dr Igor Madej

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Mam bardzo mieszane uczucia, co tego pana doktora, bo nie potraktował mnie dobrze, a wręcz bardzo źle. Stereotypy o lekarzach nie biorą się z nieba i nie wymyślają ich złośliwi ludzie. Pan doktor mi pasuje do tego stereotypu. A mianowicie jest troszkę zarozumiały, chyba czuje swoją wyższość, bo ukończył studia i ma tytuł. Nie do końca podoba mi się jego zachowanie w publicznym szpitalu, jak nieprzyjemnie traktuje pacjentów, w tym …

Tomasz Miedziński

Pielęgniarski Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej "CURATIO"
Muszkowska 1

naprawdę godny polecenia lekarz.przyjmuję pacjentów nawet wtedy gdy brakuje numerków. nie ma problemu ze skierowaniami na badania

dr Agata Oskwarek

ulica Nowy Świat 10/1
33-100 Tarnów

Owszem trzeba przyznać ze Pani Dr się zna na rzeczy i ma doświadczenie, ale niestety nie ma cierpliwości do dzieci, a szkoda.
Opinia dodana przez: małgorzata

lekarz Zofia Karp

Kiepury 1 lok. 65
58-506 Jelenia Góra

Pani doktor wspaniała! Miła, ciepła i przyjemna osoba. Na prawdę polecam, jak dla mnie najlepszy okulista w J. Górze.

lekarz Wiesław Łuczkowski

Neurolog, Psychiatra

Specjalistyczny Zespół Psychiatrycznej Opieki Zdrowotnej we Wrocławiu
ul. Kraszewskiego 25

Doktor bardzo pomógł mi w trudnym dla mnie momencie. Ma swietne podejście do pacjentki, a dodatkowo bije od niego spokój i opanowanie. Doktor ma bardzo duże doświadczenie i zna się na rzeczy. Zauważyłam poprawę, a dzięki regualrnemu stosowaniu leków wróciłam do funkcjonowania z przed choroby. Przyznam, że trochę bałam się pierwszej w życiu wizyty u psychiatry, ale biepotrzebnie. Doktor to przemiły i dowcipny człowiek, czułam się bardzo komfortowo podczas wizyty. …
Opinia dodana przez: Zuzanna
Lekarz godny polecenia,super opieka nad pacjentem,bardzo uprzejmy,operacje zrobił mi na najwyższym poziomie,jelsi chodzi o operacje biodra najlepszy lekarz w Tarnowie,naprawdę zawdzięczam mu zdrowie.
Opinia dodana przez: Marek

Bohdan Ferenc

Leżajsk , ul. Rynek 22/5
Rzeszów

To "lekarz " który odmówił w pomocy z krwawieniem bo jestem Ukrainką. Rządnej gwiazdy nie zostewiłam by
Opinia dodana przez: Valentyna

prof. dr hab. n. med. Kazimierz Konkol

Kardiolog

gabinet prywatny
Wejherowo

Najlepszy lekarz , jedyny któremu ufam . Jest poprostu godny polecenia .Wspaniały człowiek, wybitny lekarz
Opinia dodana przez: Gosia
Szanowny Panie Doktorze, chciałabym serdecznie Panu podziękować za powrót do zdrowia. gdyby nie Pana kompetencja i poświęcony czas nadal miałabym dolegliwości, które dawno powinny być zaleczone. Raz jeszcze dziękuję!
jestem stałą pacjentką Pani Renaty i bardzo zadowoloną:-) moim zdaniem godna polecenia i mimo że teraz dojeżdżam do niej kilkanaście kilometrów nadal uważam że to fachowiec.
Mam bardzo dobre wspomnienia z p.doktor.Leczyła moje dziecko przez kilka lat.Diagnozy były trafne a to jest najważniejsze.Nie chodzi o uśmiech a efekt leczenia a na tym polu p. Doktor była nieomylna.

lekarz Wojciech Woźny

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Pierwszy kontakt z lekarzem tej specjalizacji, nie wyobrażam sobie innego lekarza. Bardzo życzliwy, profesjonalne podejście do pacjenta, uśmiechnięty, na każde pytanie odpowie. Emanuje z pana doktora pozytywne nastawienie co udziela się pacjentowi. Polecam!!!🙂🙂🏆🏆
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Bolesław Lisikiewicz

Słoneczna 20/9
43-225 Wola

Kolejny raz serdecznie dziękuję za fachową pomoc kardiologiczną w oddziale Panu doktorowi Lisikiewiczowi i przemiłe potraktowanie. Pozdrawiam serdecznie Malgorzata Przybysz.

lekarz Grażyna Szajda

Podwale 4
46-200 Kluczbork

Do doktor Szajdy chodzę ok 5lat jestem bardzo zadowolona prowadziła moją pierwszą ciąże bardzo profesjonalnie!Jest bardzo ciepłą osobą,potrafi bardzo dobrze wszystko wytłumaczyć!Osobiście wcześniej chodziłam do wielu lekarzy ginekologów jednak odkąd poszłam do dr Szajdy już u innych lekarzy nie bywam!

lekarz Genowefa Szkudlarek

Lekarz rodzinny, Neonatolog

Przychodnia
Aleja Pokoju 7
98-200 Sieradz

Nie ma lepszej Pani doktor, ma moje pełne zaufanie. Diagnozy trafne, leczenie skuteczne. Antybiotyk tylko w uzasadnionych przypadkach. Każdemu życzę takiego lekarza!

dr n. med. Wojciech Gawron

Laryngolog

MEDICUS Dolnośląskie Centrum Laryngologii
Wyszyńskiego 110

Świetny specjalista. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Jako jeden z nielicznych doskonale zna się na swoim fachu we Wrocławiu.

lekarz Anna Chmiest

Psychiatra, Psychoterapeuta

ul. Nowa 13
32-300 Olkusz

Z Panią doktor miałam jednokrotny kontakt. Potrzebowałam pilnej konsultacji w sprawie stanów lękowo-depresyjnych. Pani doktor postarała się znaleźć czas na spotkanie. Wysłuchała co mam do powiedzenia. Dopytała o szczegóły. Przedstawiła swoje stanowisko i uzasadniła je. Wyjaśniła jakie są przewidywania i co można zrobić w przyszłości. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Z pełnym przekonaniem mogę ją polecić.

lek. med. Robert Bargieł

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Dąbrowa Tarnowska

Po dwóch latach bólu, do granic niemożliwości, trafiłam do dr Robert Bargieł.Wizyta w Przychodni w Tarnowie, operacją na Oddzielę Neurochirurgii w Mielcu.W Mielcu na oddziale wspaniały zespół lekarzy, profesjonalistów, sala operacyjna wyposażona w najnowszy sprzęt.Opieka medyczna wspaniała.Doktor Bargieł empatyczny, wspaniały specjalista, tak mnie,"naprawił", że po operacji wreszcie ból znikł, mogę chodzić, a przed operacją tylko wlokłam nogami.Dziękuję najpiękniej, za przywrócenie mi mojego życia.Jestem bardzo wdzięczna doktorze.
Opinia dodana przez: Lucyna Drymajło

lekarz Marek Wojtacha

Laryngolog

Krzywa 4
43-430 Skoczów

Bardzo kontaktowy, kompetentny, rzeczowy fachowiec. Opis schorzenia podany w ludzkim języku bez używania zamkniętego języka medycznego. Diagnoza pełna wraz z podaniem prawdopodobnych przyczyn. Leczenie szybkie wraz z podaniem postępowania na przyszłość.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Joanna Malottki

Oddział Gastroenterologii Jednodniowej "MEDYK" Kalisz
Podkowińskiego 2
62-800 Kalisz

Rewelacja. Szybka diagnoza w punkt. Po paru dniach dziecko zapomniało o zapaleniu płuc. Konkretny lekarz, bezposredni. Polecam