lekarz Witold Zalichta

Gabinet Ginekologiczny
Radzyń Podlaski ul.Ostrowiecka 18
21-300 Radzyń Podlaski

Bardzo dokładny i kompetentny lekarz. Prowadził moją ciążę - byłam bardzo zadowolona z opieki. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania. Nie miał nic przeciwko obecności męża podczas wizyt i USG. Odpowiadał tez na pytania męża ;) Podczas mojego porodu pracował w poradni ginekologicznej,, a mimo to przychodził sprawdzić jak mi idzie,ponieważ poród.się skomplikował i nie mogłam urodzić ,przerwał pracę w poradni i zrobił mi cięcie cesarskie -wszystko się dobrze skończyło . …
Opinia dodana przez: kajka

Karina Kołodziej-Małek

NASZA PRZYCHODNIA 2
Strzelców byt 9
41-902 Bytom

Dr Kołodziej -Małek jest bardzo dobrym pediatrą, wyważonym w diagnozach i mającym szeroką wiedzę medyczną. Leczyłam u niej swojej dzieci , a teraz po 20 latach moja córka oddała jej opiece swojego dzidziusia. Polecam tego lekarza gorąco.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Lidia Adrianowicz

Lubliniec, ul.Paderewskiego 35
Lubliniec

Polecam Pania doktor z całego serca wspaniały lekarz i człowiek prowadziła moje 2 ciąże na każde pytanie I wątpliwość uzyskuje odpowiedz
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Tadeusz Pietkiewicz

Topolowa 10
41-303 Dąbrowa Górnicza

Dr Pietkiewicz to wybitnej klasy specjalista. Od lat leczy się u niego mój wujek chory na stwardnienie rozsiane- dzięki leczeniu Pana Doktora wujek nie jest osobą leżącą. Ja sama konsultowałam napadowe bóle głowy oraz zawroty głowy dziękuję za pomoc oraz wsparcie Dr Pietkiewicz do bardzo miły i uprzejy człowiek tłumaczy wszystko swoim pacjentom ma dużo cierpliwości i empatii Korzystałam z usług w gabinecie w Dąbrowie Górniczej na ulicy Topolowej
Opinia dodana przez: Magdalena Perczak

dr n. med. Marta Glaubic-Łątka

Specjalistyczna Prywatna Praktyka Lekarska Łatka DM

Fachowość i kompetencje Pani doktor oceniam bardzo wysoko. Bardzo empatyczna osoba. Jako jednej z niewielu lekarzy naprawdę jej zależało na szybkim zdiagnozowaniu choroby pacjenta. Poświęciła nawet swój prywatny czas dla nas. Takich lekarzy potrzebuje nasza służba zdrowia!
Opinia dodana przez: Joanna
Rewelacyjny stomatolog! Uratował moje zęby, którym nikt nie dawał już szans. Jeśli problem jest złożony, jasno przedstawia dostępne możliwości leczenia, robi tomografię na miejscu. Leczenie naprawdę nie boli. Dotychczas nie zdarzyło się, żeby jakikolwiek ząb wyleczony u niego wymagał ponownej wizyty. Pan Grząśko jest niezwykle spokojny, uprzejmy i punktualny. Polecam każdemu, zwłaszcza osobom, które mają przykre doświadczenia stomatologiczne.
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Marek Burzyński

Specjalistyczny Gabinet chirurgiczny Marek Burzyński
Ułańska 2/15 (NZOZ Medyk)
99-400 Łowicz

Bardzo uprzejmy i pełen poświęcenie, z podejścia do pacjenta wnioskuję że praca jest dla Pana doktora ważna. I nie tylko w prywatnym gabinecie ale wszędzie tam gdzie jest pacjent a właściwie człowiek. Bardzo dziękujemy.
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. dent. Ewa Sojan

Chirurg stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ginekologii i Położnictwa GEMELLI
os.Jagiellońskie 1

Bardzo trudno ocenić pracę lekarza, zwłaszcza, gdy nie posiada się wiedzy medycznej. Trudno też o obiektywizm pacjenta, który siedzi na fotelu dentystycznym (czytaj skazańca). Dodatkowo, powiedzmy sobie szczerze, proces leczenia zębów to tak naprawdę hamowanie i tak nieuniknionej katastrofy. Dlatego, moim zdaniem, ocena lekarza to tak naprawdę subiektywna ocena wszystkiego, co nam towarzyszy w tym procesie. Rejestracja: Zarejestrować się można telefonicznie jak i osobiście w godzinach pracy gabinetu. Fajnie, że …

lekarz Janusz Rączy

pl. Szarych Szeregów 5
48-200 Prudnik

Rok 2024. Już na wstępie Pan dr kategorycznie odmówił wejścia mojego męża- aż do końca wizyty. To była moja 1 wizyta u Pana dr- chciałam potwierdzić ciążę. Przyszłam z wynikami Bety-hCG, na którą Pan dr nawet nie chciał spojrzeć i rzucił mi kartką (z wynikami). Przeprowadził wywiad wstępny i kazał przygotować się do badania. W trakcie przygotowania zadał pytanie i ku mojemu zdziwieniu jego postać siedząca przy biurku, odbijała się …
Opinia dodana przez: Justyna

Ewa Popko

Laryngolog

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Pani Popko dokonując radykalnej operacji ucha wewnętrznego uratowała życie mojemu mężowi. Najlepszy laryngolog jakiego znam a trochę ich odwiedziliśmy. Od 19 lat jesteśmy pod profesjonalną stałą opieką pani doktor. DZIĘKUJEMY.
Opinia dodana przez: Teresa Szyc

dr hab. n. med. Maria Giżewska

Skłodowskiej-Curie 5 lok. 2

Pani Doktor leczy moje dzieci od urodzenia i obydwoje za nią przepadają, a ja jako rodzic mam do niej ogromne zaufanie i jestem Jej ogromnie wdzięczna za wszystko. Od wielu lat mogę liczyć na pomoc i troskę w każdej sytuacji (tym bardziej, że zakres leczenia mojej dwójki niestety wykracza poza katarki i kaszelki), w tym skierowanie do odpowiednich lekarzy specjalistów i monitorowanie przebiegu leczenia (Pani Doktor sama dzwoni i dopytuje …

lekarz Jerzy Więznowski

Seksuolog

MAMUTEK
RATAJCZAKA 35

Dzięki Doktorowi nasz związek małżeński rozwija się dobrze, mieliśmy duze problemy z nawiązaniu współżycia oboje z żoną byliśmy dziewicami do ślubu i pół roku po ślubie jeszcze. Wystarczyła jedna dosłownie wizyta w Centrum na Plewiskach kilka rad, dwie tabletki i poszło! A poradził nam tę wizytę nasz Ksiądz Proboszcz, jemu też dzięki! Ala
Opinia dodana przez: AlaK

dr n. med. Wiesław Kaczmarek

Chirurg ogólny, Ortopeda

Oddział Diagnostyczny Poznań
Adama Mickiewicza 2

Wspaniały lekarz. Trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Przeprowadził mi zabiegi cieśni nadgarstka obu rąk oraz leczenie zapalenia rozcięgna podeszwowego. Wszystko poszło super. A do tego bardzo miły i sympatyczny człowiek. Szczerze polecam.

lek. med. Anna Krysta

Ginekolog położnik, Ginekolog

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Do Pani Doktor chodzę od 13 lat. Prowadziła trzy moje ciąże. Jest bardzo kompetentna, uprzejma, wyjaśnia wszelkie wątpliwości. Podczas ciąż zawsze mogłam zadzwonić lub napisać SMS i nigdy nie zostałam pozostawiona bez odpowiedzi. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Tomasz Żądkowski

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
20-093 Lublin

Świetny lekarz i wspaniały człowiek. Operował mojego synka (blizna praktycznie niewidoczna). Może trochę zabiegany ale niezwykle uprzejmy i sympatyczny (a to rzadka cecha u lekarza). Super podejście do pacjentów i rodziców. Trafiliśmy na niego przypadkiem a okazał się strzałem w dziesiątkę. Jak najbardziej polecam doktora Tomasza!

lekarz Janusz Karolczak

86-150 Osie

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u dr Karolczaka, po kilkudniowym pobycie z zagrożoną wczesną ciążą w szpitalu świeckim, gdzie lekarze nie zrobili nic, żeby ciążę podtrzymać, trafiłam do doktora z lekkimi bólami po łyżeczkowaniu w innym szpitalu. Pan Doktor przyjął mnie życzliwie i co ciekawe znalazł ogromną torbiel na jajniku, która zakrywała w całości macicę, żaden lekarz na oddziale niczego takiego nie stwierdził, a takich rozmiarów zmiany nie robią się …
Opinia dodana przez: MONIK

lekarz Daria Dąbrowska

al. Jana Pawła II 1 lok. 5
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Bardzo polecam Panią doktor leczę się u niej już dwa lata jako jedyna dobrała mi odpowiednie leki czego inni lekarze nie umieli dobrać ma czas na rozmowę i wysłucha nawet jeśli mój czas w gabinecie dobiegby końca
Opinia dodana przez: Adriana l

Bożena Badełek-Mirek

Ortodonta

Gabinet Bożena Badełek-Mirek
ul. Julii 2

Pani doktor jest zdecydowanie kompetentnym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Wiele wad zgryzu stara się leczyć jak najbardziej zachowawczo, nie decyduje się szybko i pochopnie na usuwanie zębów stałych, jeśli jest taka potrzeba jest to zawsze przemyślana decyzja. Niestety wielu ortodontów decyduje się na usunięcie zębów stałych u pacjentów, a nie jest to zawsze słuszna decyzja- ja jestem takim przykładem. Byłam od dziecka wiele lat leczona u innych ortodontów- …
Pan Profesor jest wielkim profesjonalistą, podchodzi do pacjenta indywidualnie, poświęca mu 110% czasu, jest bardzo uprzejmy - a co najważniejsze jego metody leczenia są bardzo skuteczne. Jeden z najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie.
Opinia dodana przez: Julka

lekarz Janusz Talikowski

Błękitna 1/7

Świetny i kompetentny lekarz . Bardzo miły , uprzejmy . Budzi poczucie bezpieczeństwa. Prowadzil moje dwie ciąże i opiekuje się mną po . Mimo wielu pacjentek kojarzy a nawet pamięta nazwisko i dany przypadek , jest niesamowity . Najlepszy specjalista ginekolog/ położnik , na którego trafiłam .