Onkolog onkolog onkolog internista

lekarz Jerzy Hanslik

Sylwestra 8
47-411 Rudnik

Uzyskałam fachową poradę , poznałam kompetentnego i empatycznego lekarza. Polecam - gdy ktoś jak ja otrzyma rozpoznanie ...nowotwór.

lekarz Jacek Bujan

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Wspaniały lekarz, rzeczywiście podnosi głos ale ja to traktuje jako zaletę bo mu zalezy ma pacjencie. Absolutnie wrażliwy i komponenty. Przejął się moja sytuacja wróciłam że szpitala był oburzony ze nie dostałam L4 i natychmiast wypisał na 2 tygodnie. Czekam na wyniki badań i idę jeszcze raz.

lekarz Anna Drejws-Wątróbska

ulica Strzałowska 25/17

Witam Panią. Do weryfikacji zaleciła pani TK jamy brzusznej i klatki piersiowej. Termin na cito to w szpitalu na Strzałowskiej to 25 maj. Czy mogę zrobić te badania odpłatnie na Piotra Skargi bo tu mam termin na 24 kwietnia, zaś opis już byłby w ciągu 7 dni. Czy będą honorowane. Mam również badanie TK klatki piersiowej z grudnia ubiegłego roku. Zapomniałem dopytać na wizycie 6 kwietnia. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Ireneusz Szalwa

lekarz Alina Strąg-Lemanowicz

Kolibrowa 55
85-431 Bydgoszcz

Pełen profesjonalizm. Gruntowna analiza i szukanie rozwiązań. Empatia do pacjenta z gruntowym podejściem do choroby.

dr n. med. Jerzy Tujakowski

Gdańska 51 lok. 11
85-005 Bydgoszcz

Jest to zdecydowanie lekarz z powołania i chciałabym doktorowi serdecznie podziękować za to że dodał otuchy tacie i od czasu wizyty u doktora tata ma więcej wiary i sił na to aby walczyć z rakiem.Bardzo Dziękuje

lekarz Piotr Plecka

Centrum Diagnostyczno-Lecznicze "Barska" we Włocławku
ulica Barska 13
87-800 Włocławek

Pan doktor jest świetnym specjalistą zaangażowany, konkretny . Wszystko dokładnie tlumaczy . Empatyczny i profesjonalny . Polecam
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Jan Bocianiak

Poli Gojawiczyńskiej 14
06-400 Ciechanów

Pan doktor pomógł mojemu ojcu gdzie w Warszawie już spisywali go na straty i chcieli wysłać do hospicjum. Doktor zaproponował nowe leczenie i mój ojciec miał szanse przeżyć jeszcze trzy lata a nie tygodni w hospicjum. Doktor jest bardzo empatyczny, jednocześnie bardzo konkretny, wyjaśnia każdy etap leczenia, naprawdę polecam, jak do onkologa to tylko tego, wybitny specjalista.
Opinia dodana przez: Alek

dr n. med. Zofia Rusinowska

Centrum Soczewek Kontaktowych
Żwirki i Wigury 4

Podczas wizyty, Pani doktor zachowała się wbrew zasadom etyki nie tylko medycznej ale wbrew ogólnie pojętym zasadom etycznym. Stara dobra szkoła medyczna mówi o tym, że kolegów po fachu (czyli lekarzy) i ogólnie służbę zdrowia i ich rodziny przyjmuje się bez pobierania zapłaty za wizytę. Tej zasady, pomimo swojego wieku, czyli można by przypuszczać tzw. starej dobrej edukacji Pani doktor nie respektuje. Co gorsza przyjęła 150,00 pln , pomimo braku …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Teresa Sosnowska

ulica Al. Jana Pawła II 21
22-400 Zamość

Dobry wieczór mam pytanie czy ktoś posiada informacje czy pani doktor przyjmuje prywatnie prosiłaby o nr telefonu do pani doktor
Opinia dodana przez: Zuzia

dr n. med. Anna Kozaczka

Internista, Onkolog

Pani doktor potraktowała nas okropnie, zero empatii i chocby próby zrozumienia dla powagi sytuacji w jakiej sie znaleźlismy w związku z chorobą mamy. Nigdy nie powinna miec kontaktu z pacjantami i ich rodzinami.
Opinia dodana przez: córka

lekarz Andrzej Sieracki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stacja Opieki Caritas
Hetmana Jana Zamoyskiego 1
22-400 Zamość

Nie polecam, skreśla pacjenta. Nie daje mu nadziei. Tak się nie powinno robić. To na pewno nie pomaga pacjentowi.

lekarz Ludmiła Dolczak

ulica Warowna 55
43200 Pszczyna

Zupelnie nie potrafię zrozumieć negatywnych opinii o Pani doktor. Trafiłem do niej przypadkiem, gdyż mój lekarz rodzinny był w danym momencie nieosiągalny. W mojej opinii zostałem potraktowany priorytetowo i z wielką empatią. Profesjonalizm i wiedza poparta doświadczeniem zaowocowała w moim przypadku właściwym doborem leków i strategii leczenia, co uchroniło mnie przed pobytem w szpitalu. Zostałem wyczerpująco poinformowany o istocie moich problemów zdrowotnych. Skuteczność działania przepisanych leków potwierdza prawidłowość diagnozy. Dla …
Opinia dodana przez: Wacław Sternal

lekarz Anna Janowicz-Żebrowska

11 Listopada 68
Ostrołęka

Pani doktor dobrze dobrała terapię dla mojej starszej mamy. Tłumaczy zwięźle i krótko, bo w szpitalu tłum ludzi czeka na swoją kolej, ale fachowo i wyczerpująco. Jestem zadowolona z opieki i kierunku leczenia.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Agnieszka Stępniewska

Vertebralis
Górczyńska 17 Medi-Raj
66-400 Gorzów Wielkopolski

Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych komentarzy. Trafiłam do Pani Agnieszki przypadkiem. Bardzo mila i pełna ciepła kobieta. Od samego wejścia do gabinetu czułam sie zaopiekowana. Dostałam skierowanie na szereg badań, wszystko zostało mi dokladnie wyjaśnione. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Użytkownik zalogowany

lekarz Anna Kowalczyk-Tekiela

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Miałam nieprzyjemność poznać Panią doktor w czerwcu 2025r. podczas wizyty mojego męża w Poradni onkologicznej w szpitalu Rydygiera w Nowej Hucie.. Pani doktor w związku z zaawansowaną chorobą nowotworową odmówiła podania chemii mężowi czyli odebrała nam jakąkolwiek nadzieję na leczenie. Zrobiła to w sposób bardzo oschły nie wykazując nawet minimum empatii i zero taktu. Zgadzam się całkowicie z jedną z opinii i też uważam że Pani traktuje pacjentów jak zło …

lekarz Barbara Radecka

Szpital
Jagiellońska 36
97-500 Radomsko

Niezwykła osobowość. Zarówno jako człowiek i lekarz. Leczyła moją mamę. Nie owija ic w bawełnę. Mówi jak jest i szuka najdogodniejszych rozwiązań. Jej ponadprzeciętna wiedza, pozwala czuć się bezpiecznie. Sandra
Opinia dodana przez: sandra czarnecka

lekarz Grzegorz Miller

szpital im. st. Leszczyńskiego

Wydaje mi się że ci krytycy doktora Nie mają racji. Ja od kilku lat z nowotworami mam kontakt i jestem zadowolony. A czas wizyty wszedzie jest taki sam. Lekarzom trzeba zadawać pytania jeśli chcesz szczegółów i tak jest wszędzie w przychodniach w całej Polsce bo tylu jest pacjentów.
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Krystyna Ostrowska-Cichocka

ulica Niedźwiedzia 69/110
15-531 Białystok

W dniu dzisiejszym byłam na wizycie u Pani Doktor. Była sympatyczna , dokładna i skrupulatna. Wysłuchała mnie , poleciła dalszą drogę dbania o swoje zdrowie. Polecam i pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Anna Fleming

Self-Esteem
Kolegialna 47 lok 5 II piętro
09-400 Płock

Spokój,profesjonalizm,całościowe podejście,rzetelna informacja odnośnie raka i możliwości leczenia, pokazanie różnych rozwiązań odnośnie do konkretnego pacjenta. Pani doktor bardzo Pani dziękujemy ja i mąż.
Opinia dodana przez: Mirosława
Wspaniała LEKARZ !!! Profesjonalna, wiedząca jak działać i troszcząca się o pacjenta, bardzo kompetentna lekarz ! Oddana pacjentowi względem swojej specjalizacji i opieki medycznej. Zawsze z zainteresowaniem i empatią przechodząc przez oddział. Czytając państwa komentarze, wydaje mi się że potrzebujecie bądź oczekujecie innego lekarza niż onkologa