswere 15
Opinia dodana przez: jerzy

lekarz Alina Danyluk

ulica Akacjowa 2/21
87-200 Wąbrzeźno

"Ostateczne rozpoznanie - cukrzyca ciążowa" w oparciu o jeden wynik, przekroczony o kilka jednostek. Całkowity brak chęci pani doktor do weryfikacji i skierowania na dodatkowe badania. Warto zaznaczyć, że na pierwszej wizycie miałam w normie wagę, BMI, wagę dziecka, poziom cukru oraz absolutny brak objawów cukrzycy. 2 miesiące(!) pomiarów glukometrem(4 pomiary dziennie) nie wykazały odstępstw od normy, mimo tego, że nie trzymam się żadnej śmiesznej diety. Dieta zalecona w oparciu …
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Marek Zębik

Konstytucji 3 Maja 82 lok. 2
58-540 Karpacz

W pełni poświęcony czas i uwaga pacjentowi, korzystam u dr z leczenia na nfz, bardzo sympatyczny i kompetentny
Opinia dodana przez: Aleksandra

prof. zw. dr hab. Józef Drzewoski

Diabetolog, Internista

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Zgierzu

Bardzo pozytywne wrazenia dzieki kompleksowemu spojrzeniu na pacjenta. Doskonala umiejetnosc tlumaczenia przyczyn choroby.

lekarz Jan Fiutowski

Internista, Pulmonolog

ul. Adama Mickiewicza 14a
28-100 Busko-Zdrój

Lekarz bardzo zna się na swojej ekspertyzie, jest bardzo życzliwy i seksowny, polecam w huj i gorąco z rodzinkom ;)
Opinia dodana przez: Cyceron Dupski

lekarz Lidia Olejnik-Daniluk

Jesionowa 7
97-400 Bełchatów

Bardzo dobry lekarz . Dokładnie bada, wypytuje się o stan zdrowia, samopoczucie.Cena za wizytę nie jest wygórowana. Jestem naprawdę zadowolona .

lekarz Hanna Przepiera-Będzak

Internista, Reumatolog

Wilków Morskich 5A/1

Profesjonalista i człowiek z empatią w jednym! Bardzo szybko uzyskałam fachową pomoc! Doktor posiada rozległą wiedzę i wykorzystuje najnowsze metody leczenia; widząc, że Pacjent cierpi, szybko je wdraża w zycie. A do tego zawsze mozna się zwrócić do niej o pomoc! Bardzo serdecznie dziękuję p.Doktor!
Opinia dodana przez: Karolina H.

lekarz Katarzyna Mazgajska - Barczyk

Hematolog, Internista

Wczasowa 3
18-106 Niewodnica Kościelna

Po wielu latach pani dr pokazała prawdziwe oblicze. Co prawda zawsze upokarzała mnie wypominając wagę wiedząc, że przyczyną nadwagi jest leczenie choroby przewlekłej. Ale na ostatniej wizycie w ramach NFZ usłyszałam, że mam (cytuję) 'zbierać do kapelusza' na podanie kroplówki prywatnie w jej placówce. Może i kompetencje jakieś są ale chyba warto zachować swoją godność.

lekarz Teresa Lorencik

Diabetolog, Internista

al. Wojska Polskiego 15 lok. 1
58-400 Kamienna Góra

Nie byłam zadowolona z leczenia. Pani doktor olała moje złe samopoczucie po lekach , które mi wypisała… głównie bole brzucha i zawroty głowy tłumacząc mi że mam na to nie zwracać uwagi a leki dalej mam brać wszelkie prośby o zmianę leku na inny nic nie dały. W efekcie zrezygnowałam z leczenia…

Tomasz Palejko

Zakład Opieki Zdrowotnej w Wieliszewie
Wieliszew

Zgłosiłam się do doktora z plamami na gardle i migdałach, poza tym żadnych innych objawów. Po obejrzeniu gardła lekarz stwierdził anginę, dostałam 10 dni kuracji antybiotykiem, po tym czasie plamy nie zniknęły, pojawiłam się ponownie i dostałam kolejny antybiotyk na 7 dni. Po przyjęciu tego antybiotyki plamy nie zniknęły do końca. Po płatnej wizycie u laryngologa dowiedziałam się, że nie była to angina, a antybiotykami faszerowałam się bez potrzeby, a …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Stanisław Wysocki

Jaśkowa Dolina 105 lok. 268

Pan Stanisław przypomina mi Dr House'a. Po pierwszej wizycie na Morenie, stwierdziłem, że musi zostać moim lekarzem pierwszego kontaktu. Byłem zadowolony. Problemy pojawiły się później. 3 razy umawiałem się na wizytę i mimo ustalonej godziny spotkania Pana doktora już nie było. No, ale wiedziałem, że to natura dr House'a. No i zmieniłem lekarza.
Opinia dodana przez: sobisz