lek. dent. Małgorzata Szczygłowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Miejskie Centrum Stomatologii Nowa Huta
os. 2 Pułku Lotniczego 22

Do Doktor Szczygłowskiej chodzę od paru lat.Jest to lekarz złota rączka, z pełnym zaufaniem oddaję sie w jej ręce. Pani Doktor o złotym sercu, uśmiechnięta, uprzejma,sympatyczna, a co najważniejsze kompetentna, zawsze przyjmuje pacjentów jeśli ich ząb boli. Ponad to Pani Ewa, która zapisuje pacjentów jest również życzliwie nastawiona do ludzi i zawsze pomocna w ustaleniu terminu. Wizyta u dr Szczygłowskiej, nawet mimo bólu zęba, jest przyjemnością! Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Monika Hyla

lekarz Jerzy Fijałkowski

Prywatna Poradnia Gastrologiczno - Internistyczna
ks. Skargi 7 lok. 39
39-300 Mielec

Przyjechalam na wizyte z innego miasta wojewodztwa, tylko dlatego, ze nie chcialo mi sie wierzyc w to ze moje dolegliwosci to taka "uroda". Dzis po kilku miesiacach od leczenia i z perspektywy czasu moge z czystym sumieniem powiedziec dziekuje Panie doktorze. Dziekowalam juz osobiscie i chociaz wiem ze w te rankingi nikt nie wierzy bo konkurencja nie spi chce sie Panu jakos odwdzieczyc! ~Danuta T.

lekarz Beata Białobrzeska

Prywatny Specjalistyczny Gabinet Okulistyczny
St. Augusta 16/56
37-700 Przemyśl

Trudno ocenić kompetencje, ale już podejście do pacjenta pozostawia wiele do życzenia tzn. Wybitnie przedmiotowe...

Dorota Jarczewska

Elbląska 65 lok. 15

To dobry człowiek. 27 lat temu, jak chorowałem. Dała mi 20 zł na lekarstwa. Niech pan się trzyma, powiedziała. Udało mi się. Wyzdrowiałem. Mimo że różnych psychiatrów spotkałem, złych też, a nawet chorych na schizofrenię i alkoholików. To był mój pierwszy psychiatra. Trzymam się do tej pory dzięki sobie który spotkałem dobrego człowieka i wspaniałego lekarza.
Opinia dodana przez: Rafał

Anita Synowska

Harcerska 132
43-100 Tychy

Nie polecam i żałuję tych kilkuset złotych, które tam zostawiłem. Plus to co opiszę dalej. Pani doktor pomimo tego, że poświęca dużo czasu pacjentowi chyba nie stara się z tego za dużo zrozumieć. Po kilku wizytach nie udało się jej zdiagnozować mojej dwubiegunówki. Mało tego, wysłała mnie lekką rączką do szpitala z błędną diagnozą, gdzie jej błędnej diagnozy nie leczyli bo nie mieli takiego oddziału. Dodam jeszcze jakie wspaniałe warunki …

lekarz Krystyna Mścichowska-Chmura

Alergolog

NZOZ MEDSEVEN
Kurpińskiego 12/12a
85-092 Bydgoszcz

glupia stara baba!!!! nie idzcie do niej. dziś z synkiem bylam u pani doktor(zmieniłam lekarza w tej samej przychodni,myslalam ze na lepszego,pomylka!)na wstępie dostałam zjebki,ze powinnam isc do tamtej bo ona teraz musi mi więcej czasu poswiecic na dziecko-to od czego ona jest!!!potem zrobila suchy wywiad,obejrzala dziecko-od 2 miesięcy walczymy ze zmianami skórnymi istwierdzila,ze to sa bledy zywieniowe,najlepiej dziecko chyba na wodzie i chlebie trzymać i będzie ok. i na …
Opinia dodana przez: Malgorzata
Gdyby nie Pani Doktor zapewne była bym już ślepa. Najlepszy lekarz jakiego znam zaangażowana i naprawdę chce pomóc.
Opinia dodana przez: Joanna

lek. dent. Katarzyna Starska

gabinet stomatologiczny
Warszawska 291
05-082 Zielonki-Wieś

Pani dr leczyła zęby mojej córce przez kilka lat aparatem ruchomym, niestety na każdej wizycie było mówione co innego, co powodowało chaos w głowie dziecka jak i rodziców! Nie chcieliśmy przerywać leczenia ani zmieniać lekarza w trakcie leczenia ale czuliśmy się zagubieni w tym wszystkim. Po zakończonym leczeniu dziecko miało mieć założony aparat stały wiec postanowiliśmy zasięgnąć opinii już u innego dr Wystawilam opinie Pani dr na innym portalu, niestety …
Opinia dodana przez: A.K

lek. dent. Marta Januszkiewicz

ul. Rybia 3
63-700 Krotoszyn

Polecam Pania doktor z całego serca duza wiedzę za wszelką cenę stara się wyleczyć każdy ząb wytłumaczy co robi i Rtg na miejscu ogromny plus i oczywiście leczenie bezbolesne
Opinia dodana przez: Arleta

dr n. med. Krzysztof Łukojć

Urolog

NZOZ Traf-med prof. Paweł Lampe
ul Warszawska 40

Witam, jakiś czas temu byłem u powyższego lekarza, jednakże na wizycie czułem się nie wysłuchany ponadto nie zostało mi dokładnie wytłumaczone co dokładnie jest i czy to zwykłe zapalenie czy coś ważniejszego. Na każde pytanie odnośnie problemu było tylko powiedziane że należy udać się do szpitala na operację. Pan bardziej z podejściem neutralnym. Wizyta ekspres. Finalnie uznałem że warto udać się jeszcze do innego lekarza .
Opinia dodana przez: Bartłomiej

Danuta Nawrocka

Ortodonta, Stomatolog

Kopernika 2 lok. 1
76-200 Słupsk

Chodzę do Pani Dr od 2 lat, niedługo już ściągam aparat. Jestem niesamowicie zadowolona!!!Zawsze ma czas, zawsze uśmiechnięta, zawsze pomocna, emanuje spokojem i pozytywną energią:)A ząbki mam jak perełki dzięki niej, polecam ją każdemu
Od pierwszej wizyty u Pana Doktora pojawia się natychmiastowe przeświadczenie o dokonaniu właściwego wyboru lekarza. Konsultacja medyczna odbywa się w sposób niezwykle konkretny i rzeczowy, odznaczający się profesjonalizmem, starannością i zaangażowaniem wraz z jasnym nakreśleniem dalszej ścieżki postępowania. Wszelkie działania Pana Doktora podejmowane są w sposób bezwzględnie mający na względzie dobro i interes pacjenta. Zdecydowanie polecam w zakresie konsultacji onkologicznych jak również zabiegów chirurgicznych.
Opinia dodana przez: Jadwiga Sikorska
Anioł nie lekarz, Pani Doktor od 6 lat jest pediatrą moich dwóch synów. Zawsze trafnie stawia diagnozy. Nie „wciska” na siłę antybiotyków jak to czasem bywa. Badanie jest zawsze bardzo dokładne, a wizyty są czystą przyjemnością. Super podejście do dzieci. Starszy syn nazywa ją swoją ukochaną Panią Doktor, a to chyba najlepsza ocena.
Opinia dodana przez: JB
Człowiek o niezwykłej kulturze osobistej, patrzący bardzo szeroko na przedstawiane zagadnienia. Bardzo empatyczny, powoduje w swojej obecności poczucie, że tematy trudne, wstydliwe wydają się takie nie być, w niezwykle elegancki sposób. Posiada ogromną intuicję w odczytywaniu treści zakodowanych, ze słów, sposobu bycia i z tego co próbujemy schować.. Mówi do pacjenta językiem fachowym lecz zrozumiałym, ma do niego szacunek. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: M

lekarz Adam Bida

Gołdap

Bardzo polecam, dwie zagrożone ciążę przeprowadzone u doktora. Czułam się w pełni zaopiekowana, doświadczony i bardzo miły człowiek.

lekarz Marcin Rutka

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Bardzo rzeczowy i bardzo kompetentny lekarz! Postawił mnie na nogi po bardzo poważnym uszkedzeniu obu nóg. Bardzo dziękuję za to co dla mnie zrobił i bardzo polecam Pana Doktora! Oby więcej takich fachowców.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Anna Babik-Kaniak

Alergolog

Złotoryjska 82 lok. 1
59-220 Legnica

Super kompleksowa obsługa. Dawno lekarz tak dobrze mnie nie potraktował.. brawo . Pełna profesjonalna informacja.
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Małgorzata Domańska-Strycharska

Laryngolog

Salus Centrum Medyczne
Kusocińskiego 3a (Centrum Medyczne Salus)
57-300 Kłodzko

Podczas mojej wizyty u Pani doktor również dowiedziałem się, że nic mi poważnego nie dolega. Uważam, że nie jestem raczej w stanie ocenić właściwie poziomu usługi medycznej, ale wierzę, że diagnoza jest prawdziwa. Jedno co nasuwa się po wizycie u Pani doktor, to jej uprzejmość. No i jeśli można, to pozwolę sobie dodać dwa zdania o zabarwieniu politycznym. Myślę, że Pani Domańska-Strycharska nie jest prowincjonalną lekarką, tak jak i nie …
Opinia dodana przez: Szymek

lekarz Maria Poławska-Juchacz

Lekarz rodzinny

ulica R. Dmowskiego 10
88-100 Inowrocław

Pani doktor kiedyś była bardzo dobrym pediatra i lekarzem. Na chwilę obecną jest dramat. Najchętniej do wszystkich wysyłała by karetki cowidowe,a ja się pytam gdzie normalne leczenie ludzi przeziębionych nie mówiąc o zbadaniu pacjenta. Pani doktor powinna już iść na emeryturę,bo leczyć już nie potrafi.

lekarz Janusz Kisiel

Lekarz rodzinny

Perfekt "Centrum Medyczne" Izabela Baranek
Strażacka 7
44-352 Czyżowice

Lekarz zatrzymał się w latach 2000. Dobrze słyszy ale nie słucha. Panie doktorze, chyba już czas na emeryturę.