lekarz Agnieszka Sterna-Bazańska

Jaśminowa 8
05-500 Nowa Iwiczna

Niestety ale leczenie mojej babci było nie tyle nieoptymalne, co wręcz szkodliwe. Moja babcia jest osobą starszą (ale przed 70) z licznymi obciążeniami, jakich wiele w gabinecie POZ. Babcia przyszła do mnie po pomoc, ponieważ nie mogła wytrzymać dolegliwości bólowych ze strony stawu biodrowego (zwyrodnienie). Umówiłem się do Pani Doktor na telewizytę, by zaproponować leczenie opioidami, zresztą powołałem się na rzetelne wytyczne (kończę studia na kierunku lekarskim). Pani Doktor odmówiła …
Opinia dodana przez: Konrad

lekarz Paweł Wójtowiec

Kościelna 49/8
55-100 Trzebnica

Niestety nie mogę się do końca zgodzić z pozytywnymi opiniami. Pan doktor ma dużą wiedzę i poświęca pacjentowi dużo czasu to prawda, niestety w moim przypadku pan doktor chyba nigdy wcześniej nie spotkał się z tak rzadkim przypadkiem choroby tarczycy. Przepisywał leki, których nie wolno stosować się w ciąży, czy zlecał stosowanie wysokich dawek witamin nie zwracając uwagi na wyniki czy zalecenia ginekologa. Do tego podważał opinie specjalistów endokrynologów z …
Opinia dodana przez: Karolina

lek. med. Beata Rajda

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Zastanawiałam się czy w ogóle powinnam opisywać tą sytuację, ale stwierdziłam, że skoro ja już nic nie mogę zrobić to nie tyle co z nerwów to z troski o innych się tym podzielę. Do gabinetu tej Pani trafiłam przypadkiem - mój ukochany i sprawdzony pan doktor miał bardzo odległe terminy, a mi zależało jedynie na rutynowej kontroli, więc postanowiłam się tam udać. Gdy weszłam wszystko było okej dopóki nie podzieliłam …
Szczerze polecam! Pani doktor jest uprzejma, wyrozumiała, leczy zupełnie bezboleśnie. Prawdziwy fachowiec, stomatolog z powołania :) Wiem, co mówię, bo właśnie zakończylam kompleksowe leczenie zębów połączone z elementami protetyki. Wszystko idealnie, w świetnej atmosferze, z poczuciem, że jestem w dobrych rękach :)
Opinia dodana przez: Magda

Monika Mura

Ginekolog

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Jastrzębie-Zdrój

Bardzo polecam, Pani doktor bardzo profesjonalna. Wyleczyła mnie z wszystkich objawów jakich nie potrafił wyleczyć żaden inny lekarz. Prowadziła moje 2 ciążę w tym jedną zagrożoną, dzięki niej moje dzieci urodziły się zdrowe i o terminie. Pani doktor bardzo delikatna, sympatyczna, wszystko mi wytłumaczyła.

lekarz Mirosława Jastrzębska-Pasierb

Diabetolog, Pediatra

ul. Główna 12/5,6,7
26-600 Radom

Polecam z całego serca, pani doktor leczy mojego syna od 3 lat i to na NFZ. Nigdy nie czułam się zbywania, wytracona z równowagi, nie słuchana,czy urażona w jakikolwiek inny sposób. Rzeczywiście pani doktor może sprawiać wrażenie niedostępnej , ale wydaje mi się, że jest to raczej cechą charakteru niż niechęć do rodzica. Po za tym jeśli chodzi d lekarza to do jednego , a nie skacze co wizytą do …
Opinia dodana przez: Katazna

Beata Ziółkowska

ul. Błonie 15/17
05-300 Mińsk Mazowiecki

Lekarz arogancki, lekceważący. Wysłał mnie do apteki żeby mi farmaceuci coś dobrali. Nie chce zlecać badań, zleca tylko takie bardzo ogólnikowe. Nie szuka przyczyn.

lekarz Katarzyna Szczepanik

Psychiatra, Psychoterapeuta

Zawiercie

Naprawdę polecam panią doktor,jedyny lekarz dla którego od terminów ważniejsze jest to jak się czujesz, słucha, dopytuje, fajnie tłumaczy, polecam

lekarz Tomasz Bednarek

Kurpiowska 1/5

Lekarz z powołania, zawsze ma czas, nawet po godzinach, nikt nie odejdzie bez porady. Wyleczył mnie z boreliozy, bardzo szybko wykrył chorobę. Najpierw jeździłem po specjalistach w Wodzisławiu Śl. w Cieszynie lecz bez efektów, zmarnowane trzy lata. Pan Bednarek wziął sprawę w swoje ręce i od dziesięciu lat mam spokój. Co roku robię kontrolne badania, jest ok.
Wizyta bardzo szybka, zamknęła się w ciągu 10 minut. Pani Doktor niezainteresowana moim stanem, objawami, potencjalnymi przyczynami. Dobór leków bez wytłumaczenia pacjentowi decyzji lekarza. Ogólnie może standard wystarczający do przedłużenia recepty ale nie do rozpoczęcia terapii.
Opinia dodana przez: Przemysław

lek. dent. Iwona Bąk

Wojska Polskiego 28
48-370 Paczków

Najlepszy dentysta w moim życiu! Inni nie chcieli się podjąć przypadku, a Pani Iwonka nie odmówiła, inni chcieli wyrywać, a tutaj ząb został uratowany. Polecam w 100000%!

lekarz Danuta Białka

ulica Sandomierska 24/13
85-830 Bydgoszcz

Udalem sie z bolem zeba do pani D.Bialki do przychodni. Uprzejmosc tej pani nie zna granic-zostalem wyrzucony i drzwi przed twarza zamknieto mi z hukiem. Na szczescie znalazlem lekarza z powolania i sie mna zajal .Pani Danuty Bialki nie polecam.

lek. dent. Małgorzata Muszyńska

Ortodonta, Stomatolog

os. Orła Białego 62 lok. 23

Nie polecam tej Pani jest miła ale leczenie to koszmar dużo to kosztuje a efektów żadnych ! Polecam Dr Biedziak
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Ewa Kowalczuk

Alergolog, Pediatra

Niepubliczna Przychodnia Rodzinna "Eskulap"
Armii Krajowej 2A
11-300 Biskupiec

Przebywając na Oddziale Pediatrii i Alergologii w Szpitalu Powiatowym w Biskupcu z moim dziewięciomiesięcznym synem podczas porannego obchodu lekarz dyżurny Doktor Ewa Kowalczuk zachowała się bardzo nieprofesjonalnie wręcz karygodnie w stosunku do mojej osoby. Jeszcze nie weszła do naszej sali, a już uslyszałam jak mówi głośno, że mój syn ma ciemieniuchę jakby to był jakiś trąd. Pani Doktor pracuje tyle lat, a jak widać nie wie, że takie informacje są …
Opinia dodana przez: Sylwia

Irmina Kuchar

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Biały Ząbek"
Kościuszki 33/3

Pani stomatolog sympatyczna i na tym koniec. Ząb , który miałam robiony według pani doktor malutka plomba do dzisiaj boli. Nie polecam!

dr Paweł Latacz

Chirurg naczyniowy

Dziękuję za cierpliwości i zrozumienie problemów starszej pani .Pan doktor świetnie tlumaczy problemy bólu nawet wyszukuje gdzie są odpowiednie poradnie dalszego leczenia. Życzyłbym sobie by większość lekarzy brała przykład z Pana doktora

lekarz Grażyna Wielgoszewska

Milczańska 6a

Kilka razy skorzystałem z pomocy Pani doktor, jestem bardzo zadowolony i mogę polecić z czystym sumieniem Dziękuje Polecam

lekarz Grzegorz Goćwiński

Gierymskiego 59
63-100 Śrem

Świetny lekarz, zawsze znajdzie czas dla pacjenta nawet gdy nie jest się zarejestrowanym, szczerze polecam Pana Doktora

dr n. med. Krzysztof Wilczek

Świdra 12
42-600 Tarnowskie Góry

Świetny specjalista z dziedziny kardiologii i wspaniały zabiegowiec! Opanowany, delikatny, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Robił zabieg mojej babci. Gdyby trafiło na kogoś innego to mogłabym jej już nie zobaczyć. Pan Doktor zrobił wszystko tak, że nie ma śladu po czymkolwiek. Dodatkowo wszystko tłumaczył, uspokajał, pilnował, doglądał, dbał. Polecam i będę to robić. Wszystkiego dobrego dla Pana Doktora! 🙂
Opinia dodana przez: Joanna

Jolanta Baranowska

Ortodonta, Stomatolog

gabinet ortodontyczny taki biały budynek jakbyście szukali
Sławomira 27

Świetny specjalista. Jestem mega zadowolona z mojego uśmiechu po leczeniu ortodontycznym. Miła atmosfera w gabinecie, profesjonalne podejście do leczenia. POLECAM CAŁYM SERCEM!