Ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda ortopeda

dr n. med. Dariusz Larysz

Przychodnia Stoczniowa
Dubois

W życiu (dość długim) miałem bardzo mało okazji do spotkań z lekarzem ( zawodowo). Dlatego od pierwszego spotkania w Nowogardzie aż do operacji ( i stanu zdrowia po - minęło ponad 2 lata) jestem mówiąc krótko - ZACHWYCONY postępowaniem i wynikiem leczenia. Trzebiatowianin.
Opinia dodana przez: Jan

lek. med. Jerzy Chwiałkowski

Gabinet Lekarski
Ul. Chrobrego 32 (podwórze teatru)
62-200 Gniezno

Super lekarz. Wnikliwe podejscie do przypadku. Bardzo mi pomógł i wytłumaczył problem. Nie muszę brać tylu leków. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: justyna
Składam serdeczne podziękowanie dla Pana Profesora Krzysztofa Gawędy za dokładność i wnikliwość badania lekarskiego,oraz trafność diagnozy i leczenie.Zdecydowanie polecam Pana Profesora Krzysztofa Gawędę.

Witold Szabłowski

98-220 Zduńska Wola

Wcale nie dziwię się, że widzę tyle bardzo dobrych opinii na temat dr Szabłowskiego. Wybrałam się do Pana Doktora na wizytę do przychodni w Zduńskiej Woli, bo kolega bardzo mi go polecał. Raczej myślałam, że operację kolana będę robić w Warszawie (bo tam mieszkam i już nawet zdążyłam być u kilku lekarzy). Jednak po wizycie u dr Szabłowskiego stwierdziłam, że jeśli ktoś ma naprawiać moje kolano to tylko on. To …

dr n. med. Sławomir Milka

nzoz MEDICUS
Kolekowa 5a
42-450 Łazy

Bardzo polecam Pana dr. wszystkim, którzy mają poważne problemy z kolanem. Na nartach zerwałam więzadło krzyżowe, przez poprzednich lekarzy zdiagnozowane jako naderwanie bocznego, które w rzeczywistości jest w stanie idealnym. Pan dr mnie operował, dziękuje mu serdecznie za wszystko! Jest bardzo dobrym i przede wszystkim doświadczonym chirurgiem.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Wiesław Janusz

Broniewskiego 5 (Ultramedic)
43-300 Bielsko-Biała

Serdecznie polecamy !!!Pan doktor jakich niestety jest już bardzo mało.Kultura oraz podejście do pacjenta wzorowe .Wszystko wytłumaczy i fachowo pomoże zawsze stawia nas na nogi. Najlepszy ortopeda .
Opinia dodana przez: Piotr i Wieslawa

lekarz Jacek Spichalski

Rzeczna 4
62-300 Września

Nie mam nic do zarzucenia doktorowi, jeśli chodzi o obsługę klienta , z wyłączeniem tej "posprzedażowej". Doktor Spichalski prywatnie zoperował mi więzadło przednie. Mam zerwane również tylne. Po operacji doktor uścisnął mi dłoń i już nigdy więcej nie przyjął mnie na wizytę. Po jakimś roku, będąc u innych ortopedów (w tym Ruciński, Trzaska, Lewandowski) dowiedziałam się, że operacja ACL, gdy jest zerwany PCL to "niezrozumiałe posunięcie". Jak byłam na konsultacjach …
Opinia dodana przez: Justyna
Polecam tego znakomitego człowieka, jako lekarza, fachowca od spraw trudnych i niewykonalnych przez innych ortopedów. Znam Pana Profesora od wielu lat, uratował mi życie po wypadku sportowym a natępnie przez lata,po kilku zabiegach operacyjnych i rehabilitacji przywrócił mnie do możliwości pracy zawodowej którą nadal mogę wykonywać. Niektórzy lekarze z którymi miałem kontakt twierdzili że z moimi problemami nic już nie da się zrobić. Teraz pokazując młodym lekarzom co zrobił Pan …
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Grzegorz Mejnartowicz

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

Końskie

Polecam. Profesjonalizm i życzliwe podejście do pacjenta. Operacja na biodro przeprowadzona sprawnie i bez komplikacji u pacjenta w podeszłym wieku. Jesteśmy bardzo wdzieci Panu Doktorowi.
Opinia dodana przez: Janina

dr n. med. Ewa Kołecka

ICZMP w Łodzi
3 Maja 52
95-100 Zgierz

Mój synus urodził sie z wrodzon a wada stopy konsko- szpotawej. Odrazu w szpitalu miał zalozony gips przez Szanowna Panią Ewę K. Przez 8 miesiecy leczylismy się Pani Dr nas prowadziła, nacinała ścięgno, a dzis synus ma 13 miesięcy biega. Zapomnielismy juz o tym. Polecam Pania Doktor lekarz z powwołana. DOŚWIADCZONY !!!
Opinia dodana przez: sZYMON
Lekarz, Lekarz, Lekarz. Doświadczony ale nie rutyna. Z ogromną wiedzą i estymą podchodzi do problemów pacjenta. W kontakcie, bezpośredni, wykazujący zrozumienie i wolę autentycznej pomocy pacjentowi..
Opinia dodana przez: Urszul Tyszko

dr n. med. Jarosław Strychar

Szpital Lux Med
Puławska 455

Jestem osobą cierpiącą na szereg chorób przewlekłych od najmłodszych lat, toteż miałem do czynienia z naprawdę wieloma lekarzami. Nigdy jednak, przez ponad 30 lat życia, nie odbyłem tak ŻENUJĄCEJ wizyty u żadnego lekarza. Od blisko pół roku zmagam się z neuropatiami lewej ręki. Odbywałem rehabilitację, przeprowadziłem szereg badań, byłem u różnych specjalistów, w końcu jeden z nich polecił mi "doktora" Strychara.. "Doktora" Strychara to nie obchodziło. Nie wydaje mi się, …
Opinia dodana przez: Krz

lekarz Andrzej Kobielus

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Bardzo dobry lekarz, pomimo przepracowania poswiecil mi niezbedny czas na diagnoze i wyjasnienia. Przed operacja i po niej spotkal sie ze mna zeby sprawdzic moj stan zdrtowia i samopoczucie. Ludzkie podejscie - nie bot. Polecam
Opinia dodana przez: Dariusz

dr n. med. Wiesław Kaczmarek

Oddział Diagnostyczny Poznań
Adama Mickiewicza 2

Wspaniały lekarz. Trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Przeprowadził mi zabiegi cieśni nadgarstka obu rąk oraz leczenie zapalenia rozcięgna podeszwowego. Wszystko poszło super. A do tego bardzo miły i sympatyczny człowiek. Szczerze polecam.

dr n. med. Mirosław Kulej

EuroMediCare, Akademia Medyczna

Lekarz jak to w Polsce. Spóźniony do pracy, przez co kolejka i godzina obsuwy. Sympatyczny, rzeczowy, sprawia wrażenie kompetentnego. W moim wypadku diagnozy postawić jednak nie potrafił, mimo niewąskiej diagnostyki, na którą nie szczędził trzeba przyznać skierowań. Wg mnie specjalizuje się w wąskim zakresie i w nim może faktycznie jest rewelacyjny, ale jak choroba nie jest tak oczywista to lepiej skorzystać z konsultacji u innych o świeżym, szerszym podejściu. Nie …
Opinia dodana przez: Rozalka

dr Adam Godzieba

Radomsko
97-500 Radomsko

Pan doktor operował mi skomplikowane złamanie nogi po potrąceniu samochodem. Następnie byłem pod Jego kontrolą w Poradni Ortopedycznej przy szpitalu w Piotrkowie Tryb, aż do zakończenialeczenia. Doskonały fachowiec. Profesjonalista i zawodowiec od a do z. Wszyscy mi się pytali w innych ośrodkach medycznych , kto mi tak pięknie zoperował nogę po takim złamaniu.
Opinia dodana przez: Adam
Doktor Edward Buczek jest bardzo dobrym fachowcem zna się na tym co robi.Ciesze się bardzo że miałem szczęście trafić właśnie na takiego specjalistę który w sposób bardzo profesjonalny przeprowadził rekonstrukcje achillesa bo w warunkach średniowiecznych to prawie cud a szpital w Białogardzie to średniowiecze pod każdym względem. Jego poczucie humoru w niczym nie przeszkadza a wręcz przeciwnie pomaga w stresie😁 Polecam i dziękuję za wszystko wdzięczny pacjent z Kołobrzegu
Opinia dodana przez: Darek

Jakub Madejczyk

Kalisz

Polecam !!! Dr Madejczyk jest bardzo kompetentnym specjalistą z profesjonalnym i serdecznym podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Paweł Polaczek

Ortopeda dziecięcy, Ortopeda

S.P.S.K.im.A.Grucy
Otwock ul.Konarskiego 13
Otwock

Lekarz z powolania wytlumaczy wszystko o chorobie z dokladnoscia .po operacji przychodzil do corki codziennie .polecam
Opinia dodana przez: katarzyna

dr n. med. Marek Kaleta

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny nr 5 im. Św. Barbary
Plac Medyków 1
Sosnowiec

Tragedia jak długo chodzę po specjalistach to pierwszy raz znalazłam się w takiej sytuacji. W kwietniu 2024r zadzwoniłam aby umówić się na wizytę do dr Kalety termin miałam na październik i od tamtego czasu co zbliżał się termin wizyty dzwoniła pani z rejestracji i przekładała termin wizyty z informacją że Pan doktor kazał. W sumie wizytę miałam przekładanom trzy razy. I wreszcie nadszedł ten dzień wizyty siedzę z bilecikiem przed …
Opinia dodana przez: Iwona